>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA 2008/2009 - PlayOffs

Status
Zamknięty.
lalo 36

lalo

Forum VIP
Spotkanie: Lakers - Magic 1 kwarta
Typ: under 50.5
Kurs: 1.9
Bukmacher: Expekt

Analiza:

Dzisiaj drugie spotkanie w finale NBA, pierwsze spotkanie zdecydowanie bo aż 25 pkt. zwyciężyli koszykarze Los Angeles Lakers a najlepszym graczem meczu ponownie był Kobe Bryant który zdobył dla swojej drużyny aż 40 pkt., w ekipie Magików zawiódł D. Howart który zdobył zaledwie 12 pkt. co jak na niego jest bardzo mało ... Trener pewnie liczył na dużo więcej, dobrze w tamtym spotkaniu zaprezentował się nasz rodzynek w NBA Macin Gortat który na boisku przebywał bodajże 10 min. zdobywając 4 pkt. mając 8 zbiórek i 2 bloki ( nie jestem pewien bo piszę to z pamięci ale mam nadzieję że dobrze pamietać ^^ ) Pierwszego spotkania nie oglądałem więc nie mogę za dużo o nim powiedzieć ale jeżeli Orlando chce włączyć się w walkę o mistrzostwo musi w tym mecuz powalczyć a żeby tak się stało przede wszsytkim musza wyłączyć z gry Kobiego czyli poprostu zagrać lepiej w obronie :] Słyszałem w południe że Marcin może wyjść w podstawowej 5-tce było by to na pewno kolejny krok w przód naszego rodaka który i tak radzi sobie w NBA bardzo dobrze. Jednak gdyby polak wyszedł w podstawowej piątce byłoby to na pewno zmocnienie dla obrony bo polak ma właśnie zadania bardziej defensywne pod swoimi tablicami. Stawiam na udner 50.5 w pierwszej kwarcie, gdzie mogę szukać szans na wejście tego typu ? No właśnie w tym o czym pisałem wyżej czy gra obronna Magików bo tutaj muszą się oni poprawić aby móc zacząć myśleć o ofensywie, jeżeli Marcin wyjedzie w podstawie daje temu typowi jeszcze większę szansę bo nie dość że pod swoimi tablicami będą lepsi to w ataku nie rzucą za dużo pkt. bo Gortat jeszcze nie jest na tym poziomie ????
pozdROWienia ????
✅✅✅ 15:15 to się nazywa under ????

colorados 334

colorados

Użytkownik
założenia 3 mecze w Orlando i przynajmniej w jednym meczy LA wygrają po Handicupie plus 4 kurs 1.9 bukmacher expekt

zakładam tutaj mniej ryzykowne założenie nie stawiam że jeden z tych trzech meczy wygrają Lakersi czysto bez handicupu. Stawkowanie progresją tak aby wyjść na plusie;) Jeśli Orlando zwycięży teraz w 3 kolejnych meczach to będzie mistrzem,` ale nie sądzę żeby tak się stało. ( no niestety). Lakersi to na tyle doświadczona drużyna, że powinna chociaż w jednym ze zbliżających się meczy wyjazdowych wygrać lub przynajmniej przegrać nieznacznie. Nie będę wdawał się w analizy bo każdy z zainteresowanych zna siły i słabości obydwóch drużyny.
Polecam ten typ i ciągle mam nadzieję, że Orlando jeszcze powalczy, aczkolwiek obawiam się, że może to być jedno maksymalnie dwa zwycięstwa.

w pierwszym zwrot;)
niestety w drugim✅ nie gram już nba nie oglądam w tym sezonie po prostu Orlando przegrało na własne życzenie czemu Howard nie trafił tego wolnego, Turkoglu tez mógł ???? Fisher który nic nie trafiał trafił swój pierwszy rzut i doprowadził do dogrywki, po prostu nic tylko wszystkiego się odechciewa. nie gram kolejnego meczu ehh wstrętne La:kwasny4565:

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Wszyscy tak gadają :-D Jeszcze zobaczycie na co stac Magików.

p.s.w razie 3 win Orlando oni nie mają mistrza.2 mecze jeszcze w LA a tam będzie piekielnie ciężko.

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Spotkanie: Orlando Magic - LA Lakers
Typ: 1
Kurs: 1,56
Bukmacher: Betfair

Analiza:
Ekipa naszego jedynego rodzynka w NBA przegrywa w serii do 4 zwycięstw już 0-2. Przed nimi jednak mecze przed własną publicznością. W Los Angeles pierwszy mecz był katastrofalny w ich wykonaniu, w drugim jednak potrafili wyciągnąć wnioski z wcześniejszej porażki i doprowadzili do dogrywki. W trzecim meczu powinni zagrać jeszcze lepiej, biorąc pod uwagę atut własnej hali.
Formą u Orlando w drugim spotkaniu błysnął Rashard Lewis, który zdobył aż 34 punkty. Również ilość zbiórek u Magiców była dość wysoka i wynosiła 44 (przy 35 zbiórkach przeciwników). Niestety to do zwycięstwa nie wystarczyło, bo nadal ekipa z Orlando popełniała zbyt dużo błędów. W meczu nie błyszczał dotychczasowy lider zespołu - Dwight Howard, który był bardzo dobrze pilnowany przez defensorów gospodarzy. Po dwóch porażkach ekipa z Orlando ma przysłowiowy nóż na gardle. Jeśli nie uda się wyjść zwycięsko z najbliższego spotkania, to odwrócenie serii 3-0 może okazać się rzeczą nieosiągalną. To gospodarze będą w tym meczu pod ścianą i to oni muszą za wszelką cenę wygrać. Myślę, że jeśli znajdą receptę na Koby&#39;ego Bryanta oraz przebudzi się Howard, to gracze z Orlando powinni sobie poradzić w tym meczu. Do zwycięstwa w Los Angeles zabrakło niewiele - teraz dochodzi potężny atut w postaci własnej hali więc powinno im to pomóc osiągnąć sukces. Lakersi powinni zagrać na luzie, bo nic ich do zwycięstwa nie zmusza

lalo 36

lalo

Forum VIP
Propozycja !
Spotkanie: Orlando Magic - Los Angeles Lakers ilość pktK. Bryanta ?
Typ: Under 33.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bwin
Analiza:

Dzisiaj spotkanie numer trzy w finale najlepszej ligi koszykarskiej - NBA stan rywalizacji wynosi 2:0 dla ekipy z Los Angeles. Jeżeli Magicy chcą myśleć jeszcze o jakimkolwiek sukcesie w tym finale muszą pokonać dzisiaj Lakersów i zmiejszych rozmiary porażki do 2:1, okazja jest dobra bo wracają do własnej hali i teraz to oni trzy mecze rozegrają u siebie i powtórzę to jeszcze raz jeżeli chcą myśleć jeszcze o kolejnych meczach muszą ten wygrać ! A żeby stało się to realne muszą lepiej zagrać w obronie i powtrzymać Kobe Bryanta. Pierwszy mecz to kompletna deklasacja drużyny LAL wtedy na parkiecie niepodważalnie królował Kobe, drugi mecz wyglądał już całkiem inaczej: lepsza gra obronna + zatrzymanie Bryanta dało szansę na wygranie tego meczu bo na sekundę przed końcem to Orlando miało piłkę i rzut do kosza jednak spudłowali... W dogrywce popełnili niestety za dużo błędów, trzy starty pod rząd i ucieczka Lakersów na 6 pkt. i w tym momencie sprawa mecze była rozsrzygnięta. W drugim meczu dobrze wypadł rezerwowy L.Odom który zdobył 17 pkt. i to chyba to było kluczem do sukcesu bo Orlando nie wzięło pod uwagę tego gracza kiedy rozpracowywali przeciwnika, w ekipie Orlando natomiast dobrze wypadł R.Lewis który zdobył aż 31 pkt. Dzisiaj Orlando jeżeli marzy o sukcesie musi znów zagrać dobrze w defensywie, a że potrafią to robić udowodnili to w meczach z Cleveland tam także dobra obrona była kluczem do sukcesu, co prawda tam aż tak się nie udało zdetronizować Lebrona jednak z meczu na mecz zdobywał on coraz mniej pkt. ( z tego co pamiętam ) wierzę że dzisiaj będzie tak samo z gwiazdą Lakersów i nie pozwolą mu zdobyć wielu pkt. a zarazem odbiorą mu chęć do grania :] Vamosss Orlando !
pozdROWienia ????
✅✅✅ 31 pkt.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Spotkanie: Orlando Magic - Los Angeles Lakers
Typ: Poniżej 200 pkt
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Analiza:

To już czwarte spotkanie w finale, jak na razie Lakersi prowadzą 2:1 jednak dziś w nocy kolejne spotkanie w hali Magików, pierwsze wygrali 108:104, czy drugie również okaże się dla nich zwycięskie ? Po raz kolejny kluczem do sukcesu będzie obrona + zatrzymanie Kobiego, nie będę pisał po raz kolejny o tym bo pisałem to już ostatnio i przed ostatnio ... Dzisiaj linia na u/o ustawiona na poziomie 201 pkt. ja nawet obniżyłem ją sobie do 200 i szczerze wątpię ze zostanie ona przekroczona, ostatnio słuchałem/czytałem gdzieś wywiad o liderze Orlando D. Howardzie, jeden ze specjalistów wypowiedział się że Dwight jest w swoich zagraniach bardzo obliczalny, że nie ma jeszcze tyle zasobów kombinacji rozwiązania akcji żeby nie szło odczytać co chce zrobić, Howard stawia przede wszystkim na grę fizyczną jednak natychmiastowo odwołał się do tego sam Dwight który powiedział że on wie że jeszcze nie jest na tyle dobry i że cały czas nad sobą pracuje, kiedyś gdy nie dostawał piłek był zawiedziony i odchodziła mu chęć do gry jednak powiedział że teraz to się zmieniło i wie że musi wałczyć także pod swoimi tablicami i tutaj także pomagać kolegom z drużyny. Howard w dotychczasowych meczach aż tak nie błyszał zdobywając zalednie 12 oraz 14 ( chyba się nie myle ?;&gt; ) punktów, myślę że po trzech grach taktycy Lakersów jeszcze bardziej rozszyfrowali gwiazdę Orlando i dzisiaj także nie poszaleje, nie zdobywając zarazem zbyt dużo pkt. O niebo lepiej radzi sobie natomiast Kobe Bryant który w każdym spotkaniu zdobywał po ponad 30 pkt. jednak z meczu na mecz zdobywał ich coraz mniej a to także znaczy że z meczu na mecz taktycy Magików rozpracowywują tego gracza i dzisiaj także powinien zdobyć ich trochę mniej może nawet zejdzie poniżej 30 ? Oby bo wykluczenie tych dwóch zawodników z gry byłoby niezwykle ważne dla typy under 200. Pewnie znów znaczną rolę odegrają Ci o których się nie spodziewamy że zdobędą aż tyle pkt. jak np. Lewis w drużynie Orlando czy Odom w drużynie Lakersów, na pewno każda drużyna chce zatrzymać tych nabardziej pkt. i myślę że się im to uda a Ci zawodnicy drugo planowi nie zdobędą aż tylu pkt. a to będzie miało znaczenie dla typu. Ostatnio usłyszałem fajne zdanie finał jest jak walka dwóch pięściarzy wagi ciężkiej czy można to zdanie odwołać do tego typu ? Myślę że tak, ponieważ będą oni chcieli przede wszystkim nie stracić pkt. a dopiero później zdobyć ... Czy pisać tutaj statystyki z meczu które są już za Nami ? Myślę że mogę napisać jednak nie mają one przecież wielkiego wpływu na dzisiejszy meczu bo każdy się od siebie różni i meczu z meczem zarówne w piłce, koszykówce jak i w każdym innym sporcie nie wolno ze sobą porównywać bo każdy jest inny :spokodfhgfh:
Mecz nr. 1 : 100 - 75 = 175 ✅
Mecz nr. 2 : 88 - 88 ( 101 + 96 ) = 197 ✅
Mecz nr. 3 : 108 + 104 = 212 ⛔
Jak będzie tym razem ? Tego dowiemy się już około godziny 6 nad ranem kiedy zakończy się 4 mecz finałowy najlepszej ligi koszykarskiej na świecie, mam nadzieję że wejdzie mój typ na under 200 oraz że zwycięży drużyna naszego rodaka M. Gortata któremu bardzo kibicuję i mam nadzieję że zagra jak najwięcej min. w tym meczu i powstrzyma ataki Lakersów :spokodfhgfh: Vammosssss Orlando :smile:
pozdROWienia ????
e:✅✅✅ Wynik 190 po dogrywce ... Mogłem nawet dużo niżej obniżyć linie ale co tam kurs 2.00 też jest dobry ???? Szkoda tylko że Orlando przegrało ????

colorados 334

colorados

Użytkownik
nie mów, że nie mieli szczęścia najpierw Howard wysatrczyło, że trafiłby rzut chociaz jeden rzut wolny, wcześniej Turkoglu zaczął w końcówce nie trafiać rzutów wolnych no i ten rzut Fishera i pozamiatane niestety..ale takie życie, może za rok ktoś inny wygra z LA, bo w tym roku już nie wierzę ????
po prostu nie lubię LA, nie lubiłem i lubić nie będę..i stąd taki a nie inny mój nieobiektywny komentarz, chociaz każdy kto oglądał ten mecz musi przyznać , że w końcówce przed dogrywką LA miało dużo szczęścia.. ale cóż taki sport i nie ma się o co sprzeczać, w tamtym roku LA przegrało z Bostonem w tym prawdopodobnie wygra, ale żal Howarda zrobił dużo( nie chodzi o same punkty,ale o bloki zbiórki) ale przez wakacje niech potrenuje lepiej te rzuty wolne;)

Z 65,3K

zwierzakus

Użytkownik
Howard nie trafiając 2 wolnych w kluczowym momencie pokazał że jest jeszcze zawodnikiem niedojrzałym,który musi się jeszcze wiele nauczyc.Rzut Fishera,to nie był fart-on z kolei pokazał jak bardzo jest wyrachowanym i doświadczonym zawodnikiem.Przez cały mecz prawie nie istniał a w 2 najważniejszych momentach gry rzucił swoje 2 JEDYNE w tym meczu trójki.To nie jest fart.To są umiejętności i doświadczenie.
No chyba że fartem jest też perfekcyjna obrona Lakersów na 4,5 sek.do końca meczu(dobrze że nie było błędu 5 sek. dla Orlando)...

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Żenada.Z takim czymś meczu się nie wygra na tym poziomie.W kluczowym momencie 2 pudła i błąd taktyczny Van Gundego bo ja mimo wszystko nie ryzykował bym tej dogrywki i przy +3 faulował.A Howarda na ostatnie 30 sek. bym na ławe posadził bo takiego ślamazarnego koszykarza jeszcze nie widziałem.Mimo ,że kibicuje Orlando itp. itd. to żal mi było tego dopingu pt,,MVP!MVP!&quot; przy rzutach Howarda :-D co jak co ale nawet gdyby ten tytuł wygrali Magic (co na 99% się nie wydarzy) mvp powinno trafic do Turkoglu.

Jedno jest pewne:

-Przyczyną porażki w dzisiejszym meczu są słabo wykonywane rzuty wolne i głupie błędy Howarda w grze 1 on 1 z Gasolem.To co pisałem po meczu w LA.

Wielka szkoda i totalna załamka bo ten mecz w 100% był do wygrania.2 porażki Orlando w spotkaniach w ,których spokojnie mogli wyjśc zwycięsko.Szkoda,wielka szkoda ;(

lalo 36

lalo

Forum VIP
Spotkanie: Orlando Magic - Los Angeles Lakers Różnica zwycięstwa
Typ: Orlando 6-10 pkt.
Kurs: 5.00
Bukmacher: bwin
Analiza:

No z pewnością dogłębnej analizy tutaj nie będzie bo przy takim typie takiej być nie może, prawdopodobieństwo jest o wiele wiele niższy niż na 12 czy na u/o, bo nie dość że spotkanie może wygrać LAL to na inne różnice punktowe jest aż sześć rozwiązań jednak ja wybrałem wygraną Magików różnicą od 6 do 10 pkt. ???? Dzisiaj gra numer 5, wynik 3:1 dla Lakersów więc chyba nie muszę mówić co to oznacza dla ekipy Marcina Gortata :] Albo może jednak powiem bo nie wszyscy są kumaci ???? Oznacza to nóż na gardle :eek: nie no koniec tych wygłupów bo jeszcze się ktoś na mnie obrazi że nie pisze na tematy czysto sportowe :] Orlando w ostatnim meczu miało okazję na zremisowanie pojedynku 2:2 jednak ich cały wysiłek z pierwszej połowy został roztrwoniony w drugiej części spotkanie ... Czy dzisiaj Orlando wygra, zniweluje wynik na 3:2 i pojedzie jeszcze na spotkanie do Angeles z nadzieją na wygranie tego finału ? Myślę że tak :] Orlando ma z pewnością jeszcze kilka wariantów którymi może zakoczyć LAL jednak czy te zwycięstwo będzie aż tak pokaźne ? Według moich jakiś tam teori będzie to wygrana właśnie w okolicach od 6 do 10 pkt. Sądzę że całe spotkanie Magicy będą kontrolowć właśnie z przewagą około 10 pkt. jednak w końcówce Braynt za 3 i skończe się na 7 pkt. wygranej Orlando ^^ nie no oczywiście trochę mnie fantazja ponosi ale czy można napisać dobrą analizę do typu na różnicę zwycięstwa ?;&gt; Wg. mnie nie i nie będę się wysilał za bardzo, na wygraną Magików liczę bo przemawia za Nimi kilka atutów: własna hala, większa determinacja, rozpracowanie Kobiego bo choć rzuca dużo to z meczu na mecz coraz mniej i zastanawia mnie jeszcze jedno czy Lakersi będą chcieli odebrać nagrodę w hali Magików ? Czy nie będą chcieli odłożyć tego do siebie ? Bo przecież mają przewagę 2 wygranych i kolejnych meczy u siebie :] Myślę że to może siedzieć w ich głowach a żeby nie było blamażu to nie przegrają wysoko a w różnicy 6-10 pkt.:smile:
pozdROWienia ????
⛔ Wygrana LAL :ienia ????
⛔ Wygrana LAL :[

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik

Dzisiaj w nocy zakonczył sie moim zdaniem jeden z nudniejszych sezonów NBA.LA
ma misia Kobe MVP finałów a Phil dodaje do swojej bogatej kolekcji kolejne mistrzostwo.Seria byłe niezwykle jednostrona jeśli patrzeć na wynik..kto wie jakby sie potoczył dalej ten finał w przypadku wygrania przez Magic 2 przegranych spotkań.Wydaje i sie że Lakers i tak by wygrali tylko w innym stosunku.Dominowali w tym finale niepodzielnie...świetnie grał Kobe który w tym momencie zamyka usta wszystkim krytykom i niedowiarkom.&#39;&#39;Hey Shaq, tell me how my ass taste ?!&#39;&#39;:razz:.Nie przepadam za LA ale zasłużyli na misia.Należało im sie należało sie Kobemu.Powstała świetna ekipa i miejmy nadzieje że sie nie rozsypie.

colorados 334

colorados

Użytkownik
oj szkoda ze Garnett nabawił się tej kontuzji może Boston daliby radę ????
więc do następnego sezonu ???? mam nadzieję że La nie wygrają ponownie:jezora:

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
A ja mam nadzieję ,że się rozsypie bo w tym składzie w przyszłym sezonie też zdobędą mistrza a ja im nie kibicuję :jezora:

Teraz sezon ogórkowy (transferowy).Ten rok to nic.W przyszłym okresie transferowym jakie gwiazdy będą na ,,wolnych agentach&quot;.Za 2 lata NY Knicks pewniaki do mistrza. :-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom