>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
H 6K

hdrmc

Użytkownik
Co do wczorajszego meczu Bobków z Szerszeniami nie mam słów.. Oglądałem cały mecz i takiego frajerstwa jak ze strony Bobków dawno nie widziałem. Nie wiem dokładnie kogo to jest wina, ale skoro zespół potrafi się skupić przez 1 połowę i wygrywać u SIEBIE, a na drugą wychodzi i gra padake to winy doszukuje się tutaj w roli trenera. Nie przywiązuje dużej wagi do nazwisk trenerów i sztabu szkoleniowego, ale w mojej ocenie tam jest problem, bo kadrę mają jaką mają, ale zmobilizować się ją da. Na pewno muszą pomyśleć o obronie, bo w chwili obecnej ona nie jest dziurawa jak ser szwajcarski, tylko po prostu jej nie ma.
Kolejne rozczarowanie to Denver. Ale tutaj oszczędzę sobie słów.
Dzisiaj w nocy mamy 4 mecze, bardzo ciekawe mecze...
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs
Tutaj wypowiedział się Maroon, któremu zresztą gratuluję wiedzy jaką posiada i przekłada na trafność własnych analiz i typów. I w zasadzie można byłoby na tym skończyć. Jedyną uwagę mam do overowej interpretacji meczu. Zgodzę się że Dallas ma słabą obronę, ale też myślę że to widzą. Spurs to jedna z najbardziej punktujących drużyn w NBA i pójście z nią na wymianę ciosów jest bezsensu. Ostatnie 4 mecze Spursi na wyjeździe przegrali. Wydaje mi się że żadna z tych drużyn nie przekroczy linii 100pkt. Nie licze tutaj także na pogrom ze strony Spurs.
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks
Wydaje mi się że większe szanse w tym spotkaniu mają zawodnicy drużyny Milwaukee, którzy powinni spokojnie osiągnąć linie 100pkt. Sugeruje się obroną oraz dotychczasową historią bezpośrednich spotkań. Osobiście nie gram tego meczu ;)
Sacramento Kings - Boston Celtics
Hmm tutaj nie mam za dużo do powiedzenia, Maroon masz jakąś wiedzę na temat obecnej dyspozycji zawodników obu drużyn, bo ostatnio statystycznie lepiej wyglądają Kingsi ;)
Los Angeles Clippers - Utah Jazz
W całości zgodzę się z Marronem. Nie ma sensu powielać analizy.

majsti 240

majsti

Użytkownik
Witam panowie. Co sądzicie na temat typu: Detroit Pistons - Milwaukee Bucks - Unibet - 2.23 (zwycięstwo &#39;koziołków&#39;) ? ⛔ - zdecydowałem się zagrać również +3 handi na kozły, więc nie wyszedłem tak źle ;)
Według mnie faworyzowane przez mojego buka Detroit może odnieść porażkę w meczu z popularnymi &#39;koziołkami&#39;, Milwaukee posiadające w swoich szeregach Elissa i Jenningsa z nimi na czele powinno odnieść przekonywujące zwycięstwo nad drużyną z Detroit. Historia meczy między tymi drużynami wskazuje więcej wygranych Milwaukee, więc myślę, że ten typ to dobra okazja na dzisiejszą noc, ale interesuje mnie również wasze zdanie ????
Osobiście na swoim dzisiejszym kuponie stawiam Spursów w meczu z Dallas ✅ i Clippersów z Utah ✅, ale o tych meczach nie będę nic pisał, bo zrobili to poprzednicy ????

Dzięki za odpowiedź i powodzenia w typowaniu ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Sacramento Kings - Boston Celtics
Hmm tutaj nie mam za dużo do powiedzenia, Maroon masz jakąś wiedzę na temat obecnej dyspozycji zawodników obu drużyn, bo ostatnio statystycznie lepiej wyglądają Kingsi ;)
.
Kings widziałem z Knicks i prawie roztwonili przewagę 27 pkt co nie wymaga komentarza , Boston wczoraj widziałem z GSW , grał taką padlinę że szkoda słów . Rondo jest Q a bez niego oni nie mają ułożonego ataku . Celtics b2b w sumie a Kings może są kretynami ale akurat fizyczności i mocy odmówić im nie można . Ja to omijam a jak juz grać to gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +9
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Sacramento vs Boston
Typ: Under 193.5 pkt
Kurs: 1,91
Buk: Unibet

Boston w ostatnim czasie stał się chyba najbardziej underowym zespołem w lidze:p
W poprzednich 3 meczach (uwaga-wyjazdy)jak padało 180 pkt to było dobrze (184 z GSW, 183 z LAC, 169 z Nets), a dodając do tego 4. mecz z Bucks (u siebie) można wspomnieć, że w regulaminowym czasie bez dogrywki wynik był na poziomie 88:88. Dziś Celtics jadą do Sacramento, gdzie Kings rzucają ostatnimi czasy po 100 pkt, ale dziś 190 pkt to max i wynik wg mnie oscylować będzie w granicach 90 pkt z obu stron, U gości niepewny występ Rondo, na bank Wilcox off, zagra zaś Barbosa, ale to nie jest problem;). Jak im Rajon odpadnie lub dostanie małe minuty to już całkiem kiła będzie i te 8 miejsce na wschodzie powoli staje się szczytem, bo Pierce sam nic nie zdziała na dłuższą metę...

N 196

nicks

Użytkownik
Sacramento Kings- Boston Celtics godz 3.00
Typ. Wygrana Sacramento Kings.Kurs 2.40. firma toto-mix✅
Bet ma juz 2.05 na Kings wiec polecam typ Sacramento Kings - 3.0 kurs 2.60✅
Ogladalem juz kilka spotkan Kings w ktorych traci lekka reka okolo 20 pkt.
Ale ja widze w nich potencjal. Coraz wiecej odpowiedzialnosci charyzmy i checi zwyciestw.
Mecz z Bostonem to odpowiedni moment.Sacramento odpowiednia sila pod koszem. Decydujace znaczenie beda mialy pozycje 1 i 2 tutaj. Rondo jak zagra to uwazam ze za wiele nie podyryguje dziziaj.Reszta &quot;dIadkow&quot; Bostonu zagra bez energi.kontynuacja dnia wczorajszego. Statycznie i
nieskutecznie. Boston nie dosc ze nie narzuci swego tempa ale bedzie nie nadazal za przeciwnikiem. Energia sila i tempo i brak odpowiedniej postawy przeciwnika to argumenty za tym typem
Ponadto Sanantonio Spurs - 4.5 pkt kurs 1.71 buk bet.✅ Dallas nie da rady pod zadnym wzgledem.popieram to co wyzej
Odradzam grania Clipsow po 1.2 i ich w handi. Cos czuje ze Utah zepnie sie na jak najmniejszy wymiar kary.Ja to odpuszczam
Ps pisalem z komorki wiec prosze o .... A analiza dla wytrawnych playerow
Pozdrawiam

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Jest już jakaś pewniejsza informacja na temat występu Rondo?
Day-To-Day
Rondo (thigh) said Saturday that he&#39;s unsure whether he&#39;ll play Sunday against the Kings, the Boston Herald reports. &quot;I honestly don&#39;t know,&quot; Rondo said. &quot;I&#39;m trying to.&quot; (29 minutes ago)

N 196

nicks

Użytkownik
Czuje ze nie zagra. Slabiutko cos z nim . (moje zdanie)
A jak zagra to wiecej zaszkodzi niz ....pomoze. &quot;Lykac kursy na Saci&quot;

knightkuba 39

knightkuba

Użytkownik
Boston vs Sacramento✅
Typ: 2
Kurs: 2.05
Buk: bet365
Boston który w ostatnich 5 meczach nie grał za dobrze chociaż rywale na poziomie (przegrana z GSW (brak Rondo) , Clippersi , wygrana z Netsami (którzy mają problemy z trenerem) przegrana z Milwaukee i wygrana u siebie z Cleavland jedna z najsłabszych drużyn pod względem skuteczności rzutów) i na dodatek dzisiaj nie pewny występ Rondo tak jak wyżej pisaliście i b2b Celtów. Na przeciwko Sacramento które ostatni mecz wygrali z Knicksami i to dla nich wielki sukces, odpoczynek 2 dniowy , grają u siebie i jedyny minus niestabilna forma i brak Tyreke Evansa który średnio w tym sezonie zdobywa 15.1 punkta , bet trochę dla odważnych ale kurs zachęca ????
A tak bez opisów bo maroon wszystko opisał (P.S. dzięki za pomocy przy meczu Spurs@Houston zagrałem na williamhill mecz z najwieksza iloscia punktów za 3.5 i weszło ???? )
LAC (-5.5) @ 1.47
✅
SAS (-5.5) @ 1.86
✅
Powodzenia ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA, godz 01:30
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs (-13)
TYP: 2
KURS: 3,45
BUK: bet365
Analiza:
Jutro o godzinie 1.30 polskiego czasu zostanie rozegrany mecz pomiędzy Dallas a zespołem San Antonio. Ten mecz zapowiada się bardzo interesująco i moim zdaniem goście ten mecz powinni wygrać z zamkniętymi oczami bo oka zespoły leżą na odmiennych stronach. Dallas znajduje się w rejonie dolnym natomiast Spurs są w rejonie górnym. A dokładniej gospodarze tego meczu są na 12 pozycji z dorobkiem 12 zwycięstw i 18 porażek. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie13 meczy w których to siedem meczy wygrali i pięć meczy przegrali. Na wyjeździe wiedzie im się jeszcze gorzej ponieważ rozegrali oni w tym sezonie 17 meczy w których to jedynie cztery mecze wygrali i aż 13 meczu przegrali. A więc jak widać gospodarze tego spotkania grają fatalnie a do tego jak przegrywają mecze to przeważnie w okolicy 20 punktów a więc jest to przepaść i nie sądzę żeby w tym meczu jakoś dobrze się zaprezentowali. Goście tego meczu w tabeli konferencji zachodniej są na trzeciej pozycji z dorobkiem 23 zwycięstw i ośmiu porażek. Na własnym terenie rozegrali on14 meczy w których to 12 meczy wygrali i jedynie dwa mecze przegrali. Na wyjeździe rozegrali oni 17 meczy w których to 11 meczy wygrali i sześć meczy przegrali. A więc jak widać w tym sezonie spisują się bardzo dobrze. W ostatnich pięciu meczach gospodarze wszystkie te mecze przegrali. Natomiast goście tego meczu w ostatnich pięciu meczach wygrali cztery mecze i jeden mecz przegrali. Oba zespoły spotkały się ze sobą w 2012 roku pięciokrotnie i trzy razy wygrywali goście tego meczu i dwa razy gospodarze. W tym meczu chce postawić handicap minusowy na zespół gości -13 i sądzę że powinien spokojnie wejść a kurs jest bardzo wysoki do tego a przekonuje mnie to że goście kiedy wygrywają z Dallas to różnicą większą niż 13 oczek i uważam że ten zakład ma szanse wejść dlatego też stawiam bo kurs jest wysoki i warto zagrać

Otrzymane punkty reputacji: +15
pele_ 268

pele_

Użytkownik
Sacramento Kings - Boston Celtics goście under 98 pkt kurs 1.91 (Betsson) ✅ 118-96

Sacramento po odpoczynku przystępuje do spotkanie z Celtami. Ostatnie ich zwycięstwo nad NY Knicks na pewno ich podbudowało. Boston b2b, a kiedy gra b2b to ich gra wygląda niezbyt przyjaźnie dla oka. Do tego najprawdopodobniej nie zagra Rondo, a to jak wiadomo wielka strata dla Celtów. Patrząc na statystyki to w ostatnich 5 spotkaniach między tymi drużynami Boston nie rzucił nigdy więcej niż 95 pkt. Wiadomo, że statystyki statystykami, ale trzeba przyznać, że gra Celtów nie wygląda zbyt cudownie i na pewno nie mają się z czego cieszyć. Nie sadzę, aby nagle z dnia na dzień coś się zmieniło. Przewiduje tutaj underowy mecz, szczególnie ze strony Bostonu, który jeszcze raz podkreślę, grając b2b nigdy nie zachwyca, szczególnie na parkiecie rywala.

Otrzymane punkty reputacji: +10
hayto 631

hayto

Użytkownik
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks over 97 Pistons (1.90 Unibet) ⛔ Niesamowite jak mówiąc lekko spieprzyli końcówke Pistons. 96-94
W ostatnim swoim spotkaniu Detroit sprawiło niespodziankę ogrywając na własnym parkiecie Miami Heat, dzisiaj idę tym samym tropem i próbuje grać na gospodarzy dzisiejszego spotkania. W ostatnim meczu gracze Pistons 12/19 trójek, dla Bucks będzie to mecz dzień po dniu, a więc pod koniec spotkania goście mogą czuć zmęczenie. W ostatnim czasie Milwaukee rozegrali dwa takie spotkania (b2b) i oba polegli (Clippers 85-111, Cavs 82-94). Liczę dzisiaj na znów bardzo dobrą dyspozycje gospodarzy na obwodzie, gram również czyste zwycięstwo Pistons po 1.70 ✅

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Dla grających Clippers , Marvin Williams out w Jazz . ESPN.com
Rondo zagra a więc no bet Kings - Celtics

Otrzymane punkty reputacji: +11
jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Dallas Mavericks vs San Antonio Spurs

Typ : Sas -5.5 hc.

Kurs : 1.91 @ Betsson.
Podobna nocka do wczorajszej, SAS w pierwszej kwarcie zaczęli piekielnie mocno przewaga 13 pktów, później Dallas ich doszli ( chyba nawet na 3 pkt) i w sumie przewaga SAS na przestrzeni pierwszych trzech kwart nie przekroczyła 13 pkt i nie spadła poniżej 4. Ostatnia kwarta to pogrom SAS.
Co do SAS - Parker dobry mecz, podobnie jak Duncan, ale najbardziej podobała mi się nieustępliwość Ginobiliego. Po stronie Dallas dobre zawody Collisona i Kamana czego się spodziewałem, natomiast Dirk ponownie miernie. ( potrzeba mu czasu by dojść do siebie) Dallas ten mecz przegrali też z powodu fatalnej skuteczności za 3 pkty ( 1-17) masakra. Spursi trafili 8 trójek / 19 , co daje im od razu 21 pkt różnicy.

Reasumując, kolejna nocka udana. ✅

N 196

nicks

Użytkownik
Dla grających Clippers , Marvin Williams out w Jazz . ESPN.com
Rondo zagra a więc no bet Kings - Celtics
Powrot zawodnika nie zawsze oznacza ze bedzie on super dla swojej druzyny. Rondo nie potrafil ciagnac wlasnych nog. Mowilem ze jak zagra to pomoze typowi na Saci
Pozdrawiam

knightkuba 39

knightkuba

Użytkownik
Bobcats vs Bulls(-5.5)
Kurs: 1.35
Buk: bet365
Bobcats ostatnie 10 meczów przegranych i chyba nic więcej tutaj nie trzeba dodawać no ale.. bilans na wyjazdach 2-11, jedna z naajgorszych skuteczności 41.5% , najgorsza defensywa pozwalająca przeciwnikom rzucić 104.5 punkta na mecz a na przeciwko Byki grające u siebie bez Rosa ale z bilansem 9-7 u siebie, bardzo bezpieczny bet, nie gram na handicap zaproponowany przez buka bo to aż -11.5.
Nets vs Spurs(-9.5)
Kurs: 1.9
Tutaj jedynym argumentem przemawiającym za Netsów jest jeden dzień odpoczynku dłużej ale w NBA nie ma co patrzeć na to, Spurs b2b ale nie musieli bardzo się namęczyć żeby wygrać z Dallas i ta ich świetna ławka, najwięcej minut w tamtym meczu zagrał Parker 33minuty pozniej Duncan , Leonard po 28minut więc tutaj o zmęczeniu nie ma mowy, grają u siebie, super ofesywa nie widzę tutaj szans dla Netsów ????
Suns vs OKC(-12)
Kurs: 1.9
Atmosfera w słońcach jest naprawdę niezaciekawa, na dodatek że idzie im słabo(5 ostatnich meczy przegranych) to jeszcze co jakiś czas zawodnicy płaczą wywiadach że im się coś nie podoba. Jeżeli tutaj Oklahoma sobie nie odposci meczu to będzie gładki blowout ????
A tak po za tym zagram jeszcze zakład akumulowany
Buls(-5.5) @ Spurs (-5.5) @ OKC (-5.5)
kurs: 2.67
Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +3
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Witam,
Co Panowie sądzicie dziś na temat meczu Miami, 2 porażki i nadchodzący mecz z Orlando??
Nie ma jeszcze kursów na handi Miami, ale czy to nie jest dziś pierwszorzędny typ na ich wygraną? Śmiem twierdzić, że kilkupunktowe handi powinno być spokojnie pokryte przez Heat!
Notabene, Maroon dzięki za ugruntowanie pewności typów, bo Twoje wpisy pomogły szybciej podjąć decyzję co do Oklahomy, LA, SA, więc dzięki ???? oby tak dalej ???? pozdr.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom