>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA 2008/2009 - PlayOffs

Status
Zamknięty.
S 378

songo

Użytkownik
Za zwycięstwo Cleveland płacą 1.18. Nie warto grać.

Dziś gram:

Ile punktów zdobędzie Delonte West (Cle)?
Over 12.5 Typ: 1.85 Bwin ⛔11

Wydaje się, że linia jest dobra i warto zagrać. West potrafi dobrze rzucić z półdystansu, jak i wejść pod kosz. Za nim do zespołu trafił Wiliams był drugim najlepszym graczem Cavs. Teraz zespół Cavs jest bardziej wyrównany, więc i zdobycze punktowe różnie się przedstawiają. Dziś liczę, że przed własną publicznością spokojnie rzuci te 13pkt. W play off jest trzecim strzelcem drużyny, rzuca średnio 13.3 pkt.

Hedo Turkoglu (Orl) - ilość zdobytych punktów
over 14.5 kurs: 1.75 Bwin ✅15

Troszkę bardziej ryzykowny typ... Turek aż do końcówki 6 meczu w serii z Bostonem prezentował się fatalnie. Gdyby Magic odpadli obok SVG na niego spadlaby lawina krytyki. W szóstym meczu grał fatalnie, ale trafił ważną &quot;trójkę&quot;, która przypieczętowała cenne zwycięstwo. W decydującym meczu nr 7 błysnął i rzucił 25 pkt. Tylko w tamtym meczu Boston zagrał ospale i słabo bronił, często więc miał czystą pozycję rzutową. Cavs grają bardzo dobrze w obronie i dziś będzie miał zdecydowanie trudniej. Średnia punktów w po: 14,2

colorados 334

colorados

Użytkownik
no zgadzam sie na Clevland za niska stawka. Oczywiście można grac Kawalerzystów z ujemnym handi ale jakos bardziej przekonuje mnie plus 10 dla Orlando niz - 10 clevland a czy słusznie wkrótce odpowiedz ????

pewnie jak Turkoglu rzuci ten over to mój typ również wejdzie;)

J 13

jrq-

Użytkownik
Spotkanie: Cleveland(-4.5) - Orlando [HANDICAP HT]
Typ: 1
Buk: BWIN
Kurs: 1.87
Analiza: Dziś o 2:35 czasu polskiego w Quicken Loans Arena w Cleveland odbędzie się finał Konferencji Wschdoniej. Cavaliers podejmować będą u Magic, zespół Marcina Gortata. Na początek jedna bardzo ważna informacja - Cavs w sezonie zasadniczym przegrali dwa mecze (ostatni, z 76ers, rezerwami oraz z Lakers). Bilans 39 - 2 budzi respekt. Dodatkowo drużyna gospodarzy wygrała ostatnie 8 spotkań fazy Play Off, odprawiając z kwitkiem drużyny Hawks oraz wcześniej Pistons. Były to rywalizacje jednostronne, w czasie których brylował tylko i wyłącznie LeBron James. Tło dla tego zawodnika stawil zespół, który również spisywał się świetnie. Świetne zmiany dawała cała ławka - nie będę wymieniał z nazwisk, bo nie chcę nikogo pominąć ;) James dokonał już jednej wielkiej rzeczy, został MVP sezonu zasadniczego. Zgodnie z historią tego wyróżnienia, dostaje ją zawodnik, który dokona czegoś historycznego. W przypadku Lebrona był to niesamowity bilans 66-16. Obie drużyny zagrają w najmocniejszych składach. Teraz Orlando (bilans wyjazdowy: 27-14). Drużyna, która może szokować. Potrafi wygrać na wyjeździe z Bostonem, by w banalnej sytuacji przegrać u siebie z Toronto. Na pewno sporo ten zespół stracił na kontuzji Nelsona, jednak jest zmuszony do gry bez niego przez dłuższy czas. Sądzę, że dziś Cavaliers będą bardzo zmotywowani. Będą chcieli zrobić po prostu niezły pokaz. Liczę na mocne wejście w mecz już od pierwszej kwarty, a w drugiej, zwanej kwartą rezerwowych na przypieczętowanie 5 punktowej przewagi po przerwie.
WESZŁO 63-48

colorados 334

colorados

Użytkownik
po takim meczu można powiedzieć król jest jeden LBJ, ale 49 punktów nie wystarczyło jednak ???? Orlando zgodnie z planem plus 10 ???? a nawet z nadwyżką po cichu liczyłem na zwycięstwo jednak cóż magia hali Kawalerzystów spowodowała jednak że tak nie postawiłem, bo przy wyrównanych drużynach wszystko mozliwe ale i tak pozostaje cieszyć się z trafionego typu ???? następny mecz zapowiada się równie ciekawie ???? sądzę że będzie po 1 po kolejnym meczu ale na razie to takie przeczucie ????

R 5

real1

Użytkownik
No może i król jest jeden ,ale nawet jego magiczne 49pkt nie przesądziło o wygranej jego zespołu kto to będzie pamiętał jak i tak przegrają ten finał?;0 Marcin Gortat w barwach Magic spędził na parkiecie 9 minut i 58 sekund. Polak zdobył cztery punkty oraz zaliczył dwie zbiórki.
Finał play-off Konferencji Wschodniej:
Cleveland Cavaliers - Orlando Magic 106:107 (33:19, 30:29, 19:30, 24:29)
Cavaliers: L. James - 49 pkt. (8 asyst, 6 zbiórek), M. Williams - 17 pkt. (5 asyst), A. Varejao - 14 pkt. (6 zbiórek), D. West - 11 pkt. (6 asyst), Z. Ilgauskas - 10 pkt. (10 zbiórek), J. Smith - 5 pkt., W. Szczerbiak - 0 pkt., B. Wallace - 0 pkt., D. Gibson - 0 pkt.
Magic: D. Howard - 30 pkt. (13 zbiórek), R. Lewis - 22 pkt. (7 zbiórek), H. Turkoglu - 15 pkt. (14 asyst, 6 zbiórek), M. Pietrus - 13 pkt., R. Alston - 11 pkt. (8 asyst), A. Johnson - 5 pkt., C. Lee - 4 pkt., M. Gortat - 4 pkt., T. Battie - 3 pkt.
stan rywalizacji: 1:0 dla Magic.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Z całym szacunkiem dla króla...zagrał wczoraj kapitalnie ale w tym sezonie ja jeszcze nie widziałem żeby był tak potwornie zmęczony w koncowych partiach spotkania.Efektem tego jest nieudolność pozostałych graczy cavs...tylko jedno im wyszło w całym spotkaniu - I kwarta.W I kwarcie grali zespołowo i dominowali..potem wszystko sie rozsypało.to jest nie realne na dłuższą mete by James robił świetną robote a reszta miała to w dupie...nie przy takiej sile w ataku jaką dysponują Magic.Co robił Ilgauskas?nic nie robił...facet wogóle ne potrafi poradzić sobie z Howardem i może by tak spróbować manewru z Benkiem?może on spróbuje jakoś ograniczyć Dwighta bo litwinowi sporo brakuje np. do Perka.Jeśli nie przebudzi sie Mo Ilgauskas i wogóle niech starają sie odciążyć Jamesa to jest szansa...hmm może to brzmi śmiesznie ale w moim odczuciu Cavs mają problem i jeśli nic sie nie zmieni to tak jak już gdzieś pisałem z fantastycznej gry w regular season i starć z Pistons i Hawks będziemy mieli szybki wyjazd na wakacje

colorados 334

colorados

Użytkownik
macie rację jeśli chodzi o wsparcie dla Jamesa było niewielkie, cóż można od niego wymagać to w zasadzie on ciągnie grę całej drużyny i w pełni zasłużył na MVP sezonu zasadniczego, ktoś kiedyś na innym forum opisywał że Kobe ma gorszych pomocników niż James no ale jak dla mnie była to wielka pomyłka. W Clevland nie ma drugiego allstara no czasem kandyduje do tego miana Williams, w Lakersach jest odwrotnie wystarczy podać takiego Gasola. Ostatnio inni gracze podkoszowi trochę spuścili z tonu chodzi mi tutaj o Odoma i Bynuma no ale w końcu znów mogą zacząć grać lepiej. Więc jeśli dojdzie do finału LA Clevland co wcale nie jest aż takie pewne przewagę powinni mieć La, ale jak na razie to odległe gdybania trwają półfinały dopiero pierwsze mecze za nami i wszystko jest jeszcze możliwe ????

colorados 334

colorados

Użytkownik
Clevland - Orlando

znów powtórka z rozgrywki, i znowu stawka 5.34 na Orlando ????
Prawdopodobnie tym razem Cleveland wygra, ale coś James taki wymęczony był w ostatnim spotkaniu i trochę kuśtykał pewnie to nic poważnego, no ale zawsze sygnalizuj przemęczenie lidera zespołu ???? Nie wiem jak się skończy ten mecz to może być zwycięstwo wysokie Clevland bo w podświadomości Orlando może być ten jeden zwycięski mecz na wyjeździe. No ale chłopaki na pewno będą walczyć ten mecz to taki ostatni szansa Clevland bo 0 do 2 u sibie nie na wrózy nic dobrego.
No ale mimo wsyzstko są to wyrównane zespoły i stawiam za większa stawkę Orlando plus 10 kurs 1.8 bet 365 no i tak symbolicznie na zwycięstwo Orlando. Wiem że to nie rzeczowa analiza i dość kiepska ale każdy z zainteresowanych wie jak grają te drużyny, a że Orlando wygra na pewno jest bardziej prawdopodobne niż te 1.17 na Clevland . Więc mój typ opieram na ostatnich meczach pomiędzy tymi zespołami ( częstsze zwycięstwa Orlando) i zaniżanym kursem i nie docenianim Orlando przez buki:p generalnie jak wychodzi z obecnych półfinałów stawiając na zwycięstwa gości można o wiele więcej zarobić no i tego będę się trzymał:p
a więc go Magi go Gortat ???? ):spokodfhgfh:✅

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Le Bron nie powinien być zmęczony, bo przypominam że Cavs ostatni mecz przed GAME 1 grali 8 dni wcześniej ;-) Ogólnie moim zdaniem Magic wygrali dość szczęśliwie, Cavs byli zbyt pewni siebie po pewnie wygranej pierwszej połowie. Potem zaczęła się nerwówka i nikt nie grał z LBJ i był taki efekt jaki był. Dziś spodziewam się pewnego zwycięstwa Cavs ale kursy są nie do grania. Myślę, że lepszym momentem będzie GAME 3 ;-)

colorados 334

colorados

Użytkownik
no tak ale grając kurs 5 z góry skazuję się na porażkę więc nie będzie co płakać:p ale bardziej koncentruje się na tym Orlando plus 10 ???? może Orlando powalczy w końcu 10 punktów to trochę jest a jak na razie 3 mecze półfinałowe są praktycznie na styku ???? zresztą Orlando od Clevlend dawno nie dostało lania powyżej 10 punktów:p

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Fajny zakład jest w betgun. Ile punktów zdobędzie Marcin Gortat -4,5+ ???? Może sobie zagram symbolicznie-patriotycznie, a potem będę kibicował Polakowi ;)
A na poważnie to gram Magic +9,5. To już są finały konferencji i nikt nie odpuszcza nawet sporo przegrywając. Mecze będę z pewnością kończyły się bliskimi wynikami i nie wiem czemu buki tak bardzo faworyzują Cavs. Oczywiście są oni faworytami, ale Magic potrafią z nimi grać. Warto wspomnieć choćby spotkanie dość prestiżowe, ostanie h2h tych drużyn przed play-offs, gdzie Magic u siebie niemal ośmieszyli Cavs prowadząc nawet 40. punktami. Takie handi na Cleveland według mnie jest zbyt duże i dlatego gram na Magic +9.5. Ewentualnie zagram jeszcze Orlando over 89.5.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
poraz kolejny swietnym typem jest CAVS do przerwy -4,5 po kursie 1,85 typ wydaje sie jeszcze pewniejszy niz w pierwszym meczu. CAVS beda skoncentrowani maksymalnie i na pewno beda chcieli pokazac swoja sile. IMHO stawiam na wysoka wygrana w calym meczu

pozdro
hug

J 13

jrq-

Użytkownik
Ja odgrzeje swoją analizę, kilka postów wyżej. Do dzisiejszego spotkania znów będzie ona aktualna, a pisać dwa razy tego samego mi się nie chce, bo nie ma sensu ;)
A więc, Cavs -4.5 HT
WESZŁO 56-44

colorados 334

colorados

Użytkownik
pewnie wejdzie Cavs do przerwy ???? i Orlando po przerwie i każdy będzie happy ????

pechowo Orlando ale stawiając takie mecze na Clevland można dostać zawału:p
ale główny typ plus 10 dla Orlando trafiony:p✅

colorados 334

colorados

Użytkownik
dzisiaj gram meczy Denver - LA La handi plus 7 bet 365 ✅

długo zastanawiałem się jak obstawić to spotkanie. Rozpatruję jednak to plus kolejne spotkanie w Denver.
Zastanawiałem się czy La stać na jedno zwycięstwo wyjazdowe w tych dwóch meczach. Prawdopodobnie tak, aczkolwiek nie jestem tego pewien na 100% więc zagram mniej ryzykowną wersją.
W pierwszym meczu Lakers plus 7 kurs w bet365 1,5 w przypadku porażki następny mecz gram identycznie z tym że zwiększam stawkę aby wyjść na swoje;) Na pewno chociaż jeden z tych meczy będzie aż tak bardzo wyrównany, a jak wskazują dotychczasowe mecze półfinałowe decydują minimalne różnice punktowe o zwycięstwie. W sumie ten wariant przy niższym kursie wymaga większych wkładów. Drugi wariant stawianie progresją na Lakers jest bardziej ryzykowny ale ze względu na kurs wymaga mniejszych wkładów finansowych.
Co do analizy meczu to szykują się duża liczba gier w tej parze ???? Lakersi będą grać z nożem na gardle to nie Houston z którym w decydującym meczu robili co chcieli, Denver bardzo dobrze gra na wyjazdach w tegorocznych playoffach a mając takich zawodników jak będący w życiowej formie Melo czy profesor Billups na pewno jest to łatwiejsze. Oczywiście można grać odwrotnie na Denver ale ja mimo wszystko stawiam na pewniejszą firmę w tych dwóch meczach La, a czy dobrze to sie jeszcze okaże;) W razie czego zawsze można zminimalizować straty na live ???? Co sądzicie o dwóch najbliższych meczach pomiędzy LA i Denver? ????

T 0

tominho

Użytkownik
Jestem pewnien na 100% ze jak w przypadku z Huston bedzie po 1 zwycieztwie obu druzyn . 1 mecz wygraja La Lakers roznica kolo 6 pkt a drugi grubo przegrja kolo 12 i rywalizacja skonczy sie zapewne w 7 meczu , bo jest kryzys i trzeba zarazbiac

colorados 334

colorados

Użytkownik
hmm no jak powiedziałeś tak się stało 6 punktów;) wszystko ładnie trafione. Kurcze zabrakło punktów Melo trochę w drugiej połowie. Gasol i Bryant wzięli ciężar zdobywania punktów na siebie w ostatniej kwarcie, za dużo fauli w tej ostatniej i niestety LA wygrali:cry:

colorados 334

colorados

Użytkownik
świetny typ Tominho zagrałem drugi mecz na Denver i widzę ze po 2 ????
no ale cóż nie mam dostępu teraz do netu tylko tyle co w cafe więc koniec z oglądaniem i typowaniem;) może zdążę przed wielkim finałem to zmienić bo tak to kiszka ????

B 0

bartinio21

Użytkownik
mozesz jakos to rozpisac, wzory czy model trendu jakis? bo nie wiem skad wnioskujesz taki typ
wnioskuje tak, poniewaz tak jak napisal Tominho jest kryzys i Cleveland musi doprowadzic do remisu nie wiem tylko iloma punktami sa wstanie wygrac chociaz mysle ze wygraja powyzej 10 punktami I w tym moje pytanie jak wy sadzicie iloma punktami sa wstanie wygrac

Cleveland Cavaliers z 1-5 4,30
Cleveland Cavaliers z 6-10 5,50
Cleveland Cavaliers z 11-15 8,50
Cleveland Cavaliers z 16-20 13,00
Cleveland Cavaliers z 21-25 25,00
Cleveland Cavaliers z 26 lub więcej 40,00
Orlando Magic z 1-5 4,20
Orlando Magic z 6-10 5,20
Orlando Magic z 11-15 7,50
Orlando Magic z 16-20 12,00
Orlando Magic z 21-25 21,00
Orlando Magic z 26 lub więcej 30,00

Pozdrawiam

T 0

tominho

Użytkownik
Doloze swoje 2 slowa co do tego meczu . Orlando raczej wg mnie tak wysoko nie przegra a patrzac ze 1 mecz byl blizniaczo podobny to tego w sezonie zasadniczym wiec dzis sadze ze Orladno wygra rowniez roznica kolo 4 do 15 punktow . Kurs na zwyciezce bardzo dziwny 1,95 do 1,94 a Orlando watpie ze beda chcieli rozegrac 7 meczy sadze ze skonczy sie 4;2 dla Orladno

25/05-09 NBA Playoffs Orlando vs. Cleveland 99:89
30/01-09 NBA Orlando vs. Cleveland 99:88

04/04-09 NBA Orlando vs. Cleveland 116:87

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom