Zrezygnowałem. Marka D. dałem tylko do konkursu
typ dnia bo kurs dobry ale za kasę nie zdecyduję się na niego..
Tu analiza:
Spotkanie: Harold - Davis
Typ: 2
Kurs: 1,84
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dziś rozpoczyna się ostatnia, czwarta runda eliminacji do MŚ. Eliminacji, których ja miło wspominać nie będe bo moi faworyci do końcowego zwycięstwa odpadli rundę wcześniej.
Mecz, który dziś postanowiłem wybrać to jedno z ciekawszych spotkań tej fazy kwalifikacyjnej. Naprzeciwko siebie stanie dwóch doświadczonych zawodników z których tylko jeden wystąpi w tym roku w Crucible Theatre.
Od samego pocątku obstawiałem, że to właśnie Pinches bądź Davis zagrają z Haroldem. Tak się stało. Żałuję, że nie mój faworyt Barry, ale Davisa też chętnie na MŚ zobaczę, przeciwnie do Harolda. Dave to chyba najudniej grający snookerzysta w całym main tourze. Ostatnio miałem wątpliwą przyjemność oglądać go w
Championship League
Snooker gdzie oczywiście zakończył udział już w fazie grupowej. Davis wielkich sukcesów nie ma ale.. został w tym roku mistrzem świata, co prawda mało prestiżowym, bo na sześciu czerwonych bilach, ale jednak.
Ogólnie forma i poziom prezentowany podczas obecnego sezonu bardziej moim zdaniem faworyzują Davisa i to jego postanowiłem dziś polecić.
Ogólnie to przestrzegam przed graniem na Stevensa bo on jest przeciętny. Tak samo Steve Davis. Jak przed turniejem stawiałem, że będzie w Sheffield tak teraz bardziej, niestety, widzę tam Gunnella. A co do Holta to on dziś nie gra, Sportingbet ma błąd.
Dziś jest tylko pięć meczów (pięć pierwszych z tego screena którego wrzucił snajp). Jutro też pięć i we wtorek sześć.