brodaty-zolw
Forum VIP
Wracają Bucks, więc wracam również ze swoimi typami na spotkanie przeciwko Wolves. Póki co mecze mojej ulubionej drużyny trafiam praktycznie w 100% i chce to podtrzymać również podczas kolejnej nocki z NBA. Kursik na zwycięstwo oscylujący w okolicach 1.98 to moim zdaniem spore value. Chicago pfu Minnesota ma na ten moment dość dziwną sytuację w szatni. Pierw ściągnięta szokująca duża liczba byłych Bulls, a przed sezonem rozpoczęta drama z udziałem Butlera, która tak naprawdę nie wiadomo jak się skończy. Dziś wypłynęło info, że Houston zaoferowało 4 pierwszorundowe picki i być może to jest ostatnie spotkanie Butlera? Nie wiadomo, ale w trudnych chwilach na parkiecie będzie można zapewne zobaczyć momenty zawahania. Dla mnie value w kursie na Bucks i szczerze polecam ich dzisiaj grać. Miałem grać punkty KAT'a przy potencjalnym line upie z Lopezem jednak wydaję się, że Giannis przejmie młodego lidera gospodarzy, a do często bezużytecznego Gibsona zostanie przesunięty center Kozłów. Właśnie jego linia na trójki jest moim głównym betem na dzisiaj. Brook do tej pory rzucał odpowiednio 2,2,2 oraz 5 przy łącznie 29 próbach. Skuteczność na poziomie 38% jakoś mocno nie powala jednak jeżeli ktoś z was oglądał mecz Bucks w tym sezonie wie, że to jedyna broń Lopeza. Wychodzi na obwód robiąc miejsce Antkowi pod koszem i często zostaje sam po udzieleniu pomocy. Podobnie grałem na początku sezonu w stronę Middletona jednak tam buki ogarnęły się z linią i teraz idę właśnie w środkowego. Kurs niby nie powala, ale jak dorzucicie chociażby NOP czy Toronto to już całkiem znośnie się to prezentuję. Na koniec jeszcze asysty Antka, bo mecz z 76's pokazał, że przy trochę lepszym środkowym częściej trzeba będzie oddawać piłkę na obwód. W tym sezonie średnia 6.8 i myślę, że dziś w okolicach 6-8 się również zakręci. Na uni linia 5.5 ale kurs niski, więc biorę powyżej 6, gdzie w przypadku 6 mamy zwrot. Pozdro!
Bucks - 1.98/unibet
Brook Lopez powyżej 1.5 celnej trójki - 1.65/unibet
Giannis powyżej 6 asyst - 1.8/sportingbull
Bucks - 1.98/unibet
Brook Lopez powyżej 1.5 celnej trójki - 1.65/unibet
Giannis powyżej 6 asyst - 1.8/sportingbull