Harden out.wogóle się z tym co wyżej niezgadzam. LA grają bez Bryanta nieźle,GSW zawodzi na całej linii i mimo ,że czas leci ..nie widać wogóle aby tam coś lepszego się dziać zaczęło. Bilanse onu ekip podobne,skoro Curry i spółka od początku sezonu jest zagubiona to co za dureń wystawia h+13? Biorę.
O Chicago pisałem już wielokrotnie..Deng ,Butler, Hinrich out...kto ma rzucać? parality Noaha? dobra ta drużyna jest nieporozumieniem i póki co ja im wróżę los Bucks. Co z tego ,że w Cavs Waiters jest d2d skoro wczoraj za niego Jack i CJ Miles zagrali świetnie. Cavs po 2.45 jak złoto.
OKL jako dog? z SA bez Parkera? odświeżam stronę bo coś nie halo.. i to samo. więc dokładam z miejsca. Każdy z nas zna obie ekipy świetnie,dla mnie osobiście SA bez francuza to nie to samo i to dziś zaważy. Oklahoma on fire po 8W w prestiżowym meczu powinna zwyciężyć 2.35 dokładam.
Mam zagwozdke przy meczu Rakiet..niby Harden+Parsons+Howard to niezłe trio,ale DET gra ostatnio świetny basket Smith w gazie,Jennings gra swoje,Drummond,Monroe...ta drużyna ma potencjał ogromny i ostatnio coś drgnęło..jeśli nie zagra dziś Lin[ok80%] to wg mnie kursy powinny być 50/50 a tak nie jest ,dokładam więc DET 2.30
http://www.rotoworld.com/player/nba/1597/james-harden