gazowana-smietana
Użytkownik
Panowie, jakieś propozycję na nockę ?
ja skłaniam się dzisiaj jak najbardziej w stronę Dallas 2.29 fortuna w ekipie gstw nie gra curry to wiadomo do tego wypadł green dallas ma szansę cyknac mistrzów u siebie. kusi mnie też Chicago w Toronto szpital byki mogą sprawić niespodziankę ale to raczej za drobne ale kurs kuszący 4.00 fortuna albo zach lawinę over 1.85 fortuna. idac ta droga myślenia to jeszcze suns ma szansę wygrać z Thunder nie gra westbrook. Pewniakow niema ale rozpedzony Boston powinien pyknac bez formy jazz i nie wiadomo co z emblidem jak nie za gra to pewne zwycięstwo hornets no i na koniec pelicans powinni sobie poradzić z Denver niby wygrali ostatnio po serii porażek ale z Atlanta. Można dziś pokombinować jest trochę opcji ale ja gram singla na dallas powodzeniaPanowie, jakieś propozycję na nockę ?
Golden to Golden durant może sam ich rozniesc ale wypadł że składu główny generał obrony i bez currego to nie to samo pokazal to mecz z rakietami dallas ma dużą szansę i kurs atrakcyjny w Orlando Gordon ma status gtd jak nie zagra to lebrony pojadą po swoje Boston jak pisałem w gazie jazz nie więc sam się skłaniaiam powoli żeby zagrać drugiego singlaRozumiem, widzę że odradzasz GSW, ja niestety lub stety już pograłlem na ich zwycięstwo.
GSW + Lebrony + Boston @ 3,90
Na rotwire emblid ma status game time decision ale zanosi się że jednak zagra w pierwszej 5 cały czas widniejeKtoś wyżej wspominał, że Embiid może nie grać, ale nie widzę żadnej wzmianki nigdzie, żeby były nawet jakieś spekulacje odnośnie urazu czy restu?//edit zle przeczytałem.
Powiem tak tak dallas wczoraj wygrało ale mistrzowie ciągnęło ten mecz przespali ostatnia kwarte ale San Antonio to inna jakość niż dallas spurs w ostatnim meczu przegrali z clippers na wyjeździe dopiero w ostatnich minutach dzisiaj jest idealny moment na przełamanie i nabranie wiary na następne mecze pokonać mistrzów to jest coś nie wiem czy zagra rudy gay nie widziałem go na rotowire jak zagra powinni pyknac oslabionych mistrzów bez niego będzie nie wiadomoaPanowie co z tym GSW dzisiaj ? Ja rozumiem, że mają problemy no ale 2.2 na nich to chyba spore value. Jakieś opinie ?
Jeszcze jakbyś tak nauczył się stawiać znaki interpunkcyjne aby dało się jakoś zrozumieć to co napisałeś.... ????Powiem tak tak dallas wczoraj wygrało ale mistrzowie ciągnęło ten mecz przespali ostatnia kwarte ale San Antonio to inna jakość niż dallas spurs w ostatnim meczu przegrali z clippers na wyjeździe dopiero w ostatnich minutach dzisiaj jest idealny moment na przełamanie i nabranie wiary na następne mecze pokonać mistrzów to jest coś nie wiem czy zagra rudy gay nie widziałem go na rotowire jak zagra powinni pyknac oslabionych mistrzów bez niego będzie nie wiadomoa
Czyste lenistwo poprawie sięJeszcze jakbyś tak nauczył się stawiać znaki interpunkcyjne aby dało się jakoś zrozumieć to co napisałeś.... ????