witam wszystkich i przedstawiam mojego dubla na dziś. Pierwsza propozycja to spotkanie Spurs vs Knicks każda passa się kiedyś kończy... Pistons w końcu wygrali i myślę, że Knicks w końcu przegraja choć początek sezonu konkretny. Na korzyść SAS przemawia doświadczenie plus atut własnego parkietu. Melo też musi mieć kiedyś słabszy dzień ???? Proponuję tutaj -1.5 kurs bet365 1.50
Drugi mecz to Denver - Miami... Dziś miałem handi na miami +7.5 i o mało nie dostałem zawału jak śledziłem wynik w telefonie ???? na dziś proponuję jeszcze większe handi +10.5 kurs bet365 1.29 Denver u siebie mocne, rzucają dużo pkt, można się spodziewać wysokiego wyniku dzisiaj. Miami przegrali najpierw z miskami a teraz z cliperrs jeśli nawet przegrają 3 mecz to sądzę, że mój handi wystarczy na pokrycie ????
ako dubla 1.94 bet365
Jeśli ktoś ma zastrzeżenia proszę napisać ????
Edit: Melo slabo ale jednak Knick nie przegrali... dubelek na minus ????
Drugi mecz to Denver - Miami... Dziś miałem handi na miami +7.5 i o mało nie dostałem zawału jak śledziłem wynik w telefonie ???? na dziś proponuję jeszcze większe handi +10.5 kurs bet365 1.29 Denver u siebie mocne, rzucają dużo pkt, można się spodziewać wysokiego wyniku dzisiaj. Miami przegrali najpierw z miskami a teraz z cliperrs jeśli nawet przegrają 3 mecz to sądzę, że mój handi wystarczy na pokrycie ????
ako dubla 1.94 bet365
Jeśli ktoś ma zastrzeżenia proszę napisać ????
Edit: Melo slabo ale jednak Knick nie przegrali... dubelek na minus ????