Dziś proponuje mocny bet, i słuchac się Mnie i brać w ciemno.
Oklahoma City Thunder - LA Clippers
LA Clippers 2.2
bet365
Oklahoma ssie, i ssać będzie jeszcze długo, dziś prawdopodobnie nie zagra jeszcze Adams, Noel w ostatnim meczu z Phoenix go dość godnie zastąpił w tamtym spotkaniu. Ogolnie to co gra OKC to jest dramat, obwód kompletnie nie istnieje, w meczu z Phoenix trafili zaledwie 7 trojek.. nie ma wsparcia z ławki. Granie tym Terrencem Fergusonem
to jest debilizm, jak z ławki wchodzi Abrines to efekt mamy podobny tylko tyle, ze ten chociaz moze czasem coś trafić zza łuku, Ferguson - nie. Patterson z Phoenix się w koncu odnalazł na parkiecie ale jedna jaskóła wiosny nie czyni, i może dzisiaj zagrać znowu to co odwala od początku sezonu czy cały poprzedni - czyli też jedno wielkie nic. Westbrook- George widać jeszcze obaj nie sa w dobrej formie, każdego rodzaju występ nadchodzącej nocy jest możliwy. Ogolnie uważam, że Donovan powinen być wywalony za jakiś czas na zbity pysk, ta drużyna nie ma flow, a błedy decyzyjne podejmowane przez trenera w takcie meczu aż biją po oczach.
Dziś rywalem LA Clippers których powiem, nie doceniłem przed sezonem, bardzo imponujący start, zwłaszcza ofensywa bardzo płynna, i widać po zagrywkach, ze wiedzą co chcą grać. Obejrzałem ostatni mecz na zywo vs Washington i kapitalna gra zarówno w ataku (136 pkt) jak i w obronie,
zwlaszcza Avery Bradley który grał jak za czasów gdy byl jednym z najlepszych niskich obroncow w lidze, mysle ze dzisiaj z Beverlym utrudnią mocno życie Westbrookowi. Świetnie grał Harris, bardzo skuteczne akcje. Dzisiaj OKC jak będzie tylko z Noelem pod koszem to moze ich mocno kosztować, LAC ma Gortata, energizera z ławki Harrela czy Bobana na te kilka minut w razie W. Clippersi ostatnio zarzucali Wizards na obwodzie 16/29 czyli ponad 50 procent za 3!Maja dzisiaj wszystkie atuty by wygrac głębie skladu, mocny obwod, i solidnych podkoszowych, po tym co widzialem (zwlaszcza fatalna oklahome) to polecam to bardzo ale to bardzo mocno do gry.
Powodzenia!
E/ PIEKNA 3 KWARTA NIE MA CO!