>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2014

Status
Zamknięty.
S 0

spasionyjanek

Użytkownik
Myślę, że dziś Boston niestety ulegnie NY Knicks patrząc na to typowo bukmachersko, gdyż od rana kurs na Celtics rośnie, co oznacza, że większe prawdopodobieństwo na wygranie ma drużyna przeciwna. Zastanawiam się jedynie co do meczu Orlando-Denver. Co o tym myślicie? Ciekawi mnie także wynik Utah - Dallas, lecz stawiałbym tutaj na Dallas, ale chciałbym usłyszeć wasze opinie.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Chyba nie po to pozbyli się Tarnera i Hawsa żeby przypadkiem nie zająć ostatniego miejsca.
Idąc takim tokiem myślenia to Lakersi też się pozbyli Blake&#39;a, też chcą tankowac itd, a jednak z OKC wygrali, to czemu niby Philly miałaby nie wygrać? To jest NBA tu każdy z każdym może wygrać, tu nie ma przypadkowych ludzi. Jedni są słabi, drudzy lepsi. Miejsce ostatnie może i zajmą, ale nie przegrają każdego spotkania do końca sezonu regularnego.

brick 208

brick

Użytkownik
Brooklyn Nets @ Miami Heat (-6.5) @ 1.61 Bet365 ⛔????
Dzisiaj idę w stronę Mistrzów NBA, którym ostatnio udało się przerwać serię 3 porażek z rzędu właśnie na własnym parkiecie. Wygrali z Washington Wizards 99:90. Wygrana może nie jest bardzo przekonująca, ale jest to wygrana, która może przywrócić formę i kolejne seryjne zwycięstwa Miami Heat, ponieważ Wizards nie są już chłopcami do bicia jak to było w zeszłym sezonie, ale drużyną, która potrafi wygrać z najlepszymi. Heat na własnym parkiecie notują wygraną 6 meczy z rzędu. Pokonywali w American Airlines Arena dobre ekipy takie jak: Bulls czy własnie Wizards. Nets na wyjeździe radzą sobie przeciętnie. Potrafią wygrać z takimi drużynami jak Lakers, Bucks czy Nuggets, ale z lepszymi od siebie przegrywają, porażka z Trail Blazers 124:80. Przegrali również ostatnio z Celtics, którzy bardzo mocni nie są (91:84) W dzisiejszym spotkaniu w drużynie Miami nie widzę żadnych absencji. Moim zdaniem D-Wade, który opuszcza sporo spotkań, ponieważ jest oszczędzany przez Erica Spoelstre zagra przeciwko Nets. W drużynie przyjezdnych nie zagra Kevin Garnett (Kevin Garnett (back spasms) will miss Wednesday&#39;s game against the Heat.) Do drużyny wróci natomiast prawdopodobnie Andrei Kirilenko (Andrei Kirilenko (ankle) said that he expects to play vs. Miami on Wednesday.) Jest to wzmocnienie dla drużyny z Nowego Jorku, lecz myślę, że nawet to nie starczy aby pokonać drużynę z Florydy. Jestem przekonany, że dzisiaj Heat będą chcieli udowodnić swoją siłę wygrywając z Nets, którzy obudzili się po słabym początku sezonu.
Bez analizy: Dallas Mavericks (-3.5) @ Utah Jazz @ 1.76 Bet365 ✅✅
Memphis Grizzlies (-3.5) @ New Orlean Pelicans @ 1.83 Bet365 ⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Kyle Lowry powyżej 26,5 pkt + asysty
1.80
Betsson​

Dzisiaj Toronto zagra u siebie z Detroit Pistons. Faworytem są gospodarze i co do tego nie ma raczej wątpliwości. Goście to jednak zespołu, w którym drzemie potencjał i na pewno od czasu do czasu mogą zaleźć za skórę pomimo dość niskiego IQ w zespole. W końcu też i motywacja powinna być ogromna bo wciąż mają szanse na awans do play-offów. Dzisiaj jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to powinniśmy obejrzeć ciekawe widowisko w dość szybkim tempie, a że Pistons obronę mają dziurawą, jak sito to naprawdę warto pograć na kolegę Lowry&#39;ego. Też już o nim kiedyś wspominałem no ale dzisiaj sytuacja wygląda następująco... Przez PG gospodarzy przechodzi praktycznie każda akcja Raptors co ze względu na jego pozycję jest sprawą oczywistą. Będzie miał okazje być dzisiaj pierwszoplanową postacią w swoim zespole bo na przeciw niego Jennings czyli obrońca niskich lotów lub po prostu żadnych lotów, jak kto woli. Lowry nie dość, że sam ma szanse nastukać sporo punktów to i powinien zadbać o kolegów z zespołu bo tak jak wcześniej wspomniałem dziurki i dziury w zespole Pistons pozwolą na kilka lub kilkanaście passów. W tym sezonie 1 mecz pomiędzy obiema ekipami i spokojne pokrycie linii przez Lowry&#39;ego. Dziś liczę na potwierdzenie tego kolejny raz na parkiecie w Toronto.

Reszta typów zaraz w temacie. Tak samo ciekawych i obiecujących. Fajna noc się szykuje, oby uwieńczona sukcesem. ;)

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +2
G 20

gruda

Użytkownik
Miejsce ostatnie może i zajmą, ale nie przegrają każdego spotkania do końca sezonu regularnego.
przegraja ???? chyba ze sprawa ostatniego miejsca bedzie juz rozstrzygnieta przed ostatnim/kilkoma ostatnimi meczami,wtedy maja powiedzmy z 2% na jakis win ???? (nie wiem z kim graja 3-4 ostatnie mecze nie chce mi sie nawet patrzec ???? )

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Spotkanie : Chicago Bulls
: Houston Rockets
⛔⛔⛔⛔⛔ UPS ????????
Godzina : 00:00
Typ : 2 z dogrywką
Kurs : 1.70
Buk : Expekt
Analiza :

Spotkanie dwóch silnych drużyn odbędzie się dziś o pólnocy Polskiego czasu w United Center. Byki spotkają się z Rakietami którzy z pewnością są &quot;on fire&quot;. Chicago niedawno wróciło do własnej hali po wyjazdowych spotkaniach i trzeba przyznać, że terminarz ich nie rozpieszcza. Kolejno Memphis/Miami/San Antonio. Te pojedynki to porażki i jedna wygra z mistrzami NBA, pojedynek który jest najbardziej prestiżowy dla zawodników z Chi Town(wielu z nich mówi w wywiadach jak to nie znoszą Heat). 2 noce temu odbyło się spotkanie Chicago z SAS i tu górą byli goście którzy po niesamowitych dwóch pierwszych kwartach bez problemu pokonali Bullsów. Wielu może powiedzieć, że Chicago odrobiło znacznie tą stratę, ale warto wspomnieć, że Ostrogi grały już zawodnikami z ławki podczas drugiej połowy spotkania,a 4q to zupełne rezerwy i gdy nawet Chicago zbliżyło się na około 10 pkt Pop nie zdecydował się wprowadzić ani TD ani TP czy też Manu Gino. Chicago mimo osłabień w składzie do których doszło podczas sezonu radzą sobie nieźle. Bilans w ich hali to 19-12. Rywalem drużyny z Windy City są Rakiety z Houston. Team można powiedzięc budowany od niedawna, ponieważ ich aspiracje mistrzowskie dopiero zaczęły się rodzić gdy do zespoły dołączył James Harden. W tegorocznym offseason dołączył DH12 i te ich aspiracje zaczely się urzeczywistniać. Houston to zespół który bazuje głównie na rzutach 3pkt. Jeśli ta trójka im nie siedzi to ich gra wygląda różnie. Gwiazdą zespołu jest Brodacz który w samym marcu notuje średnie punktowe na poziomie 28. Coś co przemawia z pewnością za moim typem jest to, że te zespoły spotkały się już raz w tym sezonie i to Houston wygrali 109:94. Ponadto warto wspomnieć o tym, że w 2014 roku Houston przegrali 2 spotkania z rzędu tylko jednokrotnie. Było to pod koniec stycznia gdy zostali pokonani przez Memphis w swojej hali jak i na wyjeździe. Od tamtej pory Rakiety przegrały tylko z Clippersami i OKC. Do tego ja sam lubię jak zespoły mają wyrównane statsy : Chicago u siebie 19:12, Houston na wyjeździe 18:13, więc najwyższa pora je wyrównać ????

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks​
Jest to typowy must win game dla Atlanty, aby utrzymać ósmą lokatę w konferencji wschodniej, bowiem Knicks tylko się czają na potknięcia Jastrzębi. Z tego też względu troszkę zdziwiła mnie linia na ten mecz przy nazwisku Jeffa Teague. U niektórych bukmacherów widać linię 16,5, tymczasem nasz rodzimy naziemek Milenium oferuje 14,5 i jest to moim zdaniem gratka z dwóch względów. Po pierwsze mamy tu naprzeciw właśnie Bucks, którzy na wyjazdach dostają srogie lanie, a nasz zainteresowany notuje przeciw nim właśnie bardzo ładne cyferki. W ostatnim spotkaniu tych ekip Jeff w prawdzie nie wystąpił, jednak patrząc dalej wstecz mamy następujące wartości: 14, 27, 23. Druga sprawa, to paradoksalnie forma Jeffa w poprzednich meczach. Nie ukrywam, że liczę tu na małe przełamanie samego zawodnika, jeśli chodzi o zdobycze punktowe, bowiem po powrocie Millsapa czy też Anticia natychmiast zaczął notować bardzo niskie cyferki. Dzisiaj widzę doskonałą okazję nawet na double double rozgrywającego Hawks i jak tylko gdzieś znajdę wariant z asystami na jakiejś względnej linii, to też raczej skłaniałbym się ku tej opcji.
Typy:
Teague J. over 14,5 @1,85 Milenium ✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers
Typy:
-Lakers under 106@1,89 (betsson) ✅✅✅
-Thunder 1 kwarta -4@1,80 (sportingbet, przy równo -4 przegrana) ✅✅✅
-Thunder -9 1 połowa @1,90 (maraton)
✅✅✅

Jeszcze nie typowałem na tym forum pierwszej kwarty tudzież połowy, jednak dziś wyjątkowo czuję, że będzie to dobrym pomysłem w meczu Thunder. Z gamy bukmacherów w których gram wybrałem najkorzystniejsze linie.
Dla Thunder niespodziewanie dzisiejszy mecz będzie &quot;revenge game&quot;, po tym jak w dosyć absurdalnych okolicznościach przegrali w Staples kilka dni temu. Piszę absurdalnych, bowiem Thunder szybko osiągnęli 18 pkt przewagi, by na początku czwartej kwarty 18 punktami prowadzili...Lakers, którzy byli świeżo po blowoucie -48 od Clippers, a w 3 kolejnych meczach tracili 125 lub więcej pkt. Co by nie mówić, była to gruba wpadka Oklahomy.
Niepewna postawa Thunder od powrotu Westbrooka sprawiła, że z pierwszego miejsca w konferencji zrobiło się drugie, decydująca faza sezonu, dlatego o ulgowym traktowaniu Lakers mowy być nie może.
Liczę, że Thunder wyjdą dziś na sportowej złości, a gdy ich ofensywa będzie funkcjonować na dobrym poziomie (moim zdaniem to bardziej ofensywa, niż obrona spowodowała, że z meczu pod kontrolą zrobiła się duża przewaga Lakers) to o dwa handicapy na kwartę i połowę można być spokojnym. Lakers, którzy w ostatnim czasie sięgnęli dna jeśli chodzi o obronę, mogą być wodą na młyn dla gospodarzy. Byli tą &quot;wodą&quot; w 1 kwarcie ostatniego meczu, jednak w drugiej Westbrook zaliczył chyba najgorsze minuty od powrotu do składu Thunder i jak to się skończyło wszyscy widzieli. Mimo całego wiadra hejtu na Russella, jest to ciągle all-star i tak naprawdę Lakers to dla niego, przynajmniej na papierze, rywal marzenie. Do spółki z Durantem, z odpowiednią mobilizacją, której dziś raczej nie zabraknie, mogą pobawić się z obroną Lakers na całego.
Nie patrzyłem nawet w statystyki pierwszych połów i kwart Thunder, ponieważ myślę, że każdy mecz ma swoją historię i dzisiejszy stoi pod hasłem: &quot;zemsta Thunder&quot;, i porównywanie nawet poprzednich meczów obu ekip nie będzie tu miarodajne. Także forma Thunder nie ma tu imo większego znaczenia, bo Thunder w każdym momencie sezonu stać na to, by z zestawu dzisiejszych typów zrobić 3/3, choć na plus jest fakt, że w meczu z Rockets, Oklahoma zareagowała odpowiednio i wygrała z pokryciem dzisiejszego underu 106-98.
Dlaczego under Lakers? Typ nieco ryzykowny, bo Thunder mogą wyjść dziś z założenia: i tak rzucimy więcej od Lakers. Jednak Lakers pomimo fatalnego bilansu są drużyną bardzo groźną, zwłaszcza gdy miejsce mają strzelcy obwodowi, których nie brakuje, a po tym, jak w ostatnim meczu Thunder pokarał życiowym występem Meeks, liczę, że gospodarze mocno przycisną w defensywie, pomimo braku Perka i Sefoloshy. 106 pkt na tak trudnym terenie jak parkiet w Oklahomie to dosyć wysoka linia wg mnie. Na ostatnich 16 wyjazdów Lakers tylko 3 razy zrobili over przy dzisiejszej linii. Mecz w Staples pokazał, że radosna sieczka z Lakers może być nieco ryzykowna, gdy strzelcom &quot;Jeziorowców&quot; siedzi rzut. Dlatego liczę choć na minimum obrony, i to wystarczy do pokrycia tej linii.
Jeśli jednak Thunder zdecydują się na otwartą wojnę, wtedy liczę, że dzięki tym razem ogarniętemu Westbrookowi (z Rockets wyglądał dużo lepiej niż w feralnym meczu z Lakers), który ma wygodny matchup, ofensywa Thunder będzie dużo wydajniejsza, i handicapy podane przeze mnie zostaną pokryte.

3 dotychczasowe mecze to kolejno pogrom w wykonaniu Thunder 122-97 u siebie, wymęczona wygrana 107-103 w Staples i wspomniana ostatnia porażka 110-114. Dziś jeśli Thunder zagrają jak ich na to stać, powinniśmy mieć powtórkę z meczu nr 1. Liczę na minimum 2/3.

Otrzymane punkty reputacji: +55
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Bulls +3,5 @ 1,90 unibet✅
Rockets to nie Spurs i szczerze mówiąc nie widzi mi się druga porażka z rzędu Bulls. Tym bardziej, że ograniczenie Hardena nie będzie stanowić jakiegoś większego problemu. Chicago zrobi wszystko, żeby wygrać ten mecz obroną, a Rockets poza aspektem ofensywnym nie mają za wiele zaoferowania. Dlatego też pojawia się dwie drużyny o zupełnie innych koncepcjach gry. Ale jak to się mówi - defensywa zawsze wygrywa i w tym wypadku Houston będzie trudno rozwinąć skrzydła w ataku. Minione bezpośrednie pojedynki są na korzyść przyjezdnych , ale dla mnie to nie większego sensu ponieważ liczy się obecny stan rzeczy a Chicago jest terenem niezwykle cieżkim. Jeżeli Houston myśli o zwycięstwie, to musi zagrać niewątpliwie idealnie ataku i trafiać za każdym razem. Nie przewiduje jednak takiego scenariusza. Nawet gdy Rockets wygrają to nie przewiduje żeby większa granicą niż 3 punktów. To powinien być close game, moim zdaniem z większym wskazaniem na gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +9
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
vs.

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks​

Nawiązując do tego co napisał Wojcirej - nie ma mowy żeby Atlanta dziś nie wygrała. Do Georgii przyjeżdża druga najsłabsza obecnie drużyna w NBA. Philadelphia jest gorszą drużyną, mimo że ma nieco lepszy bilans od Kozłów z Wisconsin. Naraże się przeciwnikom teorii spiskowych, ale proszę spojrzeć na terminarz 76ers. No nie ma bata żeby oni tam wygrali, może z Pistons. A jeżeli Kozły chcą utrzymać najgorszy bilans w lidze i mieć teoretycznie największe szanse na #1 pick to nie mogą wygrywać z lepszymi zespołami na wyjeździe.
A z drugiej strony mamy Atlantę która tak jak wspomniał Wojcirej musi oglądać się za siebie bo tam już gonią Knicks którzy dziś zatrudnili legendę Phila Jacksona (źródło). Taki ruch ze strony włodarzy Nowojorczyków to na pewno krok w przód także nie ma mowy o odpuszczaniu czy lekceważeniu przeciwnika przez Hawks.

Kto zagra? by rotoworld.com

Zagra Pero Antić, questionable jest Lou Williams. Ayon, Horford i Jenkins wiadomo. Reszta zdrowa.
W Milwaukee zagra Ilyasova. Sanders i Delfino wiadomo. Reszta zdrowa.

Popieram typ Wojcireja z overem Teague&#39;a. Ja dziś zagram delikatniej:
Hawks -5 zwrot :/
1.53 betsson​

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Charlotte Bobcats - Minnesota Timberwolves​
Dziś troszkę śmielej. Bobki u siebie w tym sezonie mają istną twierdzę i naprawdę trzeba być kimś, żeby coś ugrać na ich terenie. Minnesota oczywiście ma ogromny potencjał ofensywny, ale tym się meczu nie wygrywa. Rzucić miejscowym setkę na im terenie jest niezwykle ciężko, a uważam, że to jest podstawa, jeśli chce się stąd wywieźć zwycięstwo. Próbowały już takie firmy jak Clippers, Mavs, Pacers. Braki defensywne Minnesoty mogą tu się okazać kluczowe, bo Bobki powinny tutaj punktować z łatwością, Minnesota zaś będzie musiała sporo się nakombinować. Swoje do udowodnienia powinien mieć też sam Big Al, który zagrał fatalne zawody w przegranym poprzednim spotkaniu aż 119-92, tak więc mamy tak zwany revenge-game pod każdym względem. Jedyne niebezpieczeństwo, jakie może zagrozić temu typowi, jest pójście na szybką wymianę przez Bobki.
Typy:
Charlotte Bobcats @2,09 pinnacle ✅

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Rockets wciąż nie mają defensywy z prawdziwego zdarzenia i jeżeli trafią na dobrą ofensywę, która gra choć trochę obrony popłyną (przykład pierwszy z brzegu - Warriors, obecnie 6 miejsce na Zachodzie), pomijając fakt, że popłyną z każdą defensywną drużyną typu Grizzlies.
Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości co do Rockets? Oczywiście nie liczę tzw. Wielkiego Znawcy wpotrzasku(używając jego terminologii). Bulls co prawda przegrali wczesniej z rockets ale chodzi o to ze rockets to uposledzony team pod wzgledem defu a i ofensywa oparta na dystansie jest stosunkowo prosta do zatrzymania - kazda druzyna z solidnymi defensorami na dystansie sponiewiera Rockets w taki sam sposob jak zrobili to bulls. Samym Howardem nie wygraja bo Howard to Howard. Rockets beda w stanie wygrac jeden lub dwa mecze ale na dłuższą metę nie będą w stanie podjąć rywalizacji w mojej ocenie.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
A według mnie ciężki mecz przed Bobkami i na pewno nie stawiałbym na nich przeciwko Minny. Moim zdaniem ten ostatni matchup Big Ala z Pekovicem nie był przypadkiem i dziś może być podobnie. Kurs może i fajny ale dziś jest tyle spotkań że z łatwością można znaleźć doga do gry. Ot, takich Pelicans chociażby ;)
@ Dziś jest chyba jedyny mecz w którym warto zagrać over Hibberta to oczywiście maraton nie wystawił na niego lini. Życie .

brick 208

brick

Użytkownik
Los Angeles Clippers (-7.5) @ Utah Jazz @ 1.71 Bet365 ✅✅✅
Trochę dziwi mnie kurs 1.20 na czysty win Clippers przeciwko Jazz. Wiadomo, drużyna z Salt Lake City nie walczy w tym sezonie o nic, po prostu tankują. Jazz zajmują 14 miejsce w konferencji Zachodniej, natomiast Clippers 3. Co jeszcze przemawia za wysoką wygraną Clippers? Do składu w poprzednim meczu wrócił Jared Dudley grał zaledwie minutę, według mnie dzisiaj będzie grał o wiele dłużej niż ostatnio. Drużyna Clippers jest w gazie, wygrała ostatnie 4 mecze wyjazdowe z 5. Pokonali między innymi mocne na własnym parkiecie Słońca oraz Oklahomę. Z pewnością jest to wyczyn. Clippers gładko wygrywają z drużynami, które lepiej atakują niż bronią. Jedyna porażka z tych 5 spotkań miała miejsce z Memphis, którzy są znakomitą drużyną w obronie. Jazz bronią o wiele gorzej niż Grizzlies. Z drużynami silnymi ofensywnie wygrywali co najmniej 8 punktami i więcej. 8 punktami pokonali Oklahomę oraz Suns, obie drużyny są o klasę lepsze od Jazz. W drużynie Utah, pod znakiem zapytania stoi występ Marvina Williamsa. Według mnie raczej nie zagra przeciwko Clippers. Obie drużyny spotkały się 2.02.14 i tamten mecz zakończył się wynikiem: 102:87 dla Clippers. Według mnie dzisiaj będzie podobnie i Clippers ponownie wygrają więcej niż 10 punktami. Inny scenariusz nie wchodzi w grę.
Bez analizy: Washington Wizards (-3.5) @ Orlando Magic @ 1.71 Bet365 ✅✅✅
Mike Conley over 16.5 @ 1.71 Bet365 ⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +9
hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Pacers @ Sixers
Zdecydowałem, że konsekwentnie będę grał takie handicapy przeciw drużynom jak Sixers, Bucks czy Lakers do końca sezonu. Niewątpliwie warto i jedna porażka Thunder w Staples Center tego nie zmieni, a odbiłem to sobie wczoraj
Zdziwię się jeśli Sixers wygrają jeszcze jakikolwiek mecz w tym sezonie (zaraz wykraczę i zrobią to samo co Lakers z OKC ???? ). Gdyby s5 Pacers złożyć z rezerwowych to i tak nie mieliby prawa przegrać. Ostatnio spadek formy, pewnie po to by optimum przyszło na Finały ale głębia składu Pacers. Do tego mam nadzieję, że Turner liderujący teraz drugi garnitur Pacers odwdzięczy się swojemu byłemu klubowi za brak zaufania w byciu liderem Sixers.
PTB @ Pelicans
Bez Aldridge&#39;a nie radzili sobie już tak dobrze, a ostatnie porażki są po części winą trudnego terminarza. Cały czas liczą się w walce o 4 seed na Zachodzie. Tak więc wypadałoby w końcu wygrać z taką ekipą jak Pelikany. Lider PTB nadal gra z usztywniaczami ale jednak lepiej żeby Davis nie miał tak łatwo pod koszem. Nie pałam zbytnią sympatią do NOPu i liczę na łatwe zwycięstwo Blazers.
pseudoanaliza którą od razu bym wywalił z działu gdybym był modem ale po prostu weny nie mam ????
Pacers (-26,5) @7,50 William Hill
PTB (-3) @2,21 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +4
nbapl 167

nbapl

Użytkownik
Charlotte Bobcats - Minesota Timberwolves
Witam troszke oschle i krotko, bo czasu już nie ma. Otoz dizsiaj na przeciwko siebie stanie twardy Pekovic oraz Jefferson. Myślę, że ten drugi jest na tyle silny aby powstrzymać Ala w zdobyciu conajmniej 26 punktów. Linia wysoka, a średnie zdobycze Ala przeciwko Minesocie nie zaskakują. W dodatku ostatnie mecze Charlottow underowe, wiec tutaj tez nie zanosci sie na wiele punktów. A gra minesoty w obronie napewno bedzie polegala na zatrzymaniu centra gospodarzy.
Al Jefferson under 26.5 @ 1.83 ✅

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Washington Wizards - Brooklyn Nets​
Nad ranem można było złapać jeszcze 2,00 na Nets, teraz już troszkę spadło, ale nadal moim zdaniem jest do gry. Główne powody, które mnie skłaniają do gry przeciw Wizards to b2b Czarodziei, którzy dodatkowo męczyli dogrywkę z Orlando oraz uraz Bradley&#39;a Beala. Guard prosto z Waszyngtonu nie dograł do końca dogrywki z powodu urazu kolana i może on się okazać groźniejszy niż przypuszczano. U przyjezdnych zaś wątpliwy jest występ Kevina Garnetta, a także nie wiadomo ciągle, czy Andrei Kirilenko zagra. Słówko jeszcze o formie drużyn - wydaje mi się, że Nets powoli, ale to bardzo powoli, łapią jakąś optymalną formę na końcówkę sezonu. Dobre dwa ostatnie spotkania z wyżej notowanymi na dzień dzisiejszy Raptors i Miami, to drugie szczególnie cenne i nieprzypadkowe, bowiem już po raz kolejny w tym sezonie udało się pobić mistrza. O Waszyngtonie można było rzec, że są hot, niemniej jednak w meczach z poważniejszymi rywalami od razu Gortat i spółka zanotowali porażki (Grizzlies, Heat, Bobcats). Dziś typuję kolejne zwycięstwo Nets.
Typy:
Brooklyn Nets @1,87 bwin /marathonbet @1,75 ⛔

rybitwa 134

rybitwa

Użytkownik
Denver Nuggets @ Atlanta Hawks​
Atlanta Hawks (-6)⛔ 97:92, a już prowadzili dziewiętnastoma punktami(60:41)????⛔
1,925 Sportingbet​
Dzisiaj Atlanta Hawks podejmują Nuggets na własnym parkiecie. Kurs bardzo kuszący, biorąc pod uwagę to, że popularne Bryłki są w b2b, po spotkaniu z Heat. Cały mecz na styku i walka trwała do samego końca, co na pewno zmęczyło zawodników ze stanu Kolorado. Zagłębiając się w statystyki, Denver w meczach b2b notuje bilans 2-7, gdzie potrafili pokonać tylko Kings 125:117 oraz 76ers 103:92, czyli z drużynami o mniejszych aspiracjach. ;) Średnio tracą 112,2pkt, a rzucają tylko 103,2pkt. Dla przyjezdnych będzie to ostatni mecz z pięciomeczowej serii spotkań na wyjeździe. Będzie to ich 5 mecz w przeciągu 7 dni, z czego drugi z b2b, gdzie na tle wypoczętej Atlanty (ostatni mecz w czwartek u siebie z Bucks wygrana 102:97) powinno wyjść ich zmęczenie. No właśnie, dla Hawks, który po katastrofalnej serii 1-14 zostali zepchnięci z trzeciego na ósme miejsce w konferencji wschodniej, wydają się wracać na właściwy tor. Dwa zwycięstwa zanotowane u z słabymi Jazz i Bucks, powinny być dobrym początkiem, jeżeli Hawks myślą o poprawie miejsca w tabeli przed play-offami. Dzisiaj do składu Jastrzębi powinien wrócić Lou Williams.
Podsumowując, jeżeli Hawks chcą awansować na wyższą lokatę, to muszą wygrywać takie mecze jak dzisiaj, ze słabymi w b2b Nuggets.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Dzisiaj NBA startuje już za moment także spieszę z analizą na mecz Knicksów ;) Wydaje mi się że warto pocelować w overy zawodników bo ani jedna ani druga drużyna nie słyną z dobrej gry w defensywie. Fajnie wyglądają linie na Knighta i Ersana. Zacznę od tego że z łask Larry&#39;ego Drew wypadł pseudolider Bucks O.J. Mayo. Po flagrancie na Stemsmie O.J. odpokutował mecz zawieszenia ale do rotacji Bucks nie wrócił, przynajmniej na stałe bo od tamtej pory zagrał tylko w meczu z Magic i to cale 4 minuty. Z absencji Mayo korzysta przede wszystkim Brandon Knight, który wreszcie zaczął grać regularnie. Mecz z Hawks był jego czwartym z rzędu ze zdobyczą 20+ pkt. Dobrą robotę wykonuje też Ilyasova. Z Wizards 13 pkt, z Magic dołożył 16 oczek, a w ostatnim meczu Hawks 22. Myślę że dzisiaj obaj tj Knight i Ilyasova mogą przekroczyć swoje linie. Matchupów nie mają trudnych (Felton i Stoudemire) i kluczem będzie po prostu utrzymanie dobrego tempa gry i rzucenie przez Kozły około stu punktów. Jeśli to zrobią to kto nie jak Ersan i Brandon? Kursy fajne i linie fajne. Sportingbet daje 19.5 na Knighta gdzie maraton 20.5 i po niższym kursie. Z kolei wywidnowanie kursu na Knighta w maratonie przełożyło się na wzrost kursu na Ersana ????
Knight over 19.5 @ 1,85 Sportingbet
Ilyasova over 13.5 @ 2,00 Maraton

W 26

wpotrzasku

Użytkownik
ciekawie nadzis wyglada under w meczu atlanta - denver. linia na pozionmie 219 pkt. ostatnio tez byla taka linia gdy denver gralo z bobkami i takze bylo b2b i wtedy ksiegowalem pratykcznie po 1wszje polwie juz ten under. dzis jest to samo denver na pewno zmeczone zwyciestwem z miami bo zeby znimi wygrac to naprawde trzeba sie napocic i nie pozwolic sobie na zadna dekoncetracje bo oni potrafia to mometlanie wykorzystac.
ostatni meczpomiedzy tymi druzynami zakonczyl sie z 216 pkt. Atlanta ma pozycje po zagrozona i teraz mysle ze nie beda forsowac tempa i grac tak jak denver lubi najbardziej. akcje powinny byc wolne i powoli ukladane,mysle ze nawet samo denver nie bedzie mialo sily na szybkie tempo.

nalezy sie tez zastanowci nad underem w meczu knicks jak np wroznie linia. pora jest nietypowa zawodnicy nie lubia grac o nietypowych porach i czesto sie to przeklada nagorsza skutecznosc(znam z autopsji bo sam jestem zadownikiem i wielu moich kolegow takze nie lubi meczow o wczesnej porze) jak wiadomo w ney york bedzie godzina 11 RANO !! swoja droga nie mam pojecia co sklonilo ich do rozegrania tego meczu o tak dziwnej porze.

jak widac moj typ z atlanta wszedl juz pratycznie po 1wszej polowie.
naprawde niewiem skad byla az tak wysoka linia. Zeby nie bylo ze pisze tak jak ostatnio ze jak mi nie wszedl to pisalem ze zasnalem i nie obstawilem na szczscie. tak teraz napisze takze prawde,ze dzis tez zasnalem i obudzilem sie dopiero pod koniec meczu i nie obstawilem. Czesto czekam do ostnaeogo momentu bo linia wrasta o jakies 2 pkt przed samym meczem z tego co zauwazylem...I teraz tez tak bylo bo o 16 bylo under 218.5 a o 23 bylo juz under 220.5,niepotrzebniue czekalem do konca no ale trudno , na pewno jeszcze znajde niejedna tak wysoka i mocno przesadzona linie

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom