Jesteś tego pewien?? Bo skoro to co piszesz jest prawdą to zrezygnuje z tego typuTrener Hawks zapowiedział, że dużo pogra ławka a ławka Atlanty do najsilniejszym nie należy delikatnie mówiąc.
Jesteś tego pewien?? Bo skoro to co piszesz jest prawdą to zrezygnuje z tego typuTrener Hawks zapowiedział, że dużo pogra ławka a ławka Atlanty do najsilniejszym nie należy delikatnie mówiąc.
"I'll definitely look to cut the minutes for some of the starters, but we certainly still want to go out and try to win these four games," - Larry Drew, trener Atlanty.Jesteś tego pewien?? Bo skoro to co piszesz jest prawdą to zrezygnuje z tego typu
No właśnie i czy w związku z tym nie będą chcieli spiąć tyłków już dziś i zapewnić sobie to 1 miejsce ?? Wg mnie okazaj idealna, żeby potem nie męczyć się z Orlando, NYK czy NJN...Więc czy aby na pewno dziś Bulls wyraźnie nie wygrają co by sobie nie mieć już pewnego 1 miejsca ?Bulls są już niemal pewni pierwszego miejsca na wschodzie - zostały im cztery spotkania (@Cleveland, @Orlando, @New York & vs. New Jersey), z czego muszą wygrać jedno, żeby przy samych zwycięstwach Heat i Celtics być pewnym pole position.
Bulls na 99% mają pierwsze miejsce. Z Heat mają lepszy bilans bezpośredni. Z Celtics mają bilans 2-2, więc zadecyduje lepszy bilans z drużynami z konferencji (obie ekipy aktualnie 35-13). Celtics natomiast mają jeszcze w perspektywie mecz w Miami, więc...No właśnie i czy w związku z tym nie będą chcieli spiąć tyłków już dziś i zapewnić sobie to 1 miejsce ?? Wg mnie okazaj idealna, żeby potem nie męczyć się z Orlando, NYK czy NJN...Więc czy aby na pewno dziś Bulls wyraźnie nie wygrają co by sobie nie mieć już pewnego 1 miejsca ?
Nie ma w NBA czegoś takiego jak "składy na mecz"...Odnośnie meczu Knicks są jakieś osłabienia ma ktoś może linka do składów w tym meczu z góry dzięki!!!
A jeżeli chodzi o mecz Indiany to ja skłaniał bym sie +6 dla Hawks dziś osobiście niegram tego meczu ponieważ Knicks wydają mi sie lepszym typem.
Nie ma w NBA czegoś takiego jak "składy na mecz"...
Oki to miałem właśnie na myśli kto nie zagra
To co polecasz jako pewniejszy typ od Knicks???
Dzięki.
Ja bym nie lekceważył Clippersów, każdy kto widział ich ostatnie mecze wie, że, o dziwo, nie odpuszczają. O dziwo bo Clippers to był raczej team kojarzący się z takimi, przepraszam za wyrażenie, piz****. Myślałem, że zrobią sobie wakacje już ze 2 tygodnie temu ale nic z tych rzeczy. Dallas natomiast gra beznadziejnie i jak dla mnie to całkiem prawdopodobne, że znowu w pierwszej rundzie polecą. Ja bym się raczej skłaniał ku +10 Clippers.1. ???? Dallas Mavericks - L.A.Clippers (HC HT -4,5/0) --> 1 - 1,82 (BetClic)
2. ???? Miami Heat - Charlotte Bobcats (HC HT -7,5/0) --> 1 - 1,82 (BetClic)
Dziś w NBA mnóstwo spotkań, ale większość w zasadzie o nic, bo sporo rozstrzygnięć przed PO już za nami. Miami i Dallas mają jeszcze o co walczyć. Thunder depcze po piętach 3 Dallas. Bilans w zasadzie identyczny, więc jeśli Dallas chcą utrzymać 3 miejsce muszą dziś wygrać. Podobnie ma się sprawa z Heat, którzy walczą o 2 miejsce na Wschodzie z Bostonem. Bobcats masa kontuzji nie widzę innej opcji niż wysokie zwycięstwo Heat. Oby dwa typy HC do połowy. Myślę, że i Dallas i Heat będą od początku robić wszystko, żeby jak najszybciej rozstrzygnąć te spotkania. A w końcówce przy wysokim prowadzeniu pewności nie ma czy pełne HC się utrzymają stąd spróbuję HC do połowy.
Billups jest probable więc na jakieś 90% zagra.W NYK nie zagra Stoudmiere oraz Billups..Z drugiej stronie kompletnie rozbita ekipa NJN bez kilku podstawowych graczy.
@stevenash wrócił..witamy ????
Billups zagra.W NYK nie zagra Stoudmiere oraz Billups
Po pierwsze to Iguodala na 90% zagra. Po drugie szansę wyprzedzić Knicks mają ale nie jest powiedziane, że warto to robić :razz: Nie wiem co sobie myślą trenerzy ale Phila chyba raczej woli grać w playoff z Bostonem, który nie zachwyca niż z Miami. Także trudno Phili coś w tej chwili kalkulować bo w niedzielę Boston gra z Miami i więcej się powinno wyjaśnić w sprawie 2 seeda. Co do kwestii sportowych to Phila powinna łatwo wygrać ale -11 ja bym raczej nie ryzykował.prosiłbym znawców o kilka opinii na temat meczu Philadelphia-Toronto
Z tego co wyczytałem z tabeli gospodarze maja szanse wyprzedzic w tabeli Knicks
i maja 4 wygrane mniej od Atlanty(n ie wiem ile do konca meczy chyba niewiele)
gospodarze bez swojej gwiazdy Iguodoli(co to za gwiazda co rzuca w meczu 10pkt-z Bostonem,7-Milwaukee)
goście osłabienio strasznie bez Leandro Barbosa,Andrea Bargnani,Jose Calderon,Amir Johnson,kleiza
praktycznie 3 podstawowych graczy nie wiem jak Kleiza i Johnson(czy to podstawowa piatka.
czekam na jakies opinie