>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2014

Status
Zamknięty.
lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Knicks @ Cavs
Miałem nie ruszać tego meczu.jeszcze minutę temu byłem co do tego przekonany, ale jednak po namyśle zdecydowałem się zagrać. Nie wiem kto przesunął linię na ten mecz w taki sposób, że Cavs są teraz faworytem, ale wygląda na to, że mamy lekkie promo na Knicksów, choć w przypadku tej drużyny w promocji można często trafić coś zgniłego. Ale ten 5.5ptk steam na Cavs cholernie zastanawia. Jak patrzyłem rano i w południe na linie to linia na Cavs +4.5 była maksymalnie &quot;z&#39;juice&#39;owana&quot; na poziomie nawet 1.860, co w najostrzejszym buku na rynku jakim jest Pinnacle, oznacza to, że na Cavs idą pieniądze. I choć główna zasada w przypadku steamu mówi, żeby ślepo iść na steamem bo w dłuższym okresie daje to profit, to jednak równie ślepo można iść w tym przypadku jak tucznik na rzeź. Zakładam, że był powód dla którego oddsmakerzy wystawili linię na poziomie 4.5ptk na Knicks jako faworyta na wyjeździe, więc patrząc na obecną linię mamy 5.5ptk promo bez kupowania ptk. Nie wydaje mi się, żeby cała ta szopka z ceremonią Ilgauskasa i wizytą Lebrona w Cleveland miała aż takie znaczenie dla wyniku - raczej rozpatruję to in minus dla Cavs. Knicks +1 @ 1.952 0.5u✅✅
Magic @ Spurs
Wysoka linia na spotkanie, być może właściwie osadzona i sugerująca, że Spurs pokryją w blowoucie, co nie zmienia jednak faktu, że nie jest to zbyt dobry spot kalendarzowy dla Spurs - w czwartek pojechali Miami w najważniejszym meczu tego sezonu dla nich, w wielkim rewanżu za poprzednie finały, wyładowując na Heat wszystkie emocje. Po czymś takim ciężko skoncentrować się na taki zespół jak Orlando, choć w tym przypadku też wypadałoby się zastanowić jaki poziom koncentracji wystarczy żeby pojechać Magic...pewnie niewielki. Nie mniej jednak fakt jest faktem - jest to dla Spurs sandwich game - po spotkaniu z Heat i przed spotkaniem @ Bulls, którzy nie tak dawno temu pojechali Spurs w ich hali. Ponieważ Bulls grają jutro u siebie z Heat, to zanosi się na dobry bet na Spurs za kilka dni przeciwko Bulls. Orlando +16 @ 1.971✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +18
W 26

wpotrzasku

Użytkownik
aha skoro mecze w regular sezon nie maja kompletnie znaczenia tzn ze heat bedzie mialo problem juz 1wszej rundzie play off ;d co to za beznadziejne myslenie hehe. dostali od nich lanie 3 razy i to nie ma znaczenia wcale hahaha w ogole nie siedzi to w ich glowach i na pewno bardzo spursi chca trafic na rocktets hehee. zapomnailes jeszcze o jednej baaaardzo waznej kwestii. San atonio i houston leza w teksasie i jak oni graja ze soba to nie ma nigdy odpuszczania. kAZDY kto sie wiecej interesuje nba to wie czym sa dla teksanczykow mecze pomiedzy sas ,dallas i houston. na kazdy mecz pelna mobilzacja a oni dostali od nich 3 razy i to 2 razy u siebie wiec nie ma tu w ogole mowy o jakimkolwiek przypadku.
gadasz tylko tak zeby bylo na twoim i tyle. mecze w regular sezon nie maja znaczenia a czemu od lat w nba pratycznie zawsze wygyrwaja faworyci ?? jakby to nie mialo znaczenia to co rok bylby jakies wielkie niespodzianki. gosciu myslisz ze jestes moderatorem to nie mozna sie postawic tobie haha
beverly slaby mowisz hehe kazdy kto gra w koszykowke(ja gram w 2 lidze) powie CI ze to gracz przeciwko ktoremu nie chce grac zaden rozgrywajacy bo gosc jak jest na boisku to siedzi na tobie jak na czeresni.
howard to dziecko ktore w wieku 23 lat poprowadzil przecietny zespol do finalu nba ;D ciekawe hehe przypomnij sobie co stalo sie z orlando po jego odejsciu, bo z tego co wiem to to samo co z cavaliers po odejsciu jamesa ????
pewnie twierdzisz ze dziecko bo uciekl z LA bo nie chcial sobie znisaczyc kariery z debilem bryantem . jak widac bdb zrobil bo dzis pewnie by nawet do play off nie wszedl.
po tym poscie smiem twierdzic ze nigdy nie grales w koszykowke w jakies ogarnietej druzynie i nie masz o tym sporcie zielonego pojecia.
pisales ze jedna jaskolka wiosny nie czyni. jak wymienielm kilka tych jaskolek to zamiast przyznac sie do bledu to zachowujesz sie jak typowy ignorant ktory nigdy nikomu racji nie przyzna bo po porstu nie i tyle.
przestałem czytać po pierwszym zdaniu - ciekawy wniosek ????
wcale mnie to nie dziwi potwieredziles tylko to ze jestes tym wlasnie ignorantem ktory nie potafi i nigdy nie przyzna sie do bledu ???? jak jestes facet to miej jaja i napisz ze faktycznie mam racje bo podalem niezle argumenty ktorych nie da sie podwazyc a juz na pewno nie tego ze sas do meczow z houston nie podchodzilo tak jakby to byl kolejny zwykly mecz sezonu regularnego np z philadelphia

Otrzymane punkty reputacji: +12
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Typ : DeMarcus Cousins over 20 pts ???? 3 minuta 3q i widzę 21 pkt - dzięki DeMarcus za kolejne pieniądze ✅✅✅✅✅ Mecz zakończony 28 pkt. ???? !
Kurs : 1.6
Buk : Expekt

Dziś pod lupę biorę mojego ulubionego C w lidze NBA. DeMarcus został wydraftowany przez drużynę z SacTo z numerem 5 draftu 2010. Jest absolwentem uczelni Kentucky, która &quot;produkuje&quot; wielu świetnych zawodników do najlepszej ligi świata. DC jest świetnie przygotowanym motorycznie zawodnikiem. W tej lidze jest niewielu zawodników na pozycji nr 5 którzy ze spokojem potrafią zrobić akcję coast2coast. Opisywany przeze mnie gracz pomimo wielkiego talentu ma &quot;gangsterski&quot; charakter i często otrzymuje faule techniczne i jest liderem w lidze w tej niechlubnej statystyce. W ostatnich 8 spotkaniach Cousins osiąga średnio 20,5 punktu na skuteczności 51%. Spotkania w marcu czyli 4 z tych 8 to średnia punktowa 22,3. Zdobywał kolejno 21,23,21,34.. Jeśli chodzi o gry po 1 dniu odpoczynku to było takich 29 spotkań w których zdobywa średnio 22.9 pkt. Demarcus nienagannie wykonuje rzuty osobiste, ponieważ jest to 73%, a warto wspomnieć,że staje na linii rzutów osobistych średnio 9 razy na spotkanie a więc bardzo często.
Tak prezentuje się shot chart DC w tym sezonie.

Bardzo żałuje, że Demarcus nie zagrał w All Star myślę, że jest jednym z lepszych Big Manów w NBA, ale kaleczny podział głosowania, sprawia, że zawodnicy z pozycji 5 mają trudniej dostać się do All Star skoro na 5 gra LBJ.
Problemem jest również to, że DC gra stosunkowo mało minut jako 1 opcja strzelecka swojego zespołu, są to tylko 32 minuty. Wydaje mi się, że DC podtrzyma ten swój dobry strzelecki streak i zdobędzie przynajmniej te 21 punktów. Potencjał drużyny z Sacramento jest niezły, ponieważ na pewno od 3 zawodników można się spodziewać 20+ punktów, a jeśli oni spisza się dobrze,to mogą z Netsami powalczyć.

pro100 761

pro100

Użytkownik
LA Lakers - Oklahoma CT - under 230.5 @1.85 - WilliamHill ✅ Under tutaj mnie nie dziwi w ogóle, za to wygrany bardzo 114 - 110 = 224
Ej no serio? Ja wiem że obrona u Lakers nie istnieje a ostatnio dali sobie rzucić prawie 150 pkt Clippersom, ale nie będą tak grali co mecz, bez względu na to z kim by nie grali.Odkąd Oklahoma od 2008 roku występuje jako Oklahoma a nie Seattle Supersonics, taka linia jaka jest wystawiona pokryła się tylko 2 razy na 33 mecze i to te 2 razy to było w pierwszym sezonie gry pod nazwą Thunder.W tym sezonie na 2 mecze rozegrane do takiej linii jaka jest dzisiaj brakowało raz 21 punktów a raz 12.Ja w tym meczu zaufam statystykom i obniżce formy u Grzmotów. Odkąd wrócił Russel &quot;gorąca głowa&quot; ich gra wygląda o wiele gorzej niż to było w trakcie jego kontuzji, a samemu Durantowi gra się gorzej kiedy ma się dzielić punktami z RW. Pewnie sam wynik zakręci się około tej wystawionej linii ale na pewno nie będzie wyższy niż 230 pkt.Mecz o normalnej europejskiej porze o 20:30, będzie można obejrzeć cały meczyk.
Chicago Bulls - Miami Heat @1.55 - Bet365 ⛔ Brawo dla Spoelstry za rotacje w Q4, ze stanu 62-72 Bulls wychodzą na 75-72.PFFFFFFFFFFFFFFF
Ameryki tym typem nie odkryję, ale nie często się zdarza żeby Miami przegrało 3 mecze pod rząd, na razie notują 2 in a row.Dzisiaj nie ma opcji żeby przegrali, Byki bez Darka Róży tracą bardzo wiele i nie za wiele pewnie też w tym sezonie ugrają.Obydwie drużyny bez większych osłabień.Spodziewam się tutaj niskiego wyniku z happy endem dla Miami, trio Wade,LBJ i Bosh powinni dzisiaj poprowdzić swój team do łatwego zwycięstwa.

Otrzymane punkty reputacji: +3
sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik

Joakim Noah - powyżej 11.5 pkt. @1.85 tonybet lub 12.5 @1.85 betcity/sportingbet/milenium

20 pkt. ✅

Szczerze powiedziawszy nie lubię grać overów na takich zawodników, trójki nie rzuci, rzut ma słaby i dziwny. Atak nie jest ustawiony pod niego, dostanie pare piłek na mecz i reszta to co wyszarpie na tablicy. :razz: Noah ma niesamowite serce do walki, kto pare razy oglądał go w akcji wie o czym piszę. Joakim nie ukrywa tego i mówi otwarcie, że nie lubi ekipy z Miami i zawsze dodatkowo się mobilizuje na mecze z Heat. PPG 12.0, RPG 11.3, 48% z gry i 72% z wolnych. Nie od dzisiaj wiadomo, że Heat w pomalowanym tak naprawdę nie istnieją i według mnie to będzie klucz do ewentualnej wygranej Byków - granie przez wysokich. W poprzednim meczu z Miami zdobył 20 punktów i 10 zbiórek (5 ofensywnych). Według mnie Noah zanotuje dzisiaj solidne double-double. Mecz o 18:00. Sportingbet również oferuje linie 12.5, tylko tam punkty liczone są bez dogrywki. Warto też sprawdzić później ofertę bet365.

Otrzymane punkty reputacji: +23
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Po wczorajszej wtopie na Marcinie Gortacie dziś znów uderzam w centrów, którzy będą mieli stosunkowo łatwy matchup.
Na pierwszy ogień idzie Joakim Noah. Wszyscy wiemy, jakim obrońcą pod koszem jest Chris Bosh, Francuz już 2 razy w tym sezonie pokazał mu swoją wyższość notując 17 i 20 pkt oraz 2x15 zbiórek. jest w gazie, 2 razy triple-double w ostatnich 4 meczach to klasa sama w sobie. Dziś liczę, że więcej porzuca, a z samych ofensywnych zbiórek powinien dołożyć 3-4 kosze. Jak dla mnie to każdy over Francuza do grania.
J. Noah over 12,5 pkt 1.85 Milenium ✅ oraz over 26,5 pkt + zb ✅ i over 12,5 zb ⛔ w Betsson
Drugi typ na Howarda. Tu również kieruję się poprzednimi spotkaniami tych ekip. Mam w pamięci, to co Dwight robił z Lopezem i była to totalna dominacja, aż żal było patrzeć, jak bezradny jest ten bardziej kudłaty z braci Lopezów. Liczby 29, 32 i 24 mówią same za siebie. Blowoutu raczej nie przewiduję, więc swoje minuty powinien zagrać.
Howard over 19,5 1.85 Milenium (do pobrania również linia ze zbiórkami) ⛔ Harden znów grał własny mecz
Dubelek jak znalazł na niedzielny zarobek, bo jeśli obejdzie się bez żadnych nieprzewidzianych sytuacji, to powinno wejść gładko.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik

Russell Westbrook over 22,5 @ 1,85 unibet
Russell Westbrook powyżej 29.5 asyst, pkt @ 1,75 betsson
Lakers jest zespołem kompletnie bez obrony i jestem pewien, że dwójka Durant , Westbrook ich zmasakruje. Tak jak przewidywałem stracili ponad 100 punktów przeciwko Clippers, średnio tracą koło setki na mecz praktycznie z każdym rywalem. Bez Russella sam Durant rzucił 43 punkty , cała Oklahoma trafiła 107 punktów w bezpośrednim starciu. Obecnie gra Thunder wróciła do normy sprzed kilku miesięcy czyli Westbrook trzyma jak najczęściej piłkę , czasami podaje do Duranta ale spokojnie wraca do swoich zajęć ceglarskich. Z Los Angeles nie zdarza mu się zaliczać słabego meczu, a wręcz przeciwnie zwykle kombinuje w niedalekich okolicach triple double. Rzucenie 20 punktów Lakersom nie powinno mu zająć dużo czasu biorąc pod uwagę charakterystyczną koncepcje gry gospodarzy. Bez względu na wynik Russell spędzi koło trzydziestu minut na parkietu, oddaje wiele rzutów , oczywiście czasami cegli lecz z Marshallem nie będzie miał większego problemu. Najważniejsze jest, żeby Los Angeles zagrało ofensywny basket - a na to się jak najbardziej zapowiada - w tej sytuacji Westbrook , Durant wezmą sprawy w swoje ręce i obydwoje zniszczą obronę Lakers.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
wcale mnie to nie dziwi potwieredziles tylko to ze jestes tym wlasnie ignorantem ktory nie potafi i nigdy nie przyzna sie do bledu jak jestes facet to miej jaja i napisz ze faktycznie mam racje bo podalem niezle argumenty ktorych nie da sie podwazyc a juz na pewno nie tego ze sas do meczow z houston nie podchodzilo tak jakby to byl kolejny zwykly mecz sezonu regularnego np z philadelphia
ale jakie argumenty podałeś? bo średnio rozumiem te twoje tzw. argumenty. Co z tego, że Houston wygrało z Sas 3 razy, a z Clippers 3 razy przegrało? Jakie to ma znaczenie dla playoffów? Żadnego nie ma. W zeszłym sezonie np. Clippers wygrali 3 z 4 meczów regulara z Memphis, by potem przegrać z nimi w playoffach, Denver wygrało 3 z 4 meczów z Warriors by potem przegrać z nimi w playoffach. Jakie znaczenie dla playoffów miały w tych przypadkach wygrane w regular season? Odpowiedź brzmi - NIE MIAŁY ŻADNEGO. Ale ty i tak tego nie zrozumiesz, więc dalsza dyskusja jest zbędna. I na koniec pytanie: czy wygrana w regular season ze Spurs ma większą wartość niż z Sixers? Te Twoje tzw. &quot;argumenty&quot; mnie rozbrajają. Houston może do meczów ze Spurs podchodziło prestiżowo, ale Spurs już nie.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Boston Celtics - Detroit Pistons 2 -&gt; 2,00 -&gt; WillHill

Przeglądam zakłady, patrzę kursy, widzę Pistons w roli doga. Myślę sobie, że ktoś z trójki Smith-Drummond-Monroe nie gra. Sprawdzam składy, pełen roster jest prócz nieznaczących praktycznie dla Pistons graczy( Harrelson, Billups). Zacznę od gospodarzy. Boston w tym sezonie tankuje, licząc na jak najwyższy pick w drafcie, coś tam wygrywają ale nie regularnie. Słaby roster powoduje brak wyników. Oddanie Garnett&#39;a oraz Pierce&#39;a spowodowało odmłodzenie składu, i nową budowę zespołu. Jest kilku doświadczonych graczy w zespole biało-zielonych ale nie tworzą monolitu. A Pistons? Ok, zgodzę się. Banda bezmózgowców z Brandonem Jennings&#39;em na czele. Smith rzucający jak małe dziecko uczące się basketu &#39;&#39; rzucę 20 razy, trafię może ze 4&#39;&#39;. Drummond potrafi zaliczyć kapitalne mecze, jak i być niezauważonym że jest on the floor. Najsolidniej chyba z nich wygląda Monroe który zawsze coś tam od siebie poprawia grę &#39;&#39;Tłoków&#39;&#39;. Ale do rzeczy. Cheeks out. Pistons walczą o PO. Takie mecze muszą wygrywać, a Smith na pewno nie po to przyszedł do Detroit i dostał maxa żeby rozegrać sobie jedynie regular season. Drummond na deskach to bestia i dzisiaj ma okazję się wykazać.Rozumiem, że Detroit to nie żadne Miami, OKC, czy nawet Wizards, ale stawiać ich w roli doga w meczu z Bostonem, nawet on road? Gram na Pistons bo ten kurs jest warty gry, choćbym miał przegrać ale...

http://www.youtube.com/watch?v=cQygPeIwD-0

Polecam i pozdrawiam. Rambo ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
DeMar DeRozan over 22,5 pkt ✅✅ rozliczyłem juz na minus ;)
1,85
Sportingbet​

Można sobie ładny przedział zrobić z linią 24,5 pkt, jaką oferuje Marathonbet ;) Postęp to słowo, które charakteryzuje w tym sezonie tego zawodnika. Wcześniej dużo częściej zdarzały mu się mecze, gdzie solidnie ceglił i nie potrafił utrzymać dobrej dyspozycji. W tej chwili to się zmieniło i od dłuższego czasu DeRozan kręci imponujące cyferki, rzuca na dobrej skuteczności i często staje na linii rzutów wolnych co i dzisiaj powinno pomóc w overze. Za nim słaby mecz z Kings i po prostu liczę, że dzisiaj wróci do swojej optymalnej dyzpozycji i zaliczy solidne zawody. Toronto zagra w delegacji z Wilkami, a więc zespołem na wskroś ofensywnym, mającym dobrych wykonawców w ataku, grającym szybką koszykówkę i... mającym słaby defence. Tak, Minnesota to drużyna, która kuleje w obronie i to może być gwóźdź do trumny w walce o awans do play-offs, co było głównym celem tej ekipy przed sezonem. Dzisiaj te braki w obronie przy tym szybkim tempie meczu powinien wykorzystać DeRozan bo po prostu nie ma defensora, który może go skutecznie zatrzymać. Kurs na Toronto w mojej opinii również zdecydowanie za wysoki i można pograć coś w stronę przyjezdnych, ale ja proponuję głównie overek DeMara. ;)

Rajon Rondo over 25,5 pkt + asysty ✅✅
1,85
Betsson​

Chciałem tu grać najpierw na gości, którzy walczą o awans do PO, a to coraz częściej w tym okresie będzie moim argumentem do stawiania na dane zdarzenie, ale nie mam za grosz zaufania do Detroit dlatego idę w kierunku rozgrywającego Bostonu. Celtowie tankują i tego zanegować się nie da, ale u siebie stawiają nie raz, nie dwa opór, a Rondo przez większą część sezonu nie grał z powodu kontuzji, więc jest spragniony minut, gry i dobrych występów bo to grajek, który ma nieprzeciętne umiejętności. Ostatnio naprawdę kilka dobrych występów. Masa asyst niekiedy ponad 10 i do tego prawie zawsze kilkanaście punktów. Jego bolączką od zawsze była celność rzutu, ale z tego co widzę te 40 kilka % z reguły jest, do tego kilka osobistych w każdym meczu każe mi upatrywać powyższy za bet za warty zagrania. Dochodzi istotny fakt, że Detroit o obronie nie ma za bardzo pojęcia i o ile w pomalowanym mogą straszyć jeszcze tym, że mają dwóch wielkich chłopów tak backcourt stanowi m.in Jennings, który dzisiaj będzie teoretycznie miał zadanie powstrzymywać Rondo. Jest jedno ale. ALE on nie potrafi bronić także myślę, że Rajon będzie mógł się wykazać. ;)

Dallas Mavericks - Indiana Pacers ✅✅ come on!! ????
Dallas
2,05
Marathonbet​

Od razu mówię, że ten typ jest zapewne najbardziej ryzykowny z podanych przeze mnie, ale widzę przesłanki by spróbować. Pacers zanotują serię L4?? Brzmi dość niepoważnie, ktoś by powiedział, że wyimaginowana historia, ale dlaczego? Co w tej chwili przemawia z Indianą? Forma? Nie. Problemy Georga z plecami? Skądże. To może powiem świeżości w postaci Turnera? Szczerze wątpię. Już wiem, ich defence!? Nic bardziej mylnego na ten moment. Pacers notują serię 3 porażek z rzędu i mają na ten moment kilka problemów, z którymi muszą sobie radzić. Za to Dallas bije się na Zachodzie o pierwszą ósemkę. Ścisk niesamowity, stawka wyrównana, a margines błędu coraz mniejszy. Must win zdecydowanie dla gospodarzy i choć Pacers walczy o przewagę parkietu z Heat w finałach konferencji to jednak cel Dallas jest bardziej wyrazisty. Dallas zapewne będzie próbować wejść w swój rytm i grać up tempo i jeśli to się uda, Indiana może mieć problem z utrzymaniem wyniku. W ofensywie są ograniczenie od zawsze, a jeśli ich obrona nie funkcjonuje na określonym wysokim poziomie to są w czarnej dup***. Ostatnio Rakiety przejechały się po nich jak walec, wcześniej wyraźna porażka z Bobkami czy też z GSW u siebie. Jeszcze wcześniej męczarnie z Utah czy Bucks. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Dzisiaj Pacers czeka mega trudna przeprawa z mocno zmotywowanymi Mavericks. Próbujemy!

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +24
brick 208

brick

Użytkownik
Toronto Raptors @ Minnesota Timberwolves over 205.5 @ 1.68 Bet365 ✅✅✅
Na dzisiaj wybrałem mecz, który moim zdaniem będzie zacięty i stawiana w roli faworyta Minnesota nie będzie miała łatwego meczu. Obie ekipy wystąpią w najsilniejszych składach. Minnesota to drużyna, która na własnym parkiecie rzuca bardzo dużo punktów, nawet gdy przegrali z Knicks to rzucili aż 106 punktów. Raptors na wyjazdach również radzą sobie dobrze. W ostatnich 5 meczach aż 3 razy przekraczali granicę 100 punktów, a raz zabrakło im jednego punktu (99pkt z Cavaliers) Minnesota w ostatnich 5 meczach u siebie 4 razy przekraczała granicę 100 punktów rzucając odpowiednio: 114, 106, 104, 117 i 89 z fantastycznie dysponowanymi od pewnej pory Rockets. Obie ekipy zajmują odpowiednio 9 i 10 miejsce w klasyfikacji punktów zdobywanych na 100 posiadań drużyny, Minnesota z dorobkiem 105.3 punktów na mecz, a Toronto 104.8 punktów na mecz. Jeśli chodzi o punkty tracone przez te drużyny na 100 posiadań to ekipa Timberwolves plasuje się na 12 pozycji ze 102.8 traconymi punktami na mecz, natomiast ekipa z Toronto traci ich dokładnie 101. Statystyki są imponujące i jak najbardziej przemawiają do overa. A jeśli chodzi o moje przemyślenia, to uważam, że będzie to zacięty mecz dwóch ofensywnych ekip i nie zdziwię się, jeśli obie drużyny postawią zdecydowanie na atak niż na obronę. Obie ekipy mają znakomitych strzelców takich jak Kevin Love czy Kevin Martin a z drugiej strony Demar DeRozan, Terrence Ross czy Kyle Lowry. Niestety nie są oni tak dobrymi obrońcami jak strzelcami. Fakty przedstawione przeze mnie powyżej skłaniają mnie do zagrania tego typu.

Sacramento Kings @ Brooklyn Nets (-5.5) @ 1.74 Bet365 ✅✅✅
Drugi mecz jaki na dziś wybrałem to spotkanie drużyny z Nowego Jorku z drużyną z Californi. Nets po falstarcie na początku sezonu obecnie zajmują 6 miejsce na Wschodzie i biją się o PO z bilansem 30-30. Natomiast Kings zajmują 13 miejsce z bilansem 22-40 i nie grają już o nic w tym sezonie. Ekipa z Sacramento na papierze ma dobrze dobraną ekipę, lecz ich boiskowe zachowania źle wpływają na grę. Z drugiej strony ekipa z Brooklynu, dobrze dobrana, mająca w swojej ekipie weteranów, którzy sterują drużyną, jest też fantastyczny Joe Johnson. Dzisiaj przeciwko swojej byłej ekipie będzie mógł wystąpić Marcus Thornton. Z pewnością będzie to motywacja dla zawodnika, aby pokazać drużynie Sacramento jak dobrego zawodnika stracili. Nets na swoim parkiecie są niepokonani od 6 meczy. Wygrywali z takimi drużynami jak: Memphis, Chicago, Charlotte, New Orleans, San Antonio i Philadelphia. 4 z pośród tych 6 drużyn są mocne. Kings natomiast na wyjeździe spisują się przeciętnie. Wygrali 3 z ostatnich 5 meczy wyjazdowych ale triumfowali nad takimi ekipami jak Bucks, Nuggets i Knicks. Z pewnością nie są to potęgi. Dodatkowo przegrali z Lakers (!) W drużynie Nets nie zagra Kevin Garnett (Kevin Garnett (back spasms) will not play against the Kings on Sunday.) W ekipie Kings nie widzę żadnych absencji. Nets notują 6 wygranych z rzędu na własnym parkiecie i nie sądzę, że dzisiaj zostanie ona przerwana. Dodatkowo jeśli chcą zagrać w PO to muszą wygrywać z takimi drużynami jak Kings.

Otrzymane punkty reputacji: +11
jedziem 25

jedziem

Użytkownik
Minnesota Timberwolves - Toronto Raptorsunder 218.5 (1.38) unibetObie drużyny w ostatnich meczach notują bardzo wysokie wyniki zazwyczaj przekraczające 100pkt, aczkolwiek patrząc na zestawienie obu ekip razem, over 218.5 padł ostatnio w 2009r, powiem więcej przez ten czas nie padł nawet over 211.5, typem wartym zainteresowania jest również minesota under 106.5 (1.96), kierując się statystykami minesota w 5ciu ostatnich meczach z raptors tylko raz osiągnęła próg 101 pkt, zazwyczaj spotkania kończyły się wynikami w ok. 90-93 pkt, wiadomo że obie drużyny zrobiły mały kroczek do przodu i pokazały że potrafią walczyć o pkt z lepszymi ekipami, ale czy będzie to widoczne gdy dziś spotkają się razem na parkiecie?

W 26

wpotrzasku

Użytkownik
nie wierze w 4 porazke z rzedu idniany i po prostu stawiam na nich. dallas jest miekkie pod koszem i to powinno zawazyc o zwyciestwie indiany chociazjak wiadomo indiana juz raz z nimi przegrala ale teraz czas rewanz.
betfair 1.85 idndiana win
no coz nie pozostaje nic innego jak podwojenie stawki na kolejny mecz indiany...

P 402

plastelina

Użytkownik
Warriors guard Stephen Curry is expected to start, but play limited minutes against Phoenix on Sunday night because of a strain in his right quad that coach Mark Jackson said was &quot;minor.&quot;
wypada poszukac underka w takich okolicznościach...

bwin
Phoenix Suns at Golden State Warriors
How many points will Stephen Curry (GSW) score?
Pick: Under 24,5 1.85

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Typ jest prosty jak konstrukcja cepa. Bobcats opierają swą grę na Jeffersonie. Chłop od lutego rzuca średnio 26.2 punktu na mecz. W marcu nawet podbił sobie statystyki i jest to 28.4 pkt/mecz. W zasadzie przez ostatni miesiąc tylko dwóch gości znalazło patent na powstrzymanie Big Ala - byli to Marc Gasol i Kevin Garnett. Przeciwko KG Jefferson zdobył 12 punktów, przeciwko Gasolowi w dwóch spotkaniach kolejno 6 i 17 pkt. No ale takich specjalistów od defensywy próżno szukać w lidze, a na pewno nie w Denver. Nuggets na piątce mają Hicksona i Mozgova. Obaj do asów w defensywie nie należą choć Mozgov jest zdecydowanie lepszy obrońcą niż JJ. Ale myślę że matchup w tym wypadku większego znaczenia nie odegra. Liczę na tempo. Denver grają szybko i ofensywnie. Bobcats są drużyną która generalnie zwalnia tempo ale w ostatnich meczach dostosowywali się do tempa rywali i grali szybko. Wątpię żeby dzisiejszy mecz Nuggets chcieli rozegrać w stylu andante. Będzie to ich trzeci mecz w ciągu trzech dni a więc b2b2b i zmęczenie może dać o sobie znać. Tym bardziej że wczoraj grali jeszcze dogrywkę z Pelikanami. Zwykle zmęczenie w takich meczach przejawia się mniejszym nakładem sił w defensywie dlatego nie wierzę że Nuggets będą dziś dobrze bronili. Bobcats rzucą ponad stówę a ciężko wyobrazić sobie by zrobili to bez pokaźnej zdobyczy Big Ala. No bo kto ma tam dorzucić te punkty spośród wysokich? McRoberts? Biyombo? Zeller? Ciekawe czy wszyscy trzej przekroczą łącznie 10 pkt ???? Jefferson powinien dołożyć ponad 20 punktów. Myślę że warto spróbować over pomimo wysokiej lini. Tak jako win Bobcats. Charlotte bronią 7 seedu na Wschodzie. Co prawda jeśli przegrają to krzywda im się nie stanie dzięki 3W przewagi nad Hawks ale przezorny zawsze ubezpieczony ???? Warto wygrać u siebie zwłaszcza, że Nuggets przyjeżdżają zmęczeni.
Big Al over 25.5 @ 1,84
Bobcats @ 1,43
maraton

Heat zanotowali trzy porażki z rzędu. Niby wszystko wkalkulowane bo cięzki road trip z dwoma revenge-games ale mimo wszystko trochę beka z mistrzów bo Pacers robią wszystko żeby oddać 1 seed a Heat nie chcą z tego prezentu skorzystać. Dzisiaj Miami czeka kolejny must win a założę się że łatwo nie będzie bo Wade w meczach b2b nie gra i zwyczajnie Spo może go dziś posadzić na ławie tak jak robił to od początku stycznia. Nie mam pojęcia czy Wade zagra czy nie ale linia jest bardzo kusząca, nawet jeśli Wade miałby dziś grać. Wizards +9,5 to jest zdecydowanie opcja do rozważenia..

Otrzymane punkty reputacji: +15
W 26

wpotrzasku

Użytkownik
atlanta rzeczywiscie kusi tym kursem,martwi torche forma teague po kontzuji, dobrze ze wrocil antic bo nie mieli zadnego centra (ayon i horford tez kontuzje) martwi tez to ze atlanta przegrala 10 ostanich meczow na wyjedzie ,niby musza sie przelamac ale utah u siebie gra na 100 procent i nie jest wyklucvzone ze np zrobia im blowout tak jak to zorbili niedawno u siebie z phoenix,w dodatku ograli indiane i miami ;/ ciezki typ,naprawde wszystko sie moze zdarzyc i chyba jednak pojde po raaz kolejny w under,tym razem new york -phila. nowy york nie gra jakies szybkiej kosszykowki felton to gracz ktory jak nie trzeba to nie forsuje tempa z reszta on nie bylby wstanie grac run ang gun po 35 -40 min(to samo dziadek prigioni). biore pod uwage 2 opcje. athony ma dzien i robi szybki blowout na philadlehpi i mecz sie konczy wynikiem maks 115 -95 lub athony nie ma dnia i wynik oscyluje w granicach 195 pkt. jak widac po odejsciu kluczowych graczy philadepphia na wyjezdzie ma problem z zrzuceniem 90 pkt ,mam nadzieeje ze chandler troche sie wyslili i postraszy malolatow zeby sobie bezkarnie pod kosz nie wchodzili.

new york - phila under 215 pinnacle 1.9
byc moze wejde w niego na live jak linia pojdzie w gore.
nie wiem czy pewniejszym typem nie jest under bobcats 210 z denver. jak wiadomo bobki bardziej klada nacisk w obronie i graja dluzsze akcje,denver wczoraj w nowym orleanie gralo 53 minuty wiec moze beda zmeczeni i nie nawrzucaja za duzo.
na ostatnie 22 mecze u siebie bobki tylko 3 razy przekroczyli ta linie w tym raz dzieki dogrywce wiec sam juz nie wiem co wybrac

D 3

doxiu

Użytkownik
na ostatnie 22 mecze u siebie bobki tylko 3 razy przekroczyli ta linie w tym raz dzieki dogrywce wiec sam juz nie wiem co wybrac
Taka mała rada, nie wybieraj nic na siłę, szkoda pieniędzy. Wróć jutro i wtedy coś wybierz, pozdrawiam.
A co do undera i bobków to nie ryzykowałbym, tak jak jeden z kolegów tutaj napisał, ostatnio lubią się przystosować do przeciwnika i porzucać sobie troszke więcej, co napewno nie idzie w parze z underami, 5. : )

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
Panowie, trzymajcie chociaż przyzwoity poziom wypowiedzi.
Mimo, że macie dużo do powiedzenia na temat NBA, i wiele wartościowych opinii wasze posty kryją, to nie da się tego czytać. Literówki, fatalne konstrukcje zdań, już nie mówiąc o tym, że zdanie zaczynamy od dużej litery, nazwiska również wypadałoby pisać z dużej litery. Postarajcie się choć trochę to i reputę dam za prawidłową polszczyznę.
Żeby nie było off topu.
Dziś sporo meczy na których można spróbować zarobić.

Atlanta Hawks-Utah Jazz
Pisałem o Atlancie 2 dni temu przy okazji meczu z Clippersami. Typ na +15.5pkt był niezagrożony w żadnym momencie meczu. Bardzo komfortowo ogląda się takie pojedynki mając tak solidne zabezpieczenie. Dziś już nam bukmacherzy wystawili Hawks jako faworytów spotkania z Utah. Nikogo to nie powinno dziwić. Kto śledzi poczynania Jastrzębi to widzi, że odbili się od dna choć jeszcze po bilansie W/L tego nie widać wcale.
Z Clippersami zgodnie z moimi oczekiwaniami zagrali bardzo dobre zawody. Puntkowali ze skutecznością 50%. Dobre zawody rozegrał Antić, Carroll czy Korver. Nieco gorzej lecz również przyzwoicie zagrał Teague i Millsap. W NBA każda seria kiedyś się kończy. Rywal z jakim dziś mierzą się Hawks jest jak najbardziej w ich zasięgu i tak upragniona wygrana prawdopodobnie nadejdzie dzisiejszego wieczoru. Fatalnie zaprezentowali się Jazz podczas road-tripu po wschodzie. Dziś grają w końcu u siebie. Jednak wiemy jak często wygląda pierwszy mecz na własnym parkiecie po wyjazdowej serii.
Co mnie przede wszystkim przekonuje do zagrania na Atlantę dziś?
1. Przełamanie fatalnego loosing streak. 6 kolejnych porażek i 14 w ostatnich 15 meczach. Walka o playoffy.
Z Clippersami gdyby nie nieskuteczność Teague powinna być co najmniej dogrywka.
2. 3 podstawowych graczy Atlanty grało w przeszłości w drużynie Utah Jazz.
DeMarre Carroll
Kyle Korver
Paul Millsap
Korver i Carroll nieźle punktowali w meczu z LAC. Millsap z meczu na mecz się nam nieźle rozkręca. Myślę, że dziś Atlanta zniszczy powracające z wojaży po wschodzie Utah w ich własnej hali.
Millsap pali się do gry przeciw swojej byłej drużynie:
&quot;It&#39;s going to be an exciting game,&quot; Millsap said. &quot;First game back there. I can&#39;t wait to see a lot of familiar faces and see what type of reaction I get. Hopefully we go out, we bust through, and get a win.&quot;
Ja mu dziś wierzę ????
Atlanta -1.5 pkt @1.9 b365​
✅✅ 112:110

Denver Nuggets - Charlotte Bobcats
Drużyna Michaela Jordana powinna wygrać dzisiejszy mecz jednak spróbuję w tym meczu zagrać over.
Jednej rzeczy mnie cwani Panowie z Vegas nauczyli w tym sezonie. Jeśli zawyżają oni linię na jakiś mecz to znaczy, że będzie solidne strzelanie i nie ma co kombinować.
W all-star game przewidywałem under. Linia była niezmiernie wysoko ustawiona. Wszystkie argumenty logiczne sugerowały graj under. Zagrałem i oczywiście po raz kolejny musiałem uznać wyższość Vegas nad typerami.
Dziś Charlotte po ciężkim meczu z Memphis gdzie Big Al musiał toczyć ciężkie boje z M.Gasolem grają z Denver.
Podejrzewam, że w ofensywie poczują jakby ktoś z pleców zdjął im 20 kilogramowy plecak, gdyż o obronie drużyna Denver nie ma pojęcia. Potrafią jednak swoją szybką grą ( którą napędza od paru dni Ty Lawson) trzymać wynik.
Charlotte może kojarzyć nam się w tym sezonie z dobrą obroną i przeciętną ofensywą i prawidłowo:
5 miejsce w lidze w ilości traconych punktów. Jedynie 97.4 na mecz
27 miejsce w lidze w ilości rzuconych punktów. Jedynie 95.4
Kiepskim obronom jednak potrafią zaaplikować solidną zdobycz punktową, kilka przykładów ( LAL 110 pkt, NYK 108pkt, Orlando 111pkt, Detroit 116 a i nie pasująca do tego zbioru Indiana 109pkt)
Ostatni pojedynek z Denver Bobcats wygrali 101:98, a na dziś bukmacherzy serwują nam linię 209.5 pkt.
Dziś jednak zagra motor napędowy drużyny z Denver Ty Lawson.
Po stronie Bobcats w stosunku do poprzedniego meczu zobaczymy Kembę Walkera, który swoje też powinien dziś rzucić.
Denver Nuggets - Charlotte Bobcats over 209.5 pkt @1.9 b365​
⛔ jednak under

Do przemyślenia na dziś z zawodników:
Over Millsapa✅
Over Ala Jeffersona✅

W 26

wpotrzasku

Użytkownik
sorry za skladnie ale ja mam dysgrafie i posiadam na to papiery ;D
powaznie wierzysz w to ze nba na under over jest ustsawiane ?? hehe troche mnie to smieszy no ale looz.
skoro grasz over na bobki z denver to sila rzeczy zeby padl ten over jeeferson takze musi zrobic over , nie ma innej opcji ;P chyba ze kemba rzuci 40 pkt hehe
nie bierzesz pod uwage tego ze strzelby z denver wczoraj sprzedily po 45 minut na parkiecie ??(chandler.lawson,foye) i tego ze denver jak gra u siebie to 110 u nich prawie jest co mecz zjakas druzyna w ich zasiegu a jak jada na wyjazd to maja problem 90 rzucic.

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
Ktoś przecież te linie na under/over czy spread ustawia, z pewnością przy pomocy jakiegoś zaawansowanego algorytmu, ale jednak to od człowieka zależy ostateczny kształt danej linii ????
Ja tam nic kategorycznie nie stwierdzam. Sam czasem ładuje się w public bety bo i te nie raz nie dwa wchodzą bez żadnego problemu, więc wiesz sprawa jest delikatna i nie tak ewidentna.
Cóż tak jak z wiarą w Boga tak i z Vegas dowodów 100% pewnie nigdy nie otrzymamy, a jednak większość coś tam podświadomie czuje lub podejrzewa ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom