Houston Rockets vs. Bucks
over 206,5 pkt
1,32
A więc Houston jest niby b2b, ale myślę, że swoje zrobią. Są drugą drużyną pod względem zdobywanych punktów średnia ponad 115 na mecz. No i efektywność ofensywna na 2 miejscu. Obrona natomiast chociaż w tej części sezonu już lepiej to dalej odległe miejsce 18. Tuż za nimi Bucks z obroną, atak wiadomo wygląda dużo gorzej, Mimo wszystko myślę, że ugrają swoje.
Detroit Pistons vs. Toronto Raptors
wygrana Toronto + 2,5 pkt
1,32
Toronto klasowa drużyna - niby grają b2b, aczkolwiek bez wątpienia są ogromnym zagrożeniem dla Detroit, nawet grających w swojej hali. Jestem ciekaw jak z Blakem/ Andre poradzi sobie Jonas.
Wbrew temu, że Raptors grają b2b, taki DeRozan czy Lowry zagrali wczoraj stosunkowo mało, bo odpowiednio 28 i 22 minuty. Powinno byc dobrze, liczę na głębie ich składu.
Indiana Pacers vs. Utah Jazz
wygrana Utah + 8,5 pkt
1,29
Utah grała już z Indianą w tym roku, i wtedy przegrali 109 : 94, jednkaże wtedy w składzie nie było Rubio. Ten zawodnik wbrew pozorom, jest osobą, która spaja talenty wszystkich Jazzmanów w jedną, dobrze działającą całość. Wiem, że Indiana ostatnio w gazie, ponadto Bogdanovic gra naprawdę solidnie ostatnimi czasy. Myślę, jednak, że Utah da radę, liczę w dużej mierze na ich solidną obronę. Powinni ugrać ???? .
POWODZENIA !