>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
za młody, za szybki i ze zbyt szeroką ławką zespół by Boston mógł coś powalczyć.
Pytanie tylko co znaczy coś powalczyć. Powalczyć o zwycięstwo ? Czy powalczyć o dobry wynik ? Bo wg mnie powiększony HC właśnie w okolicach 12 pkt jak najbardziej do grania. Aż takiego pogromu to się nie spodziewam...

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Los Angeles Clippers - Boston Celtics + 13,5
1,41
bet365
przyznaje, ze typ podchwycony od uzytkownika Cibeles, ale lekko zmodyfikowany.
Mysle, ze 13,5 pkt zapasu dla Celtow powinno okazac sie wystarczajace.
Kurs 1,41 jest bardzo atrakcyjny.
Kurs na LAC jest 1,25 co oznacza, ze z zaliczka 13,5pkt Bostonu buk daje dwukrotnie wieksze szanse na wygrana ekipy z LA...dla mnie to wielka przesada i mysle, ze ogolnie kurs na Boston jest dzis nieco zawyzony.

boston255 60

boston255

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks ⛔
Under 207 pkt
Kurs : 1.90
Bukmacher : Bet 365
Analiza
No więc nie będe sie tutaj rozpisywał bo nie ma nad czym Dallas moim zdaniem nie ma argumentów żeby narzucać Oklahomie ponad 100 pkt , brak Dirka sprawia ze gra ekipy z Dallas wygląda jak wygląda i jest adekwatna do miejsca w tabeli, innym argumentem jest bilans wyjazdów Dallas ( 4-12 ) . Oklahoma lekka zadyszka dwie porażki no ale nie z byle kim Miami i Minnesotą , rzut oka na pojedynki bezpośrednie :
w konfrontacjach obu ekip rzadko pada 200 pkt fakt faktem wynik zawsze kręci sie w okolicach 200 -stu punktów ale powyżej 207 od 10-ciu spotkań over nie padł nawet więcej niz 10-ciu! Dodając jeszcze kilka punktów powyżej 200-stu z powodzeniem pobieram ten typ.
Powodzenia

Tragedia ... i wodorosty

junior_battle 148

junior_battle

Użytkownik
Jestem naprawde podniecony tym meczem, starzy wyjadacze Boston Celtics jadą do Los Angeles zmierzyć się twarzą w twarz z najgorętszą ekipą obecnego sezonu. Clippers wygrali 14 meczów z rzędu i po dwóch porażkach OKC objęli prowadzenie w Konferecji Zachodniej. Buki stawiają zespół z Miasta Aniołów w pozycji zdecydowanego faworyta (-8,5 AH) .
Boston nie ma może dobrego sezonu, ale zaczynają jednak mozolnie poprawiać swoją grę i widać, że powoli maszyna zaczyna trybić. Można ich naprawdę pochwalić za wspaniałą grę przeciwko Brooklynowi, w którym dominowali i ich wygrana ani przez chwilę nie była zagrożona.
Jeśli chodzi o rywali.
Ciężko w tej sytuacji grać przeciwko Clippersom, wygrywają, dosłownie NISZCZĄC każdego przeciwnika. Jednak myślę, że dziś przyszedł kres ich zwyciestw.
Boston to dalej kolektyw, Trio Rondo-Pierce-Garnett jeśli tylko zagra na swoim dobrym poziomie, spokojnie jest w stanie zatrzymać Griffina i spółkę.
Osłabienia:
Barbosa, Wilcox, Bradley (Boston)
G.Hill, T.Thompkins (LAC)
Nie twierdze, że jest to peffka, dla mnie po prostu mocne value..
4.25 na Boston ? noo way
kursy powinny być tutaj ułożone IMO 56-44 na korzyć LAC, ale nic więcej.

LAC-BOSTON 4.25
Jaki buk?!

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Dzisiaj pewniakiem wydaje się zwycięstwo Pacers. Nie wydaje mi się żeby Suns powalczyli w Indianapolis tak jak z Knicks. Do tego potrzebny będzie znów genialny występ Dudleya. W drugi tak genialny występ z rzędu zwyczajnie wątpię bo Jared jest bardzo nierówny. Bardzo dobrze wygląda Gortat, nieźle O&#39;Neal ale co z tego jak ich koledzy wypadają strasznie słabo. Myślę tu przede wszystkim o Brownie, Beasleyu, Morrisie i Scoli - ci są kompletnie bez formy. Dragic też nie zachwyca a ponadto dostał od J.R.Smitha niezłego flagranta i wydaje się, że dzisiaj więcej minut dostanie Telfair. Pacers na własnym parkiecie sa mocni - mają w tej chwili 4 win streak i wszystko wskazuje na podtrzymanie passy. Suns grają zbyt ospale i bez pomysłu żeby zagrozić Indianie. Z NYK nie potrafili zatrzymać energicznego Smitha, tym razem mogą mieć problemy z Paulem Georgem. Stawiam na zwycięstwo Pacers z obniżonym handicapem. Pacers -4 @ 1,50 Bet365 ✅

Ciężko w tej sytuacji grać przeciwko Clippersom, wygrywają, dosłownie NISZCZĄC każdego przeciwnika. Jednak myślę, że dziś przyszedł kres ich zwyciestw.
Jednak tego końca nie widać :p Trzeba iść za ciosem i dzisiaj gram na 16 z rzędu win Clippers. Nic dziwnego że seria trwa bo liderzy tego mniej popularnego zespołu z LA Paul i Griffin grają wyśmienicie. Cała drużyna przeciwko Celtom pokazała kawał dobrej koszykówki (przede wszystkim w defensywie) ale ci dwaj zagrali koncertowo. Szczególnie forma Blake&#39;a robi na mnie wrażenie. Z Bostonem, kryty przez KG pokazał kilka ciekawych spinów, fake&#39;ów a nawet zaprezentował bank shota w stylu Duncana ???? Jednym słowem jest forma i wysocy Jazz będą mieli kłopoty z zatrzymaniem Griffina. Jefferson broni słabo a Millsap jest trochę undersized przy Griffinie czy Jordanie. Ponadto Jazz, o czym już wspomniałem przy okazji meczu z GSW, bardzo słabo bronią ataki obrońców rywali. Nie idzie im też obrona p&amp;r. Dlatego przewiduję win Clippers. Może nie będzie to aż taki wpierdol jak od Warriors bo wtedy Utah zagrało na bardzo niskiej jak na siebie skuteczności 0,38 (przy średniej 0,40 w 5 ostatnich meczach), ale i tak powinno skończyć się zwycięstwem przyjezdnych. Na początku grudnia Clippers wygrali w Energy Solutions Arena 105-104 ale wówczas Mo Williams sypnął aż 20 pkt dodając 12 asyst. Bez niego Utah ma za mało ognia żeby przerwać passę Lob City. Jazz mogą liczyć na kolejny dobry występ Foye ale i tak ekipa z LA wygra. Większe szanse na zatrzymanie Clippers mają imo Nuggets i Warriors (oba mecze kolejno w Denver i Oakland na początku stycznia). Clippers @ 1,70 Betsafe ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Utah - Clippers @1.80✅ :wowsdf:
Seria swoją drogą , nie przykładam do tego większej wagi . Bardziej chodzi mi o grę Jazz . Oni są tragiczni , ich obrona na niskich pozycjach to jakiś żart.
Oglądając mecz z Warriors miałem wrażenie jakby przechodzili obok meczu , zero zaangażowania i koncetracji , frajerskie straty na które żal było patrzeć.
Clippers to inna historia wystarczy zobaczyć jaka jest tam atmosfera , jak cieszą się grą , jak ławka żyje i po każdym zagraniu udanym się cieszą jak dzieci . Crawford powinien dziś mieć pole do popisu bo 1 linia obrony Jazz nie istnieje , Curry i Warriors robili co chcieli . To samo Suns , po prostu Utah ma największe problemy z drużynami grającymi szybką koszykówkę .
Głupie straty mogą napędzać atak Clippers który cały czas punktuję przeciwników szybkimi kontrami .
Jazz jak dla mnie największe rozczarowanie sezonu , nie chodzi o bilans nawet a o ich grę . Frontcourt jeden z lepszych w lidze a nie wykorzystują tego kompletnie . Kanter po którym się sporo spodziewałem to chyba jeden z większych idiotów ligi , ostatnio zaczynam sobie z tego zdawać sprawę . Duża wina w słabej grze trenera Jazz który jest bez dwóch zdań jednym z najgorszych trenerów w NBA .
Atak Jazz bardzo statyczny , kto ogląda ich mecze wie o co chodzi , fani Jazz nazywają to ,,Al Jefferson offense&#39;&#39; czyli dajemy mu piłkę on kręci te swoje post moves (reszta stoi w miejscu i się przygląda co zrobi biedny Al ) i na koniec odpala jumper przez ręce . Nie da się tego oglądać .
Clippers mają dużych chłopów pod koszem i na prawdę nie widzę żadnych argumentów za Jazz poza własnym parkietem . B2b Clippers nie robi róznicy bo to był spacer , po 25 min każdy pograł bez większego wysiłku.
Jazz raczej bez swojego podstawowego PG , Mo Williamsa (ESPN) .
Indiana - Suns @1.30✅
Indiana -5.5 @ 1.61✅
Bet365
Nie ma co się rozpisywać , Indiana u siebie groźna dla każdego . Suns fatalni i jak mają zaskoczyć kogoś pokroju Pacers to tylko u siebie . Dragic jest poobijany i nie wiadomo w jakim będzie stanie fizycznym o ile zagra a to może być niewyobrażalne osłabienie i tak grających wąskim składem gości .
Lebron over 27.5 @1.85 milenium✅
Wade odpoczywa po kopinięciu w jaja przeciwnika ;) Ray Allen też prawdopodobnie out a więc cięzar pkt na LBJ i Boshu . Zródło dotyczące osłabień - espn.com
Dallas - Denver @1,92 ✅
Milenium
Dallas ciągle narzekające na urazy , co drugiemu graczowi tam coś jest . Mayo po lekkim urazie przestał trafiać i wygląda jak bezużyteczny Mayo z ostatnich miesięcy w Memphis . Wczoraj bardzo cięzki mecz z OKC , w dodatku przegrany , 1-7 w ostatnich meczach a więc morale nieciekawe , porażka z Thunder kiedy mieli ich na widelcu może dodatkowo podłamać Mavs . Oglądałem mecz od początku do końca i OKC zawdzięcza wszystkie problemy w tym meczu Westbrookowi który rozrzucił tyle cegieł że szok. Nie trafiał , tracić głupio piłkę , nieprzygotowane rzuty non stop i w dodatku fatalnie bronił Collisona . Końcowka meczu pokazała że fizycznie Mavs nie wyglądają najlepiej , masa strat , głupich strat . Denver lubi zaatakować mocno drużyny które są b2b i od początku zdominować mecz atletyzmem .
Mavs mają poważne problemy z obroną , szczególnie transition defense a to nie jest dobra wiadomość jak grasz z Nuggets .
Corey Brewer biega do kontr jak poje... , masa łatwych pkt dla Nuggets się szykuje przeciwko zmęczonym Mavs bo Nuggets potrafią zabiegać każdego .

Otrzymane punkty reputacji: +79
P 48,7K

person100

Użytkownik
James L. over 27.5 @1.85
Vucevic N. over 11.5 @1.85
Walker K. over 18.5 @1.85
Lebron. podpisuje sie pod tym co napisal maroon oczywiscie, 32-33 zahaczy dzis jak nic
Vucevic. ostatnio calkiem niezla passa (19,16,16), a dzis graja z coraz bardziej rozsmieszajacymi mnie wizardami, mecz bedzie na styku pewnie orlando wygra jakies 95-90 i vucevic kolo 15 sie zawiesi
Walker. tutaj nie mam juz zadnych watpliwosci co do niego, jedyna przeszkoda moze byc brak skutecznosci, bo rzuty oddawac bedzie na pewno
(1 post w tym dziale, prosze bez wiekszych uwag :p)
ako 6.33 Jaki buk?!
GL

Otrzymane punkty reputacji: +6
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
a ja na dziś mam coś z wersji hard, jeśli można by tak rzecz.
Charlotte @ 5.20 SportingBet
Brooklyn w ostatnim czasie gra padakę, trener został zwolniony, atmosfera w szatni pewnie nie jest taka, jaką chcieliby i zawodnicy i zarząd, czy może też fani. Williams bez formy, nie widać tej chemii w zespole. Dziś do NY przyjeżdzają zawodnicy Bobcats i spróbują wreszcie przerwać tą passę porażek, którą mam nadzieję, że im się uda. Rywal do przełamania dobry, bo Brooklyn jest w dołku, a podopieczni Michael&#39;a Jordana na pewno powalczą o zwycięstwo. Dla mniej odważnych polecam HC +9.5 @ 1.909 .

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Bryant over 31.5 pkt. ⛔ (1.92) &amp; Lillard over 18.5 pkt ⛔ (1.92) Etoto

Mecz LAL z Portland zapowiada się na kolejne overowe widowisko z Jeziorowcami w roli głównej. LA jak wiadomo nie przywiązują większej wagi do obrony, łatwo penetrować im strefę podkoszową, często nie nadarzają do krycia na obwodzie. Lillard powinien bezlitośnie to wykorzystać, jak para Aldridge - Hickson pod koszem może mieć poważne problemy z Gasolem i Howardem tak Lillard powinien dziś zaszaleć. Co do Kobasa to chyba po powrocie Gasola i Nasha nic się nie zmieniło odnośnie jego overów, cały czas to On ciągnie drużynę i oddaje ogromne ilości rzutów co zwykle kończy się nabijaniem ok 35 punktów na mecz.

Griffin over 18.5 pkt. (1.92) Etoto ✅

Clippers dzisiejszej nocy walczy o przedłużenie efektownej passy zwycięstw. Tym razem jednak po trzech blowoutach z rzędu przyjdzie im się mierzyć z niezwykle trudną do pokonania na swoim terenie, ekipą z Utah. Griffin w ostatnich dwóch spotkaniach jedynie 13 i 15 punktów ale spowodowane to było głównie malutką wręcz ilością minut jakie dostał bo w obu tych meczach zagrał jedynie 26 minut. Jeśli Utah postawi się dziś LA (a niewątpliwie to zrobi) to Blake powinien zagrać grubo ponad 30 minut i zanotować pewny over tak jak w spotkaniu z Suns (32 min, 8-12 FGM-A i 23 pkt). Ostatni mecz Griffina z Utah to jego najlepsze spotkanie w sezonie i 30 pkt które dały Clippers niezwykle cenne zwycięstwo w stosunku 105-104.

Curry over 21.5 pkt (1.92) Etoto ⛔

Warriors z nieprawdopodobnym wręcz bilansem 19-10 są zdecydowanie największą niespodzianką sezonu, nikt się nie spodziewał że po odejściu Ellisa i wobec ciągle braku Boguta który jest trapiony kontuzjami że ta ekipa w ogóle będzie miała szanse na PO. A tutaj nie tylko zapowiada się na PO, ale również na znakomitą pozycję startową przed najważniejszą fazą sezonu. Śmiało można powiedzieć, Stephen Curry to największa gwiazda tego zespołu. 20.3 PPG w tym sezonie, ale Wojownicy mogą na niego liczyć w trudnych chwilach. Ekipa z Golden State to drużyna wybitnie dystansowa, ogromne ilości rzutów za 3 oddawanych w każdym meczu + Lee pod koszem powodują że wszystko wygląda to świetni. Curry z reguły znakomita skuteczność za 3 i ogromne minuty jakie gra w praktycznie każdym meczu. Defensywa 76 ich dzisiejszego rywala to delikatnie mówiąc nie jest monolit, spodziewam się spokojnie występu ok. 25 pkt Curry&#39;ego.

Oprócz tego LeBron over 28.5 (1.92) Etoto ✅ i Walker over 18.5 ⛔(1.92) Etoto

Ale o tych spotkaniach wypowiadali się poprzednicy i nie ma sensu się powtarzać. Over Jamesa wydaje się być &quot;mucha nie siada&quot; poważnie się zdziwię jeśli co najmniej 35 punktów nie nabije.

majsti 240

majsti

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Mecz: Detroit Pistons - Miami Heat (-6) ⛔
Typ: 2
Kurs: 1.91
Buk: Unibet

Po wczorajszej wygranej nadszedł czas postawić na coś odważniejszego, a mianowicie wygraną Miami Heat nad Detroit Pistons co najmniej 6 punktami.
Co prawda ważna postać z Florydy, Dwayne Wade jest nieobecny z powodu zawieszenia, aczkolwiek uważam, że popularne &#39;żary&#39; posiadają wystarczająco dużo argumentów, aby odnieść dziś przekonywujące zwycięstwo. Największym argumentem jest oczywiście MVP poprzedniego sezonu, popularna &#39;6&#39;, czyli nie kto inny jak LeBron James. Dziś, to głównie na jego barkach spoczywać będzie odpowiedzialność za wynik w tym meczu i uważam, że wywiąże on się ze swoich zadań wzorcowo i godnie zastąpi swojego towarzysza z ekipy Miami Dwayne&#39;a Wade&#39;a. Gdy dodamy do tego grających na równie wysokim poziomie
takich zawodników jak Mario Chalmers, czy Chris Bosch wynik tego spotkania nie może być inny jak zwycięstwo Miami. Detroit to jeden z outsiderów tegorocznych rozgrywek i nie widzę tam nikogo, kto mógłby przeciwstawić się ogromnej sile &#39;żarów&#39;.

Stawka: 8/10 (co świadczy o moim przekonaniu co do tego typu)

Powodzenia dzisiejszej nocy ;)

boston255 60

boston255

Użytkownik
Majsti :po wczorajszej wygranej nadszedł czas postawić na coś odważniejszego, a mianowicie wygraną Miami Heat nad Detroit Pistons co najmniej 6 punktami.
Co prawda ważna postać z Florydy, Dwayne Wade jest nieobecny z powodu zawieszenia, aczkolwiek uważam, że popularne &#39;żary&#39; posiadają wystarczająco dużo argumentów, aby odnieść dziś przekonywujące zwycięstwo. Największym argumentem jest oczywiście MVP poprzedniego sezonu, popularna &#39;6&#39;, czyli nie kto inny jak LeBron James. Dziś, to głównie na jego barkach spoczywać będzie odpowiedzialność za wynik w tym meczu i uważam, że wywiąże on się ze swoich zadań wzorcowo i godnie zastąpi swojego towarzysza z ekipy Miami Dwayne&#39;a Wade&#39;a. Gdy dodamy do tego grających na równie wysokim poziomie
takich zawodników jak Mario Chalmers, czy Chris Bosch wynik tego spotkania nie może być inny jak zwycięstwo Miami. Detroit to jeden z outsiderów tegorocznych rozgrywek i nie widzę tam nikogo, kto mógłby przeciwstawić się ogromnej sile &#39;żarów&#39;.
Stawka: 8/10 (co świadczy o moim przekonaniu co do tego typu)
Powodzenia dzisiejszej nocy ;)[/quote]

No ja się z tobą nie zgadzam kolego brak Wade&#39;a może być bardziej widoczny niż Ci sie wydaje dodatkowo Detroit u siebie nie mają aż tak tragicznego bilansu ( 6-8 ) jak będzie się okaże

boston255 60

boston255

Użytkownik
Dallas Mavericks - Denver Nuggets ✅✅✅
Typ : 2
Kurs : 1.66
Bukmacher : bet 365
Analiza
No więc Dallas wczoraj o mały włos nie zrobiło dużej niespodzianki i nie wygrało z Oklahomą , widać ze Oklahoma nie jest drużyną z początku sezonu złapali lekką zadyche ale co do nich jestem spokojny że to chwilowy zastój . Dzisiaj Dallas będzie podejmowało na własnym parkiecie drużyne z Denver . Mój typ to zwycięstwo Nuggetsów , mieli odpoczynek powinni dużo lepiej rozegrać to spotkanie . Dallas po wczorajszym trudnym boju z Oklahomą napewno odczuwa zmęczenie , wcale mnie nie zniechęca że bilans Denver na wyjazdach nie jest rewelacyjny ale jest to zespół który powinien zabiegać Dallas i walczyć o przełamanie na wyjazdach po dwóch porażkach czas na zwycięstwo . Według mnie kurs troche zawyżony na Denver ale mnie to bardzo cieszy gram i licze ze sie nie przejade .

Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +7
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Raptors @ Hornets
2.33 Pinnacle

Wracając po świątecznych przygodach do poważniejszego typowania, chodzi mi po głowie dziś zagrać Toronto. Trochę się w grudniu poprawili, szczególnie można dostrzec większe zaangażowanie w obronie. Jadą dziś do kiepsko grającego zespołu Hornets. Ostatnie 10 spotkań to odpowiednio 5-5 TOR, 1-9 NOH. Dopiero co NOH przerwali serię 11 porażek, a tylko raz w tym sezonie mieli dwa zwycięstwa z rzędu, na samym początku listopada. Ich atak plasuje się dopiero na 29. miejscu, obrona Raptors z kolei 23., pozwalając rywalowi na 100.3 ppg. Jednak Toronto z początku sezonu a obecnie to spora różnica. Biorąc pod uwagę ostatnie 10 gier, poprawa do poziomu 96.9 ppg, a gdyby nie liczyć 10 meczu, w Utah z dogrywką, to ostatnie 9 spotkań obrona na poziomie 93.1 ppg. Spora poprawa i to widać, że ta drużyna zaczęła grać na miarę swoich możliwości. Nie mówię że to nie wiadomo jaki kontender, ale solidny skład który takie NOH powinien ogarnąć bez przeszkód. Dziś wraca Lowry, wyjdzie z ławki, i może to lepiej bo Calderon dobrze sobie radzi. Podsumowując jeśli Raptors zagrają dobrą obronę dziś, to przeciwnicy nie mają czego szukać, bo w ataku i tak mają z każdym problemy. Moim zdaniem kurs zdecydowanie przeszacowany. Powodzenia;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Chciałbym się zapytać Co sądzicię o graniu na Houston(kurs 4.0 bet365) dzisiaj przeciwko San Antonio Spurs? Dwa mecze z nimi przegrali ale jak to się mówi do trzech razy sztuka i Houston na fali 5 ostatnich wygranych meczy ????

A jeszcze pytanko o bet na mecz dzisiejszej nocy z największa ilością punktów, który byście obstawiali?
wlasnie Sas -Houston
Nie sądze zeby na wlasnych smieciach Spurs mieliby przegrac a mogą nawet handi spokojnie zrobic.To bedzie szoł jak dla mnie szybki mecz i duzo pkt.

Podzielam typ DawidBarça na Walkera(Bobki) to on dzis powinien pociagnac druzyne do wyrownanej walki z Nets ,ktorzy ostatnio prezentują mizerny poziom

Ciekawie dzis wyglada jeszcze:
GSW z handi ,Kings

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
A jak dla mnie Wizards under 91 @ 1,88 to najsmaczniejszy kąsek tego wieczoru.
WIZ ostatni raz rzucili tyle pktów 7 spotkań temu, z Lakersami. Oglądałem ostatnio spotkanie Wizards, w ofensywie na prawdę reprezentują biedę. Ponad tydzień temu w meczu WIZ-ORL, gospodarze rzucili 80 pktów, myślę, że dziś będzie podobnie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
J.Smith over 17,5 za 1,85 w Milenium ⛔

Snajper Hawks w wyśmienitej formie strzeleckiej. Naprzeciw dziś osłabiony rywal - powinno wejść jak w masło. Jedyne zagrożenie to blow-out i max. 25 minut dla Smitha

Sacramento - NYK 2 za 1,60 w efortuna ⛔

Ok, osłabienia dośc poważne, ale po takim kursie przeciwko najsłabszej drużynie na Zachodzie to ja poproszę.

NOH - Toronto 1 za 1,75 w efortuna ⛔

Chyba najtrudniejszy z typów. NOH wreszcie w miarę optymalnym składzie i od razu przody w Orlando. Dziś trudny, ostatnio w końcu mający szczęście w końcówkach rywal. Powinno być ciekawie, oby z happy-endem.

34. Utah - LAC 2 za 1,75 w efortuna ✅

Przepaść jeżeli chodzi o aktualną formę - jak nie będzie cudów, to będzie + 20. Tak wyrównanej 12 meczowej to nie ma nikt w NBA - jak udźwigną presję, to będzie ich sezon.

35. Dudley over 15,5 za 1,85 w Milenium ⛔

Ostatnio rekors kariery, dziś Indiana. Nieoczekiwanie dla coniektórych uważam, ze Słońca dziś powalczą, a do tego potrzebują punktów Chrisa. 16 to nie dużo, powinien ogarnąć.

Przepraszam, że tak skrótowo, ale grania dziś cała noc i trzeba dalej analizować i szukać :).
powodzenia !

Katastrofa.... niby wszystko na styk ale minusowo - czas odpocząć parę dni. Do usłyszenia

Otrzymane punkty reputacji: +5
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dallas Mavericks - Denver Nuggets -&gt; Ty Lawson over 23 pkt + asysty -&gt; 1,85 -&gt; Betsson

Gram dzisiaj zdecydowanie na rozgrywającego ekipy Georga Karla Ty Lawson&#39;a. Najlepszy podający ekipy Denver dostaje średnio 15 piłek w meczu, wiadomo że z rzutami z półdystansu ma czasami problem, jednak gdy wjeżdża pod kosz bardzo trudno go zatrzymać. Lawson dużo też dzieli się piłką. Jeśli dzisiaj Denver zdobędzie ponad 100 pkt to o over Lawson&#39;a jestem spokojny. Mecz powinien być overowy bo obie ekipy nie prezentują się w tym sezonie dobrze w defensywie. Z Collisonem uważam, że dzisiaj Lawson nie będzie miał problemu, tak jak wczoraj combo OKC - Westbrook. Na bety na zawodników nie ma co się zbytnio rozpisywać. Linia 23 punkty + asysty jak najbardziej do grania według mojej opinii. Pozdrawiam i życzę owocnych typów. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +15
sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Sacramento Kings - New York Knicks
J.R. Smith over 20.5 @1.90 marathonbet WYNIK: 28 pkt. i$$i
Dzisiaj Knicks ponownie wystąpią bez swojego lidera Melo i Felton&#39;a. Smith to taki samolubny typ gracza, lubi mieć cały czas piłke przy sobie i rzucać ile wlezie. Jak gra Melo to wiadomo, że nie może tego robić, bo pierwszeństwo ma superstar. Jak ktoś ogląda mecze Knicks to czasami widać jak Smith wręcz błaga, żeby dostać piłkę :mrgreen: Jego średnia zdobywanych punktów to 15.7, więc jak widać linia jest zawyżona o 5 punktów. Smith ma bardzo dobry rzut z dystansu, zawsze oddaje mase rzutów i jeżeli nie będzie miał mega tragicznego dnia to over pokryje spokojnie. Mimo braku Melo i Felton&#39;a prawdopodobnie i tak rozpocznie mecz jako zmiennik. Polecam
http://www.youtube.com/watch?v=OjuxHYzlenE

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
hmm na Hardena linia rowniez podniesiona do 27 dalem na szczescie po poludniu jak bylo 26, mysle ze z SAS moze miec ciezko, a co myslicie o Jordan Crawford over 18.5 i Lebron pkt zbiorki asysty over 45.5 ??
po co tak spamujesz? Napisz też coś od siebie, a nie po co spamujesz i po co spamujesz...
Indiana - jest dla mnie pewniakiem dnia dzisiejszego. Jedna z najlepszych ofensyw w lidze. Grają u siebie, Phoenix może i zagrało fajny mecz z NYK, ale to mnie jakoś nie przekonuje. Dwa razy z rzędu coś takiego zdarzyć się nie może, więc Pacers @ 1.26 Bet365 ✅
Orlando - no przepraszam, ale takich Wizards zleją, aż miło. Młoda drużyna, z dobrze rokującą się drużyną na przyszłość gra na wyjeździe z &#39;czarodziejami&#39;. Ofensywa magików jest tak drętwa, że aż woła o pomstę do nieba, zresztą to samo można powiedzieć o defensywie. Dostali totalny wpierdziel od Detroit na wyjeździe, potem kilkoma przegrali u siebie, dla mnie w tym sezonie to najsłabsza drużyna ligi, dlatego Magic @ 1.80 Bet365 ⛔ masakra ????
Charlotte - pisałem o tym stronę wcześniej, pasmo porażek się musi skończyć, rywal do przełamania znakomity, więc dlaczego by nie spróbować Charlotte po @ 5.25 Bet365 ? ⛔ jak bobki były słabe, to i są...
Atlanta - już ktoś tam pisał, dla mnie to też taki pewniaczek dnia dzisiejszego. Smith w formie, gospodarze bez Varejao, więc Hawks @ 1.45 Bet365 ✅
Miami - wszystko dziś spoczywa na LBJ, on musi pociągnąć grę swoich kolegów i wierzę, że mu się to uda. Detroit słabiutkie w tym sezonie, troszkę lepsze od Wizards, ale i tak Heat @ 1.35 Bet365 ⛔ chyba jednak brak Wade&#39;a jest odczuwalny...
Toronto - wraca Lowry, lepszy bilans ostatnich kilku spotkań, co prawda grają na wyjeździe, ale to nie przeszkadza w tym, aby ten mecz wygrać, więc Raptors @ 2.30 Bet365 ✅
Denver - pisali o tym, to się nie będe rozpisywać. Nuggets @ 1.66 Bet365 ✅
Houston ! - kurcze no, fajny młody zespół kontra starzy wyjadacze. Liczę zdecydowanie na Harden&#39;a który ma niezłą banie w tym sezonie i powinien tutaj zrobić niezłą demolkę. Widzi mi się over, szybka wymiana ciosów, dużo rzutów. Over u Harden&#39;a jak najbardziej wskazany, w meczu wydaje mi się, że też. Jak to mawiają, do trzech razy sztuka! Wierzę w młodych, dlatego Rockets @ 4.25 Bet365 ⛔ było blisko :&gt;
LAC - Utah : dla mnie to tu się może zdarzyć wszystko, może być blowout ze strony LAC, może być wyrównana walka, czy też nagle CP i spółka zapomną jak się rzuca i dostaną w dynkę dużą ilością punktów, nie ruszam. / a nie mówiłem, druga opcja weszła jak w masło...
SAC - NYK : tak samo jak wyżej, bez Carmelo i Feltona to nie ta sama drużyna. Pokazali kilkakrotnie, że bez nich też potrafią sobie radzić, ale grają z Sacramento, które nawet nieźle pogrywa u siebie. Gospodarze bez Evans&#39;a, nie wiadomo co z Cousins&#39;em, nie ruszam.
Golden - bo to młoda drużyna, Curry pięknie ciągnie grę, trójki siadają mu aż miło, grają u siebie, a to trudny teren w tym sezonie, dla każdej drużyny, dlatego State Warriors @ 1.40 Bet365 ✅
Los Angeles - wskakują dziś na 8 miejsce konf. zachodniej pod warunkiem, że Utah swój mecz przegrywa, no i wygrają z PTB. Kobe ciągnie zespół, over u niego powinien zostać pokryty, Nash wrócił, Howard coś tam powoli wraca, Gasol nauczył się trójki rzucać, oby Metta jeszcze poprawił skuteczność to czuję blowout. No, ale zobaczymy jak to będzie, kurs niski, ale Lakers @ 1.19 Bet365 ✅
6/10, 60% skuteczności, nie jest tak źle. Charlotte to jednak słabizna, Orlando nie wiem co zrobiło, Miami to jedna wielka niewiadoma, a Houston powalczyło, szkoda! ???? ale mam nadzieję, że ktoś skorzystał...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom