dawidbarca
Użytkownik
Z takim przeciwnikiem nie ma sensu. Na 90% będzie ostry blow i Durant nawet ostatniej kwarty pewnie nie zagraDuranta nikt nie rusza overu?
Z takim przeciwnikiem nie ma sensu. Na 90% będzie ostry blow i Durant nawet ostatniej kwarty pewnie nie zagraDuranta nikt nie rusza overu?
OK wygrali , Rondo czy bez Rondo małą róznica w sumie . Kings to patałachy i co gorsza idioci jakich mało i ja akurat po prostu nie postawiłbym na nich złamanego grosza z kim by nie grali . Dlatego no bet . Tyle . A typu trafionego gratuluje .PS. Jako jedyny podalem wczoraj Sacramento z ujemnym handi namawiajac was a Wy o no bet. Wtf? nikt nie zauwazyl aby to grac i "boga" Rondo sje wystraszyli?! Boston zagral stojane....
Jak tak mozna??!!! Bo idioci!!! Stawianie za pieniadze to nie wybor kupna naklejek danej druzyny. A to wlasnie temu ze Saci to "idioci" byl taki kurs. Boston to drewna a w takim meczu bylo czuc "stojane" Celtow a ze Saci sie na nich rzuci no wlasnie jak "idioci" Kings sa w budowie i to dlugo ale na takich mozna ladnie zarobic. Liczylem bardziej na drewno w bostonie. Reasumujac idioci z Sacramento w meczu z Knicks i Bostonem dali ladnie $$$. I to nie nazwal bym ich idiotami tylko tego co tym sie kieruje( podejscie jak do wyboru koloru skarpetek-bo glupi kolor)bo straciles szanse na... a to bylo pewniejsze niz dzis Oklahoma 1/2 i ftOK wygrali , Rondo czy bez Rondo małą róznica w sumie . Kings to patałachy i co gorsza idioci jakich mało i ja akurat po prostu nie postawiłbym na nich złamanego grosza z kim by nie grali . Dlatego no bet . Tyle . A typu trafionego gratuluje .
Oglądałeś ich jak oni grają czy tylko box score ? Jak przegrywali z Denver to szkoda patrzeć było ... Knicks odrobili 27 pkt i odrobili grając bez Melo i Feltona ???? Cousins , Thomas , Smart na ławce a więc można chyba ich nazywać idiotami dodatkowo patrząc co potrafią czasami wyprawiać na parkiecie . Isiah Thomas gra dla statystyk , to samo Evans (wtedy kiedy nie jest połamany) , Cousins wali focha jak mała dziewczynka co chwile i ty uważasz że to pewniejsza inwestycja niż kompletna drużyna - OKC w meczu z Phoenix ? ???? Wygrali z dziadami z Bostonu ale nie unoś się , ja doceniam twój typ bo akurat w tym przypadku można było jednak grać w stronę Kings , jednak jak na czymś naciąłeś się parę razy to zaczynasz odpuszczać takie mecz . W moim przypadku tak było bo miałem swego czasu Sacto za drużynę naszpikowaną talentem z którego coś będzie , teraz uważam że talent jest nawet większy (Robinson , Thomas , Jimmer ) tylko nie potrafi nikt tego ułożyć bo chyba nie uważasz za sukces ogrania strarego będącego w kryzysie Bostonu z kulawym Rondo ? Trochę nie rozumiesz mojej wypowiedzi , takie mam wrażenie .Jak tak mozna??!!! Bo idioci!!! Stawianie za pieniadze to nie wybor kupna naklejek danej druzyny. A to wlasnie temu ze Saci to "idioci" byl taki kurs. Boston to drewna a w takim meczu bylo czuc "stojane" Celtow a ze Saci sie na nich rzuci no wlasnie jak "idioci" Kings sa w budowie i to dlugo ale na takich mozna ladnie zarobic. Liczylem bardziej na drewno w bostonie. Reasumujac idioci z Sacramento w meczu z Knicks i Bostonem dali ladnie $$$. I to nie nazwal bym ich idiotami tylko tego co tym sie kieruje( podejscie jak do wyboru koloru skarpetek-bo glupi kolor)bo straciles szanse na... a to bylo pewniejsze niz dzis Oklahoma 1/2 i ft
Nie rozumiesz mnie to ty. Argumentacja lubi/nie lubi to idiotyzm. Tym to sie kieruj jak kupujesz naklejki danej druzyny bo co jak bedziesz omijal Saci to sie nie natniesz? straciles dwie szanse a to ze wspominasz mi ze Saci wygrywalo 27 to ja gralem York w tym momencie dawali mi wiecej i wolalem ich win bo dawal mi duzo wiecej. Wiec nie pisz mi argumentow.z."przedszkola" bo jak mozna kogos nie lubix w.obstawianiu aportu typ na.Sacibyl dlayego ze sa "idiotami" rozumiesz???i nie pisz juz o tym bo to historia i zmien taktykeOglądałeś ich jak oni grają czy tylko box score ? Jak przegrywali z Denver to szkoda patrzeć było ... Knicks odrobili 27 pkt i odrobili grając bez Melo i Feltona ???? Cousins , Thomas , Smart na ławce a więc można chyba ich nazywać idiotami dodatkowo patrząc co potrafią czasami wyprawiać na parkiecie . Isiah Thomas gra dla statystyk , to samo Evans (wtedy kiedy nie jest połamany) , Cousins wali focha jak mała dziewczynka co chwile i ty uważasz że to pewniejsza inwestycja niż kompletna drużyna - OKC w meczu z Phoenix ? ???? Wygrali z dziadami z Bostonu ale nie unoś się , ja doceniam twój typ bo akurat w tym przypadku można było jednak grać w stronę Kings , jednak jak na czymś naciąłeś się parę razy to zaczynasz odpuszczać takie mecz . W moim przypadku tak było bo miałem swego czasu Sacto za drużynę naszpikowaną talentem z którego coś będzie , teraz uważam że talent jest nawet większy (Robinson , Thomas , Jimmer ) tylko nie potrafi nikt tego ułożyć bo chyba nie uważasz za sukces ogrania strarego będącego w kryzysie Bostonu z kulawym Rondo ? Trochę nie rozumiesz mojej wypowiedzi , takie mam wrażenie .
Pozdro
Zapomniales dodac houston lubisz?a atlante nie? Bo ja bardziej lubie atlante i mamy problem ???? moje zdanie to takie ze bedzie tu under ale tego nie gram. Zastanowie sie nad win Atlanty jak zagra J.Smith i nie zagra Delphino to zagram Atlante nawet -3.0 po ponad 3.20 wyczuwam slabszy okres Houston zaduzo bylo ost. Zastanowie na nad tym i ew dam znac 1 h przed meczem co...3 typ na dziś :
Houston over 105 @ 1.83
Oglądałem mecz z OKC i co Rockets grają szybką koszykówkę to szok . Kilka akcji w stylu , strata punktów a w między czasie Parsons już biegnie do kontry i layup , akcja trwająca sekundę . Hawks ostatnio już nie bronią jak na początku sezonu , jak Pacers wrzucili im 100 pkt , Pistons 119 (co prawda po dogrywce ) . Houston u siebie może spokojnie rzucać po 115 co mecz . Smith jest Q na ten mecz a więc obrona może ucierpieć .