R
129
rakakakakaka
Użytkownik
wie ktos czy Rondo dzisaj gra z sacramento i Boston w pelnym skladzie ??
Z tego co mi wiadomo, to podobno dzisiaj ma już grać.wie ktos czy Rondo dzisaj gra z sacramento i Boston w pelnym skladzie ??
Kings widziałem z Knicks i prawie roztwonili przewagę 27 pkt co nie wymaga komentarza , Boston wczoraj widziałem z GSW , grał taką padlinę że szkoda słów . Rondo jest Q a bez niego oni nie mają ułożonego ataku . Celtics b2b w sumie a Kings może są kretynami ale akurat fizyczności i mocy odmówić im nie można . Ja to omijam a jak juz grać to gospodarzy.Sacramento Kings - Boston Celtics
Hmm tutaj nie mam za dużo do powiedzenia, Maroon masz jakąś wiedzę na temat obecnej dyspozycji zawodników obu drużyn, bo ostatnio statystycznie lepiej wyglądają Kingsi
.
Day-To-DayJest już jakaś pewniejsza informacja na temat występu Rondo?
Podobna nocka do wczorajszej, SAS w pierwszej kwarcie zaczęli piekielnie mocno przewaga 13 pktów, później Dallas ich doszli ( chyba nawet na 3 pkt) i w sumie przewaga SAS na przestrzeni pierwszych trzech kwart nie przekroczyła 13 pkt i nie spadła poniżej 4. Ostatnia kwarta to pogrom SAS.Dallas Mavericks vs San Antonio Spurs
Typ : Sas -5.5 hc.
Kurs : 1.91 @ Betsson.
Powrot zawodnika nie zawsze oznacza ze bedzie on super dla swojej druzyny. Rondo nie potrafil ciagnac wlasnych nog. Mowilem ze jak zagra to pomoze typowi na SaciDla grających Clippers , Marvin Williams out w Jazz . ESPN.com
Rondo zagra a więc no bet Kings - Celtics