rambo131
Forum VIP
Spotkanie: New York Knicks - Cleveland Cavaliers
Typ: Carmelo Anthony over 26,5 pkt |25 pkt |
Kurs:1,85
Buk:Tobet
Analiza:
Dzisiaj do Madison Square Garden zawita jedna z najsłabszych ekip ligi Cleveland Cavaliers. Gospodarze ostatni miesiąc nie grali zbyt dobrze. 6 porażek z rzędu mówi samo za siebie. Jednak 2 ostatnie spotkanie zespół Mike D'Antoniego wygrał, jednak nie były to zwycięstwa zbyt okazałe. Jak dobrze wiemy zespół Knicks to taki jeździec bez głowy. Zespół oparty na 2 indywidualistach Amarze i Melo Anthonym. Knicks nie mają pojęcia co to znaczy obrona. Potrafią zdobyć po 110 pkt w meczu, i tyle samo stracić. Cavs to zespół który z każdym meczem gra coraz lepiej, jednak nie mam do nich przekonania. Dobrze zbiera piłki z tablic JJ Hickson, świetny trade Davis, dobry Sessions.Dlaczego gram over Melo niż wygrana handicapem bądz czystą 1 ? Ponieważ, na czystą 1 jest kurs 1,10 co mnie rozśmiesza na zespół bez obrony. Handicap -11,5 też nie wiadomo jak to będzie. A Melo powinien spokojnie osiągnąć 27 pkt, ba śmiem nawet stwierdzić że on w tym meczu zdobędzie jakieś 35 bądź więcej pkt, ostatnio jest w świetnej formie, 3 mecze powyżej 35 pkt dodam że na wyjazdach, a w domu powinien grać jeszcze lepiej. Pobieram ten typ po kursie 1,85. Pozdrawiam Rambo131 stawka: 7/10
Sacramento - Utah over 206 --> 1,91 -- Obie ekipy bardziej overowe niż defensywne. Linia jak dla mnie niska 206 pkt. Sacramento w domu zdobywa bardzo dużo pkt. Wrócił Evans co jeszcze bardziej wzmacnia atak. Jak dla mnie warto dzisiaj postawić w tym meczu ponad 206 pkt. Stawka 6/10
|203 pkt |
NOH - Indiana under 189,5 --> 1,91 -- Szerszenie w domu bardzo dobrze bronią, nie pozwalając rywalom na rozpędzenie się. Obie ekipy grają raczej koszykówkę wolną, NOH preferuje wolny styl gry, podobnie jak Indiana, zresztą obie walczą o PO stąd sądzę że obrona będzie dziś przeważać nad ofensywą. Stawka 8/10 --> najpewniejszy typ dziś jak dla mnie. |108-96|
Toronto - Orlando -9 handi --> 1,91 -- Orlando powinno dziś rozgromić Toronto na ich parkiecie. Są lepsi w każdym elemencie. Jeśli będzie im się chciało na maxa skoncentrować i walczyć do końca, powinno skończyć się blowoutem. Stawka 7/10 |102-98|
Kevin Martin over 22,5 pkt --> 1,85 -- Martin w domu gra bardzo dobrze, średnio 24 pkt, dobrze wykonuje wolne, potrafi rzucić 3 i wykorzystać akcje z półdystansu. Czy dzisiaj obrona Atlanty po wczorajszym męczącym meczu z Bostonem oraz grająca B2B będzie w stanie go zatrzymać kiedy gra u siebie? Nie sądzę. Stawka: 7/10. |35 pkt Martina| BRAWO
Typy By Rambo131. Wybrałem te najpewniejsze dla mnie które powinny wejść. Zachęcam do pobierania i oglądania dzisiejszych meczów. Pozdrawiam Rambo131 ????
E: Bardzo słaba noc, zaledwie 1 typ poprawnie wytypowany, pech przy typie Melo oraz overze Sacra. Jedziemy dalej, dziś się może odrobi.