mfl
Użytkownik
New Orleans Pelicans - Washington Wizards
Wizards @ 3.20
Wizards + 6.5 @ 1.91
Przyjrzyjcie się co tu się dzieje z kursami. 1.36 - 3.20 OKAZJA NOCY :bell::bell::bell:????
Po 1. Spotkali się parę dni temu 25.11 w stolicy. Wizards 124- 114 Pelicans
Po 2. Historia najnowsza. Bilans ostatnich 6 meczów między ekipami : Wizards 6-0 Pelicans.
W całym tym okresie czasu Ci sami trenerzy. Można powoli mówić, że Brooks i jego Wizards mają patent na Gentrego i Pelicans.
Po 3. W ostatnim czasie Wizards notuje trend zwyżkowy. Pokazali się wygrywając chociażby z Rockets i Clippers.
Pelicans odwrotnie - seria 4 porażek z rzędu.
Po 4 najlepszy u gospodarzy Davis nie błyszczy w tym sezonie. Oglądałem ich mecz na Philadelphi. Davis został zjedzony.
Po 5 Oprócz Howarda, wszyscy czarodzieje gotowi do gry.
Podsumowując - kursy śmierdzą. Dużo wyżej wyceniałbym Wizards
Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs :bell::bell::bell: OKAZJA NOCY ????
SAS @ 2.60
SAS + 4.5 @ 1.91
Tutaj krócej. Kurs na Wilki również śmierdzące 1.53. Za mało jak na ekipę zdradliwą. Nie mają supergwiazdy, słabo, nie ufam im. Spurs też nie błyszczy, ale to drużyna z dużo większym potencjałem. Po 2.60 żal nie zagrać
POLECAM ZAGRAĆ JAKO DWA SINGLE TĄ SAMĄ STAWKĄ Wizards (3.20) i SAS (2.60)
Mamy 3 opcje:
pomnozenie wkładu o 30 %
pomnożenie wkładu o 60 %
pomnożenie wkładu o 190 %
opcji przegranej nie dopuszczam (wiem to NBA ???? )
Wizards @ 3.20
Wizards + 6.5 @ 1.91
Przyjrzyjcie się co tu się dzieje z kursami. 1.36 - 3.20 OKAZJA NOCY :bell::bell::bell:????
Po 1. Spotkali się parę dni temu 25.11 w stolicy. Wizards 124- 114 Pelicans
Po 2. Historia najnowsza. Bilans ostatnich 6 meczów między ekipami : Wizards 6-0 Pelicans.
W całym tym okresie czasu Ci sami trenerzy. Można powoli mówić, że Brooks i jego Wizards mają patent na Gentrego i Pelicans.
Po 3. W ostatnim czasie Wizards notuje trend zwyżkowy. Pokazali się wygrywając chociażby z Rockets i Clippers.
Pelicans odwrotnie - seria 4 porażek z rzędu.
Po 4 najlepszy u gospodarzy Davis nie błyszczy w tym sezonie. Oglądałem ich mecz na Philadelphi. Davis został zjedzony.
Po 5 Oprócz Howarda, wszyscy czarodzieje gotowi do gry.
Podsumowując - kursy śmierdzą. Dużo wyżej wyceniałbym Wizards
Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs :bell::bell::bell: OKAZJA NOCY ????
SAS @ 2.60
SAS + 4.5 @ 1.91
Tutaj krócej. Kurs na Wilki również śmierdzące 1.53. Za mało jak na ekipę zdradliwą. Nie mają supergwiazdy, słabo, nie ufam im. Spurs też nie błyszczy, ale to drużyna z dużo większym potencjałem. Po 2.60 żal nie zagrać
POLECAM ZAGRAĆ JAKO DWA SINGLE TĄ SAMĄ STAWKĄ Wizards (3.20) i SAS (2.60)
Mamy 3 opcje:
pomnozenie wkładu o 30 %
pomnożenie wkładu o 60 %
pomnożenie wkładu o 190 %
opcji przegranej nie dopuszczam (wiem to NBA ???? )