>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
O 21.00 przykuł moją uwagę mecz Chicago Bulls z outsiderami z Charlotte.
18 porażek z rzędu to karygodny bilans, co od razu przypomina Washington z zeszłego sezonu. Oczywiście można pisać o tym, że bardzo chcą przełamać tą serię, mobilizacja 100%, oddadzą wszystkie siły itd, tyle ze to tylko zapowiedzi, a gra i umiejętności pozwalają wygrać mecz, tamto jest dodatkiem.
Szykuje się kolejna przegrana, nie wiem czy z dużym zapasem dla Bulls czy mniejszym. Bobcats mieli wygrany mecz w domu z Orleanem, zabawna przegrana. Dziś nie powinni wyjść powyżej 80 punktów, a obrona Bulls to ich atut, szczególnie w domowej walce.
Sami Bulls rzadko przekraczają 100 punktów, być może z Rose&#39;m byłoby to łatwiejsze, ale mimo to ich gra jest co najmniej niezła. Dlatego decyduje się na typ:
Chicago Bulls vs Charlotte Bobcats ✅ 81-91
Typ under 189
Kurs 1.85
Pinnacle
notabene, kursy spadają na overowe rozstrzygnięcie i pewnie linia zostanie podwyższona, więc można poczekać do 20.00.
*NBA to nie mój priorytetowy sport, bo jest nim hokej( w tym amer-kan.), gram zwykle u/o w NBA, często dzięki wyczuciu, niekoniecznie ze względu na osłabienia, kursy itd ????

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
bwin wystawil rano hendi na miami -8 jak najbardziej do pokrycia do tego linia punktowa za kurs ok 1,50 bedzie w granicach pewnie 198 punktow tak wiec mozna grac do jakiegos dubelka. Moim zdaniem warty uwagi jest tez typ na under spurs z brooklynem

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Na dzisiejszą noc nasuwa mi się tylko jeden typ do grania.
Po obejrzeniu wczorajszego meczu Sas dzisiaj liczę na ich wygraną z Brooklyn Nets.
Mecz : San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets
Typ : Sas - 9.5hc.
Kurs : 1.91@ Betsson
Handi wystawione na ten mecz wysokie, ale biorąc pod uwagę formę domową Sas i słabą wyjazdową Netsów można było się tego spodziewać.
Wczorajszy mecz pokazał po raz kolejny jak kombinacyjnie i szybko Spursi potrafią rozgrywać piłkę. Ich forma wyjazdowa nie zachwyca, ale Dallas wczoraj nie miało na nich argumentów. Dzisiaj innego wyniku jak wygrana drużyny z San Antonio nie przewiduję, u siebie ostatnie 5 meczy wygranych kolejno z : Bostonem, Dallas, Toronto, Noh, Houston. Natomiast ostatnie mecze wyjazdowe Netsów to pasmo porażek : kolejno : Milwaukee, Knicks, Bulls ( 1pktem) oraz wygrana na wyjeździe z Toronto. Co do liderów Spurs, wczoraj pisałem, Parker, Duncan oraz Ginobili - ich dobra forma + forma rezerwowych, którzy są najlepiej punktującą ławką w lidze ( o ile się nie mylę jeśli tak poprawcie mnie). Co do Netsów. Początek sezonu mieli na prawdę udany, dużo wygranych i to przede wszystkim ich równa forma zadziwiła. Ostatnio jednak trochę przycieniowali. Zwycięstwa mało przekonujące natomiast forma wyjazdowa z tymi mocnymi drużynami pozostawia wiele do życzenia. Co do ich liderów to : Brook Lopez rzuca sporo, równa forma, Johnson również , Dwill z Wallacem przeplatają dobre mecze ze słabszymi. Ławka na pewno gorsza od Sas. Myślę, że Sas dzisiaj mecz wygra, ale ich przewaga na pewno nie będzie taka jak we wczorajszym meczu z Dallas. Handi -9.5 to maksymalne handi jakie zagram w tym meczu. A i jeszcze jedno
na 5 ostatnich meczy między tymi drużynami SAS u siebie nie przegrało żadnego, wygrywając średnio przewagą 10 pktów, natomiast na wyjazdach Spurs grając z Netsami przegrało na przestrzeni 5 lat tylko raz , reszta to wygrane z przewagą powyżej 10 pktów. Spursi dzisiaj oszczędzać się nie będą gdyż mają później 2 dni przerwy i dopiero potem mecz wyjazdowy z Milwaukee.

R 129

rakakakakaka

Użytkownik
co myslicie nad Hardenem 27.5 over ?? ostatnio gral tylko 31 minut takze bedzie wypoczety z Atlanta moze byc wyrownany mecz wiec napewno powinnien w kazdej kwarcie pograc

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Też się zastanawiam nad Hardenem, ale myślę, że w ostatnim meczu trener posadził go na ławie, bo był przekonany, że ekipa Oklahomy ich pokona, wiec dał mu odpocząć.. ale dziś myślę, że mógłby zaskoczyć..
z Tym overem, o ile będzie grał 4 kwarty.. ostatnio mia 25 punktów, ale 4 kwarty nawet nie grał.. więc jak tu zagra cały mecz, to over murowany.
Ja ogółem dziś to widzę tak:
James Harden - over 27 pkt (1.85) Pod warunkiem, że zagra 4 kwarty, to over jak najbardziej w masełko...
Durant under 28,5 (1.85) Ze względu na to, że choć przeciwnik nie błyszczy formą to raczej trener Oklahomy będzie raczej najlepszych trzymał na ławie, żeby mieli więcej sił na ważniejsze mecze..
Wade over 21 pkt (1.85) - (ostatnio nawet linię pokrył, to dlaczego i teraz nie?) Mimo, że to wyjazdówka, to raczej nikt z Heat, nie będzie się ociągał i poskromią ostatnie dwa mecze, po przez zdobywanie dobrego wyniku.. / Unibet

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Passa trwa a dziś zagram trochę inaczej , typy HT/FT:
Miami/Miami @ 1.44 Bet365
OKC/OKC @ 1.36 Bet365

1,96 AKO
Miami musi w końcu wygrać , nie wypada przegrać z sąsiadami z Florydy . Orlando bez Davisa traci sporo , widać po wynikach ostatnich . Dodatkowo dziś nie zagra pewnie Nelson i Moore a więc biednie na niskich pozycjach . (ESPN info o kontuzjach)
Zapowiada się blowout moim zdaniem , Miami podrażnione ostatnim wpierdzielem od Bucks dziś wygrają .
Oklahoma też powinna spokojnie odprawić Suns którzy ostatnio nawet powalczyli z Pacers i Wolwes ale obie ekipy zrobiły sobie jaja w 2 połowie grając jak amatorzy . OKC rozpędzone , zmasakrowali Rockets i szykuję się blowout . Handicapy ostatnio omijam a takie AKO mi odpowiada na sylwestrową noc ????
Pozdrawiam , wszystkiego dobrego w nowym roku ;)

F 30

fafarafa

Użytkownik
Witam,
Ja na dziś wybrałem spotkanie Charlotte Bobcats @ Chicago Bulls
W bet365 linia na to spotkanie wystawiona jest na 188 punktów co moim zdaniem jest nieco przesadzone. Bobcats ogólnie tragiczny sezon, po raz kolejny zresztą, ofensywa plasująca się w drugiej połowie ligi a dziś przyjeżdżają do tradycyjnie już, jednej z najmocniejszych defensyw.
Ofensywa Chicago bez Rose&#39;a też nie jest porywająca co zrozumiałe stąd spodziewam się na prawdę underowego pojedynku. Bobki myślę będą mieli problem żeby przekroczyć 80 punktów w tym spotkaniu, a Chicago też raczej nie będzie nikogo rozpieszczać rozmachem w ataku. Jeżeli będą siedzieć im rzuty z półdystansu ( Hamilton, Boozer, Deng ) to może rzucą 100 punktów.
Spokojnie zatem uważam, że można grać under 188@ 1.90 bet365.
Jako ciekawostka dodam, że Bobcats ostatni raz rzucili Bulls ponad 90 punktów 15 lutego 2011 roku. Wtedy też ostatni raz linia 188 została przekroczona ( CHI 106 - 94 CHA ). W późniejszych 3 spotkaniach padało 184, 159, 168 punktów.
Naprawdę nie sądzę, żeby dzisiaj miał paść over w tym spotkaniu. W obu drużynach po prostu nie ma wystarczającej siły ognia.

Otrzymane punkty reputacji: +1
hayto 631

hayto

Użytkownik
https://odds.betsafe.com/pl/#/#/Event/869802
Joakim Noah poniżej 20.5 zbiorek Betsafe 1.71
Nie ma co się rozpisywać, bo trzeba brać póki stoi. Na punkty wystawili 13.5 linnie, a na pkt+ zbiorki 24 więc można wynioskować, że o 10 oczek się pomylili przy zbiórkach, najwyżej będzie zwrot. Bulls grają z Bobcats wiadomo iż Bobki są słabą drużyną no ale Noah nie powinien zebrać aż 21 piłek nie ma co się rozpisywać tak jak napisałem brać póki ciepłe.
Na betssonie również jest taka opcja.

vde 119

vde

Użytkownik
No nie wiem, te zbiórki możliwe że się uzbierają... Ostatnio widziałem jak Bobcats grali...Z Bullsami pewnie dużo pudeł będzie, więc nie wiem czy to taki pewny typ. Rzecz jasna realny, ale nie szalałbym ze stawką.

N 196

nicks

Użytkownik
Indiana Pacera-Memphis Griz
Typ wygrana Memphis Griz kurs 1.80
Indiana caly czas na swoim srednim poziomie. Bije sie ze slabeuszami. Musza grac na maxa i kazdy z graczy musi &quot;cos&quot; wniesc aby pokazali swoje. Memphis po ostatniej zadyszce wchodzi na wlasciwe tory
Decydujace w tym spotkaniu bedzie starcie zawodnikow z pozycji 3.4 i 5. Hibert z Indiany &quot;podrewnjal&quot; ostatnio. Gasol bedzie szkolil swego przeciwnika jak..... West z Indiany vs Randolph. Podobnie Zack bedzie cwiczyl Westa. A na Gaya nie widze przeciwnika. Tablice.ponowienia ataku to pozwoli zdominowac pole 3 sekund Grizz i powtarzam beda mieli duze parcie na win a Indiana pasywna w trumnie dzis samym obwodem nie wygra. Choc nie widze dobrej gry na tle rywala malych z Indiany. Hill bedzie forsowal swoja gre gdy zawioda wysocy a Georga na tle Allena nie widze.
PS. Jako jedyny podalem wczoraj Sacramento z ujemnym handi namawiajac was a Wy o no bet. Wtf? nikt nie zauwazyl aby to grac i &quot;boga&quot; Rondo sie wystraszyli?! Boston zagral stojane....
Uwaga na Oklachome i ujemne handi.Zadnego blow outu dzis nie czuje. To zbyt proste.Juz zapomnieliscie jak pare dni temu mieli &quot;zalamke&quot;(Durant ratowal.Westbrook &quot;wariowal&quot;.grali na styku z leszczami a na Ibake nie licze regularnie) Dzis Phx musi powalczyc. Mecz moze byc na styku a to nba a nie xbox!!!.Slabszy dzien Duranta i wariacje Westbrooka i moze byc &quot;klops&quot; bo nie zawsze bedzje -30 a Phx nie siadzie na lawie jak Houston tylko bedzie walka do konca a wiec Phx 2/10 stake po kursie 8.50 !!

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
PS. Jako jedyny podalem wczoraj Sacramento z ujemnym handi namawiajac was a Wy o no bet. Wtf? nikt nie zauwazyl aby to grac i &quot;boga&quot; Rondo sje wystraszyli?! Boston zagral stojane....
OK wygrali , Rondo czy bez Rondo małą róznica w sumie . Kings to patałachy i co gorsza idioci jakich mało i ja akurat po prostu nie postawiłbym na nich złamanego grosza z kim by nie grali . Dlatego no bet . Tyle . A typu trafionego gratuluje . ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
N 196

nicks

Użytkownik
OK wygrali , Rondo czy bez Rondo małą róznica w sumie . Kings to patałachy i co gorsza idioci jakich mało i ja akurat po prostu nie postawiłbym na nich złamanego grosza z kim by nie grali . Dlatego no bet . Tyle . A typu trafionego gratuluje . ;)
Jak tak mozna??!!! Bo idioci!!! Stawianie za pieniadze to nie wybor kupna naklejek danej druzyny. A to wlasnie temu ze Saci to &quot;idioci&quot; byl taki kurs. Boston to drewna a w takim meczu bylo czuc &quot;stojane&quot; Celtow a ze Saci sie na nich rzuci no wlasnie jak &quot;idioci&quot; Kings sa w budowie i to dlugo ale na takich mozna ladnie zarobic. Liczylem bardziej na drewno w bostonie. Reasumujac idioci z Sacramento w meczu z Knicks i Bostonem dali ladnie $$$. I to nie nazwal bym ich idiotami tylko tego co tym sie kieruje( podejscie jak do wyboru koloru skarpetek-bo glupi kolor)bo straciles szanse na... a to bylo pewniejsze niz dzis Oklahoma 1/2 i ft

toudi 715

toudi

Użytkownik
Charlotte Bobcats @ Chicago Bulls under 189,5 1.91 Betgun✅

Bobcats po niezłym początku sezonu wrócili już na swoje miejsce. Mają najgorszą defensywę w lidzę i to chyba głównie z tego powodu linia na to spotkanie jest moim zdaniem zawyżona. W ofensywie są równie beznadziejni, szczególnie po kontuzji Mullensa. Molly mimo niskiego koszykarskiego IQ, fatalnej obrony i FG% polepszał trochę spacing grożąc rzutem za 3. Po jego kontuzji na czwórce i piątce Bobcats nie mają absolutnie żadnego zagrożenia punktami a o dograniu na post up to już w ogóle mogą zapomnieć. Na teoretycznie najsłabszym w defensywie Byków Boozerze wiele punktów nie zrobią. Wszystkie inne drużyny mają więcej opcji w ataku niż Bobcats. Bulls raczej nie dążą do podkręcania tempa i dobijania przeciwników. Charlotte mogą tu mieć problem nawet za przekroczeniem 80 pkt, widzę tutaj podobny mecz do ostatniego spotkania Bulls z Wizards, które zakończyło się wynikiem 87-77 dla Bulls.

Edit: Kidd Gilchrist dziś jednak nie gra chociaż był probable. Trochę lipa bo to bardzo dobry obrońca i do undera by się przydał ale nadal widzę value w underze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Jak tak mozna??!!! Bo idioci!!! Stawianie za pieniadze to nie wybor kupna naklejek danej druzyny. A to wlasnie temu ze Saci to &quot;idioci&quot; byl taki kurs. Boston to drewna a w takim meczu bylo czuc &quot;stojane&quot; Celtow a ze Saci sie na nich rzuci no wlasnie jak &quot;idioci&quot; Kings sa w budowie i to dlugo ale na takich mozna ladnie zarobic. Liczylem bardziej na drewno w bostonie. Reasumujac idioci z Sacramento w meczu z Knicks i Bostonem dali ladnie $$$. I to nie nazwal bym ich idiotami tylko tego co tym sie kieruje( podejscie jak do wyboru koloru skarpetek-bo glupi kolor)bo straciles szanse na... a to bylo pewniejsze niz dzis Oklahoma 1/2 i ft
Oglądałeś ich jak oni grają czy tylko box score ? Jak przegrywali z Denver to szkoda patrzeć było ... Knicks odrobili 27 pkt i odrobili grając bez Melo i Feltona ???? Cousins , Thomas , Smart na ławce a więc można chyba ich nazywać idiotami dodatkowo patrząc co potrafią czasami wyprawiać na parkiecie . Isiah Thomas gra dla statystyk , to samo Evans (wtedy kiedy nie jest połamany) , Cousins wali focha jak mała dziewczynka co chwile i ty uważasz że to pewniejsza inwestycja niż kompletna drużyna - OKC w meczu z Phoenix ? ???? Wygrali z dziadami z Bostonu ale nie unoś się , ja doceniam twój typ bo akurat w tym przypadku można było jednak grać w stronę Kings , jednak jak na czymś naciąłeś się parę razy to zaczynasz odpuszczać takie mecz . W moim przypadku tak było bo miałem swego czasu Sacto za drużynę naszpikowaną talentem z którego coś będzie , teraz uważam że talent jest nawet większy (Robinson , Thomas , Jimmer ) tylko nie potrafi nikt tego ułożyć bo chyba nie uważasz za sukces ogrania strarego będącego w kryzysie Bostonu z kulawym Rondo ? Trochę nie rozumiesz mojej wypowiedzi , takie mam wrażenie .
Pozdro;)

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Bulls -13.5 (2.10) B365 ⛔

Linia nie jest duża, bądźmy szczerzy. Bobki w 4 na 5 ostatnich spotkań nie potrafili pokryć tego handi i dostawali ostry blow. Teraz przyjeżdżąją do hali Byków i co tu dużo mówić o jakąkolwiek walkę będzie im bardzo ciężko. Bulls to czołowa defensywa ligi, niezwykle ciężko jest sforsować ich obronę i ja nie widzę Bobków którzy wykonują dziś skuteczne ataki pozycyjne, bo akurat w tym elemencie gry wyglądają żenująco (zresztą podobnie jak w każdym innym). Byczki powinny zgładzić dziś swoich przeciwników, zdziwię się jeśli Bobcats rzucą więcej niż 80 punktów w tym meczu. Powinien być ostry blow na poziomie ok. 20 pkt.

San Antonio - 11.5 (2.10) B365 ✅

Nets grają w ostatnim okresie fatalny basket, na chwilę obecną rywalizować na poziomie to oni mogą z takimi rywalami jak Cavs. Spurs to zdecydowanie większy poziom. Za typem przemawia zdecydowanie tendencja Ostróg do robienia ostrych blowoutów, ta ekipa to uwielbia. Z reguły drużyny grające ze Spurs nie mają pojęcia jak przeciwstawić się ich ogromnej mocy dystansowej, która jest równocześnie wspierana przez genialną penetrację Parkera i świetną robotę wykonywaną przez Duncana. SAS w tym sezonie znów mega mocni, powinni bez żadnych problemów rozbić grubaska Derona i kolegów.

Hawks (2.93) Pinnacle ⛔

Atlanta jest w tym sezonie zaskakująco mocna, zarówno na wyjazdach jak i w meczach domowych. 3 miejsce w Konferencji Wschodniej jest dla nich niebywałym wyczynem. Dziś jedyna niewiadoma to występ Josha Smitha, który wciąż jest niepewny. Kurs niepokojąco rośnie tak jakby lider Jastrzębi miał nie zagrać, ale oficjalne info mówi o tym że pojechał z drużyną na mecz. Spotkanie dopiero o 1.00, ale jeśli okazałoby się że jednak zagra to kurs mocno poszybuje w dół, wiec gram to już teraz. W razie nieobecności Josha również nie skazywałbym Hawks na pożarcie, Al spokojnie jest wstanie ogarnąć strefę podkoszową. Typ dosyć ryzykowny ale można próbować.

N 196

nicks

Użytkownik
Aaa hill cos.bez.formy polecam Grizz 1.80
George Hill (strained right thigh/groin) is a game-time decision on Monday, but he will &quot;likely give it a shot.&quot; Hill looked good in 33 minutes on Saturday and he&#39;s been playing through injuries all season, so hopefully he&#39;ll suck it up again for Monday&#39;s 3pm matinee vs. the Grizzlies. His injury has been referred to as a problem with his hip, groin and thigh.
Source: Scott Agness on Twitter

N 196

nicks

Użytkownik
Oglądałeś ich jak oni grają czy tylko box score ? Jak przegrywali z Denver to szkoda patrzeć było ... Knicks odrobili 27 pkt i odrobili grając bez Melo i Feltona ???? Cousins , Thomas , Smart na ławce a więc można chyba ich nazywać idiotami dodatkowo patrząc co potrafią czasami wyprawiać na parkiecie . Isiah Thomas gra dla statystyk , to samo Evans (wtedy kiedy nie jest połamany) , Cousins wali focha jak mała dziewczynka co chwile i ty uważasz że to pewniejsza inwestycja niż kompletna drużyna - OKC w meczu z Phoenix ? ???? Wygrali z dziadami z Bostonu ale nie unoś się , ja doceniam twój typ bo akurat w tym przypadku można było jednak grać w stronę Kings , jednak jak na czymś naciąłeś się parę razy to zaczynasz odpuszczać takie mecz . W moim przypadku tak było bo miałem swego czasu Sacto za drużynę naszpikowaną talentem z którego coś będzie , teraz uważam że talent jest nawet większy (Robinson , Thomas , Jimmer ) tylko nie potrafi nikt tego ułożyć bo chyba nie uważasz za sukces ogrania strarego będącego w kryzysie Bostonu z kulawym Rondo ? Trochę nie rozumiesz mojej wypowiedzi , takie mam wrażenie .
Pozdro;)
Nie rozumiesz mnie to ty. Argumentacja lubi/nie lubi to idiotyzm. Tym to sie kieruj jak kupujesz naklejki danej druzyny bo co jak bedziesz omijal Saci to sie nie natniesz? straciles dwie szanse a to ze wspominasz mi ze Saci wygrywalo 27 to ja gralem York w tym momencie dawali mi wiecej i wolalem ich win bo dawal mi duzo wiecej. Wiec nie pisz mi argumentow.z.&quot;przedszkola&quot; bo jak mozna kogos nie lubix w.obstawianiu aportu typ na.Sacibyl dlayego ze sa &quot;idiotami&quot; rozumiesz???i nie pisz juz o tym bo to historia i zmien taktyke

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
3 typ na dziś :
Houston over 105 @ 1.83
Oglądałem mecz z OKC i co Rockets grają szybką koszykówkę to szok . Kilka akcji w stylu , strata punktów a w między czasie Parsons już biegnie do kontry i layup , akcja trwająca sekundę . Hawks ostatnio już nie bronią jak na początku sezonu , jak Pacers wrzucili im 100 pkt , Pistons 119 (co prawda po dogrywce ) . Houston u siebie może spokojnie rzucać po 115 co mecz . Smith jest Q na ten mecz a więc obrona może ucierpieć .

Otrzymane punkty reputacji: +4
N 196

nicks

Użytkownik
3 typ na dziś :
Houston over 105 @ 1.83
Oglądałem mecz z OKC i co Rockets grają szybką koszykówkę to szok . Kilka akcji w stylu , strata punktów a w między czasie Parsons już biegnie do kontry i layup , akcja trwająca sekundę . Hawks ostatnio już nie bronią jak na początku sezonu , jak Pacers wrzucili im 100 pkt , Pistons 119 (co prawda po dogrywce ) . Houston u siebie może spokojnie rzucać po 115 co mecz . Smith jest Q na ten mecz a więc obrona może ucierpieć .
Zapomniales dodac houston lubisz?a atlante nie? Bo ja bardziej lubie atlante i mamy problem ???? moje zdanie to takie ze bedzie tu under ale tego nie gram. Zastanowie sie nad win Atlanty jak zagra J.Smith i nie zagra Delphino to zagram Atlante nawet -3.0 po ponad 3.20 wyczuwam slabszy okres Houston zaduzo bylo ost. Zastanowie na nad tym i ew dam znac 1 h przed meczem co...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom