>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Listopad 2018 - typy i analizy

Status
Zamknięty.
semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
Orlando - Toronto
Toronto win i over 218.5 pkt @ 2.7 unibet
wtopa z overem po całości, dzień cegły⛔

Orlando we własnej hali złapali flow, ssie im wszystko , Fournier po gamewinnerze z 2 tygodnie temu wznosi się na swoje wyżyny, Vucevic pracuje na dobry transfer i do tego nieprzewidywalny Gordon. W ostanich meczach ponad 130pkt u siebie z Knicks i Lakers. W ostatnich 9 nie zeszli poniżej 107pkt. Dziś przeciwnik o wiele lepszy, ale też idący na wymiany ciosów , szczególnie na wyjazdach. Tyle punktów rzucali w ostatnich meczach grając poza domem 122,116,124,121,107,109, 117,134. Magicy w obronie strasznie blado, ale ofensywa w formie. Szykuje sie szybki mecz i dużo punktów. Toronto to bierze , po 3 porażkach dostali Bulls i Magic , to mecze must win. Kurs na Toronto malutki ale połączony z overem już wygląda cacy.
K.Oubre over 10.5 pkt @ 1.83 efortuna wywaulował się przed przerwą ⛔
M.Gortat over 6.5 pkt @ 1.82 efortuna pokrył przed przerwą ✅
Oubre dzis zaczyna w s5 kosztem Morrisa. Nie jest to zmiana wymuszona urazem, tylko poprostu Morris gra beznadziejny sezon i Brooks kombinuje z taktyka. dobrze spisującego sie Oubre wystawia od początku co wiąże się z dodatkowymi minutami. W ostatnich dwóch spotkaniach 19 i 18 punktów jako pierwsza opcja z ławki. Ciężko powiedzieć jak będzie rotacja w trakcie meczu wyglądać, ale powinien koło 35 minut dostać. Przy Bealu i Wallu może mieć ciężej o rzuty, ale 11 pkt to bardzo niska linia więc spróbuję nie szalejąc ze stawką.
Gortata dokładam bo Howard out. Thomas Bryant zagra na centrze , a do tej pory ma średnią ok 5 minut na mecz. Marcinowi 20 minut wystarczy, żeby to pokryć, duża dziura pod koszem, w dodatku wystep na swoj byly team wiec motywacja zawsze większa.

X 357

xxxl

Użytkownik
Magic - Raptors typ over 216,5 fortuna 1.72
Lub
K.Lowry under 15.5 fortuna 1.82
Idę dzisiaj w stronę overa między tymi dwoma drużynami. Głównym czynnikiem co skłania mnie ku tej decyzji jest to że ratporsi zagrają w pełnym skladzie. Nie wiadomo tylko czy za gra lowry (gtd). Goście z pełnym składem a zwłaszcza z leonardem maja niezła siłę w ofensywie, dodajmy jeszcze wyniki Orlando grających u siebie w ostatnich 4 meczach linia pokryta. Magic zdobywali ostatnio dwa razu po 130 pkt.
Co do K.Lowry dzisiaj ma status gtd. Co oznacza że coś jest nie tak z nim. Jeśli zagra dostanie albo mniej minut i o zadania ofensywne trener nie musi się martwić, jest Leonard, ibaka, i siakam. Dlatego skłaniam się ku under
drugi typ over 213,5 fortuna Miami - Brooklyn
Wszystko już chłopaki napisal,i ja się podpisuje pod tym taki kuponik poszedł dwa overy.
Jakby było można na fortunie dałbym Marcinowi druga szansę ;) myślę że na parkiecie byłej drużyny ma coś do udowodnienia ;)
Makaron - nie mam nic do typów , ale to nieprawda co piszesz, że jak ktoś ma status gtd to oznacza , że zawodnik dostanie mniej minut - nigdy tego nie oznaczało . Po prostu udział w meczu zawodnika jest niepewny - jednak 80% zawodników ze statusem gtd jednak występuje w meczach i graja normalnie. Oglądam ta ligę od 30 lat i nie kieruj się nigdy tym statusem - powiedzmy, że to taka &quot;zasłona dymna&quot; ????
PS: Jeśli masz wątpliwości czy pisze prawdę - możesz zrobić jutro eksperyment i spisać sobie wszystkich zaowdników ze statusem &quot;gtd&quot; a potem zobaczyć ilu z nich wystąpi .
I PS. Merytoryczny - może to się komuś przyda - Znaczna część zawodników spina się na mecze ze swoimi byłymi druzynami vide Marcin Gortat dziś w Waszu , oraz niektórzy gracze spinają się mega na pojedynki pomiędzy sobą - ja zauwazyłem to w przypadku dobrych centrów : Towns daje z siebie 120% w pojedynku na Blake czy Davisem (choc on to raczej skrzydło częściej ostatnio) . Blake robi super spine w meczach np. z Embidem itd
Często argumentem do typów dla wielu jest : &quot;jak zagra na słabego centra to rzuci duzo punktów&quot; - niestety potem regularnie prawie typy sa na czerwono
Łatwy zawodnik w przypadku centrów niekoniecznie się sprawdza - w przypadku rozgryqwających - zdecydowanie lepsze wyniki z tego wychodzą - tu ma to jakies znaczenie .
PoZdro ????

makaronwdn 176

makaronwdn

Użytkownik
Makaron - nie mam nic do typów , ale to nieprawda co piszesz, że jak ktoś ma status gtd to oznacza , że zawodnik dostanie mniej minut - nigdy tego nie oznaczało . Po prostu udział w meczu zawodnika jest niepewny - jednak 80% zawodników ze statusem gtd jednak występuje w meczach i graja normalnie. Oglądam ta ligę od 30 lat i nie kieruj się nigdy tym statusem - powiedzmy, że to taka &quot;zasłona dymna&quot; ????
PS: Jeśli masz wątpliwości czy pisze prawdę - możesz zrobić jutro eksperyment i spisać sobie wszystkich zaowdników ze statusem &quot;gtd&quot; a potem zobaczyć ilu z nich wystąpi .
I PS. Merytoryczny - może to się komuś przyda - Znaczna część zawodników spina się na mecze ze swoimi byłymi druzynami vide Marcin Gortat dziś w Waszu , oraz niektórzy gracze spinają się mega na pojedynki pomiędzy sobą - ja zauwazyłem to w przypadku dobrych centrów : Towns daje z siebie 120% w pojedynku na Blake czy Davisem (choc on to raczej skrzydło częściej ostatnio) . Blake robi super spine w meczach np. z Embidem itd
Często argumentem do typów dla wielu jest : &quot;jak zagra na słabego centra to rzuci duzo punktów&quot; - niestety potem regularnie prawie typy sa na czerwono
Łatwy zawodnik w przypadku centrów niekoniecznie się sprawdza - w przypadku rozgryqwających - zdecydowanie lepsze wyniki z tego wychodzą - tu ma to jakies znaczenie .
PoZdro ????
ok dzięki za rady, obczaje to. Lowry zagrał 32 min i zdobył 9 pkt. typ wszedł może jednak trochę sam z siebie się oszczedzal.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Meczów tyle, że aż za dużo na ten dzień indyka, znaczy Święto Dziękczynienia.

OKC vs GSW
Typ: Under 222,5 pkt ✅ (95:123)
Kurs: 1,83 (Unibet)

Całkiem wysoko tą linijkę ustawili na ten mecz. GSW dalej bez Currego, to wiadomo, do tego Green out. OKC będzie bez Abrinasa, Noela i najprawdopodobniej Granta. Spore straty jak na taki wąski skład. Sacramento im nawrzucało ostatnio 117 pkt. Bez Westbrooka under byłby pewniejszy. No ale to taki pojedynek bardzo istotny. Wiadomo jak do takich meczów podchodzi Russel i Kevin, święta wojna. Myślę, że przy takich osłabieniach będzie tutaj dużo fizyczności i mało pięknej gry. Patrząc też na mecze bezpośrednie to w ostatnich 5 pojedynkach pomiędzy tymi ekipami, tylko raz padał over przy tak ustawionej linijce. Wtedy OKC wygrało 105:125. Mam nadzieję, że będzie sporo walki i OKC pokaże siłę w defensywie. Do tego dorzucam zbiórki Duranta bo on będzie wszędzie w tym meczu, a kurs jest zachęcający.
Durant ponad 7,5 zbiórki kurs: 2,1 (Unibet) ✅ (14)
Boston vs NYK
Typ: Boston i under 217,5 pkt ⛔ (109:117 co za dramat...)
Kurs: 2,02 (Unibet)

Nie lubię obstawiać tego Bostonu bo strasznie falują. No ale bez żartów, tutaj już muszą wygrać. NYK grają dzień po dniu gdzie mocno walczyli z Portland. Sił powinno braknąć i liczę po prostu że Boston się z nimi łatwo rozprawi a potem będzie kontrolował wydarzenia. Mam nadzieję, że wybiją im zdobywanie punktów. Nie powinni pozwolić na rozwinięcie skrzydeł Knicksom. Boston ma 2 porażki z rzędu po kiepskich meczach i myślę, że teraz zatrzymają NY poniżej 100pkt.

Lebron James over 39,5 pkt kurs 5,5 (Unibet) ⛔ (32)
Na koniec taki bonus od Unibet. Dali taką linijkę i kurs. Normalna linijka na Bronka to 27,5 pkt. Generalnie będzie bardzo ciężko o przekroczenie 40 pkt przez Lebrona, dlatego wrzucam to jako dodatek. Ostatnio wprawdzie wrzucił 51 pkt Miami, a wcześniej 44 pkt Portland. No ale właśnie przez to te szans się zmniejszyły. Pojedynek o tyle prestiżowy, że znowu wraca na stare śmieci w innym trykocie niż Clevland. Ostatnio w 2010 r jak przyjechał z Miami to nastukał 38 pkt, no ale to były dawno temu i z inną ekipą. Na pewnoe będzie mocno zmobilizowany, zobaczymy jak ta atmosfera na niego zadziała. Delikatnie można spróbować.

Otrzymane punkty reputacji: +1
makaronwdn 176

makaronwdn

Użytkownik
Hornets - Indiana typ 1 fortuna 1,62✅✅✅
Ostatnio Indiana spartoliła mi kupon, bo sugerował się człowiek że Oladipo nie gra. Ale to tak naprawdę Utah zawiodło na całej lini a Indiana grała u siebie. Dzisiaj ,,musi&quot; to wyglądać inaczej! Oladipo nie gra, hornets są u siebie mocni, kemba bije rekordy, gram na szerszenie.
Minnesota - Denver typ 1(+4,5) fortuna 1,44✅✅✅
ostatni misie zjadly wilki na ich terenie, towns i spółka dostali zimny prysznic na głowy. Jednak przejdę na gości. Mecze wyjazdowe dostają przeważnie w łeb sa w kiepskiej formie. Na ostanie 7 męczy wygrali jeden u siebie i to z Atlanta. Daje lekki bonus dla wilków jakby prysznic nie podziałał i były jakieś problemy w końcówce.
Można dołożyć lebrona over 28.5 fortuna 1.82✅✅✅
Matbie już o tym pisał ciekawe jak lebron zagra w Cleveland
Ja tego jednak nie dołożyłem do dubelka
Ciekawe dzisiaj pojedynki Davis vs Emblid
Durant vs westbrook

Można sprawdzić teorie o której wcześniej pisał XXXL

Otrzymane punkty reputacji: +33
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Hornets - Indiana typ 1 fortuna 1,62
Ostatnio Indiana spartoliła mi kupon, bo sugerował się człowiek że Oladipo nie gra. Ale to tak naprawdę Utah zawiodło na całej lini a Indiana grała u siebie. Dzisiaj ,,musi&quot; to wyglądać inaczej! Oladipo nie gra, hornets są u siebie mocni, kemba bije rekordy, gram na szerszenie.
Minnesota - Denver typ 1(+4,5) fortuna 1,44
ostatni misie zjadly wilki na ich terenie, towns i spółka dostali zimny prysznic na głowy. Jednak przejdę na gości. Mecze wyjazdowe dostają przeważnie w łeb sa w kiepskiej formie. Na ostanie 7 męczy wygrali jeden u siebie i to z Atlanta. Daje lekki bonus dla wilków jakby prysznic nie podziałał i były jakieś problemy w końcówce.
Można dołożyć lebrona over 28.5 fortuna 1.82
Matbie już o tym pisał ciekawe jak lebron zagra w Cleveland
Ja tego jednak nie dołożyłem do dubelka
Ciekawe dzisiaj pojedynki Davis vs Emblid
Durant vs westbrook

Można sprawdzić teorie o której wcześniej pisał XXXL
Odradzam Ci Minnesotę, oni są fatalni. Było przy okazji tradu Butlera duzo brudów wokół niego, ale co miał rację odnośnie Wolves, że zamiast spiac dupe to wola płakać to jego. W meczu z Grizzlies oni mieli w samej 1 kw, więcej turnoverow niż trafionych koszy, a jedyny który w miarę trzymał skuteczność to Covington. Towns pierdoła nawet z kozlowaniem sobie nie radził. Gardze tym Denver generalnie, ale samo to ze gospodarze bez Townsa, bo czy to Joker czy Plumlee będą robić z nim co zechca, w każdym razie powodzenia

V 216

viewer12

Użytkownik
Swieto Dziekczynienia jutro, zatem dziś i za 2 dni po kilkanascie spotkan w nocy, mozna sie pobawic.
Hornets - Pacers
Indiana nadal bez Oladipo; ostatnio swietnie sobie poradzili, acz na swoim parkiecie lawka zagrala koncertowo + Utah ze sporymi problemami; dzis jada do Charlotte, gdzie Kemba w nieziemskiej formie ze spolka powinni dac rade na spokoju. Hornets -1,5.
76ers - Pelicans

Saga z ramieniem Fultza znow powrócila; cos czuje, ze niedlugo moze nastapic rozbrat zespolu z tym zawodnikiem. Jego nieobecnosc to z pewnoscia plus dla Phili, natomiast Pelikany ponownie nabieraja rozpedu i sa w czolowkach rankingu ofensyw, asyst czy tez tempa gry; dalej braki w obronie i szykuje sie overowy mecz, ale linii nie tykam, bo łatwo o slabsza kwarte i bliski under. Mysle ze mecz moze pojsc w obie strony, natomiast sklonie sie ku gospodarzom; z Butlerem beda mieli wiecej opcji na jakosciowe rzuty w koncowce spotkania + maja lepsza defensywe od Pelikanow. 76ers -2,5, do tego Pelikany slabo w obronie obwodu, a niewielu u gospodarzy potrafi je rzucac, stad Redick +17,5

Hawks - Raptors

Toronto pewnie przewodzi na wschodzie, natomiast wczoraj pomeczyli sie w Orlando i game-winnerem załatwili sprawe w mocno underowym meczu; dzisiaj spodziewam sie wyzszego wyniku, natomiast nie weim czy po wczorajszym meczu nadejdzie odbicie i blowout, czy po raz drugi zostana zaskoczeni i nie uda im sie wyjsc z sytuacji tym razem [lubie takie mecze, gdzie zdecydowany faworyt przegrywa]. Na b2b mysle Toronto bedzie chcialo skontrolowac mecz, sklonie sie ku underowi 226,5pkt
Celtics - Knicks

Hayward z ławki, ale to nie zmienia faktu ze na najslabszej defensywei ligi Boston powinien sie odkuc, a linia na Haywarda +9,5 spokojnie do pokrycia.
Bucks - Blazers
Starcie dwoch rewelacji obu konferencji; mysle, ze jak na wystawiona linie, to spread jest nieco zbyt duzy; co prawda Bucks moga spokojnie przerzucic kazdego, a Portland do tej pory uznawalem za druzyne wlasnego parkietu, to Portland +8,5 chetnie pobiore. Tak samo uwazam, ze moze byc ostre rzucanie z obu stron na over 223,5pkt.
Timberwolves - Nuggets

Wilki po wymianie niezle wkomponowali nowe nabytki i poszerzyli nieco kadre, natomiast nie ufam im na tyle, zeby uwazac za faworytow w tym spotkaniu. Denver +3,5, do tego moze byc ciekawy pojedynek Jokica z KATem; mysle ze KAT +21,5 spokojnie.
Rockets - Pistons
Po wywaleniu Melo powraca defensywa Houston, ofensywa dopiero sei rozgrzewa, bo jednak brakuje im shooterow. Mysle, ze przytrzymaja slabo spisujace sie Detroit (under 103,5), a takze spokojnie wygraja spotkanie Rockets -6,5.
Bulls - Suns

W Chicago powinien wrocic do skladu LaVine, natomiast Phoenix mogloby w koncu cos wygrac i okazja jedna z nielicznych; ciezko jednak zaufac jednym z najgorszych zespolow w lidze, natomiast przebudzil sie ostatnio Booker i dzisiaj znowu mimo calkiem niezlej defensywy Chicago, pobiore Booker +23,5.
Cavs - Lakers
LeBron powraca do kolejnego byłego klubu; w Miami wrzucił 51, przeczuwam ze i w Clevelnad bedzie chciał sie pokazać (swoja droga pamietam mecz Cavs - Heat po odejsciu do Miami, gdzie w meczu w Cleveland w pierwszej kwarcie miał coś koło 25pkt). James +28,5pkt. Lakers dalej lubia oddawac prowadzenia i grac zaciete mecze, wiec mimo absencji gospodarzy licze na wrzucenie kilku punktow i wobec zwiekszonej liczby minut dla Sextona, w nim poszukam drugiej opcji punktowej Sexton +16,5
Spurs - Grizzlies

Ależ to moze byc spotkanie ???? Grit&amp;grind powrocilo do Memphis, obie druzyny niskie tempo i nic dziwnego ze linia wystawiona dosc nisko; ja na przekor sprobuje over 197,5 i Spurs -1,5.
Jazz - Kings

Przy tak grajacym Utah i Sacramento spread to troche na wyrost.. Spodziewam sei co prawda przełamania Utah, natomiast chłopaki z Sacramento zaskakuja od poczatku sezonu i ostatnio swietne spotkanie z OKC, mysle ze handi Kings +11,5 powinni ogarnac. Z drugiej strony Jazz potrzebuja wygranych na swoim parkiecie, ktory zwykl byc jednym z trudniejszym w lidze; kiedy jak nie przeciwko Kings? Mitchell +21,5
GSW - OKC
Na koniec wisienka, GSW posypane i poklocone, bez Kurego i Greena, natomiast graja z OKC i mysle, ze nadszedl czas na zakonczenie slabej passy Duranta.. Durant +29,5 na spokoju powinien wykrecic bedac glowna opcja przeciwko bylej druzynie. Tak samo powinni cos wygrac w koncu, a z kolei w OKC glupio troche to wypominac, ale porazka po serii wygranych przyszla wraz z powrotem Westbrooka ;) GSW -1,5.

mfl 439

mfl

Użytkownik
Philadelphia 76ers - New Orlean Pelicans
under 237.5 @ 1.91
William Hill
linia puchnie, w tym momencie już 237.5 punkta. Dość dużo. Myślę, że warto pójść w under. Będzie spinka Embiid - Davis, będzie walka, również w defensywie i z dużej chmury mały deszcz, a w Philadelphi ich bezpośrednie pojedynki zadziwiająco underowe, choć oczywiście zauważam, że roster drużyn jest zmienny. Próbuję

semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
Houston-Detroit (+8.5)
typ: Win Detroit @ 1.92 betsson
126 -124 ✅ Wybitny mecz Capeli
J. Harden over 29pkt @ 1.83 betsson 43 pkt ✅

Rozumiem ,że odejście Melo to na plus dla całej drużyny jeżeli chodzi o obrone, ale też na plus dla Hardena bo jednak Anthony dużo rzutów zabierał. Praktycznie wszystko co dostał w łapy to rzucał albo grał 1-1. Harden po kontuzji powoli wchodzi na wysokie obroty. W ostatnim meczu z Detroit wymusił aż 18 osobistych, dziś może poszaleć bo Pistons ma słaby obwód a pod koszem dwie wieże. Dlatego też choć linia wysoka gram jego over punktowy. Liczę też, że Detroit powalczy tak jak sotatnio z Toronto gdzie minimalnie wygrali, również w delegacji.Houston też ma swoje problemy na tym etapie sezonu. Paul przeplata dobre mecze dużo słabszymi, Capela dziś może mieć problemy z faulami bo Drummond i Griffin górują doświadczeniem i będą go rozbijać. Tucker i Ennis nigdy nie byli wybitnymi strzelcami, a jedyny prawdziwy shooter jakim jest Gordon w ostatnich 4 meczcah rzucił 11/38 trójek co daje marne 28procent. Nie ma co robić z Rakiet faworyta po kursie 1.20, na pewno nie na tym etapie sezonu, gram handi na gości po dobrym kursie i liczę na zacięty mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +7
crisardooo 144

crisardooo

Użytkownik
Wytłumaczy ktoś jak to jest możliwe że gościu który gra tak świetnie, fakt zmęczenie może być itd ale orzez dwie kwarty 10 pkt tylko Walker?

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
GSW - OKC
Na koniec wisienka, GSW posypane i poklocone, bez Kurego i Greena, natomiast graja z OKC i mysle, ze nadszedl czas na zakonczenie slabej passy Duranta.. Durant +29,5 na spokoju powinien wykrecic bedac glowna opcja przeciwko bylej druzynie. Tak samo powinni cos wygrac w koncu, a z kolei w OKC glupio troche to wypominac, ale porazka po serii wygranych przyszla wraz z powrotem Westbrooka ;) GSW -1,5.
GSW bez Curry&#39;ego w tym momencie to jest jakaś parodia. KD gra, jakby już był poza klubem, bo od czasu akcji z Greenem tylko raz wykręcił overa z beznadziejną Atlantą. Dziś wchodzi w 4 kwarcie przy -11 i oddaje 1 rzut. wszystkie piłki oddaje do reszty ogórków, daje robić akcje Thompsonowi, gdzie nawet dziecko wie, że Klay nie umie rzucać z akcji, które musi sam wypracować. Żal patrzeć na GSW w tym momencie. Teraz mamy KD i Klaya odpalającego raz na miesiąc, a reszta to koszulki.

X 357

xxxl

Użytkownik
Panowie chyba wszyscy wiemy doskonale co stało się niedawno w szatni GSV , jesli komuś to umknęło to przekleję z SF :
Kolejna awantura odbyła się w szatni, w której padły mocne słowa. Według amerykańskich mediów, Green przewrócił wszystkie stoły na Kevina Duranta oraz wykrzyczał kilka przekleństw. Na koniec dodał: &quot;Wygrywamy bez ciebie, wyjdź&quot;.
Rozmawiałem z Kevinem i patrzymy tylko w przyszłość. Nie jest tajemnicą, że jestem emocjonalnym zawodnikiem. Gram w koszykówkę równie emocjonalnie, choć nie zawsze to wpływa dobrze na moją korzyść. Nie zmienię się i taki już pozostanę na zawsze - podkreśla zawodnik mistrzów NBA.
Co ciekawe, po poniedziałkowej awanturze Kevin Durant miał już zdecydować, iż po sezonie pożegna się z ekipą z Oakland. Przypomnijmy, iż w lipcu Durant stanie się wolnym agentem i będzie mógł podpisać kontrakt z dowolnym klubem w NBA.
Na tą chwilę granie czegokolwiek w tym zespole jest .....wróżeniem z fusów. Może powrót Curry&#39;ego - może DeMarcus moga to zmienić - ale na ta chwilę jest ewidentnie źle !!
Kilka lat temu w szatni Lakersów doszło do podobnej awantury i ciosów - wtedy jeden z zawodników bzyknał dupę drugiego (nie pamiętam czy to nie Pau Gasol był w tej historii, czy ktoś inny) - efekt : tragiczny sezon
Wykażcie więc zrozumienie - nie wydaje mi się , że podawalibyście do kogoś kto wam bzyka dupę - albo rzuca w was stołami ???? ))
PS: a to było chyba chwilę wcześniej :
-&gt; To była kwestia czasu, Kevin Durant nie otrzyma 25 tysięcy dolarów wypłaty tytułem kary za zelżenie kibica w Dallas. Jak do tego doszło? Mecz się nie układał, trzeba było wznowić piłkę, a pod koszem chłopaki zaprawione piwkiem mieli używanie. KD stwierdził co następuje: „zamknij mordę i oglądaj mecz”.
A teraz hit (własnie na to natrafiłem ???? ) - 2010 play offy i tragiczna gra w nich LeBrona Jamesa - dlaczego ? Bo jego maminka Gloria James podobno bzykała się z Delonte Westem ???? Koleszką z zespołu wtedy ????
- to wrzucam w ramach ciekawostki , zebyśmy lepiej rozumieli dlaczego czasami zawodnicy graja super tragicznie na zmianę z super dobrze ????

patryk0146 959

patryk0146

Użytkownik
Piękną robotę robi Cousins, nie zagrał jeszcze ani minuty, a wszyscy już się zdążyli pokłócić. ;)
Coś pięknego, bo nie ma nic gorszego niż Golden State Worriors, które zabiło rywalizacje w tej lidze na kilka sezonów.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Co myślicie o tych dzisiejszych dwóch wcześniejszych meczach?
W swojej konferencji Minnesota wraz ze sloncami jeszcze nie wygrala. O ile słaba forma na wyjazdach Phoenix jest jest do zrozumienia, o tyle 8 spotkań bez zwycięstwa Minnesoty to trochę niepokojące. No, ale jeśli patrzymy na rywali to wstydu nie było bo toronto gsw clippersi czy Portland, zatem same ekipy mocniejsze po prostu w tym sezonie.
Może iść dzisiaj w przełamanie wilków? Netsi to ambitna drużyna, ale na papierze mocniejszy team to dzisiejsi goście wg.mnie. No i netsi mają 3 mecz dzień po dniu. Jeśli chcą grać w PO w tym sezonie to wypadałoby wygrać dzisiaj.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Ja tam nie wiem jak to będzie. Mecz wcześniej, więc teoretycznie powinno być ceglenie. Tyle, że rok temu Brooklyn też grał o podobnej porze i było 125:127 dla Portland. Tak więc trudno tutaj stwierdzić jak będzie. Fifty Fifty jak to mówią.
Ja tylko spróbuję w over D Rose 17,5 po kursie: 2,05 (Unibet) ✅ (25 pkt wow)
Zawodnik jakby odrodzony i nawet po poszerzeniu składu robi swoje i cały czas kręci się wokół 20 pkt. Jest to gracz dzięki któremu zacząłem w sumie oglądać NBA, więc jakiś tam sentyment pozostał. Jak dla mnie jest to najbardziej regularny zawodnik w zespole Wilków i obojętnie z kim grają i ile punktów zdobywają to chłop robi swoje. No i kurs jest cały czas spory więc próbuję.

Otrzymane punkty reputacji: +5
makaronwdn 176

makaronwdn

Użytkownik
Raptors - Wizards typ 1 (-6,5) fortuna 1.40 ✅✅✅ . Wizards przystępuje do wyjazdowego meczu na ciężkim terenie w Kanadzie. Wewnetrzna sytuacja klubu jak wiadomo jest kiepska, oglądałem dziś na YouTube że niby najważniejsi gracze są wystawieni przez klub na trade. Mają wymieniac, budować drużynę na nowo. Komu by się chciało szarpać dla klubu jak wiadomo że odejdzie. No może wade będzie chciał udowodnić że jest super gwiazda. Do tego dochodzi że Howard nie gra, więc ibaka nie ma rywala na dziś. Tak czy inaczej Toronto powinno na spokojnie to u siebie pociągnąć.
Oklahoma - Hornets typ 1 fortuna 1.48✅✅✅
Podchodzę do tego typu sugerując się typowo statystykami. Hornets z ostatnich 5 meczach na wyjeździe przegrało 4 mecze, wygrali raz. Przegrane byly minimalne z mocnymi drużynami, jednak czegoś zabrakło. Dzisiaj nie gra Parker czyli doświadczenia bardzo zabraknie . Oklahoma u siebie wygrywa, i to wygrywa przekonująco. Ostanie 5 meczów jakie rozegrali na własnej hali wygrywali bez problemu. Wrócił westbrook powinno być dobrze.
LA Lakers - Utah typ 1 (+3.5) fortuna 1.44✅✅✅
Utach gra ostatnio słabo, notują porażki. Chociaż ostatnio pisałem że zaczyna znowu trybić, jednak chyba się myliłem. Atak maja kiepski ciężko im przychodzi zdobywanie pkt. Lebrony na własnej hali z ostatnich 5 męczy przegrali raz. Coraz lepiej im idzie, lebron się rozkręcil na całego. Chociaż Utah czasami potrafi zaskoczyć jak na wyjeździe z Boston czy memphis. Parę razy kupon przepadł przez nich jak dzisiaj tak będzie nie obstawie tej drużyny już ;). Dlatego lekki plus dla lakers.
Tak bez analizy puszczam też wariata. kupon puszczam za drobne
Wszystko fortuna i kto wygra
Detroit 2.96⛔
chicago 2.39⛔
Spurs 2.30✅
portland 2.20⛔
Jeszcze myślałem nad Blake griffin over 23.5 1.82✅✅✅
Blake nakręca się na mecze z mocnymi rywalami.
Nigdy więcej wariatów :drunk: reszta ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuczko1997 314

kuczko1997

Użytkownik
Gortat over 6,5 @1.82 Fortuna
Gortat ostatnio spisuje sie coraz lepiej.Trener wreszcie daje mu pograć.W ostatnim meczu z Washington Wizards zdobył 9 punktów.Miśki grają dobrze w obronie i licze na zbiórki Marcina i wydaje mi sie ze bez problemu pokryje ta linie tym bardziej ze LA Clippers graja u siebie

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dobra tak na szybko:
Tim Hardaway jr over 24 pkt kurs: 1,91 (Unibet) ⛔ (7pkt...)
NYK grają z Pelikanami które nie bronią. Mecz powinien być ofensywny, a Tim mocno dawał się we znaki ostatnio. Oprócz meczu z Bostonem miał 3 spotkania gdzie rzucał ponad 30pkt. Holiday go raczej nie powinien zwolnić.
Toronto vs Wizards
Toronto win i over 230,5 pkt
kurs: 2,18 (Unibet) ✅ (125:107)

Toronto wraca do siebie, gdzie mają 2 porażki, więc jest dobra okazja na przełamanie. Washington ma spore problemy. Słaba gra, kłótnie w szatni. obrażona gwiazda która pyskuje do trenera, generalnie gęsta atmosfera i wszyscy zawodnicy dostępni do wymiany. Sezon raczej stracony i to już się nie zatrzyma. Do tego w Toronto wraca do składu CJ Miles, Anonuby i Leonard po odpoczynku. Punktów powinno wpaść sporo, chociaż to zawsze ryzyko. Liczę że Toronto potraktuje ten mecz poważnie i zdeklasują rywali. Washington swoje powinno wrzucić, no ale nie wierzę żeby przetrwali w Kanadzie. Bez Howarda zostaną zmiażdżeni na tablicach.

majkelkors 3,4K

majkelkors

Użytkownik
Detroit Pistons - Houston Rockets
over 213.5 @ 1.83

Początkowo chciałem grać coś w stronę Pistons ale jak zobaczyłem tą linie to osłupiałem. W dzisiejszym NBA stawiać tak niską linie i to w meczu Rakiet ? To nie gra Celtics czy Grizzlies. Rakiety dobrze broniły rok temu a po utracie Arizy i Mbah a Moute utracili bardzo dużo w defensywie i obecnie w ostatniej dziesiątce znajdują się pod względem def rtg. Co ciekawe i pewnie niewielu zdaje sobie z tego sprawę ale Rakiety grają bardzo wolną i mają przed ostatni pace w lidze. Co z tego skoro w ostatnich meczach zdobywali średnio 118 punktów. Po opuszczeniu klubu przez Melo, atak zaczął w końcu wyglądać jak rok temu i z meczu na mecz jest tylko lepiej. Pistons grają znacznie szybciej i notują 111 punktów na mecz. Zarówno Reggie Jackson jak Ish Smith lubią przyspieszać grę. Griffin wygląda jak za najlepszych lat w LAC i w świetnej formie jest Andre. Pistons drugą drużyna pod względem ofensywnych zbiórek i trzecią w punktach drugiej szansy. Do tego obie drużyny oddają bardzo dużo trójek. Houston najwięcej w lidze a Detroit 5 drużyna w lidze, łącznie oba zespoły oddają 77 rzutów za 3 punkty ???? Nie dawno grali między sobą w Houston i wynik 126:124 dla Rakiet. Linia zdecydowanie za niska.
Denver Nuggets - Orlando Magic
2 (+9.5) @ 1.77

Nuggets są bardzo dalecy od formy z początku sezonu. Ostatnie 8 meczy to zaledwie dwie wygrane z Hawks i ostatnio z Wolves. Siadła przede wszystkim defensywa ale myślę, że tego można było się spodziewać. Brakuje zdecydowanie lidera. Miał być nim i jest na niego kreowany Jokic ale czy on ma potencjał na bycie liderem zespołu ? Według mnie czegoś mu brakuje. Takiego charakteru i zadziorności w ciężkich chwilach gdzie powinien pociągnąć drużynę. W porównaniu do zeszłego sezonu notuje zauważany regres. Co to za lider jak miał okres, że w 4 meczach notował średnio 4.5 rzutów na mecz, w tym oddał 1 (jeden !) rzut w ciągu 26 minut z Grizzlies. Ten okres już ma za sobą jednak nadal jest wiele elementów do poprawy. Brakuje takie Bartona, który jest pure strzelcem, ale na niego trzeba jeszcze trochę poczekać. Magic zupełnie w innej formie, wystrzelili i nawet są w playoffach na tą chwilę. Prezentują dużą zespołowość i zdecydowanie polepszyli skuteczność. W ostatnich 10 meczach 7W 3L. Off rtg 6 miejsce, def rtg 7 miejsce, skuteczność 48.7% 3 miejsce, za 3 punkty 38.1% również 3 miejsce, 27.4 asyst 2 miejsce, 5 zawodników w double-figure, trzech rzucających powyżej 50% (Ross i Fournier 48 i 46) do tego z ławki Issac i Bamba powyżej 50%. Statystycznie Magic w ostatnich tygodniach są jedną z lepszych ekip w lidze. Do tego Nuggets jutro grają bardzo ciężko mecz w Oklahomie więc nawet przy zwycięstwie będą oszczędzać się więc nie liczę na blow out i dwu cyfrówkę.
Golden State Warrios - Portland Trailblazers
2 @ 2.06

Ohhh come on ! Taki kurs ?! Biorę z pocałowanie ręki. To co się dzieje w GSW to niczym sceny z Washingtonu a wszyscy dobrze wiedzą w jakim miejscu są Wizards. W tym samy kierunku zmierzają GSW. Dobrze, dobrze, wróci Curry i Greeen i wszystko wróci do normy. Może nie do normy ale zwycięstw powrócą. Sprawa z Durantem co raz ciekawsza i chyba bliżej mu do odejścia niż zostania. Prawda wyszła na jaw, żaden z niego lider. Ma obok siebie allstara i kilku dobrych role playerow a taki Iggi czy nawet Livingston to coś więcej niż zadaniowcy. Przegrali 4 mecze z rzędu, notując 95.5 punktu przy skuteczności 42.8% (23.6% za 3 punkty !) i zaledwie 21.5 asysty. Jeden z najgorszych off i def rtg w lidze przy net rtg -16.5 ! Tragedia wręcz. Na przeciwko jedna z lepszych drużyn (obecnie). Nie interesuje mnie ostatni mecz z Bucks. Byli wymęczeni spotkaniem dzień wcześniej i dostali blow, to nie jest żaden wyznacznik. Każdy na GSW mobilizuje się na maksa, a teraz jeszcze bardziej chcą pogłębić ich kryzys. Do tego ciężko będzie powstrzymać w środku Nurkica. Do tego kogo ustawią na Lillarda ? Cooka ? To Damian będzie go objeżdżał jak chłopca, a jak będą switchować to pojawi się wiele miss matchów zarówno na obwodzie jak i low poscie i mid range. Jak dla mnie faworyt tutaj jest jeden.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom