Gucci Mane
Forum VIP
Super, że tyle osób analizuje typy na zawodników, wspólnie ładnie można "rozłożyć" każdą nockę i wybrać odpowiednie typy. Dorzucę coś od siebie.
Jazz @ Rockets
James Harden over 30.5 punktów @ 1.87 - Unibet
James Harden over 1.5 przechwytów @ 1.87 - Unibet
Houston Rockets ML @ 1.83 - Unibet
Chris Paul, lub jak kiedyś powiedział w C+ partner Michałowicza podczas komentowania Paul Chris jest zawieszony, więc odpada ważna opcja w ataku Rakiet. Na inaugurację tylko 18, ale kolejne dwa występy to 36 i 31 punktów. Myślę, że brak CP3 sprawi, że Harden zakręci się wokół 35 punktów.
Brodacz robi na parkiecie wszystko, punktuje, zbiera, asystuje. No i zalicza steale. W pierwszych 3 meczach sezonu odpowiednio 3, 2 i 2. Czemu więc nie spróbować zagrać na to, że dziś równie agresywnie sięgnie po minimum 2 piłki? Ja to biorę.
Wygrana Bucks i over Bookera od matbie też dobrze wygląda i to też pobieram.
Jazz @ Rockets
James Harden over 30.5 punktów @ 1.87 - Unibet
James Harden over 1.5 przechwytów @ 1.87 - Unibet
Houston Rockets ML @ 1.83 - Unibet
Chris Paul, lub jak kiedyś powiedział w C+ partner Michałowicza podczas komentowania Paul Chris jest zawieszony, więc odpada ważna opcja w ataku Rakiet. Na inaugurację tylko 18, ale kolejne dwa występy to 36 i 31 punktów. Myślę, że brak CP3 sprawi, że Harden zakręci się wokół 35 punktów.
Brodacz robi na parkiecie wszystko, punktuje, zbiera, asystuje. No i zalicza steale. W pierwszych 3 meczach sezonu odpowiednio 3, 2 i 2. Czemu więc nie spróbować zagrać na to, że dziś równie agresywnie sięgnie po minimum 2 piłki? Ja to biorę.
Wygrana Bucks i over Bookera od matbie też dobrze wygląda i to też pobieram.