>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2012

Status
Zamknięty.
buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Nets - Celtics @2.40 ✅
Świetny kurs na Celtów zaserwowali nam bukmacherzy. Boston ze słabym bilansem jak na razie plasuje się na 8 pozycji we wschodniej konferencji. Najwyższy czas piąć się w górę. Do gry wraca Green, który powinien im w tym pomóc. Zieloni pozyskali poza tym Jarvisa Varnado, który jest bardzo dobrym obrońcą, świetnie blokuje. Dlaczego gram przeciwko Netsom? Nie przekonuję mnie ani trochę swoją grą. Kontuzja Lopeza wybiła ich kompletnie z rytmu. Gubią się w ataku, pudłują mnóstwo rzutów. D-will bez formy, popełnia sporo strat. Sam przyznał, że po odejściu z Utah nie jest już tym samym zawodnikiem. Boston również nie gra ostatnio na najwyższym poziomie, przegrali z Netsami w tym roku już 2-krotnie. Czuję jednak, że tym razem mecz będzie wyglądał zupełnie inaczej. Wystarczy solidna obrona i w miarę dobra skuteczność w ataku, aby pokonać zagubionych Netsów. Zieloni grają nieco lepiej niż kilka tygodni temu, choć wyniki tego do końca nie oddają. Więcej punktów zdobywa Pierce, którego ciężko będzie zatrzymać. Sixers mogli spokojnie ograć Netsów w ostatnim starciu, jednak zabrakło szczęścia w końcówce. Wiem, że być może nie jest to zbyt przekonująca analiza, jednak od 2 dni coś mi podpowiada, że warto wyłożyć pieniądze na przyjezdnych. Ileż można przegrywać na wyjeździe? Rivers powinien dać dzisiaj lekcję Johnsonowi, jak powinno się grać w tego typu spotkaniach.
Lakers - NYK @1.57 ✅
Lakersi po powrocie Nasha grają lepiej. Widać gołym okiem, jak bardzo są głodni zwycięstw. Miałem okazję oglądać ich ostatnie starcie z GSW i przyznaję, że nie doceniałem tego zespołu. Steve mimo tego, iż dopiero co wrócił na parkiet po kontuzji rozdał sporo asyst i trafił chyba najważniejszy rzut w całym meczu, dający zwycięstwo swojej drużynie. Trochę lepiej wygląda już Gasol, który jak widać potrzebował po prostu dobrego rozegrania. Lakersi mieli trochę czasu na poukładanie taktyki. Jestem pewien, że dzisiaj jeszcze więcej piłek będzie granych pod kosz do Howarda, który dobrze wie co z tym zrobić. Na deskach Knicksi są po prostu słabi. Podejrzewam, że Chandler będzie wyglądał przy nim jak leszcz wyciągnięty podbierakiem ze stawu. Zespół z Nowego Jorku od początku zaskakiwał mnie genialną ofensywą, zabójczymi kontrami. Złapali ostatnio jednak zadyszkę, co widać gołym okiem po wynikach oraz stylu gry. Zespoły wiedzą już jak z nimi grać. Wystarczy zostawić Anthonego - niech pląsa i meandruje po parkiecie. Najważniejszą sprawą jest to, by odciąć wszystkich pomocników. Bullsom to się udało. Czemu Lakersi, którzy są na fali wznoszącej mieliby przegrać? Sporo opcji w ataku, jeżeli przyłożą się do obrony, to powinno być dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +49
bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Lakers(-11) - Knicks @ 3.30
Analiza:
Jak widzę idzie masówka na Lakersów, dziwne? Nie. Lakersi w tym sezonie nie spisują się tak jak powinni mając skład jaki mają. Masło maślane, ale teraz po powrocie Nasha, wszystko ulegnie zmianie. Kobe do tej pory grał solo, powód? Nabijanie statystyk, do play off i tak wejdą, jednak teraz gdy Steve powraca do gry - to on weźmie rozgrywanie na siebie, a Kobe na swojej głowie będzie mieć już tylko punktowanie, oczywiście nie wierzę żeby to mu wystarczyło, ale jednak. Knicks mieli ogromne problemy ze zbieraniem piłki przeciwko Minnesocie, która grała bez Kevina Love&#39;a . 35-47 tot. rebounds, co Wy na to? Patrząc na to iż w drużynie Lakers dużo zbiera Kobe - jest w miarę, ale dodając do tego Gasola i Howarda, to myślę, że na tablicach Knicksi za wiele nie będą mieli do powiedzenia. Kobe vs Anthony - interesujący pojedynek, Carmelo miał ostatnio ogromne problemy ze skutecznością, mimo tego rzucił dużo oczek, jednak wątpię aby powtórzył to dziś. Lakersi w zestawieniu starterów : Nash,Bryant,Howard,Gasol i Morris(?) czy tak na prawdę Artest.
W osłabieniach nie ma nic nowego, czyli standardowo Knicks bez Stoudemira.
Napisałem masło maślane, ale tutaj upatruję największej szansy - gra na tablicach. Podejrzewam że w zbiórkach przewaga Lakersów wyniesie 20+, a przewaga w zwycięstwie może być nawet -21(kurs 9.0 dla odważnych).
pozdrawiam @ wesołych świąt z nba

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Napisałem masło maślane, ale tutaj upatruję największej szansy - gra na tablicach. Podejrzewam że w zbiórkach przewaga Lakersów wyniesie 20+, a przewaga w zwycięstwie może być nawet -21(kurs 9.0 dla odważnych).
Co to ma kolego znaczyc?! Bądźmy poważni... Lakers mają wygrac +21pkt?
Ja nie byłbym tak huraoptymistycznie nastawiony co do zwycięstwa Lalek. Gra im się nie układa od początku sezonu i już wcześniej przestrzegałem na forum przed graniem na LA. Co prawda powrót Nasha może pomóc, ale trzeba pamiętac, że na początku sezonu, przed kontuzją Nasha Lakersom też nie szło i grali w kratkę.
Co do Nicksów fakt, że ostatnio obniżyli trochę loty, ale oni wcześniej grali na maximum swoich możliwości i na optymalnym poziomie, a to oznacza, że jeśli grają w tej chwili trochę słabiej, to wciąż utrzymują solidny poziom i są niebezpieczeństwem dla każdej ekipy bez wyjątku,a tym bardziej dla niestabilnych lalek. Jak dla mnie mecz może byc na styku.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Co to ma kolego znaczyc?! Bądźmy poważni... Lakers mają wygrac +21pkt?
Ja nie byłbym tak huraoptymistycznie nastawiony co do zwycięstwa Lalek. Gra im się nie układa od początku sezonu i już wcześniej przestrzegałem na forum przed graniem na LA. Co prawda powrót Nasha może pomóc, ale trzeba pamiętac, że na początku sezonu, przed kontuzją Nasha Lakersom też nie szło i grali w kratkę.
Co do Nicksów fakt, że ostatnio obniżyli trochę loty, ale oni wcześniej grali na maximum swoich możliwości i na optymalnym poziomie, a to oznacza, że jeśli grają w tej chwili trochę słabiej, to wciąż utrzymują solidny poziom i są niebezpieczeństwem dla każdej ekipy bez wyjątku,a tym bardziej dla niestabilnych lalek. Jak dla mnie mecz może byc na styku.
Wystarczy, ze NYK będą siedziały rzuty za 3y i LAL mimo przewagi na deskach nie będą miały szans. Aż rzuca sie w oczy mecz Miami-NYK, kiedy NYK własnie rzutami za 3y pokonali przekonująco Miami. Dzisiaj widze podobny scenariusz: Novak, Smith, Melo, Kidd - tak każdy może odpalić trójkę. A Jak dla mnie LAL dalej gra słabo, nic porywającego nie ma w ich grze, żeby mieli pokonać NYK, a co dopiero 21 pkt :roll:

Paul Pierce.

Arkadiusz chciałbym Cię poinformować że ostatnio to 3 też siedzą Lakers :wink: A poza tym, NYK widać że ostatnio nie klei się zupełnie nic, te trójki które wpadały jak gole Barcelony, teraz nie chcą nawet z czystych pozycji wchodzić.
To bedzie ciekawy mecz w takim badz razie ;)
Ale znowu nie przesadzajmy z handicapami +21 ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Brooklyn Nets - Boston Celtics -&gt; Joe Johnson over 26 pkt + zbiórki + asysty -&gt; 1,85 -&gt; Betsson ⛔⛔⛔ 12 pkt na 14 rzutów :cool:

Gram dzisiaj zdecydowanie na lidera gospodarzy czyli Joe Johnsona. Betsson wystawił bardzo solidny zakład w mojej opinii over 26 pkt + zbiórki + asysty. Johnson to wszechstronny zawodnik, dostaje dużo piłek, partnerzy go widzą na parkiecie, potrafi sam siebie wykreować, zdobyć pkt zarówno z półdystansu jak i trafić za 3. Wskaźnik na rzutach wolnych na poziomie 80%, więc bardzo dobry. Na pewno te spotkanie będzie bardzo wyrównane, więc o czas przebywania na parkiecie JJ jestem spokojny. W tym spotkaniu najprawdopodobniej będzie krył go Paul Pierce, a pamiętamy przynajmniej co niektórzy co robił z nim w ostatnim spotkaniu Johnson. Gram dzisiaj zdecydowanie na pierwszą strzelbę gości, gdyż wydaje się że czas gdy Lopez był uznawany za lidera ekipy Nets już mija, i stery przejmuje JJ wspólnie z D-Will&#39;em ;) Dlaczego dodaje pkt + zbiórki? Może Johnson na tablicach nie jest wybitny, ale extra passa potrafi zagrać i na pewno w tym spotkaniu kilka asysty zaliczy. Jestem dziwnie spokojny o ten typ. Na koniec filmik z ciekawą akcją JJ jak zaczarował Pierce&#39;a ;) Pozdrawiam i życzę owocnych betów. Dodam też, że to początek, jeszcze dzisiaj kolejne analizy się pojawią. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +15
radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Przede wszystkim nie ma się co podpalać na over punktowy w LA. Nash wie, że Knicks w każdym meczu dążą do przeprowadzania szybkich akcji i tworzenia wielu okazji rzutowych. Może nie jest to ten poziom ilości rzutów co GSW, którzy mogliby spokojnie mieć po 14 sekund na akcję i wcale nie byłoby to dla nich przeszkodą, ale NYK nie lubią grać długo i mozolnie.
Przewaga podkoszowa Jeziorowców jest niezaprzeczalna, toteż możemy sądzić, że będą zdecydowanie dłużej w posiadaniu piłki biorąc pod uwagę cały mecz. Jeżeli Knicks nie będą szastać trójkami, a Steve będzie rozsądny jak zawsze, to moim zdaniem najlepszym typem jest under 210 @ 1,98 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +15
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Lakers(-11) - Knicks @ 3.30

Analiza:
Jak widzę idzie masówka na Lakersów, dziwne? Nie. Lakersi w tym sezonie nie spisują się tak jak powinni mając skład jaki mają. Masło maślane, ale teraz po powrocie Nasha, wszystko ulegnie zmianie. Kobe do tej pory grał solo, powód? Nabijanie statystyk, do play off i tak wejdą, jednak teraz gdy Steve powraca do gry - to on weźmie rozgrywanie na siebie, a Kobe na swojej głowie będzie mieć już tylko punktowanie, oczywiście nie wierzę żeby to mu wystarczyło, ale jednak. Knicks mieli ogromne problemy ze zbieraniem piłki przeciwko Minnesocie, która grała bez Kevina Love&#39;a . 35-47 tot. rebounds, co Wy na to? Patrząc na to iż w drużynie Lakers dużo zbiera Kobe - jest w miarę, ale dodając do tego Gasola i Howarda, to myślę, że na tablicach Knicksi za wiele nie będą mieli do powiedzenia. Kobe vs Anthony - interesujący pojedynek, Carmelo miał ostatnio ogromne problemy ze skutecznością, mimo tego rzucił dużo oczek, jednak wątpię aby powtórzył to dziś. Lakersi w zestawieniu starterów : Nash,Bryant,Howard,Gasol i Morris(?) czy tak na prawdę Artest.
W osłabieniach nie ma nic nowego, czyli standardowo Knicks bez Stoudemira.

pozdrawiam @ wesołych świąt z nba
Masówka na Jeziorowców... Chyba tylko za fakt, że są z Hollywood. Serio, szkoda mi złamanego grosza na granie Lakers w tym sezonie. Fajnie, że zrobiłeś przegląd frontcourtu Lakers, ale zapomniałeś w jakiej drużynie gra ubiegłoroczny DPOTY. Tyson Chandler to najlepsza możliwa (Hibbert?) odpowiedź na Howarda, więc takiej sielanki na deskach wcale być nie musi. Dodatkowo po wejściu z ławki JR Smitha Carmelo Anthony przesunięty będzie na 4kę a tam spotka się zapewne częściej z Antawnem Jamisonem czy MWP podczas gdy Gasol będzie odpoczywał na ławce. Ty wątpisz, żeby Carmelo &quot;powtórzył to dziś&quot; i tu się z Tobą zgadzam, 3-11 do połowy Carmelo dzisiaj raczej nie zagra i drugi mecz z rzędu nie będzie rzucał na tak koszmarnej skuteczności. To nie wróży dobrze dla Lakers. Dodatkowo strzelby z Nowego Jorku są zdrowe. Prigioni, Kidd, Smith, Novak jeżeli wejdą w bang-bang mode to nawet Steve Nash może nie pomóc. Hurraoptymizm nie tylko z handicapem -11, ale nawet z czystą jedynką. Ja polecam uważać na ten typ.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Miami Heat - Oklahoma City Thunder -&gt; Lebron James over 43 pkt + zbiórki + asysty -&gt; 1,85 -&gt; Betsson ✅✅✅ 29 pkt + 9 asyst + 8 zbiórek

Hitowy mecz w NBA, w American Airlines Arena ekipa Spoelstry podejmować będzie zespół Scotta Brooks&#39;a. Można powiedzieć, że jest to rewanż za finały 2012. Oferta u bukmacherów jest bardzo bogata, jednak ja zdecydowałem się zagrać na Lebrona James over 43 pkt + zbiórki + asysty. LBJ to jeden z 2 liderów gospodarzy. Uważam, że w dzisiejszym spotkaniu gra będzie się skłaniać w większości na Lebronie i Wade&#39;ie. Dzisiaj LeBron powinien wziąć ciężar gry na siebie. Wiadomo, że triple - double nie jest mu obce. Na deskach też sobie dobrze radzi, odegrać dobrze też. Strzelców Miami ma wybitych więc na pewno asysty zaliczać będzie. Miller, Allen to bardzo dobrzy zadaniowcy. LeBron James w tym sezonie spisuje się bardzo dobrze, kilka razy zaliczył już triple double. Dzisiaj moim zdaniem linia wystawiona przez bukmachera Betsson 43 na pkt, zbiórki i asysty wydaje się być odpowiednia na to spotkanie, prawdopodobne może być close game więc LBJ powinien spędzić dużo czasu na parkiecie. To tyle. Pozdrawiam i życzę przyjemnego oglądania, mecz o 23:30 w C + sport ;)

btw Lebron -0,5 rebounds więcej od Duranta -&gt; 1,90 w Betssonie tez wydaje się być ciekawe✅✅✅ 8 zbiórek LBJ, Durant 7 izzi

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Pacers(-4) 1.95 Marathonbet =&gt;&gt; odwołany
To może być typowy bounce back dla Bulls ale nie z Indianą.Pacers ostatnio odnalazła swoją ofensywną strone i w połączeniu ze świetną defensywą wygladają naprawde solidnie.Byki od dwóch spotkań wyglądają wręcz fatalnie,bez Rose&#39;a przeważnie ich atak nie rozpieszczał ale teraz oprócz tego mają problemy w defensywie.Znając Toma zrobił po meczu dym w szatni ale nie sądze by nagle byki zagrały o niebo lepiej.Indiana jest w tym momencie prawie kompletna i mając te kilka dni przerwy powinni wejść w byki jak w masło.Co więcej niepewny jest występ Denga więc zobaczymy.Jestem dobrej myśli chociaż linia wystawiona przez buki jest dziwna?!
Istnieje też opcja że mecz zostanie odwołany.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Popieram granie na Pacers .

Ja wybrałem coś takiego:
Jazz - GSW over 203 @ 1.90 bet365⛔

Jak dla mnie 2 kompletnie nie pasujące sobie drużyny , Jazz podkoszowo powinni wyrządzić krzywdę Warriors . Utah z kolei słabo broni w 1 lini , szybsze drużyny potrafią im robić z dupy jesień średniowiecza chociaż u siebie ich obrona to co innego niż na wyjazdach .

Warriors ostatnie 3 mecze :
118-115
115-100
131-127

Grają szybko , świetne trójki , dużo akcji trwających po 5-6 sekund.
Jak będzie im wpadało to Jazz nie będą mogli grać swojej nudnej , wolnej ofensywy w stylu ,,dajmy piłke Jeffersonowi i zobaczmy co pokaże&#39;&#39; , reszta stoi i się patrzy . Wtedy o over jestem spokojny

Otrzymane punkty reputacji: +11
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Lakers (2.00) ⛔ 1x2 &amp; Howard over 17.5 (1.85) ⛔ Milenium

Niewątpliwie zaczął się okres w którym będziemy mogli obserwować świetną gre Jeziorowców, widać pasję w ich grze, widać że bardzo im zależy i widać jak dużo drużynie daje Nash i Gasol. We wczorajszym meczu fantastyczna obrona w ostatniej kwarcie praktycznie całkowicie zniwelowała potencjał ofensywny NYK, to było LA jakie chce się oglądać. Dziś czeka ich nie lada wyzwanie bo zagrają z drużyną która u siebie poległa w jedynie jednym spotkaniu w tym sezonie. Myślę, że gra z tak mocnymi rywalami Lakersów nakręca i będzie to widać w dzisiejszym meczu. Czemu over Howarda? w ostatnim spotkaniu z Denver prawie zabił McGee pod koszem, dziś powinno być podobnie bo wielki atleta naprzeciwko takiego obrońcy jakim jest Javale = duża zdobycz punktowa tego pierwszego. Wczoraj kilka skutecznych P&amp;R w końcówce z Nashem, dziś powinno być ich jeszcze więcej. Na co warto zwrócić uwagę Howard znacznie poprawił ostatnio skuteczność z osobistych.

Bucks (1.75) ✅ 1x2 &amp; Jennings over 16.5 ✅ (1.85) Milenium

Nets ostatnio kompletnie pod formą, chyba sielanka z początku sezonu się skończyła i jak dla mnie z taką grą to drużyna z Brooklynu może mieć poważne problemy z odnoszeniem jakichkolwiek zwycięstw. Deron gra kompletne g. , wczoraj na tle Rondo wyglądał jak dziecko we mgle, myślę że podobnie będzie wyglądał na tle Ellisa i Jennigsa. Lopez po świetnym starcie sezonu nagle zgasł, po kontuzji gra znacznie słabiej. Over na Jennigsa bo linia niziutka, chyba niższej w tym sezonie nie było. To lider tej drużyny, raz Monta zdobywa więcej punktów a raz On, ostatnio dwa słabsze mecze Brandona i myślę, że dziś powyżej 16 punktów nabije spokojnie, nawet jeśli za bardzo nie będzie mu siedział rzut.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Kemba Walker over 17,5 vs Miami za 1,85 w Milenium ✅✅

Gospodarze dzisiejszego meczu zagrają bez Mullensa, a także co wprawdzie jeszcze niepotwierdzone na 100% bez Henderson i Gordona. Zostają więc Kemba i Sessions, a że Miami wciągło wczoraj OTC to pewnie dziś nie będą szaleć i blow-out nie będzie. Przewiduję 35-38 minut Kemby i lekko + 20 rzucone.

Josh Smith over 17,5 vs Detroit za 1,85 w Milenium ✅✅

Średnia gwiazdy Hawks trochę poleciała na dół, ale ostatnio dostawał jedynie 28 i 32 minuty ( 12 i 17 oczek ). Dzisiaj naprzeciwko Tłoki które mają W2 z Washington i pewnie się postawią. Koło 40 minut i 22 punktów to moja opcja dla gwiazdora Hawks na ten mecz.

Powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +1
kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Widzę naprawde soildny kurs na dzisiejszą nockę.

Warriors @ 2.45

Nie wiem dlaczego buki upatrzyły tu doga. Utah co prawda to ekipa mocna na swoim terenie, lecz gracze GSW udowadniają, że w tym roku nie robia sobie wiele z tego, u kogo grają. Szybka koszykówka, dużo polotu, jak siądzie trója, to Jazz będą mieli mega problemy. Jest to moim zdaniem fajny kurs do pobrania, bo szanse są wyrównane a buki troche przesadziły z tym value.

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
ktoś wie dlaczego kursy na NY rosną?
Występ Feltona i Carmelo stoi pod znakiem zapytania. Najlepiej ten mecz zostawić w spokoju, nie wiadomo jak Knicks podejda do niego, moga być lekko przybici wczorajsza porażka w Los Angeles.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Popieram granie na Pacers .

Ja wybrałem coś takiego:
Jazz - GSW over 203 @ 1.90 bet365

Jak dla mnie 2 kompletnie nie pasujące sobie drużyny , Jazz podkoszowo powinni wyrządzić krzywdę Warriors . Utah z kolei słabo broni w 1 lini , szybsze drużyny potrafią im robić z dupy jesień średniowiecza chociaż u siebie ich obrona to co innego niż na wyjazdach .

Warriors ostatnie 3 mecze :
118-115
115-100
131-127

Grają szybko , świetne trójki , dużo akcji trwających po 5-6 sekund.
Jak będzie im wpadało to Jazz nie będą mogli grać swojej nudnej , wolnej ofensywy w stylu ,,dajmy piłke Jeffersonowi i zobaczmy co pokaże&#39;&#39; , reszta stoi i się patrzy . Wtedy o over jestem spokojny
Utah tak jak Lakers ustawia wysoki frontcourt ale od poczatku meczu, w dodatku watpie w kolejny swietny mecz jacka, dla mnie wygrana Utah, szczegolnie ze graja u siebie wydaje sie bardzo pewna
Utah 1,56 @ pinnacle

pele_ 268

pele_

Użytkownik
Popieram typ na over Walkera. Na jego barkach będzie spoczywała dzisiaj praktycznie cała odpowiedzialność za zdobywanie punktów. Będzie musiał się naprawdę postarać, aby udźwignąć ten ciężar, myślę że spokojnie da rade.
Kemba Walker over 18 pkt kurs 1.85 (Tobet) ✅ 27 pkt
Także fajnie wygląda kurs na Lakers. Oglądałem ich ostatnie spotkanie z Knicks i tam wyglądało wszystko tak jak powinno. Funkcjonowało wszystko. Mam nadzieję, że dzisiaj także się zepną i pokażą, że wracają na właściwą drogę.
Denver Nuggets - LA Lakers 2 kurs 2.50 (William Hill) ⛔

Dorzucam także typ:
Minnesota Timberwolves - Houston Rockets goście over 101 pkt kurs 1.90 (Betsson) ⛔ (Rockets wygrywa i nadal w gazie)
Rockets na fali jakoś ostatnio. Młody zespół szaleje i nadal wygrywa, sprawiając niespodzianki. Oczywiście Harden to największa gwiazda i najwięcej rzuca, ale też trzeba przyznać, że reszta także świetnie się prezentuje i zdobywa dużo punktów. Rockets w tym momencie dysponuje najlepszą ofensywą, zdobywa najwięcej punktów. Mam nadzieję, że dziś także Wilkom pokażą, że są drużyną, z którą trzeba się liczyć i nie można jej lekceważyć.
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Utah tak jak Lakers ustawia wysoki frontcourt ale od poczatku meczu, w dodatku watpie w kolejny swietny mecz jacka, dla mnie wygrana Utah, szczegolnie ze graja u siebie wydaje sie bardzo pewna
Utah 1,56 @ pinnacle
To prawda że frontcourtem to mogą zmiażdzyć GSW ale pierwsza linia zdecydowanie na korzyść gości. Utah ponownie bez Mo Williamsa więc rozgrywać będą Tinsley i Watson. Po drugiej stronie Curry i Jack a więc różnica już na samej pozycji numer jeden jest olbrzymia.. Poza tym tak jak napisał maroon Jazz mają problem by zapanować nad szybkimi rywalami na pozycji 1-2. Z ostatnich meczów ogladałem pojedynki z Orlando i Phoenix. W Magic szaleli Afllalo i Nelson (razem 34 pkt), w Suns Dudley i Dragic (39 pkt). Oba spotkania obnażyły mi słabość Utah przy bronieniu pick&amp;rolla. Wiadomo że Warriors grają bardzo często p&amp;r i sądzę, że dzisiaj współpraca na lini Curry - Lee będzie wyglądała bardzo dobrze. I na koniec - mecz w Orlando wygrał Hayward który trafiał w kluczowych momentach. Widząc jego nieregularność w tym sezonie wątpię w drugi taki występ z rzędu. Cała nadzieja Utah w osobach Millsapa, Jeffersona i Favorsa. Kantera nie liczę bo gościu jest tragiczny i strasznie irytuje swoją grą. Może Foye zrobi różnicę - kto wie? Ja zostaję jednak przy handi +4 na GSW.

Otrzymane punkty reputacji: +4
harvey 967

harvey

Użytkownik
To prawda że frontcourtem to mogą zmiażdzyć GSW ale pierwsza linia zdecydowanie na korzyść gości. Utah ponownie bez Mo Williamsa więc rozgrywać będą Tinsley i Watson. Po drugiej stronie Curry i Jack a więc różnica już na samej pozycji numer jeden jest olbrzymia.. Poza tym tak jak napisał maroon Jazz mają problem by zapanować nad szybkimi rywalami na pozycji 1-2. Z ostatnich meczów ogladałem pojedynki z Orlando i Phoenix. W Magic szaleli Afllalo i Nelson (razem 34 pkt), w Suns Dudley i Dragic (39 pkt). Oba spotkania obnażyły mi słabość Utah przy bronieniu pick&amp;rolla. Wiadomo że Warriors grają bardzo często p&amp;r i sądzę, że dzisiaj współpraca na lini Curry - Lee będzie wyglądała bardzo dobrze. I na koniec - mecz w Orlando wygrał Hayward który trafiał w kluczowych momentach. Widząc jego nieregularność w tym sezonie wątpię w drugi taki występ z rzędu. Cała nadzieja Utah w osobach Millsapa, Jeffersona i Favorsa. Kantera nie liczę bo gościu jest tragiczny i strasznie irytuje swoją grą. Może Foye zrobi różnicę - kto wie? Ja zostaję jednak przy handi +4 na GSW.
Popieram i dodam od siebie kilka słów. Jazz przed sezonem byli postrzegani prze ze mnie jako po cichu czarny koń całego sezonu, jednak początek ligi wszystko zweryfikował. Miałem duże nadzieje w tym teamie za sprawą zawodników podkoszowych, bo przecież Jefferson czy Millsap to wydaje się ciągle czołówka w tym aspekcie zawodników w całej lidze. Na ławce Favors i Kanter, którzy mieli być wielkim wsparcie i co ? I dupa Jazz to ekipa, która walczy i się stara, jednak jak przychodzi co do czego to po prostu wymięka. Śmiem twierdzić, że w tej formie Lee jest w stanie sam rządzić i dzielić w trumnie i nie zdziwię się jak to on będzie bohaterem tego spotkania. Nie raz myśląc o Jazz jako największy atut widziałem właśnie wspomnianych podkoszowych, a na drugim miejscu był Mo. Jak wiadomo, byłego partnera z Cavs Lebrona dziś nie ma dlatego ja również zagram tak jak mati dodatnie handi na GSW, bo porównując dwie ekipy to jedyny argument za Utah to własny parkiet, a widziałem ostatnio grających Warriors i prezentują się bardzo dobrze, Curry i Lee to w tej chwili jedna z najbardziej zgranych dwójek w lidze.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Denver Nuggets - Los Angeles Lakers over 214,5 -&gt; 1,94 -&gt; Betsson ✅✅✅ 126 - 114 Denver Nuggets ;)

Obie ekipy B2b, moim zdaniem na pewno dzisiaj mocnej obrony po obu stronach nie będzie. Teamy Denver i Lakers w mojej opinii prezentują podobny basket, ekipa gospodarzy nie potrafi bronić i dlatego stosują run &amp; gun z czego mają jedną z najlepszych ofensyw w lidze, co nie można powiedzieć o obronie. Lakers od czasu przyjścia D&#39;Antoni&#39;ego stosują podobny styl gry, akcje krótkie, szybkie, dużo rzutów dystansowych potem szybki powrót do defensu z którego i tak nic nie wynika. Jak dla mnie linia na dzisiejsze spotkania jest wysoka, ale uważam, że spokojna do przekroczenia. Obie ekipy mają niebywałą moc w ataku i obie w tym sezonie nie potrafią skoncentrować się odpowiednio na obronie własnego kosza. Obie ekipy dużo rzucają dystansowo, potrafią fajnie wkręcić się pod kosz. Do Lakers wrócił Nash a to zwiastuje jeszcze więcej pkt moim zdaniem. Nie ma co się dużo rozpisywać. Zobaczymy, ja jestem dobrej myśli. Pozdrawiam i życzę owocnych betów. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom