robek13
Użytkownik
Viggo Kristjansson pow 2,5 bramki
Kurs 1,85 Totalbet.
Linia niska bo to obrońca, ale gość po 9 kolejkach Bundesligi miał średnią 7,8 gola na mecz i skuteczność 66 procent.
Jest w formie i myślę, że dzisiaj trochę napsuje krwi Portugalczykom.
Tak w ogóle to zastanawiałem się dlaczego to Portugalia jest w tym meczu faworytem. Pewnie chodzi o katastrofalny wynik Islandczyków na ME w zeszłym roku gdzie zajęli ostatnie miejsce w grupie, wygrywając tylko jeden mecz, z Portugalią zresztą.
Myślę, że można delikatnie spróbować Portugalia za 2,75.
Spróbuję również pograć handicap na Macedonię. Macedonia +3,5 za 1,85.
To pierwsze mecze więc trudno ocenić formę poszczególnych ekip, ale czy Macedończycy z nieśmiertelnym Lazarowem dostaną aż takie bęcki od Szwedów. Zobaczymy.
Ale beznadziejne typy.
Kurs 1,85 Totalbet.
Linia niska bo to obrońca, ale gość po 9 kolejkach Bundesligi miał średnią 7,8 gola na mecz i skuteczność 66 procent.
Jest w formie i myślę, że dzisiaj trochę napsuje krwi Portugalczykom.
Tak w ogóle to zastanawiałem się dlaczego to Portugalia jest w tym meczu faworytem. Pewnie chodzi o katastrofalny wynik Islandczyków na ME w zeszłym roku gdzie zajęli ostatnie miejsce w grupie, wygrywając tylko jeden mecz, z Portugalią zresztą.
Myślę, że można delikatnie spróbować Portugalia za 2,75.
Spróbuję również pograć handicap na Macedonię. Macedonia +3,5 za 1,85.
To pierwsze mecze więc trudno ocenić formę poszczególnych ekip, ale czy Macedończycy z nieśmiertelnym Lazarowem dostaną aż takie bęcki od Szwedów. Zobaczymy.
Ale beznadziejne typy.
Ostatnia edycja: