tylko nie tnijcie się! raptors do boju! (nadzieja tkwi w tym, że został użyty czas future simple, a nie konstrukcja 'going to' czy present continuous, więc jeszcze nic pewnego..
)
uderz w stół a nożyce się odezwą.. A więc drodzy niedzielni kibice, czytajcie ze zrozumieniem. Ja nie twierdzę, że Raptors to NA PEWNO przegrają, tylko mówię, że jeżeli Miami zagra bez BIGTRIO to nie jest to żadna okazja, tylko dla mnie no bet. Ostatni mecz sezonu, może być mecz zawodników z D-League.. Chcecie stawiać? proszę bardzo, ja tylko chciałem przysłużyć się przyjacielską radą.
Wstawiłeś to jakiś czas temu a handi na Raptors wciąż wszędzie w granicach -5,5 takze to info to nic pewnego póki co.
Kolejne typy:
Przypominam, ze na poprzedniej stronie dałem:
Orlando - Indiana 1 -2,5
LA Clippers - Memphis 1 -6,5
Toronto - Miami 1 -4,5
Philadelphia - Detroit 2 +4,5 @ 1.935 Pinnacle
Phila ostatnio gra strasznie słabo i dziś powinna odpuścić. Dodatkowo grają bez Iguodali i Lou Williamsa. Pistons słabi na wyjeździe, bez kilku graczy ale z tak dysponowaną i o wątpliwej motywacji Philą powinni powalczyć. W Detroit jest nowy właściciel i można się spodziewać sporych zmian w składzie w najbliższym okresie a w Pistons jest kilku graczy, którzy jak wylecą z tej drużyny to już mogą na dobre z ligi wylecieć.
Dallas - New Orleans 1 -11 @ 1.952 Pinnacle
Hornets to najsłabszy uczetnik playoff z zachodu, który dzis wolałby przegrać. z kolei Dallas bardzo zalezy na wygranej, zagra sporo dzis nawet Kidd, który ostatnio duzo odpoczywał. Wyprzedzenie Lakers jest realne bo Kings powinni im dzis napsuć duzo krwi.
Boston - New York under 195,5 @ 1.85 Betclic
Tutaj kieruję się osłabieniami obu druzyn, Boston w najmocniejszym składzie niewiele ostatnio rzucał a ławka to juz w ogóle. Nie powinni rzucić więcej niz jakieś 95-100 pkt nawet z Knicksami.
Toronto - Miami under 198 @ 1.90 Centrebet
Nie ma opcji zeby Miami w takim składzie duzo rzuciło. Toronto ma do dyspozycji małą rotację, 8-9 graczy na dzisiejszy meczy mecz, gracze są zmęczeni co było widać w 4. kwarcie meczu z Bucks do której Raptors kontrolowali mecz a od jej początku staneli, szczególnie np. Bayless. Nie spodziewam się run & gun z zadnej ze stron a linia w sumie jest wciąz całkiem wysoko (rano było nawet ponad 200).
Cleveland - Washington 2 +6 @ 1.86 Pinnacle Wizards jak zwyle, dobrze grali(prawie cały czas prowadzlili, do ostatnich minut meczu...)
Tutaj się długo wahałem bo Wizards na wyjezdzie to nie jest najpewniejszy typ na świecie. Ostatecznie jak dla mnie to taki mecz 50-50 więc +6 na Wizards nie jest złą opcją. Umocniła mnie w tym przekonaniu wiadomość dosłownie sprzed chwili, ze nie zagra Baron Davis a ponadto m.in. Anthony Parker, Samuels, być moze Hoolins i Erden + długotrwałe kontuzje. Wizards w swoim zelaznym ustawieniu z ostatniego miesiąca.
"LeBron James, Dwyane Wade and Chris Bosh will not play in Wednesday's season finale for the Heat.
That answers the big question. Bench them if you own them, and don't expect to see Mike Bibby much, either."
Source: Miami Herald on Twitter
Nie zagra tez Mike Miller a Bibby limited minutes, jak dla mnie pewny win Raptors.
Dzis jest za free NBA League Pass, wystarczy się zarejstrować, polecam!