Philadelphia 76ers - Sacramento Kings 125:91
typ: under 194 kurs: 2.35 bukmacher: bet365
Na poczatku moze napisze ze z tym co sie dzieje w Sixers jestem na biezaco, widzialem wszystkie ich mecze ;p Troche lepszej gry w ich wykoaniu spodziewlaem sie przed sezonem, narazie troche zawodza, chociaz to co pokazali w pierwszej poliowie meczu z Hawks to bylo mniej wiecej to co kibice 76ers sa ogladac. druga polowa to juz inna sprawa, nie wiem jakim cudem przegrali ten mecz ;p slabo w tamtym meczu zagral jeden z moich ulubionych zawodnikow Lou Williams, mial wrecz fatalna skutecznosc 16% i trafil tylko 1 rzut... W swietnej formie na poczatku sezonu jest Samuel Dalembert, Elton Brand gra zgodnie z przewidywaniami, ale stac go na wiecej. Mecz z Atlanta, tzn pierwsza polowa, byla popisem Thadeussa Younga, ktory po przyjsciu Branda gra na swojej nomilanej pozycji i w koncu moze pokazac swoj najwiekszy atut- rzut z poldystansu. We wspomnianym fragmencie meczu praktycznie sie nie mylil. Dzisiejsze spotkanie powinno przypominac to z NY Knicks. Rywal jest wyraznie slabszy od Sixers. To ciekawa druzyna, potrafia atakowac, ale raczej nie tak skutecznie by zlamac defensywe 6ers. Jak dla mnie linia u/o na ten mecz jest za wysoka, Sixers nie osiagaja duzych liczb po swojej stronie, rzadko kiedy przekraczaja setke, na dodatek graja zbyt dobrze w obronie, aby Kings mogli sie chociaz zblizyc do takiego rezultatu.
EDIT: szkoda ze zasnalem i nie widzialem meczu... przegapilem jedna z niewielu okazji zeby zobaczyc Sixers w up-tempo, bo tak to musialo wygladac, skoro przeciwko Knicks, w meczu z druzyna nie broniaca, grali spokojnie i tylko w paru fragmentach przyspieszyli a w sumie rzucili 106 pkt. tutaj w kazdej kwarcie over 30 ???? ladnie