@ Blaise dał moim zdaniem świetny typ na Houston dzisiaj on road którzy grają w
Energy Solutions Arena czyli na terenie obecnego najsłabszego zespołu ligi Utah Jazz. Rakiety co prawda dzisiaj bez Lin'a, jednakże ich roster jest bogaty i mają go kim zastąpić. Houston gra bardzo fajną piłkę dla oka, ofensywną , szybką taką jak ja przynajmniej lubię i chyba większość woli szybkie, run & gun niż wolne 24 sekundowe akcje. Rzucają dużo za 3 z czego sporo trafiają. Utah nie ma podstaw by ich dzisiaj zatrzymać. 2 typy ode mnie:
Washington Wizards - Orlando Magic @ John Wall over 21,5 pkt -> Unibet -> 1,85
16 pkt w 4 kwarcie nawet parkietu nie powąchał :]
Widziałem kilka postów gdzie inni userzy grają czy to na Webster'a czy na czy to na Arize, jednakże nikt nie zauważył moim zdaniem ciekawego betu na ''Janka Ścianę'' Lider gospodarzy zwłaszcza u siebie prezentuje się godnie, zdobywa sporo pkt, sporo rzuca, dużo podaje, dzięki niemu bardzo dobre statystyki ma Marcin Gortat. Ale do rzeczy. Dzisiaj nie ma Bradley'a Beal'a, ktoś jego rzuty musi przejąć i pociągnąć grę. Niepewny jest występ Harringtona. Marcin Gortat uważam, że dzisiaj z Vuceviciem może mieć ciężko. W ekipie gości nie widzę nikogo kto mógłby zastopować dzisiaj Wall'a i wybieram jego over 21,5 pkt.
San Antonio Spurs - Atlanta Hawks @ Tony Parker over 17,5 pkt -> Unibet -> 1,85 15 pkt dobry dzień rzutowo miał TP jednak oddał tylko 11 rzutów z czego 7 trafił.
Niska linia na Francuza 17,5 pkt widzę bardzo pewnie. Dzisiaj ''Ostrogi'' u siebie podejmują zespół z Atlanty, który ma bardzo dobry frontcourt. Duncan póki co prezentuje się bardzo słabo, Pop ostatnio zaczął grać więcej w ataku Tiago Splitter'em który zaczyna powoli coś dawać zespołowi. Każdy wie jakiej klasy jest ''Timi'' jednak na teraz nie jest jeszcze w pełni formy. Millsap & Horford należą do bardzo dobrych podkoszowych wobec tego nie sądzę, że Pop wybierze te rozwiązanie. Tony Parker dostanie dzisiaj sporo piłek i to on będzie dyktował warunki tego meczu. Jeff'a Teague'a powinien mijać jak tyczkę bo niewątpliwie go na to stać. TP ma lepszy matchup i dzisiaj powinien pokryć ta niską jak na niego linię. Jedynym minusem na ten bet, może być jedynie blowout do połowy ale takiego rozwiązania nie przewiduję. Pozdrawiam. Rambo