Coś na dziś:
Brooklyn Nets - Toronto Raptors /
under 194.5 pkt # 1.85 Tobet
Obie ekipy chyba mają lepsza ofensywę niż, defensywę. Jednak podobnie było w ubiegłym sezonie i zawsze jak te dwie ekipy się mierzyły to padał under. Jak wiadomo dla Nets będzie to debiut w tym sezonie. Aspiracje są co najmniej na playoff, bo paczka naprawdę fajnie wygląda: Deron, Johnson, Wallace, Lopez, Watson, Humphries czy Teletovic. Raptors na inaugurację sezonu zagrali z Indianą i wypadli całkiem nieźle, z pewnością żałują ostatniej akcji, po której Hill trafił na wagę zwycięstwa. W ubiegłym sezonie obie drużyny mierzyły się cztery razy:
Toronto Raptors Brooklyn Nets 98:67
Brooklyn Nets Toronto Raptors 98:84
Brooklyn Nets
Toronto Raptors 73:94
Toronto Raptors
Brooklyn Nets 85:97
Jak widać po wynikach dużo chłopaki nie rzucali. Dziś liczę, że wynik będzie podobny. W preseason co prawda oba zespoły dość dużo rzucały, ale wiadomo liga to liga. Dlatego liczę, że obrona dziś weźmie górę nad atakiem.
Harden zmienił barwy i z Thunder przeszedł do Rockets i jak narazie dla niego był to strzał w dziesiątkę. Dwa mecze na takim poziomie, że chyba sam Harden się nie spodziewał. Widać, że odrazu stał się pierwszą strzelbą zespołu i daje od siebie o wiele więcej drużynie, niż Martin. Brodaty, instynkt i umiejętności strzeleckie z pewnością posiada, a te dwa mecze tylko to potwierdzają. Statystyki dwóch pierwszych spotkań tego sezonu.
Średnio 41 pkt na mecz :O szok zobaczymy jak długo to pociągnie. Sądzę, że dziś w swojej hali przeciwko Blazers powinien, też zaliczyć udany występ. Jestem pewny, że linia jaką wystawił tobet jest spokojnie do przekroczenia. Liczę, na kolejny super występ ze strony Hardena.
Może trochę się podpalam pod ten typ, ale to co wczoraj zagrał rozgrywający Bucks to normalnie mnie zagięło. Samego spotkania nie widziałem, jednak skróty potwierdzają, że to był jego mecz. 21 punktów oraz 13 asyst przyczyniły się do tego, że to właśnie Jenningsa można nazwać ojcem tego zwycięstwa. Dziś przeciwko Cavs powinno być łatwiej. O ile wczoraj Barndon walczył z Rondo, to dziś na przeciwko niego kolejny dobry playmaker, a mianowicie Irving. Sądzę jednak, że dziś znowu to Jennigns będzie gwiazdą. Wczoraj świetnie współpracował z partnerami, dziś oczekuję, że powtórzy ilość asyst i dołoży trochę punktów, granica z pewnością nie jest wysoko postawiona.
Narazie tyle, jak coś wpadnie w oko to jeszcze wrzucę.
Tylko wrzuciłem i usunęli zakład na Hardena, pewnie podniosą linię do 25.5, jednak i tak w mojej opinii warto pograć.