gazowana-smietana
Użytkownik
edit
podajesz typy na mecz o 21:30 o godzinie 21:35-36 gdzie juz większość buków zwineła oferte na grajków. SłaboN.Vucevic over 18.5 pkt @ 1.80 efortuna
K.Kuzma over 1.5 trójki @ 1.65 betsson
L.James over 7.5 zbiórki @ 1.83 betsson
Lakersi bardzo słabo bronią pozycję centra. Vucevic posiada duży warsztat ofensywny i pewnie czyje sie rownież poza pomalowanym. Jest pierwszą opcją i jeżeli nie zaliczy jakiegoś dnia cegły to spokojnie ponad 20 punktów wejdzie. W ostatnim spotkaniu z Lakersami 36 pkt w 31 minut, to mówi samo za siebie. Myślę że tu nie powinno być problemu. Kuzma rzuca minimum 5 razy na mecz trójeczki, kurs może niski ale też wydaje się być pewne że dwa razy mu wpadnie. Co prawda średnia na poziomie 30procent nie zadowala, ale powinno być coraz lepiej im dalej w sezon, w tamtych rozgrywkach 37procent ze średnią ponad 2.2 trójki na mecz. Lebron dużo zbiera, żeby szybko napędzić akcje. Po nietrafionych osobistych przeciwnika przeważnie on łąpie. Magicy dużo z obwodu będą pruć więc okazji na zbiórki nie powinno braknąć, a linia niższe niż wszędzie o 1 zbiórke. W ostatnich spotkaniach 10,14,8,7,4,10,7,10 zbiórek, średnia grubo ponad linie.
Kto chce się dzielić typami to chwała mu za to, lecz jestem poprostu wyczulony na podawanie typów ktorych nie da sie już zagrać, wtedy już lepiej nie podawać wcale. To czy ja podaje typy czy nie to juz zupełnie inny temat.Nie miałem czasu wcześniej. Suche typy zostałyby od razu usuniete, musiałem cos skrobnąć. Może sam coś dodaj najpierw, a potem zwracaj uwage innym, bo ostatni typ podałeś w maju. Słabo
Davis ma status probable, ale ma zagrać, nic poważnego mu nie dolega. CP3 to nie wiadomo, jego status to Questionable, jakieś problemy z lewą nogą. Przed meczem pewnie zadecydują.Macie Panowie jakieś informacje dot występu Davisa I C. Paula w dzisiejszych spotkaniach? Bo na rotoworld nie ma żadnej wzmianki o nich jakoby nie grali.