Solidne 15/16 w ostatnich dniach, sporo dzisiaj spotkań - myślę, że warto znowu zaryzykować i postawić aż 4 wydarzenia, ten na końcu będzie dla tych, którzy grają rozsądniej - będzie on, moim zdaniem, najbardziej ryzykowny z tych, które tu wystawię, także możecie go pominąć, jeśli 3 typy wam odpowiadają :
kursy z
Unibeta
Kuriera, chyba pora zacząć grac bardziej ofensywnie, bo 3 bety siadły na lajcie, tylko GSW odwalili manianę roku, mniejsza
Toronto vs. NYK
wygrana Toronto - 4,5 pkt
aktualnie jest za 1,40 ale wątpię niestety, żeby się utrzymało do czasu, aż wystawią kursy na pozostałe spotkania
Jedyna przewaga Rycerzy to przewaga parkietu - wszystko dziać się bowiem będzie w Madison Square Garden. Nie licząc Tima Hardawaya Jr'a i ewentualnie Kantera nie ma za bardzo kto ofensywy u Nowojorczyków ciągnąć wg mnie. Defensywa Raptorów ładnie wygląda, piękny roster, głęboki skład as fuck. Powinni ugrać.
Houston vs. Dallas
wygrana Rockets - 3,5
1,30
Nie ma się myślę co rozwodzić. Dallas b2b rzuceni na pożarcie Rakietom.
Golden Stejty vs. Minnesota
wygrana GSW + 3,5 pkt
1,32
Wymiana ognia. Właśnie na tym polu Wilki ustępują Wojownikom moim zdaniem najbardziej.
Czy Big 3 ( no chyba nie
) w postaci Townsa, Wigginsa i Jeffa jest w stanie nawrzucać więcej niż Big 3 Golden Stejtów w postaci KD, Klaya i Stefana ?
Odpowiedzcie sobie sami.
O ile pierwszych dwóch w miarę się pokrywa tak rozgrywający Soty nie ma podstrzału do Currego wg mnie.
Są jeszcze zadaniowcy wiadomo, ale tutaj też Warriors moim zdaniem górą. Grają też lepszy defense.
Minnesota będzie się bronić, bo też grają u siebie, ale powinni ulec perfekcyjnie działającej machinie wojennej GSW.
Denver vs. Kings
wygrana Nuggets
1,13
No kurczę, kusi, oj kusi zagrać. Teoretycznie patrząc tylko na skład to ewidentnie przewaga po stronie Kryształków. ALE ... Do składu wrócił Paul Millsap, broń Boże, nie twierdze, iż jest to osłabienie Denver. Chodzi o to, że Millsap wypadł dawno temu ... Teraz wraca... No i trochę chłopakom namieszał. Myślę jednak, że już się zgrali i będzie dobrze.
Ofensywa zdecydowanie bardziej poukładana w Denver, grają u siebie, obrona też lepsza, partyzantka Kings nie będzie miała poparcia ludu, także powinno być dobrze.
POWODZENIA!
edit Gucci Mane - Podawaj skąd bierzesz kursy.