>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Europy w siatkówce kobiet - Serbia i Włochy 2011

Status
Zamknięty.
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Rosja - Holandia
Mecz na szczycie grupy D. Kto wygra będzie miał więcej czasu wolnego i ćwierćfinał w garści. Do tego można tutaj dołożyć pojedynek wielkich atakujących - po jednej stronie Gamova która już zdobyła prawie 60 punktów, po drugiej fantastyczna Manon Flier.
To co grają Rosjanki, jest jak na razie słabe, ale dlatego że odpuszczają. Nie wiem czemu trener oszczędza tak Makhno, może liczy na zaskoczenie Holenderek właśnie poprzez wystawienie w tym spotkaniu tej zawodniczki. A na pewno przyda się ktoś, kto uspokoi przyjęcie i kilka razy obije perfidnie blok. Przewaga Holenderek na środku powinna być bardzo widoczna, to co wyprawiają Morozowa i Melkurova to po prostu żenada. Strasznie wolno się przemieszczają, opóźnione reakcje, atak także nie taki jaki powinien być. Duże pole do popisu dla Wensink i Viesser. Jeśli chodzi o przyjęcie - tu przewaga po stronie Rosji o ile zagra Makhno - jak zagra np. Fateeva może być gorąco.
Mam nadzieje, że uda się Holandii kilka razy zatrzymać kąśliwym blokiem Gamovą, tym bardziej że rozgrywająca bardzo często rezygnuje z rozgrywania i wszystko co przechodzi przez jej ręce trafia właśnie do Gamovej.
Jeśli zobaczymy tutaj Rosję z pierwszego spotkania na ME to może być mała niespodzianka i wygrana Holandii. Kursy przystępne - 1.40 na seta Holenderek biorę z przyjemnością. A tak btw. wczoraj Hiszpania była bliska urwania punktów Rosji, to Holenderki tego nie zrobią?
Moje propozycje:
Holandia +2.5 --- 1.40 @ 8/10 ✅
Holandia +1.5 --- 2.00 @ 5/10 ⛔
Holandia wygra --- 3.25 @ 3/10 ⛔
WYNIK: 3-1

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Rosja - Hiszpania under 130,5 @ 1,85 willhill ⛔ 198 :eek:
Serbia - Francja
under 140,5 @ 1,85 willhill ⛔ 165
Spore zaskoczenia liczyłem że Serbki bardziej skoncentrowane podejdą do tego spotkania, a to wielkie zaskoczenie jak w pierwszym secie się męczyły.
Rosja - Holandia 1 @ 1,42 pinnacle ✅ 3-1
Rosjanki wczoraj bardzo mocno męczyły się z Hiszpankami. Wygrana 3-1 jest małą sensacją patrząc na klasy obu zespołów. Dzisiaj zmierzą się dwie najlepsze drużyny grupy D i myślę że zwycięsko z tego pojedynku wyjdzie reprezentacja Sborny. W bardzo dobrej formie jest Gamowa co potwierdziła w poprzednich spotkaniach 26 i 31 punktów. Dobra skuteczność w ataku i taka właśnie liderka jest bardzo potrzebna każdemu zespołowi. Wczoraj Holenderki zagrały dobre spotkanie z Bułgarkami, dobre spotkanie rozegrała Flier. Mimo że spotkanie skończyło się 3-0 to Bułgarki stawiały bardzo wysoki opór i jeden set naprawdę należał się ekipie Bułgarskiej. Moim zdaniem Rosjanki są mocniejsze i to one dzisiaj wygrają i zajmą 1 miejsce w grupie.
Hiszpania - Bułgaria 2 @ 1,67 pinnacle ⛔ 3-0
Drugi typ na ME siatkarek idzie na Bułgarki które zmierzą się z Hiszpankami. Myślę że wynik Rosji z Hiszpanią (3-1) zasłonił oczy bukom że wystawili taki kurs na Bułgarki. To jest mecz o awans z grupy z 3 miejsca moim zdaniem Bułgarki mimo dwóch porażek 3-0 lepiej prezentują się niż Hiszpanki które ugrały co prawda jednego seta z nie byle kim bo z Rosjankami. Liczę że Filipowa zagra tak jak wczoraj z Holandią i Bułgarki wygrają ten mecz 3-1.
Polska - Czechy over 135,5 @ 1,45 betsafe ✅ 144
Jeszcze takie coś. Lepsze to niż Czechy +2,5 bo ten over może wejść nawet przy 3-0 dla Polski.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Hiszpania - Bułgaria
Mecz o 3 miejsce w grupie - przegrany żegna się z turniejem. Tym razem zgadzam się z Dawidem ????
Z tych meczów co oglądałem, to dużo lepszą grę zaprezentowały Bułgarki. Jest niezła zagrywka, w miarę dobry atak, wielka ambicja i młodość. Hiszpanki grają na tym turnieju chaotycznie i nawet ten wczorajszy mecz z Rosjankami, w której postawiły opór nic wg nie zmienia.
Rozpisywać się nie ma nad czym, Bułgaria to drużyna lepsza i powinna spokojnie awansować do play-off&#39;ów.
Kursy zapewne będą spadać.
Moje propozycje:
Bułgaria wygra --- 1.67 @ 6/10 ⛔
WYNIK: 3-0

Na razie tyle co wypatrzyłem do zagrania, zjem śniadanie i może coś jeszcze napiszę ciekawego...

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Azerbejdżan - Chorwacja​

Chorwatki dość nieoczekiwanie mają sporą szansę na zajęcie drugiego miejsca w grupie. Azerki do tej pory nie wygrały jeszcze spotkania, ale na pewno się nie poddadzą, bo mają jeszcze szanse na awans.

Gra Azerek opiera się przede wszystkim na dwóch skrzydłowych. Polina Rahimova i Natalya Mammadova otrzymują mnóstwo piłek i naprawdę trzeba na te zawodniczki uważać. Dziwne jest to, że druga przyjmująca, Odina Aliyeva w sumie nie uczestniczy w grze w ataku.

Chorwatki wyglądają bardzo fajnie na tym turnieju. Swoją grę na pewno mogłyby poprawić, ale może się podobać atmosfera, która panuje w tym zespole. Widać, że nie ma wielkiego ciśnienia i zawodniczki grają na luzie. W spotkaniu z Turcją dobrze spisywały się w obronie. Najważniejszą postacią w drużynie jest środkowa Maja Poljak. Nie chodzi tu tylko o aspekt sportowy, ale także o mentalny.

W Chorwacji na sukces pracuje cały zespół. Azerki grają przede wszystkim na Rahimovą i Mammadovą i w późniejszej fazie gry staje się to łatwe do odczytania dla rywalek. Trener Chorwatek na pewno zwróci na to uwagę i jeżeli jego podopiecznym uda się zatrzymać te dwie siatkarki to powinny wygrać to spotkanie.

Typ:
Chorwacja @ 1.80 Unibet ⛔

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Siatkówka Mistrzostwa Europy Kobiet 16:00 25.09.2011
Polska - Czechy
typ: -2.5 seta Polska
2.64
Pinnacle
Analiza
Dziś w spotkaniu fazy grupowej siatkarskich mistrzostw europy kobiet rozgrywanych we wloszech i serbii polki spotkaja sie z Czeszkami. Obydwie reprezentacje byly zdecydowanymi faworytkami rozgrywek w grupie C. Potwierdza sie to po wczorajszych spotkaniach. Polki pewnie pokonaly Izrael 3:0, Czeszki w takim samym stosunku reprezentacje Rumunii. Polki trafily do bardzo latwej grupy i maja w ogole latwą drogę do polfinalu. Jesli wygraja grupe C, to w cwiercfinale najprawdopodobniej spotkaja sie albo z Rumunkami albo prawdpodobnie z reprezentacją Niemiec. Jest to napewno wymarzona droga do czolowej czworki, zwazywszy na to, ze nie mamy po drodze ani Rosji, ani Holandii, Wloszek czy Serbek. Jest jednak jedno ale, podopieczne Alojzego Świderka musza po prostu wygrać rywalizację w grupie C, a dzis czeka chyba je najciezsze spotkanie. Polki fragmentami we wczorajszym spotkaniu naprawde graly bardzo dobrze. Szczegolnie w partii w ktorej ograly Izraelki do 7! Trzeba jednak przyznac, ze Izrael to bardzo slaba druzyna i dzis dopiero bedziemy mogli zobaczyc nasze prawdziwe oblicze. Polki w sparingach przed mistrzostwami spisywaly sie jednak bardzo dobrze. Z Rosjankami przegraly dopiero po tiebreaku, ograly Chorwatki oraz reprezentacje Slowacji. Czeszki w tym roku zajely 4. miejsce w lidze europejskiej. W final four nie udalo im sie wygrac jednak nawet seta w spotkaniach z Serbia i Bulgaria. Polkom natomiast nie udalo awansowac sie do finalu world grand prix, jednak w kilku spotkaniach pokazaly sie one naprawde z dobrej strony. Do kadry po WGP doszla Katarzyna Skowronska, ktora na pewno bedzie sporym wzmocnieniem naszej reprezentacji. W seriach sparingowych widac bylo, ze forma Polek rosnie z meczu na mecz i mysle, ze dziś podopieczne Alojzego Świderka zagraja bardzo dobre spotkanie i pewnie ograja Czeszki.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP

Spotkanie, które zadecyduje o tym kto zajmie pierwsze miejsce w grupie i bezpośrednio awansuje do ćwierćfinału.

Rosjanki we wczorajszym spotkaniu z Hiszpankami chyba za wszelką cenę chciały wygrać jak najmniejszym nakładem sił. Warto zwrócić uwagę na to, że ich rywalki zdobyły aż 17 punktów z zagrywki ! Jeżeli miałbym znaleźć slabszy punkt reprezentacji Rosji to na pewno jest to słabsze przyjęcie. Jak na razie świetnie spisuje się Ekaterina Gamova, która imponuje skutecznością w ataku.

Podopieczne Trenera Avitala Selingera jak na razie nie musiały się zbytnio wysilać. Dopiero dzisiaj zobaczymy w jakiej są dyspozycji. Dużo będzie zależalo od atakującej Manon Flier. Obecnie podstawową rozgrywającą jest Laura Dijkema i troszkę mnie to dziwi. Kim Stalens czasami popełniała proste błędy, ale jest to ograna i doświadczona zawodniczka.

Holenderki muszą szukać swoich szans w polu serwisowym. Jeżeli odrzucą Rosjanki od siatki to wtedy spokojnie można próbować ustawiać podwójny lub nawet potrójny blok na Gamovą lub Goncharovą. Laura Dijkema przy dobrym przyjęciu musi jak najczęściej wykorzystywać swoje środkowe w ataku. Jeżeli gra Oranje będzie uproszczona to wtedy będą miały spory problem z przedarciem się przez wysoki blok Rosjanek. Set jak najbardziej w zasięgu Holenderek.

Typ:
Holandia (+2.5 seta) 1.40 Betsafe ✅

Hiszpania - Bułgaria​

Mecz o trzecie miejsce w grupie, które daje awans do baraży o ćwierćfinał.

Pomimo tego, że Hiszpanki wczoraj ugrały seta to wydaje mi się, że są zespołem słabszym. Zauważyłem, że w ich grze jest naprawdę sporo błędów zarówno technicznych jak i taktycznych. Często również panuje chaos na parkiecie. Bułgaria to też nie jest europejska czołówka, ale są zdecydowanie stabilniejsze.

Bułgarki będą musiały zwrócić uwagę przede wszystkim na Milagros Collar, która zdecydowanie najczęściej jest wykorzystywana w ataku przez swoją rozgrywającą. Liczę na dobry występ młodej przyjmującej Elitsy Vasilevej, która może poprowadzić swój zespół do zwycięstwa.

Typ:
Bułgaria @ 1.60 Unibet ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +10
Dzisiejszy mecz pomiedzy naszymi dziewczynami a czeszkami pewnie zdecyduje kto zajmie pierwsze miejsce w grupie i awansuje bezposrednio do cwiercfinalow.Mysle ze Polki ktore pewnie pokonaly Izrael w pierwszym spotkaniu stana na wysokosci zadania i wygraja.Napewno niema na tych mistrzostwach kilku etatowych zawodniczek,jednak powrot do kadry Skowronskiej przyczyni sie do tego ze dziewczyny poczuja sie pewniej i odniesa zwyciestwo.

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
A czy to ma jakieś znaczenie?
Incydencik który rozdmuchały media.To sa mistrzostwa europy i Bułgaria zdawała sobie doskonale sprawę ,że akurat spotkanie z Hiszpanią zadecyduje o awansie ,a później jak to w turniejach bywa wszystko może sie zdarzyć.

S 378

songo

Użytkownik
Moderator Redwitz, który najwięcej udziela się w tym temacie bardzo się nie popisał odnośnie analizy meczu Hiszpania-Bułgaria. Można napisać, ze to była analiza pod typ. Hiszpanki na tle Bułgarek wyglądały na zespół o klasę lepszy. Szybsza i bardziej urozmaicona gra, zwinniejsze w obronie i agresywne w polu serwisowym. Praktycznie zagrały bez żadnych przestojów, co w kobiecej siatkówce jest unikatowym wyczynem. Na szczęście w porę to dostrzegłem. Już mecz z Rosjankami świadczył, że nie są aż tak słabe jak wskazywał to ich gładziutko przegrany mecz z Holenderkami. Gdy jeszcze dzisiaj Rosjanki w dość łatwy sposób uporały się z Oranje moje wątpliwości tylko się nawarstwiły. Mimo to zasugerowałem się analizą moderatora, który jakby nie spojrzał wielokrotnie wykazywał się dużą siatkarską wiedzą i miało to często przełożenie na skuteczność podawanych typów. Dobrze, że miałem dość duży kapitał i mogłem w porę sobie skontrować. Tak wyglądała moja gra live. Trochę mnie to nerwów kosztowało.
Bułgaria - Kobiety wygra set 1 @ 3.75
977,00 PLN Singiel

Set 1 - Bułgaria - Kobiety4.5 @ 2.20
977,00 PLN Singiel

Hiszpania - Kobiety wygra set 2 @ 2.30
1.000,00 PLN Singiel

Hiszpania - Kobiety wygra set 3 @ 2.00
1.000,00 PLN Singiel

Hiszpania - Kobiety-1.5 @ 2.25
2.000,00 PLN Singiel

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 381

kinder-jajko

Użytkownik
No to się wkurzyłem.Bułgarki przeszły obok meczu.Przeciętna gra hiszpanek wystarczyła by wypunktować młodą drużynę z Bułgarii.
Przełaczyłem teraz na RAI Sport ,ogąadam mecz Włochy-Turcja i to jest zupełnie inny świat.
Zdecydowanie mówię pas zakładom na babską siatkówkę,tak samo jak na kosza w każdym wydaniu.Dwa najgorsze dla mnie sporty do grania.
Dobrze ,że wracają puchary.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Moderator Redwitz, który najwięcej udziela się w tym temacie bardzo się nie popisał odnośnie analizy meczu Hiszpania-Bułgaria. Można napisać, ze to była analiza pod typ. Hiszpanki na tle Bułgarek wyglądały na zespół o klasę lepszy. Szybsza i bardziej urozmaicona gra, zwinniejsze w obronie i agresywne w polu serwisowym. Praktycznie zagrały bez żadnych przestojów, co w kobiecej siatkówce jest unikatowym wyczynem. Na szczęście w porę to dostrzegłem. Już mecz z Rosjankami świadczył, że nie są aż tak słabe jak wskazywał to ich gładziutko przegrany mecz z Holenderkami. Gdy jeszcze dzisiaj Rosjanki w dość łatwy sposób uporały się z Oranje moje wątpliwości tylko się nawarstwiły. Mimo to zasugerowałem się analizą moderatora, który jakby nie spojrzał wielokrotnie wykazywał się dużą siatkarską wiedzą i miało to często przełożenie na skuteczność podawanych typów. Dobrze, że miałem dość duży kapitał i mogłem w porę sobie skontrować. Tak wyglądała moja gra live. Trochę mnie to nerwów kosztowało.
Bułgaria - Kobiety wygra set 1 @ 3.75
977,00 PLN Singiel

Set 1 - Bułgaria - Kobiety4.5 @ 2.20
977,00 PLN Singiel

Hiszpania - Kobiety wygra set 2 @ 2.30
1.000,00 PLN Singiel

Hiszpania - Kobiety wygra set 3 @ 2.00
1.000,00 PLN Singiel

Hiszpania - Kobiety-1.5 @ 2.25
2.000,00 PLN Singiel
Masz jakiś problem do Redwitza, nikt Ci nie kazał tego grać, a nie zapomniałem że jesteś forumową pijawką i jak wejdzie to jest wszystko fajnie i siedzisz cicho ale jak już typ nie wchodzi to z ryjem pierwszy. Gdybyś miał chociaż taką skuteczność jak Redwitz to mógłbyś go krytykować, także zamilcz. Mało mnie obchodzi co sobie na live odbiłeś i a takie coś jak Ty wpisałeś to też sobie mogę wkleić po meczu.
Joł

Otrzymane punkty reputacji: +2
roicik 41

roicik

Użytkownik
Po tonie twojego wpisu wydaje się, że oczekujesz jednoznacznych komentarzy. Przechodząc więc od razu do sedna:
Tak, jesteś wspaniały...

I tak zupełnie na marginesie:
Gdybyś jednak widział oba wcześniejsze mecze, na które się powołujesz, mógłbyś dojść do podobnych wniosków, jak przywołany przez ciebie moderator Redwitz.
W obu poprzednich spotkaniach Bułgarki prezentowały się lepiej i trudno było przypuszczać, że dziś zagrają z takim nastawieniem jakie sam obserwowałeś.
Takie sytuacje stety niestety dzieją się w sporcie i nic na to nie poradzisz.

Ja także przegrałem dziś bardzo duże pieniądze na Bułgarkach, które zresztą zagrałem już z samego rana, przed wszystkimi wypowiedziami na forum.

chil0u7 14

chil0u7

Użytkownik
Cicho w temacie się zrobiło. ???? ME nadspodziewanie obfitują w niespodzianki, Począwszy od Azerbejdzanu Hiszpani Bułgarii nawet Rosji i Włoch. Staram się oglądać każdy mecz na tych mistrzostwach i uznam że nie widzę faworyta. Każda z drużyn jest wstanie walczyć. Wynik końcowy może być na chwile obecną ciężki do typowania gdyż w każdym zespole jest potencjał do sprawienia kolejnej niespodzianki. Nasuwa się tylko jedno stwierdzenie nie mogę być pewny w 100% tego nigdy nie było i nie będzie, lecz dokładnie analizując spotkanie trzeba zwrócić UWAGĘ na stawki. Przeglądając temat ME Kobiet wielu z was popełniło ten błąd,(wedle mojej oceny). Nie zamierzam prawić morałów chcę zaznaczyć jak to wiele razy było mówione i pisane że turnieje, puchary rządzą się czasem swoimi prawami. A przy potężnych prawie pewnych typach tzw żelaznych jedziemy jak Zabłocki na mydle. Któryś Vip miał mądre zdanie bodajże Bukmacherka to nie wyścig lecz maraton. Dbając o stawki jesteśmy wstanie do biec do finiszu może nie wygrywając ale będąc w czołówce.
A teraz sympatyczna analiza spotkania:

Francja - Ukraina typ -1.5 Francja.✅✅✅
Z moich spostrzeżeń wynika że Ukrainki są tutaj przysłowiowymi chłopcami do bicia.
Wczoraj 3:0 od Serbii W sobotę 3:0 od Niemek
W obu tych spotkaniach zawodniczki z Ukrainy zdobywały większość pkt po błędach przeciwniczek aniżeli z własnej gry.
Owszem Francuzki nie są potęgą siatkarska na skalę światową ale coś grać potrafią.
Sądzę iż jest wysoka szansa na zrealizowanie tego typu.
Stawka 3j.

Serbia - Niemcy typ powyżej 160.5 kurs 1.5 GB✅✅✅
Sądzę iż Niemki powalczą o wyjście z 1 miejsca bilans pkt taki sam setowy na korzyść Niemek. Faworytkami są bez wątpienia Serbki ale czy tak bardzo bym się kłócił. Oglądając spotkania Serbki mają potencjał to widać lecz czasem zdarzają się im proste szkolne błędy jak każdemu lecz zaobserwowałem że idzie to seriami a później starają się gonić wynik. Przypuszczam że gdy Niemki otrzymają taką zdrową zaliczkę kilku pkt nie odpuszczą już jej i są w stanie ugrać seta. Uważam że dzisiaj obejrzymy ciekawe widowisko.
stawka 4j.

Mam nadzieję że się nie wymądrzałem za bardzo co do siatki może nie najmocniejsze argumenty ale widzę potenciał w tych typach.

Pozdrawiam Chil0u7 udanych sukceców.

Otrzymane punkty reputacji: +5
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Polska - Rumunia
Mecz, który może być testem dla rezerwowych. Polkom wystarczy wygranie 1 seta, by być pewnym pierwszego miejsca w grupie. Spodziewam się, że od drugiego seta stopniowo na parkiecie powinny pojawiać się takie zawodniczki jak Konieczna, Wołosz, Jaszewska, Podolec czy Strasz.

W tym argumencie upatruje szansy naszych rywalek. Może nie zapunktują, ale myślę że szansa na ugranie seta lub, chociaż godziwa porażka 3-0 jest wg mnie mocno prawdopodobna. Mimo, że Rumunki mogą być już także pewne swojej pozycji końcowej w grupie (chyba, że Izrael zrobi psikusa Czeszkom) to nie wydaje by trener Zakoc ten mecz odpuścił. Tej drużynie potrzebna jest dobra gra by poprawić morale.

Czy moje przepowiednie się spełnią, okaże się o 19:00, polecam bardziej granie meczu na live, a póki co przed meczem atakuje over.
Moje propozycje:
Over 135.5 --- 1.55 @ 5/10 ✅

Tak na sucho, to warto dziś także postawić na Francuzki. ✅

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Moderator Redwitz, który najwięcej udziela się w tym temacie bardzo się nie popisał odnośnie analizy meczu Hiszpania-Bułgaria.
Miałem nie odpowiadać, ale jednak coś napiszę.

Według mnie każdy ma swój rozum i chyba każdy potrafi zadecydować czy warto grać np. na Bułgarię. Mam rację ?

Analizując to spotkanie brałem pod uwagę przede wszystkim poprzednie spotkania i wyciągnąłem takie, a nie inne wnioski, które według mnie były prawidłowe. To jest jednak tylko sport i zawsze może się zdarzyć słabsze spotkanie. Nie da się wszystkiego przewidzieć.

Poza tym każdy ma możliwość wypowiedzenia się przed spotkaniem. Po meczu zawsze można napisać, że to była beznadziejna analiza lub beznadziejny typ. Mam rację ?

Wydaje mi się, że poświęcam sporo wolnego czasu, żeby rozwijać ten dział i być może pomagać innym użytkownikom. Szkoda, że nie wszyscy potrafią to docenić.

Bez odbioru.

PS. Potem to oczywiście usunę ;)

Otrzymane punkty reputacji: +6
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Francja - Ukraina​

Mecz Francji z Ukrainą zadecyduje o tym kto zajmie trzecie miejsce w grupie i będzie mógł grać w barażach o ćwierćfinał.

Nie ma się co oszukiwać, że oba zespoły są po prostu słabe. Ukrainki są zupełnie anonimową drużyną. We Francji kluczową zawodniczką jest przyjmująca Anna Rybaczewski.

Ukrainki grają bardzo prostą siatkówkę i nie ma tam zbyt wielu kombinacji. Obok Izraela najsłabszy zespół na tym turnieju. Francja to nie jest zespół do bicia i ich wyszkolenie techniczne i przygotowanie taktyczne jest lepsze od dzisiejszych rywalek.

Nie sądze, żeby to spotkanie stało na wysokim poziomie. Francja jeżeli awansuje to w kolejnej fazie trafi na reprezentację Czech. I podejrzewam, że na tym etapie rozgrywek zakończą swoją przygodę z Mistrzostwami Europy.

Typ:
Francja (-1.5 seta) @ 1.50 Unibet ✅

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Mistrzostwa Europy siatkarek 17:00 26.09.2011r
Francja - Ukraina
typ: 3:0
2,40
Bwin
Analiza
Dziś w spotkaniu fazy grupowej mistrzostw europy Francuzki spotkają się z Ukrainkami. Będzie to mecz o awans do dalszych gier podczas mistrzostw europy. Obydwie reprezentacje nie wygraly jeszcze zadnego spotkania na tych mistrzostwach. Francuzki 0:3 ulegly Niemkom i 1:3 Serbkom, natomiast Ukrainki nie wygraly nawet seta w starciach z Niemkami i Serbkami. Ukrainki przy potentatach europejskiej siatkowki wypadaly bardzo blado, w jednym secie udalo im sie zdobyc najwiecej 18 punktow, w pojedynku z Serbkami. Francuzki natomiast potrafily nawiazac przez wieksza czesc spotkan rownorzedna walke. Z Serbkami udalo im sie wygrac nawet seta. Ukrainki to zespol ktory na ten turniej przyjechal zbierac doswiadczenie, aby za kilka lat moc zaistniec w europejskim czempionacie. Francuzki to ekipa duzo bardziej doswiadczona, ograna i majaca w swoim skladzie, przynajmniej na papierze, zawodniczki lepsze, wystepujace w lepszych europejskich zespolach. Jest to bardzo wazne spotkanie, gdyz decyduje o awansie do dalszych gier. Francuzki wiec napewno nie odpuszcza dzis Ukrainkom i beda staraly sie je zdominowac, tak aby pozostawic sobie najwiecej sil na pojedynek barazowy. Nie ma co ukrywać, Francja to w mojej opinii dużo lepszy zespol i trojkolorowe bez problemowo powinny wygrać dzisiejsze spotkanie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Spróbuję dzisiaj dwa typy na ME. Pierwszy na under punktowy w meczu Polski z Rumunią. Nasza drużyna dobrze prezentuje się na tych mistrzostwach. Wczoraj w bardzo ładnym stylu pokonaliśmy reprezentację Czech 3-0. Nie straciliśmy jeszcze seta i myślę że dzisiaj ta passa będzie podtrzymana. Jednak mając doświadczenie z innych spotkań śmiem twierdzić że ten under może wejść nawet przy graniu 4 setów. Nawet jeśli dzisiaj zagramy rezerwami to myślę że spokojnie możemy wygrać to spotkanie 3-0. Drugi typ na wygraną Serbii z Niemcami. Mecz o pierwsze miejsce w grupie więc jest o co walczyć. Niemki w piorunującym stylu rozegrały dwa spotkania które wygrały po 3-0. Serbki natomiast straciły seta z Francuzkami. Warto to spotkanie wygrać by nie bawić się w play offach. Serbki mają większy potencjał i zdecydowanie lepsze zawodniczki. Wczoraj dobre spotkanie rozegrała Brakocević i Rasić także liczę dzisiaj na powtórkę chociaż łatwo nie będzie i na pewno nie skończy się 3-0.
Polska - Rumunia under 160,5 @ 1,75 tobet ✅ 142
Serbia - Niemcy
1 @ 1,32 bet365 ⛔ 1-3

lara_perkins 76

lara_perkins

Użytkownik
Widzę na dziś ładny typ Serbia (-1,5) - Niemcy @ 1.55 Unibet
Myślę, że Serbki jak i Niemki chcą iść łatwiejszą drogą omijając Rosjanki i Polki i będą walczyć o 1 miejsce w swojej grupie. Mimo kiepskiego wejścia w turniej (1 set oddany w 1 meczu Francuzkom) to Serbie typuje na zwycięzcę tego spotkania, 3:0 lub 3:1 na pewno będzie, na tie&#39;aja się nie nastawiam czy na zwycięstwo Niemek. Musiałaby być kolejna niespodzianka tych ME, których już nie brakuję :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom