>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA 2008/2009 - PlayOffs

Status
Zamknięty.
S 0

shiks

Użytkownik
panowie czy niezabardzo jestescie pewni ze Orlando polegnie?:-D
ja na przekór wszystkiemu i wszystkim:-D
zwyciestwo Orlando
dzis jest ten dzien ze reszta druzyny musi stanac na wysokosci zadania
i pokazac ze Orlando to nie tylko Howard!!!
a wiec go Magic
taj jak sadziłem weszło gładko
mogę im tylko podziękować bo odrobiłem duża częśc tego co straciłem na mlb ????
ale w nastepnym meczu juz bedzie Howard i nie bedzie tak pięknie...

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Spotkanie: Houston - Portland
Typ: Portland +5
Kurs: 1,96
Buk: Pinnacle

Analiza:
W rywalizacji do 4 zwycięstw prowadzi ekipa Houston 3-2... Dzisiaj w hali Toyota Center prawdopodobnie dojdzie do przypieczętowania awansu rakiet do dalszej fazy PO.... Piszę prawdopodobnie bo przecież dla Portland to mecz ostatniej szansy i nie wierzę w to, że Ci młodzi &quot;chłopcy&quot; nie zostawią dzisiaj zdrowia na boisku... Będzie to na pewno zacięte widowisko tym bardziej, że w 2 poprzednich spotkaniach w Toyota Center Houston wygrywało odpowiednio 1pkt i 3 pkt... Tak więc w meczu o wszystko powinno być podobnie... No chyba, że Houston zacznie bardzo mocno i wtedy podłamani Blazersi już się nie podniosą... Ja w nich wierzę, dlatego też proponuję na dzisiaj dodatnie handi na gości... Kurs odpowiedni, szanse spore więc warto spróbować...

gred 6

gred

Użytkownik
Spotkanie: Phila - Orlando
Typ: Phila -4.5
bet365 1.71

Over 185.5
bet365 1.9

Phila napewno ma wieksze szanse bez D.H na boisku - rzecz oczywista. Orlando zagra pewnie bardziej otwarta i szybsza koszykówke, wiekszosc akcji rozgrywana przez Howarda &quot;spowalniala&quot; gre Magikow natomiast Marcin jako Defensor raczej nie poszaleje pod tablica Phili jesli juz to bardziej licze na jego rzuty z pola. Ciekawy jestem jak sobie poradzi psychicznie zastepujac D.H... z pewnoscia w defensywie nie zawiedzie ale raczej Stan Van Gundy ciezar gry skieruje na obwod glownie na Lewisa i Turkoglu innego wyjscia nie ma, chyba ze ma tak wielkie zaufanie do Marcina ze zrobi z niego jednodniowego lidera - malo prawdopodne :]. Mysle ze przy szybszej grze Orlando jest tez szansa na przekroczeie overa.

I nie rozumiem docinek w stylu ze Orlando moze wygrac... pewnie ze moze !!!wszyscy dzisiaj grajacy na Phile maja swiadomosc tego ze brak DH jest wielkim atutem na zarobienie pieniedzy. Zreszta pewnie 90% dzisiaj grajacych nawet z DH by grali na Phile jego brak to zapewne motywacja do grania handi :]

Boston - Chicago
Typ: +6.0 Boston
bet365 1.54

Hmmm kolejny dreszczowiec... Boston kazdy mecz na styku, dzisiaj zapewnie zobaczymy rownie pasjonujaca wymiane ciosow mam nadzieje ze Doc Rivers trochke logiczniej porotuje skladem i potrzyma na lawie Stefka M bo poki co chlopak mocno oslabia napad Bostonu. Ciesze sie ze Rondo bierze czesto na siebie ciezar gry trio Rondo Pierce Allen swietnie sie uzupelnia wiadomo w obecnej sytuacji kadrowej musza mocno naginac limity czasowe jednak zdecydowanie pozyteczniej robi sie na parkiecie kiedy zawita Edie nie Stefek. Dodatkowym atutem na win Bostonu jest brak KG. Nie wiadomo czy bedzie w 100% sprawny na 2 runde dlatego liderzy Celtow musza solidnie wypoczac przed kolejna runda bo byc moze nadal beda musieli nadrabiac braki KG a jeden mecz wiecej napewno im w tym nie pomoze. Wiem moze argument zaden ale napewno w jakims procencie trafny. Licze na kolejne wyrownane spotkanie, jednak przewaga Bostonu i wlasna hala bykow sklania mnie do asekuracji +6.0 na Boston.

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Ehh jaja jakieś z tym Orlando... Bez Dwighta zagrali jeszcze lepiej, a Phila zagrała totalny piach. Jedyny plus, że chociaż Gortat tym spotkaniem prawdopodobnie załatwił sobie pozostanie w NBA. A jeszcze słów kilka co do spotkania Bulls - Celtics... 3 dogrywki... woww, 6 spotkań i bodajże 3 razy potrzeba było dogrywki prawda? Ktoś zerkał jakie kursy były na dogrywkę w tym spotkaniu? Gdyby w każdym ich meczu stawiać 10zł na remis to by był niezły zysk. Kurde a mi radził wczoraj Magiki zagraj dogrywkę w tym spotkaniu to zarobisz ????

piomad91 0

piomad91

Użytkownik
Spotkanie: Miami Heat - Atlanta Hawks (-6.5/+6.5)
Typ: 1 ✅ 98:72
Kurs: 2,05
Buk: sportingbet
Analiza:
Dziś o godzinie 2.00 odbędzie się spotkanie pomiędzy Miami a Atlantą. Jeśli gospodarze dziejszego spotkania chcą przedłużyć nadzieje na awans muszą w tym spotkaniu wygrać, bo jeżeli stanie się inaczej to już dziś zakończą swój udział w play-offach tak więc myślę, że Dwyane Wade poprowadzi kolegów do pewnego zwycięstwa, bo ostatnie dwa mecze zdecydowanie mu nie wyszły a w przypadku tego zawodnika trzy nieudane mecze pod rząd to już by było coś zastanawiającego. W ekipie Hawks wyróżniającymi się postaciami są na pewno Joe Johnson i Mike Bibby i ich wyłaczenie z gry będzie chyba najważniejsze, jęśli to się uda defensorom Heat to nie powinna mieć ta ekipa problemów z odniesieniem pewnego zwycięstwa. Siła rażenia Miami jest naprawdę duża - wcześniej wspomniany Dwyane Wade ma przecież do pomocy takich zawodnika jak Jermaine O&#39;Neal. Te nazwiska naprawdę sporo znaczą i nie sądzę, żeby tak renomowani gracze nie poradzili sobie w tak ważnym momencie ze słabszą, przynajmniej w moich oczach Atlantą. Według mnie w dzisiejszym pojedynku Miami pewnie zwycięży, a w meczu wyjazdowym po zaciętej walce również Heat wygrają i zagwarantują sobie miejsce w kolejnej rundzie wygrywając w rywalizacji 4:3. No ale zobaczymy jak sie to wszystko potoczy, bo najpierw trzeba wygrać dzisiejsze spotkanie przed własna publicznością, ale to nie powinno być specjalnym wyzwaniem dla dobrze dysponowanego Miami. Jeżeli Wade zagra na maksimum możliwości to mecz rozstrzygnie sie bez wątpienia na korzyść zespołu gospodarzy. Na tablicach O&#39;Neal również powinien sporo zwojować.

prukst 0

prukst

Użytkownik
Spotkanie: Miami Heat - Atlanta Hawks (-6.5/+6.5)
Typ: 1
Kurs: 2,05
Buk: sportingbet

Analiza:

Dziś o godzinie 2.00 odbędzie się spotkanie pomiędzy Miami a Atlantą. Jeśli gospodarze dziejszego spotkania chcą przedłużyć nadzieje na awans muszą w tym spotkaniu wygrać, bo jeżeli stanie się inaczej to już dziś zakończą swój udział w play-offach tak więc myślę, że Dwyane Wade poprowadzi kolegów do pewnego zwycięstwa, bo ostatnie dwa mecze zdecydowanie mu nie wyszły a w przypadku tego zawodnika trzy nieudane mecze pod rząd to już by było coś zastanawiającego. W ekipie Hawks wyróżniającymi się postaciami są na pewno Joe Johnson i Mike Bibby i ich wyłaczenie z gry będzie chyba najważniejsze, jęśli to się uda defensorom Heat to nie powinna mieć ta ekipa problemów z odniesieniem pewnego zwycięstwa. Siła rażenia Miami jest naprawdę duża - wcześniej wspomniany Dwyane Wade ma przecież do pomocy takich zawodnika jak Jermaine O&#39;Neal. Te nazwiska naprawdę sporo znaczą i nie sądzę, żeby tak renomowani gracze nie poradzili sobie w tak ważnym momencie ze słabszą, przynajmniej w moich oczach Atlantą. Według mnie w dzisiejszym pojedynku Miami pewnie zwycięży, a w meczu wyjazdowym po zaciętej walce również Heat wygrają i zagwarantują sobie miejsce w kolejnej rundzie wygrywając w rywalizacji 4:3. No ale zobaczymy jak sie to wszystko potoczy, bo najpierw trzeba wygrać dzisiejsze spotkanie przed własna publicznością, ale to nie powinno być specjalnym wyzwaniem dla dobrze dysponowanego Miami. Jeżeli Wade zagra na maksimum możliwości to mecz rozstrzygnie sie bez wątpienia na korzyść zespołu gospodarzy. Na tablicach O&#39;Neal również powinien sporo zwojować.
Dobra napisze kilka zdań po meczu ????

Typ był bardzo dobry ale co było jego receptą??
D&quot;Wade nie udawał gwiazdora tylko dogrywał piłki do kolegów a rzucał z miare czystych pozycji i na reszcie nie próbował za wiele tego co nie potrafi czyli rzutów za 3pkt. w wcześniejszych meczach to kilkanaście razy próbował a jeszcze nie ma tego opracowanego pół dystans dla niego jest najlepszy i jak to zapamięta nie trzeba się domyślać jaki będzie wynik 7 meczu... Szkoda kontuzji JO ale zobaczymy na ile jest poważna i czy sie pojawi w ostatni meczu 1 rundy. Beasley dobry mecz zagrał zwłaszcza pod tablicami oraz bardzo dobry mecz Chalmersa w obronie i pod tablicą, ale Cook wstrzelił się jak zawsze 5pkt... na 10 rzutów...

7 mecz recepta:
-Wade podaje
-Wade nie rzuca za 3 tylko za 2
-Rezerwowi pomagają 1 piątce tak jak ostatnio beasley i oczekujemy czegoś od Cooka
- dobra gra pod tablicami bo to często jest przyczyna porażki miami....

Dobrze by było jakby wyzdrowiał JO bo chłopak rzuca spoko pkt.
-

magiki 42

magiki

Użytkownik
D&quot;Wade nie udawał gwiazdora tylko dogrywał piłki do kolegów a rzucał z miare czystych pozycji i na reszcie nie próbował za wiele tego co nie potrafi czyli rzutów za 3pkt.
..Wade nie umie rzucać za 3? To Ty chyba oglądasz mecze w jego wykonaniu, gdzie gra poniżej oczekiwań. Wade gra świetnie zza linii, co udowadnia w każdym meczu gdzie jego PPG wynosi ok 30 a że teraz postawili bardziej na grę zespołową a nie grę na lidera to wychodzi na plus. D. rewelacyjnie gra taktycznie; na linii trochę po kozłuje, zamiesza przeciwnikiem i trójka jest jak marzenie i takich w meczyu jest sporo ????

prukst 0

prukst

Użytkownik
..Wade nie umie rzucać za 3? To Ty chyba oglądasz mecze w jego wykonaniu, gdzie gra poniżej oczekiwań. Wade gra świetnie zza linii, co udowadnia w każdym meczu gdzie jego PPG wynosi ok 30 a że teraz postawili bardziej na grę zespołową a nie grę na lidera to wychodzi na plus.
Nie precyzyjnie się wyraziłem to co jest jego słabszą stroną... nigdy nie miał rzutu zza lini odpowiednio dopracowanego ale osobiste pięknie bardzo dużo fauli jest na nim co świadczy o jego klasie. Pęknie wchodzi pod tablice, ale też pięknie rzut z odchyleniem mu wychodzi grać zespołowo i heat w następnej rundzie

magiki 42

magiki

Użytkownik
Nie precyzyjnie się wyraziłem to co jest jego słabszą stroną... nigdy nie miał rzutu zza lini odpowiednio dopracowanego ale osobiste pięknie bardzo dużo fauli jest na nim co świadczy o jego klasie. Pęknie wchodzi pod tablice, ale też pięknie rzut z odchyleniem mu wychodzi grać zespołowo i heat w następnej rundzie
bo ja wiem czy słabszą stroną... jak Wade ma gorszy dzień to nawet osobiste mu nie wychodzą a jak gra świetnie to nie robi mu różnicy jak rzuci bo i tak trafi :jezora: zza linii ma dobrze dopracowane z tym co napisałem wcześniej, że umie je dobrze rozegrać taktycznie, a rajdy pod kosz... cudo z tym że nawet Go nie faulują bo nawet jak zdobędzie pkty to przy FT ma dodatkowo osobistego którego raczej wykorzysta ???? no mam nadzieję, że zagra życiówkę w Atlancie coś ala&#39; drugie spotkanie i będzie pięknie ????

prukst 0

prukst

Użytkownik
bo ja wiem czy słabszą stroną... jak Wade ma gorszy dzień to nawet osobiste mu nie wychodzą a jak gra świetnie to nie robi mu różnicy jak rzuci bo i tak trafi :jezora: zza linii ma dobrze dopracowane z tym co napisałem wcześniej, że umie je dobrze rozegrać taktycznie, a rajdy pod kosz... cudo z tym że nawet Go nie faulują bo nawet jak zdobędzie pkty to przy FT ma dodatkowo osobistego którego raczej wykorzysta ???? no mam nadzieję, że zagra życiówkę w Atlancie coś ala&#39; drugie spotkanie i będzie pięknie ????
Co prawda to prawda jak ma swój dzien to wszystko leci do kosza a mam jedno pytanie do ciebie lub do reszty, O&quot;neal prawdopodobnie nabawił sie jakiegoś urazu nie wiesz co to i na ile go ewentualnie wyeliminuje??

magiki 42

magiki

Użytkownik
O&#39;Neal, meanwhile, missed the game because of a slight concussion sustained when the Hawks&#39; Zaza Pachulia struck him in the face during Game 5, with little-used Joel Anthony opening the game in his place.
O&#39;Neal did not practice Thursday or Friday morning, but the Heat believed he would play. Doctors, though, conferred with O&#39;Neal shortly before tip-off and made the decision that he shouldn&#39;t go, not wanting to risk other potential problems with the concussion.
&quot;He&#39;s still a little bit groggy, still a little bit of a headache today,&quot; Heat coach Erik Spoelstra said. &quot;He wants to go.&quot;
--C Jermaine O&#39;Neal missed Friday&#39;s Game 6 because of a slight concussion. He&#39;s listed as day-to-day, making him questionable for Game 7. O&#39;Neal sustained the injury after being hit in Game 5 by Hawks reserve center Zaza Pachulia. O&#39;Neal dropped to his knees after taking the blow and remained on the floor. He returned to the game and was well enough to deliver a hard retaliatory foul to Pachulia.
takie cos znalazłem, a przetłumaczyć sobie chyba umiesz ????

D 27

danielsan

Użytkownik
Spotkanie: LA Lakers - Houston Rockets
Typ: LA Lakers -6,5
Kurs: 1.75
Buk: betgun
Analiza:
Pierwszy mecz kolejnej rudny PO. Glowni faworyci do tytułu kontra Rakiety z Houston. Faworyt wydaje się byc tylko jeden, Lakers od samego początku powinni usiąść i wykazac różnicę w umiejętnościach. Kobe i spółka odprawili w 5meczach UTAh, ktore w moim odczuciu jest silniejszą ekipą aniżeli Houston, którzy nieco napocili się z młodymi wilczkami z Portland, ostatecznie wykazując swoją wyższość. Wg mnie Lakers są stanie w drodze po tytuł zakończyć tę rywalizację nawet w 4 meczach, Kobe jest w formie, jest swietna atmosfera, u rywali nieco zawodzi i gwiazda #1 czyli Yao Ming, który wielokrotnie pokazywał, że w meczach z Lakers nie jest w stanie wiele ugrać. Jak dla mnie hendi na poziomie 7pkt, to value, spodziewałem się w granicach 10. Biorę z pocałowaniem ręki i polecam

jelinek 126

jelinek

Użytkownik
vs.

109 - 95
✅
Typ: Denver -4,5
Kurs: 1.75
Buk: betgun​

Analiza: Na dziś wybrałem te wieczorne spotkanie. Oba zespoły wystąpią w optymalnych składach na chwilę obecną brak wiadomości o absencjach na dzisiejszy mecz. Oczywiście będzie to ciężki mecz, gdyż oba zespoły w 1 rundzie PO spisały się bardzo dobrze. Jednak myślę, że zarówno SAS jak i NOH w ich obecnej dyspozycji nie byli przeciwnikami na miarę tych zespołów. Denver jednak dla mnie jest zespołem lepszym i dysponuję lepszą ławką. Myślę, że od początku meczu narzucą swój styl gry na przeciwniku. Gdzie jak gdzie ale jak Denver chce przejść do następnej fazy musi u siebie wygrywać. Handi 4,5 jest jak najbardziej realne do pokrycia.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Ja jednak w spotkaniu w Pepsi Center nie będę podejmował się typowania zwycięzcy, ponieważ Dallas może zrobić miłą niespodziankę ;) Jak zobaczyłem &quot;magiczną&quot; linię u/o to od razu wiedziałem, że postawię w tym spotkaniu over 206,5. Od kiedy pamiętam w takich spotkaniach przy ofensywnej grze obu zespołów, ta linia pękała. Może nieznacznie, ale była pokrywana i dzisiaj jestem tego samego zdania, że oba zespoły wrzucą statystycznie po 104 pkty. Wg będzie to otwarty mecz i mając świetne ekipy, bardziej nastawione ofensywnie jak pisałem wyżej, preferujące szybką a przede wszystkim skuteczną grę to myślę, że typ bardzo prawdopodobny. Oba zespoły są siebie godne, prezentują dobry basket, mają świętych liderów i do tego otwarta hala Pepsi Center, to wszytko pozwala mi stawiać &quot;magiczny&quot; over ????
no ale cholery, 204 sobie rzucili ????

jelinek 126

jelinek

Użytkownik
vs.

185 ⛔
Typ: over 188,5
Kurs: 1.91
Buk: Betgun​

Analiza: Dziś zagram właśnie ten typ. Moim zdaniem ta linia jest w sam raz, aby zagrać over. Boston nie tylko w ostatniej fazie PO ale i w końcówce sezonu zasadniczego w wyniku absencji KG zaczął grać bardziej otwarty basket i ta close game trochę się otworzyła. Co do Orlando także myślę, że na wyjeździe są w stanie dużo rzucić. Mam nadzieję, że mecz właśnie będzie w miarę otwarty i overek pęknie spokojnie. Mecz będzie napewno w miarę wyrównany Celtics ostatnio strasznie się meczą bez KG. Nie zdziwię się nawet jak Orlando sprawi niespodziankę jednak jak dla mnie za duże ryzyko.

prukst 0

prukst

Użytkownik
Dzisiaj polecam typ na zbiórki Howarda w meczu z Celtics. Choć już widzę, że bwin wycofuje się z linii na 10,5 i przechodzi na 13,5 ????
Howard jest wypoczęty po zawieszeniu i zdeterminowany udowodnić swoją przydatność do drużyny, która odniosła bez niego najłatwiejsze zwycięstwo w playoff.
W Magic oprócz środkowych, nikt praktycznie nie bije się o zbiórki, z tego wynikają regularne występy Howarda na poziomie 15 zbiórek (rekord w tegorocznych playoff - 24).
Inny ciekawy typ to punkty Rashard&#39;a Lewis&#39;a, który nie jest dobrym matchup&#39;em dla &quot;Big Baby&quot; Davis&#39;a. Sam o tym mówił Doc Rivers. Dodatkowo Lewis jest ostatnio w gazie - w ostatnim meczu 29 pkt. Linii ustawiona na bwin była na poziomie 18,5 myślę że kusząca.
tylko mała kwestia ma kłopoty delikatne gardłem i z tego powodu nie pojawił sie na rannym treningu więc może nie być do końca sprawny :p

everlast 0

everlast

Użytkownik
tylko mała kwestia ma kłopoty delikatne gardłem i z tego powodu nie pojawił sie na rannym treningu więc może nie być do końca sprawny :p
To chyba raczej Kobe, a nie Rashard lub Dwight, ale jeżeli masz rację to chyba będzie to już mała epidemia ;)

everlast 0

everlast

Użytkownik
Spotkanie: Atlanta Hawks @ Cleveland Cavaliers
Zakład: Który gracz uzyska więcej punktów?
Joe Johnson (Atlanta) -2,5
Mo Williams (Cleveland) +2,5
Typ : Mo Williams (Cleveland) +2,5
Kurs: 1.65
Bukmacher: Bwin
Joe Johnson w tym sezonie tylko raz zagrał dobre spotkanie w playoff - w decydującym meczu z Heat w poprzedniej rundzie rzucił 27 punktów, jednak tylko dlatego, że bardzo dobrze rzucał za 3pkt - 6/8. W serii z Cavaliers będzie miał przeciwko sobie jedną z najtwardszych obron ligi i przede wszystkim bezpośrednio na zmianę najlepszych obrońców Cavs - Delonte West&#39;a (który będzie go krył, gdy gra Hawks będzie oparta na obwodzie) i LeBron James, gdy Johnson swoją grę będzie opierał na penetracjach pod kosz.
Mo Williams natomiast powinien mieć stosunkowo łatwe życie z dwóch powodów. Pierwszy - obrona Hawks będzie koncentrować się na James&#39;ie. Po drugie, obrońca Williamsa - Mike Bibby mimo dużych umiejętności i doświadczenia, jest zdecydowanie wolniejszy od Mo, także obrońcy podkoszowi Hawks nie należą do tytanów i liczę na dużo wejść pod kosz i rzutów wolnych dla Mo.
Przewiduję 18-21 pkt dla Johnsona i 18-24 pkt dla Williamsa.

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
????Denver Nuggets - Dallas Mavericks:Jason Kidd - Ilość asyst + pkt (17.5)
Typ:over
Kurs:1.72
Buk:bwin

Dziwi mnie trochę tak niska linia na jego asysty i pkt po ostatnim meczu.Zacznijmy od tego że w PO tylko raz przekroczył ta linię i było to w meczu z SAS gdzie asystował 7 razy.Ostatni mecz z Denver zagrał bardzo słabo (pod względem celnych podań) masa niecelnych podań spowodowała że tak bardzo Denver odskoczyło w 4 kwarcie.Natomiast sezon zasadniczy wyglądał inaczej 702 asysty w zasadniczym co daje 8.7 na mecz rekord 20 takim wynikiem nie może poszczycić się nawet Rondo.Dallas czuje że może pokonać Denver na ich parkiecie i dzisiaj to zechce wykorzystać.kto wie jak by się zakończył mecz gdy nie zabrakło dokładności ze strony Denver myślę że dzisiaj tego błędy nie popełnią...Ostatnio również dobrze punktuje w meczu z Denver zdobył 15 pkt.Jego specjalność to rzuty z dystansu widać że siedzą mu te trójki średnia z 3 ostatnich meczów to 3 na mecz...Stawiam 9+14

everlast 0

everlast

Użytkownik
Spotkanie: Orlando Magic @ Boston Celtics
Typ : Rajon Rondo więcej niż 15,5 pkt
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bwin
Celtics mają nóż na gardle. Rondo w pierwszym meczu zagrał słabo, a mimo to zdobył 14 pkt (2/10 z gry, 10/12 z linii rzutów wolnych). Jest zdecydowanie za szybki dla Rafer&#39;a Alston&#39;a, a tym bardziej dla Anthony&#39;ego Johnson&#39;a. W dzisiejszym meczu będzie musiał rozpocząć mecz od agresywnej gry i pomóc zespołowi przez zdobywanie punktów, tak jak to robił w serii z Chicago Bulls. Po pierwszym meczu (a szczególnie jego pierwszej połowie) trener Doc Rivers był niezadowolony z braku agresji w grze Rondo, dzisiaj to musi ulec zmianie jeżeli Celtics mają mieć szansę.
Liczę na 18-24 pkt Rondo i wygraną Celtics.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom