bizon91
Użytkownik
ed.2: proszę o nieedytowanie mojego posta - miejsce użytkownika nicks jest na odwyku albo jeszcze w innym miejscu, nie na forum bukmacherskim i wobec jego wynurzeń o długach i powieszeniu nie zamierzam tu dalej pastwić się nad gościem, który ma wyraźne problemy ze sobą.
Dawno nie widziałem tylu głupot w jednym poście, co tym użytkownika nicks. Nie wiem czy to trolling (patrząc na np. pisanie Oklahomy przez "ch" to całkiem możliwe) czy po prostu bredzisz, w każdym przypadku nie stawia cię to w dobrym świetle.
W zeszłym sezonie dyskutowałem z lukascashem na temat CP3, mimo, że ja cenię wyżej tego gracza niż lukas, obaj zgodziliśmy się, że jego chyba największą wadą jest brak agresywności, czegoś co tak wyraźnie pokazuje Westbrook. Można się co do pewnych rzeczy spierać, ale to co wypisuje nicks to jest ślinotok gracza który wczoraj wtopił wszystko co się dało w tym jak widać na Clippersach.
https://www.youtube.com/watch?v=3xNRPyJvhq8
Dawno nie widziałem tylu głupot w jednym poście, co tym użytkownika nicks. Nie wiem czy to trolling (patrząc na np. pisanie Oklahomy przez "ch" to całkiem możliwe) czy po prostu bredzisz, w każdym przypadku nie stawia cię to w dobrym świetle.
W zeszłym sezonie dyskutowałem z lukascashem na temat CP3, mimo, że ja cenię wyżej tego gracza niż lukas, obaj zgodziliśmy się, że jego chyba największą wadą jest brak agresywności, czegoś co tak wyraźnie pokazuje Westbrook. Można się co do pewnych rzeczy spierać, ale to co wypisuje nicks to jest ślinotok gracza który wczoraj wtopił wszystko co się dało w tym jak widać na Clippersach.
2,1 straty na mecz, przy stosunku asyst do strat na poziomie 4,6, topowe wskaźniki jeśli chodzi o rozgrywających. Czyli brednie nr 1 z twojej strony nicks.Coz to za fejk? CP3 kandydat do mvp?za malo od podlogi odrosl !!! Jego najwyzsza statystyka to straty.
Można krytykować Clippers, ale powiedzieć, że w tej drużynie nie ma talentu, gdzie są tacy gracze jak Paul, Griffin czy Crawford...skomentuję to krótko: ????A moze zrozumial ze talentu to nie ma nikt w jego druzynie i to doslownie !!!.
???? CP3 jest jednym z lepszych obrońców w lidze, czołówka na swojej pozycji. Co do kreowania to obok Rondo uchodzi za najlepszego kreatora, no ale zaraz ktoś powie, że w takiej drużynie jak Clips to asysty się same nabijają. Dodam jeszcze, że jeśli chodzi o eFG, które jest lepszym a niestety rzadziej używanym wskaźnikiem niż zwykły % z gry, CP3 jest w czołówce ligi, zaraz obok...J.J Redicka, czyli także topowego catch and shootera w lidze, które zbeształeś, że nie rzuca floaterów (straszne).Cp3 nie broni bo jest za krotki, nie jest strzelcem, nie penetruje, nie kreuje. Nie dowodzi on nic nie robi.
Muszę zacząć oglądać PLK, jeśli mamy tam takich obrońców jak Paul. Co ty człowieku bredzisz.Ale to trzeba bronic a kim maja to robic. Cp3, Redick i Craword oraz Farmar to polska liga w defensywie.
Griffin drewno? Z jego piwotami, dobrym jak na tych gabarytów gracza kozłem, świetnym atletyzmem? Następna bzdura. Tutaj mała próbka możliwości Blake'a, pokażcie mi ilu podkoszowych tak panuje nad piłką:Bo z kim z drewnami takimi jak Griffin
https://www.youtube.com/watch?v=3xNRPyJvhq8
Dalej się kompromitujesz.Griffin to beztalencie. Talentu i umiejetnosci to oni maja zero.
Griffin to zadaniowiec...mój absurdomierz bliski wybuchu.Ponadto tam 4 graczy w s5 La Clips to typowi zadaniowcy Redick, Jordan, Griffin,Barns
Caluuutka. CP3 do Sixers, Blake do Wolves. Carmelo...tak, widać jak ciągnie Knicks od wygranej do wygranej.Ta druzyna cala do przebudowy. Sam C Anthony ma 30 razy wieksza wartosc jak cala organizacja Clips.