Wczoraj po Wizards można było się pożegnać z kuponem, dzisiaj 3 spotkania wybrałem nie szaleje bo trudne spotkania. Lakers vs Portland zostawiam, bo ciężko tu wytypować według mnie kto wygra, a w punkty się nie bawie bo linie wiadomo ustawione wysoko, a w końcu jakiś under lakersą powinien się przytrafić.
Cavalersi to troche jak ruletka, ale czuje że dziś "zakręcą" na swoją korzyść, choć uważam ich za średnią ekipę to dziś z Pistonsami powinni wygrać, bo poza tą wyraną z Bucks nie zaprezentowali nic ciekawego ostatnio.
Heat u siebie pewnie z Suns, ale nie ładuje się w handi bo ostatnio z tymi nie trafiam zbytnio i choć widzę tu blowout, może równie dobrze się skończyć na styk. Pacers po tych wtopach ze słabiakami, wracają do gry, swój teren, oba teamy b2b, więc szanse wyrównane, ja jednak stawiam zdecydowanie na gospodarzy, pozdro.
Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons / Cavs wygrają -2.5
1.52
Miami Heat - Phoenix Suns / Miami z dogrywką
1.22
Pacers - Bucks / Pacers win -2.5
1.90
AKO: 3.52
matbie
Nie grał bym overa na Cavs bo naprawdę zbyt loteryjny team aktualnie, myślałem tam nad jakims underem w spotkaniu ale odpuszczam bo loteria to jest.
A co do Pacers vs Bucks to wiadomo wszystko zapowiada na under i dużo osób pewny idzie tym tokiem myślenia, te b2b i ciężkie pojedynki (przede wszystkim Bucks) faktycznie wskazują na under ale wiadomo jak jest, wszyscy celują w under to jak na złość wszystko siada i pada spory wynik , choć ta linia 210,5 wydaje się dość bezpieczna. Typ dobry, rozliczy parkiet ????