>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik 2018 - typy i analizy

Status
Zamknięty.
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dziś nie miałem czasu przeglądać oferty, bo wieczór spędziłem w kinie oglądając Venoma i denerwując się przy otwieraniu paczek we fifie. Znalazłem jedna ciekawy, wysoki kurs, który wydaje się warto polecić. OKC jak i Boston maja spory problem w tym sezonie i ich gra nie wyglada za dobrze. Obie ekipy cegla zza łuku, więc spodziewam się Undery. Wyżej cenie jednak roster Celtów, a przede wszystkim ich trenera, który powinien wymyślić cos zeby powstrzymać RW i PG. Boston słynie przede wszystkim z defensywy, która moim zdaniem powinna powstrzymać ekipe gospodarzy. Mój łączony bet można grać osobno albo poszukać jakieś linie na zbiórki graczy Bostonu, jednak tak jak mówiłem dziś odpuszczam mocniejsze granie. Do zobaczenia jutro ;)
Boston wygra i poniżej 217.5 - 3.75/unibet

Otrzymane punkty reputacji: +14
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Evan Fournier* (Orlando) over 16.5 bet365✅
Myślę ze linią powinna być ciut wyższa .Evan lubi rzucać i dziś jego punkty są potrzebne do wyrównanej walki z Portland .Jak dla mnie net wart ryzyka

Lebron over 29.5 też uważam że jest do gry . Lebron musi ciągnąć ten słaby wózek w lal⛔

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Denis Schroder under 14,5pkt @1,82 fortuna
Nie jest to jakis wybitny zawodnik jeżeli chodzi o punktowanie. W tym sezonie ma taką średnią ale dziś ma zagrać Westbrook co oznacza mniej minut dla Niemca ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
2 0

286nfarna

Użytkownik
Znalazłem w lv becie dość ciekawy i sensowny zakład, a mianowicie w meczu Detroit - Cleveland - kwarta z najniższą liczba punktów - powyżej 45.5 . Myślicie, że jest szansa na kwarte z niższą ilością punktów? Kurs 1.85 kusi .

V 216

viewer12

Użytkownik
Zgadzam sie co do undera Schrodera, linia podbita przez nadmiar minut. Do tego dorzucilbym Horford o12,5pkt, OKC slabo broni centrow jak dotad (ogolnie slabo broni) i jesli ktos tam trzyma poziom w Bostonie oprocz Tatuma w ostatnich spotkaniach, to wlasnie Al.
Ogółem to OKC bierze dziś, (...) wyobrażam sobie monster-game Westbrooka. Aktualnie obie druzyny zamykaja ranking ofensyw, ale w OKC wraca wlasnie Westbrook i czuje, ze przy wsparciu wlasnego parkietu Boston tego nie uciagnie, jak sie gospodarze rozrzucaja. Poza tym, startowa piatka Bostonu ma ranking ofensywny na poziomie cos kolo 76-78/100pos ???? Nie klei sie chlopakom gra, beda musieli znalezc optymalne rotacje i byc moze poczynic jakies zmiany w startowej 5. Nie sadze, zeby dotrzymali kroku nahajpowanym Thunder u siebie.
Magic/Blazers u215,5 Orlando sprawilo niespodzianke w Bostonie, ale to nei jest druzyna rzucajaca ani duzo, ani efektywnie (ponad 30 rzutow z poldystansu na mecz, co akurat Portland niezle broni). Portland calkiem niezle ofensywnie na poczatku sezonu, ale no nie grali z wielkimi tuzami obrony jak do tej pory ???? Linia na Magic 105,5 ewentualnie do brania undera. Z pobocznych McCollum o22,5pkt (0,5 pkt :X ale ogółem mecz całkiem nietrafiony jeśli chodzi o linie)
Odnosnie meczu Pistons z Cavs, to pachnie na kilometr typowym Detroit, ktore po kilku wyszarpanych zwyciestwach (z mocno slabymi zespolami + Phila bez Simmonsa lacznie o 6 punktow) i heroicznych wyczynach Griffina zmywa sie na swoim parkiecie z najgorsza obrona w lidze, w dodatku Cavs bez Lova.. Z drugiej strony moze w koncu sie ogarną i pojda jak po swoje, bo to must-win jest dla nich jesli chca o cos walczyc. Ciekawe jest to, ze linia na Griffina 28,5pkt juz jest under po 1,45 na fortunie ???? Akurat Cavsom z taka obrona rownie dobrze moze dac rade wlozyc 30, jesli trojka posiedzi jak w poprzednim spotkaniu, aczkolwiek tez sklanialbym sie do undera.
Na koniec nocy LAL podejmuja rewelacje - Denver (najlepsza obrona ligi). Lakers na b2b, aczkolwiek wczoraj do przerwy załątwili mecz i kluczowi gracze sobie odpoczęli. Przede wszystkim sklaniam sie ku gospodarzom (+2,5 w razie kolejnego heart-breakera), do tego linia na Lonzo 12,5pkt (znów 0,5pkt brakło) spokojnie do pokrycia (chlop dalej rzuca ułomnie, ale rzuca bez wahania i czasem wpada; jak dotad ma wiecej trojek, niz LeBron, KCP i paru innych kolegów razem wziętych). No i nadal nie gra Rondo, wiec Ball znowu moze zlapac sporo minut. A, no i linia na 235,5 (tym razem 0,5pkt w zapasie xD) - kogoś znowuż pogrzało ???? Denver jak wspomniaelm najlepsza obrona, Lakers pewnie jedna z gorszych, nie wiem natomiast czy Denver bedzie chcialo sie wciagac w szalencze tempo i rzuty w pierwszych 6 sekundach zegara, w dodatku powinni miec spora przewage na tablicach i kontrolowac (lepiej badz gorzej) tempo spotkania.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Zgadzam sie co do undera Schrodera, linia podbita przez nadmiar minut.
Może i nieco podbite przez minuty, ale warto zauważyć, że grał już jeden mecz po powrocie Westbrooka i spędził na parkiecie aż 32,5 min. Według mnie głównym problemem Schroedera w tej chwili nie są minuty, a kiepska forma. Symbolem jest ta kontra, kiedy po przechwycie biegł sam na sam z koszem... i nie trafił, natomiast zgubił buta :sarcastic:
Gość w barwach ATL grał dużo lepiej, na wyższym procencie. ...Ale zauważmy, że on przy tym kaleczeniu i rzucaniu na +-30% i tak machnął ostatnio 14 punktów (5/16). Dokładnie tyle, ile wynosi linia. Wierzyć w to, że cały sezon będzie sypał taki piach, to spore ryzyko. Mimo wszystko, gość ma potencjał rzutowy.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Taki last minute bet.
George over 5 rebs &amp; Adams over 11 rebs @ 5.75 1xbet
Wchodzilo w 2 z 3 meczow Oklahomy w tym sezonie, a dzisiaj graja z druzyna, ktora od kilku lat daje stosunkowo duzo zbierac rywalom. Szczegolnie, ze dzisiaj nie ma Baynesa i bedzie sporo gry niskim skladem.

X 357

xxxl

Użytkownik
Na początku chciałbym przeprosić na tym na Miśki, którego byłem wstyd się przyznac mocno pewny. Zagrali dziadostwo z tamtego sezonu( nie mam nic na swoje usprawiedliwienie)
Nie masz za co przepraszać - to był bardzo dobry typ ...tylko nie wszedł. Ja nie korzystałem więc patrze bez spiny - typ na Tłoki dzis także bardzo dobry .....ale to NBA, mecze jednak mimo wszystko o nic - więc także ma prawo nie wejść - pomimo tego , ze jest super typem. Drużyny nie na wszystkie mecze się po prostu spinają tak samo i stąd czasem dziwne wyniki. Polecam zawsze jesli macie możliwość po prostu kasowanie typu jesli koś prowadzi +10 i tracicie niewiele na cash out - a o ile mniej nerwów ????
Mecze wyglądaja tu tak a nie inaczej - są pełne zwrotów akcji i super pogoni - dlatego kibice tak kochają tą ligę - ale dla grających często oznacza to, że trzeba grać i kontrolować grane mecze LIVE !! Blow-out&#39;y często powodują, że trzeba kontrować linie overowe na zawodników jesli zbyt szybko pierwsza piatka jest aa na ławce (jeśli jest taka mozliwość - unibet , 1xb oraz sbull dają takie opcje) - no i przed play off druzyny nie maja spiny na wygranie 82-0 ????
Dajesz dobre typy - jeśli po rozliczniu jestes na plus nie powinieneś się przejmować i ......dawać dalej )

X 357

xxxl

Użytkownik
Lebron over 29.5 też uważam że jest do gry . Lebron musi ciągnąć ten słaby wózek w lal
Zikos - LBJ ma tutaj inne zadania niż w Clev - widać to bardzo mocno jeśli się ogląda Lakers (widziałem całe 3 z 4 meczy) . Ja też byłem pewny, że Walton będzie zajeżdżał LeBrona podobnie jak robili to w Clev i jakie było moje zdziwienie (linie na ostatnią qwartę na LBJ są około 6-8 pkt live) gdy LeBron nie brał piłek w ręce i nie kończył wszystkich akcji sam ......( co najmniej raz zapłaciłem za tą nauczkę). Cały ten projekt (LBJ Lakers) jest wyraźnie traktowany w tym sezonie jako prospekt - dopiero w meczu przeciwko SA LeBron brał na siebie trochę więcej odpowiedzialności za wynik . Musisz oglądać - ale w tym momencie pisanie &quot;że LBJ musi ciągnąć ten wózek&quot; jest duzym naduzyciem. Lakers na pewno w tym sezonie nie będą chcieli wygrywać za wszelką cenę. Były głosy od początku , że Ball, Kuzma, Hart mają się ograć przy nim (widać to po tym jak dzieli się piłką na maxa w tej chwili) . Lakers zrobili miejsce dla Centra oraz dla pozycji 2-3 i raczej takie wymiany są przewidywane. No i nie zapominajmy, że Lakers wyciagało z draftu Kobego czy Lonzo - więc i opcja , że ten sezon puszczamy za wysoki wybór w draft nie jest całkowicie pozbawiona sensu.
Ja mogę się mylic i wyciągać złe wnioski z tego co oglądam (mogę być przecież idiotą - ale standardowo już pojawiające się ;linijki na triple-double LBJ ...teraz 1,5 na to, że nie będzie takiej miał dziś powinny dawać do namysłu i raczej odstraszać od jego lini punktowych .......tak na logikę skoro ma 10 razy podać )
Dla grających live Westbrock właśnie zszedł z grymasem bólu do szatni a dalej wisi na linie punktowe ????
Macie tez okazję wyjść Denisa Schrodera - linia 14 w tym momencie , to da Wam nawet 0,5pkt szansy na zwrot i wygrana (ma już 9 pkt a jesli Russel nie wróci ......)

R 1,6K

ranver

Użytkownik
widzę Lakers pocisneli Denver, czyżby sie rozkręcali ? a Thunder bez zmian , +16 w 3 kwarcie i +9 na 4 minuty przed koncem i w papę, szkoda ze Goerge wybrał grę dla takiej patoli, zmarnuje się tam.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Russell jednak wrócił na parkiet - i to był duży błąd. Gdyby wpuścili za niego tego gościa z miotłą, rzucałby na takim samym procencie. Czyli 0% w ostatnich 10 rzutach. Tak się przegrywa mecze.
A z LBJ te linie na pkt-zb-as układają się pociesznie. Weszły dotąd 2 razy. Za pierwszym, bo fartem była dogrywka. Za drugim, bo fartem akurat do niego wybili piłkę z boku, a komuś z rywali chciało się go sfaulować przy 12 sek. do końca i rozstrzygniętym meczu.

leon21 205

leon21

Użytkownik
JaVale McGee Over 13.5 @2.05 Unibet
Czyżby buki coś ogarnęły i wystawiły wyższą linię ? Na początku było 8.5, potem 12.5, a dziś 13.5. Z urwagi, że dzisiejszy mecz Lakersów będzie overowy to i warto zagrać tą linię. Dzisiejszej nocy rzucił 20punktow w 25minut, które spędził na parkiecie. Chłopak jest w gazie, biega po całym boisku no i próbuje rzucać z każdej pozycji, nawet tych trudnych. Wiadomo, że kiedyś musi zaliczyć słabszy mecz, ale jednak nie dzisiaj ;)Myślę, że tą linię pokryje, a kurs tylko zachęca ( będzie spadał ).
31 minut 20pkt✅✅
Duża skuteczność rzutów, 10/16 za 2. Nie próbował ani razu za 3, człowiek, który daje zarobić. Ciagle stawiam na niego, co podkreśliłem już, ze stawianie overow jego punktów dopóki buki się nie ogarną, to żyła złota !!!
Na dziś proponuje over punktowy i over pkt/as/zb Giannisa, Bucks gra s Wolves, szykuje się mecz overowy. Gdy tylko Unibet poda linie to podam typy

X 357

xxxl

Użytkownik
Panowie i piękne Panie - tak wygląda w tym momencie struktura wypłat w Lakersach

KCP oraz Ingram sugerowani w wymianach, do tego LBJ robiacy triple double częsciej niż kiedykolwiek w swojej karierze - Poza Atlantą zdecydowanie jedyny zespół w NBA gdzie wyraźnie widać, że zrobiono czystkę pod przyszłe wymiany i wolnych zawodników. Moim zdaniem Lakers w tym sezonie naprawdę najmniej będa zwracać uwagę na wynik druzyny, co więcej nie wiem czy nie będzie im nawet na rękę jak najgorszy wynik . Dlatego lepiej grać zawodników na linie bo oni walczą o przyszłe kontrakty w zespole , który ma sięgnąć po pierścienie ????
Sama druzyna naprawdę nie wiem czy jest zainteresowana play off - czy będzie trzymać się dolnych rejonów stanów srednich ????
JaValle walczy o rezerwowego środkowego i chce zdobyć 3-ci już tytuł mistrza NBA ????
Lonzo czy Kyle podobnie , ale Ingram oraz KCP wiedzą, że albo musza bić rekordy albo i tak zostaną przehandlowani - więc motywacja u nich zapewne lekko mniejsza

arekujago 75

arekujago

Użytkownik
Rakiety z Clippersami win @1.65 chyba do gry , wraca Paul ale jest jedno ale Brodacz questionable ...
Brodacz wróci na road trip, ja mam już jakieś przemyślenia na te spotkanie, ale poczekam jak buki wystawią wszystkie kursy. Czysty win tez fajnie wygląda CP, Gordon i Melo on fire są, a i Capela wygląda coraz lepiej.

judy 0

judy

Użytkownik
KCP oraz Ingram sugerowani w wymianach, do tego LBJ robiacy triple double częsciej niż kiedykolwiek w swojej karierze - Poza Atlantą zdecydowanie jedyny zespół w NBA gdzie wyraźnie widać, że zrobiono czystkę pod przyszłe wymiany i wolnych zawodników. Moim zdaniem Lakers w tym sezonie naprawdę najmniej będa zwracać uwagę na wynik druzyny, co więcej nie wiem czy nie będzie im nawet na rękę jak najgorszy wynik . Dlatego lepiej grać zawodników na linie bo oni walczą o przyszłe kontrakty w zespole , który ma sięgnąć po pierścienie ????
Sama druzyna naprawdę nie wiem czy jest zainteresowana play off - czy będzie trzymać się dolnych rejonów stanów srednich ????
JaValle walczy o rezerwowego środkowego i chce zdobyć 3-ci już tytuł mistrza NBA ????
Lonzo czy Kyle podobnie , ale Ingram oraz KCP wiedzą, że albo musza bić rekordy albo i tak zostaną przehandlowani - więc motywacja u nich zapewne lekko mniejsza
Lakersi mają jeden cel w play-offy i walką o pierścionek w ciągu 3 lat...i mówią o tym wprost odkąd lebrona wzieli. Nie bez powodu nie pozwolili ruszyć &quot;młodych&quot; na transfery w lecie. O Ingramie od początku mówią jako o &quot;nietykalnym&quot; . KCP dostaje 12 baniek i gra poniżej oczekiwań i jest pierwszym do pakowania walizek. Lonzo Kuzma, Hart , Ingram pod wodzą LBJ mają być podstawą tego zespołu i kapitałem na przyszłość. LAL ma na razie najszybszą piłkę w lidze i są nr 2 w ilości punktów. Bronić porządnie się jeszcze nie nauczyli, ale ciężko tego oczekiwać po nowym zespole, i tak jest lepiej niż się spodziewałam, najwięcej kradną, dobrze podają i mało tracą. 3 mecze przegrane na styku z dobrymi drużynami, więc braku motywacji nie zauważyłam..raczej determinację. JaVele (Lance zresztą też) jest na razie rewelacyjny i jest pewniakiem jeśli idzie o over 12 pkt i minimum 2 blk w meczu, Lonzo zwiększy ilość asyst ale ma restrykcje 25 min grania i wraca Rondo, wiec różnie może być, Kuzma jest typowym strzelcem, który jest mega pewny siebie a na zbiórkach i asystach się nie skupia, więc przy nim tylko na pkt można obstawiać, jak i LAL powyżej 115 na mecz. Tyle na razie w temacie, dziś LAL i tak nie gra.
Obstawiać będę dopiero w nocy . Wczoraj potrójny kupon za 4,77 zepsuła mi własna głupota i pomylenie Jokicia z Nurkiciem który over 1.5 asysty nie dał rady zrobić ( a głupia się cieszyłam że takiego pewniaka wrzucili) :/

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dobra ostatnie dwie nocki nie były zbyt udane. Próbujemy dalej bo NBA to żmudny proces i codzienna walka. Na dzisiaj takie przewidywania:
Charlotte vs Chicago
Typ: Charlotte -12,5 ✅ (135:106)
Kurs: 2,33 (Unibet)

Dwa dni temu grali między sobą w Chicago i nieoczekiwanie Hornets przegrali 112:110. Kolejna kontuzja w obozie Chicago, tym razem wypada Portis 4-6 tyg. Wcześniej Dunn, dalej nie gra Markannen czy Valentine. Myślę że Charlotte weźmie po prostu srogi rewanż za tą wpadkę. Chicago to ekipa do bicia, więc u siebie powinni ich zmiażdżyć. Ten mecz w Chicago niespecjalnie im wyszedł, ale z racji szybkiego rewanżu powinno być dużo łatwiej. W Chicago zostaje tylko LaVine, reszta to cieniasy. Nawet Parker jakiś taki nieogarnięty. Uważam że tu będzie blowout.
Doncic over 4 asysty kurs 1,7 zwrot (4)
Wraca Barnes do składu. Niepewny występ Barei. Toronto u siebie wiadomo mega mocne, ale młody po ostatnich dobrych rzutowo występach, powinien więcej teraz się dzielić piłką. Tym bardziej że to Barnes będzie odgrywał pierwszoplanową rolę. Myślę, że te 5 asyst spokojnie do ogarnięcia.
Carmelo over 15,5 pkt kurs 1,75 ✅ (24 pkt)
W Houston wypada lider Harden, nie zagra Ennis, również z podstawy. Wraca za to CP3. Linijke wystawili wysoko na niego. Ewentualnie można w asysty iść. Ja natomiast próbuję uderzać w Melo. Powinien wyjść w podstawowym składzie. Z Utah gdzie nie za bardzo im szło zagrał już 39minut i miał 22 pkt. Taka linijka przy sporych brakach jak najbardziej do przekroczenia. Nawet jak przycegli to powinien sporo rzutów oddać.

Otrzymane punkty reputacji: +10
jimmypi 50

jimmypi

Użytkownik
Washington Wizards - Sacramento Kings
Markieff Morris over 13,5pkt ⛔⛔⛔ (13pkt)
1,72

Wizards po trudnych meczach w końcu trafiają na słabszą drużynę jaką bez wątpienia jest Sacramento. Myślę, że będzie to mecz, w którym będą chcieli wyładować się za to co zrobił im Stephen. Beal w meczu z mistrzami doznał jakiegoś urazu w klatce piersiowej stąd nie wiem czy dziś wystąpi w takim meczu, a jeśli zagra za pewne będzie to ograniczona liczba minut, tak więc jego rzuty rozłożą się po kolegach z drużyny. Upatruje tutaj szansy dla Morrisa, który potrafi odpalić i linia 13,5pkt jest z pewnością w jego zasięgu w dodatku przeciwko tak chaotycznej obronie jaką prezentuje drużyna z Sacramento.

K 3,9K

kruszak

Użytkownik
Dzisiaj szybki szpil, nie mam czasu na głębszą analizę
Tobias Harris over 20,5 pkt 1,65 Unibet

Idę w to głównie ze względu na to, że Harris w 3 ostatnich spotkaniach notował kolejno 26,23, 26 pkt. W tym 23 przeciwko Houston.
Tak wiem, grali wtedy b2b po boju z Lakers mimo wszystko myślę, że styl gry obu zespołów, zrobi swoje. Plus wiemy, że Rockets mają z obroną problemy. Widzę, value, nawef jak na dość niski kurs, jeśli chodzi o punkty.
POWOODZENIA !​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom