hmm na Hardena linia rowniez podniesiona do 27 dalem na szczescie po poludniu jak bylo 26, mysle ze z SAS moze miec ciezko, a co myslicie o Jordan Crawford over 18.5 i Lebron pkt zbiorki asysty over 45.5 ??
po co tak spamujesz? Napisz też coś od siebie, a nie po co spamujesz i po co spamujesz...
Indiana - jest dla mnie pewniakiem dnia dzisiejszego. Jedna z najlepszych ofensyw w lidze. Grają u siebie, Phoenix może i zagrało fajny mecz z NYK, ale to mnie jakoś nie przekonuje. Dwa razy z rzędu coś takiego zdarzyć się nie może, więc
Pacers @ 1.26 Bet365
Orlando - no przepraszam, ale takich Wizards zleją, aż miło. Młoda drużyna, z dobrze rokującą się drużyną na przyszłość gra na wyjeździe z 'czarodziejami'. Ofensywa magików jest tak drętwa, że aż woła o pomstę do nieba, zresztą to samo można powiedzieć o defensywie. Dostali totalny wpierdziel od Detroit na wyjeździe, potem kilkoma przegrali u siebie, dla mnie w tym sezonie to najsłabsza drużyna ligi, dlatego
Magic @ 1.80 Bet365
masakra ????
Charlotte - pisałem o tym stronę wcześniej, pasmo porażek się musi skończyć, rywal do przełamania znakomity, więc dlaczego by nie spróbować
Charlotte po @ 5.25 Bet365 ?
jak bobki były słabe, to i są...
Atlanta - już ktoś tam pisał, dla mnie to też taki pewniaczek dnia dzisiejszego. Smith w formie, gospodarze bez Varejao, więc
Hawks @ 1.45 Bet365
Miami - wszystko dziś spoczywa na LBJ, on musi pociągnąć grę swoich kolegów i wierzę, że mu się to uda. Detroit słabiutkie w tym sezonie, troszkę lepsze od Wizards, ale i tak
Heat @ 1.35 Bet365
chyba jednak brak Wade'a jest odczuwalny...
Toronto - wraca Lowry, lepszy bilans ostatnich kilku spotkań, co prawda grają na wyjeździe, ale to nie przeszkadza w tym, aby ten mecz wygrać, więc
Raptors @ 2.30 Bet365
Denver - pisali o tym, to się nie będe rozpisywać.
Nuggets @ 1.66 Bet365
Houston ! - kurcze no, fajny młody zespół kontra starzy wyjadacze. Liczę zdecydowanie na Harden'a który ma niezłą banie w tym sezonie i powinien tutaj zrobić niezłą demolkę. Widzi mi się over, szybka wymiana ciosów, dużo rzutów. Over u Harden'a jak najbardziej wskazany, w meczu wydaje mi się, że też. Jak to mawiają, do trzech razy sztuka! Wierzę w młodych, dlatego
Rockets @ 4.25 Bet365
było blisko :>
LAC - Utah : dla mnie to tu się może zdarzyć wszystko, może być blowout ze strony LAC, może być wyrównana walka, czy też nagle CP i spółka zapomną jak się rzuca i dostaną w dynkę dużą ilością punktów, nie ruszam. / a nie mówiłem, druga opcja weszła jak w masło...
SAC - NYK : tak samo jak wyżej, bez Carmelo i Feltona to nie ta sama drużyna. Pokazali kilkakrotnie, że bez nich też potrafią sobie radzić, ale grają z Sacramento, które nawet nieźle pogrywa u siebie. Gospodarze bez Evans'a, nie wiadomo co z Cousins'em, nie ruszam.
Golden - bo to młoda drużyna, Curry pięknie ciągnie grę, trójki siadają mu aż miło, grają u siebie, a to trudny teren w tym sezonie, dla każdej drużyny, dlatego
State Warriors @ 1.40 Bet365
Los Angeles - wskakują dziś na 8 miejsce konf. zachodniej pod warunkiem, że Utah swój mecz przegrywa, no i wygrają z PTB. Kobe ciągnie zespół, over u niego powinien zostać pokryty, Nash wrócił, Howard coś tam powoli wraca, Gasol nauczył się trójki rzucać, oby Metta jeszcze poprawił skuteczność to czuję blowout. No, ale zobaczymy jak to będzie, kurs niski, ale
Lakers @ 1.19 Bet365
6/10, 60% skuteczności, nie jest tak źle. Charlotte to jednak słabizna, Orlando nie wiem co zrobiło, Miami to jedna wielka niewiadoma, a Houston powalczyło, szkoda! ???? ale mam nadzieję, że ktoś skorzystał...