Witam wszystkich ziomali,
Jestem skłonny zagrać dziś wieczór grubo na jazzmanów (nie zdążyłem obstawić celtów ???? Utah gra serię wyjazdów, brakuje im trochę szczęścia (zwłaszcza zabrakło w Bostonie), ale dziś trafiają na Czarodziei, którzy nie mają mocy w swoich różdżkach (głupio to zabrzmiało - whatever
Owszem, w grę wchodzi przełamanie złej passy ,tylko pytanie czy to nastąpi dziś...
Ostatnio zaryzykowałem handi na NY i wtopiłem, po znakomitej serii udanych typów, więc się trochę cykam kolejnego przełamania serii.
Proszę o opinie, to może upewnię się w typie bądź zrezygnuję
Jakieś podpowiedzi?????
e:dzięki blaise za opinię - pomyślę jeszcze - zawsze śledzę Twoje wypowiedzi z uwagą
czekam na jakiś update, bo póki co faktycznie wygląda, że zagra, ale na nba.com było napisane tak:
'Price said he expects to play Saturday, but Washington made a move to attempt to upgrade its backcourt Thursday by waiving struggling guard Jannero Pargo and signing former Wizard Shaun Livingston.'
Lekko to sugeruje,że Price może jednak jeszcze pauzować,a bez niego jestem skłonny grać na Jazz. Pice ma zajebisty rzut za 3 pkt i wolałbym, żeby nie grał w meczu który obstawiam against ????