>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - kwalifikacje 26.02-09.03.2010

Status
Zamknięty.
E 0

empe12

Użytkownik
Taaa mi na Pinches&#39;a udało się na live ustrzelić piękny kursik

Wierzę że Barry da sobie radę i że doświadczenie weżmie górę.
Obawy mam co do Higginsona,wiem że jest tu faworytem ale jakoś nie trafia do mnie ten gościu.Od 2007 roku jak dotarł do finału WO nie pokazał nic wielkiego,chyba że szlifował formę na ten turniej.Kurs na niego też nie powala dlatego ja odpuszczam.

Martwi a zarazem kusi Watana (bo kurs na niego przy stanie 6-3 aż5.00 )ja wierzę w niego choć bukmacherzy mocno faworyzują Campbella kurs zaledwie 1.142​
NO wlasnie wattana mnie skusilo i postawiłem, miejmy nadzieje, że to wyciagnie.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ja dzisiaj dubelek po wczorajszej wpadce . Wczoraj po wielu błędach przegrał ten mecz haneveer. Mnóstwo razy wbijał po 1 punkcie i oddawał wbicia przeciwnikowi.
Na dzisiaj chyba to co większość :
Drago + Higginson .
Drago chyba nadzieja naszego forum. Powinien uporać się z przeciwnikiem chociaż możliwe iż bardzo łatwo nie będzie. Higginson jeżeli od początku podejdzie do meczu skoncentrowany i pewny siebie to już po 1 sesji powinno być pozamiatane. Jak zlekceważy przeciwnika to mogą być poważne schody.
Edit : Wattana kończy mecz o 15:30 ...
Dzisiaj to livescore już pobił wszelkie rekordy ... Wogóle niema meczy w livescorze ????

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Wogólę nie działa Livescore więc będę w tym wpisie wpisywał wam wyniki live :
McCulloch - Drago 5-2 ( od stanu 0-2 ... ) Drago wogóle nic nie gra .. wbija po 20 punktów i tyle, mnóstwo podejść z 1 punktem, wygląda to katastroficznie ..
Burnett - Morris 3-4
Higginson - Zhang 3-4
McLeod - Long 4-1
Pettman - Roe 4-2
Judge - Joyce 2-4
Będę aktualizował wpis w tym poście/

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ostatni raz uprzedzam.

Za każdy kolejny debilny post typu &quot;Kiedy gra Wattana&quot; czy &quot;Jaki wynik Wattany&quot; będzie ostrzeżenie.
Ludzie! Nauczcie się czytać to się dowiecie. W tym temacie pisałem o tym kiedy i jaki jest wynik u niego ja, snajp, pitekk, Król Julian i pewnie jeszcze ktoś.

Na dodatek na pierwszej stronie tego tematu jest podany LIVE na którym są też wszystkie wyniki. Krótko mowiąc oficjalna strona światowego snookera czyli http://www.worldsnooker.com. Tak trudno z niej skorzystać?

Dodatkowo Król Julian post wyżej wpisuje wam wyniki, co jeszcze? Może mamy do was na GG pisać live z meczów albo listy polecone wysyłać?

Do takich pytań służy Hyde Park, a konkretnie ten temat &gt;&gt;&gt; DYSKUSJA

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Popieram interwencję !!
Po 1 sesji Drago katastrofa. Oddał z 3 frejmy za darmo. Wbijał po 1 punkcie , czasem po 8 i tyle. Musi wyjść bardzo skupiony wieczorem. Szansę oczywiście jeszcze ma ale jak nie zacznie mocno już na wejściu to koniec. Coś czuję, że jak będzie 7-3 to już Drago się podda więc od początku do boju !!
Higginson druga padaka .. też 3-6 . Niestety nie wierzę w powrót z 3-6 aż w dwóch meczach więc bardzo grubo puszczony kupon pujdzie do kosza a z nim kupa kasy ....
Edit : Cisza jak na pogrzebie ???? Ludzie się przestraszyli czy co :p

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Co tu pisać, jak takie wyniki. To po prostu jakaś masakra. Drago słabiutko, Higginson jeszcze gorzej, bo taki rywal... McLeod jedyny co pewnie prowadzi ale co to da? Nic, jeśli tak dalej pójdzie... Bywa, teraz już tylko niech ten Drago wygra, jeśli kupon ma pójść do kosza...

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Mój faworyt Wattana niestety dostał lanie 10:5,Barry jeszcze płynie ale kra nad nim zamarza 9:6 i walczy (co jest ważne) o 7 frejma.
Co do Higginsona to się nie pomyliłem,McCulloch jak rażony piorunem śmiga Drago co nie jest powiedziane że wygra.Właśnie chyba zagram na Drago teraz kursiwo 4.333 :grin:

Wie ktoś co jest z meczem Pinchesa
Stanęło na 9:7
Jest wynik podany 10 :7 ale coś mi to podejrzane :razz:
Mamy zestaw na niedzielę
Matthew Stevens : Marcus Campbell
7.03.2010 (niedziela), I sesja - 11:00, II sesja - 17:00
Dave Harold : Mark Davis
Steve Davis : Adrian Gunnell
Fergal O&#39;Brien : Alan McManus
Liang Wenbo : Rod Lawler
7.03.2010 (niedziela), I sesja - 11:00, II sesja - 17:00​

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Owszem, mamy zestaw, a nie mamy kursów.

Wczorajsze wyniki rozczarowały, to fakt, sromotna porażka, ale to co dziś zrobili bukmacherzy to już przegięcie.

Na 3 rundy + wstępna oferta była, a na decydującą fazę nikt nie raczył jej dodać. Niestety. Nie rozumiem takiego postępowania. Pewnie zagrałbym na Marka Davisa i Lianga Wenbo w dublu a tak nie zagram niczego.

Ogólnie te kwalifikacje to jedna wielka wtopa, a teraz gdy brak oferty to już całkiem mnie zirytowały.

Edit: Moja pomyłka, 4 runda rozpoczyna się od jutra więc oferta pewnie będzie ????

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ja myślę żeby jutro zagrać Wenbo i Stevensa . Wenbo to wydaje mi się pewniak , jak on by odpadł to byłyby niezłe jaja . Stevens już pokazał trochę inny snooker ostatnio w UK. Powinien uporać się z Campbellem który już miał odpaść w 3 rundzie .

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jeszcze raz próbujemy.

Na początek tripel Wenbo+Holt+Cope. Po prostu nie wyobrażam sobie aby któregoś z nich zabrakło na MŚ. Wenbo po nieudanych kwalifikacjach do CO musi dobrze wypaść teraz. Gdyby nie awansował, co pisałem przed rozpoczęciem turnieju to byłaby katastrofa. Rywal średni. Dalej Holt. Przekonał mnie finałem turnieju z cyklu PCS w wielkim stylu Mam nadzieję, że to nie był przypadek i słabiutkiego rywala spokojnie ogra. Jako ostatni Cope. Joyce pokonał Judge, ale to w sumie żaden rywal, z Copem już nie powinien dać rady.

Drugi kupon to dubel Hawkins+McLeod. Hawkins gra z.. z tym &quot;niespodziewanym pogromcą Drago&quot;. Nie wiem jakim cudem McCulloh wygrał z Tonym, ale stało się. Z Hawkinsem, który jest zmotywowany po wygraniu Pro Challenge Series przed kilkunastoma dniami już nie wygra.
Do niego Rory McLeod, wielka nadzieja tych eliminacji. Oby awansował bo kupon na awans ciągle jest w grze. Łatwo nie będzie bo Stevens to ciężki rywal ale McLeod naprawdę gra ostatnio wyśmienicie.

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Tak KRÓLU :grin: dwa spotkania do zagrania,tylko ja podbijam kurs na Wenbo o handi -2.5 ( tu mamy 1.72) co do Stevensa to myślę że powinien wygrać z daremnym Campbellem,który kilkanaście lat temu wygrał z Hendrym 9:0 i wielkie mi HALO każdy tylko o tym wspomina a to że Campbell gra beznadziejnie od tego czasu to już cisza.
Co do reszty spotkań na dzisiaj to jestem za starym Steve&#39;m,może ogra Gunella ,Holt ten pajacyk też upora się z Morrisem ale tu kurs nie warty ryzyka.
Zostało nam spotkanie O&#39;Brien - McManus Jak dla mnie to ten drugi wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko ale nie mam żadnych argumentów,typ na czuja

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Czyli co na dzisiaj tylko Wenbo grasz ? Zrezgynowałeś z Marka D. ? Ja nie grywam kuponów 2-3 dniowych bo tylko stresu za dużo ???? Co na dzisiaj polecacie ?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zrezygnowałem. Marka D. dałem tylko do konkursu typ dnia bo kurs dobry ale za kasę nie zdecyduję się na niego..

Tu analiza:

Spotkanie: Harold - Davis
Typ: 2
Kurs: 1,84
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Dziś rozpoczyna się ostatnia, czwarta runda eliminacji do MŚ. Eliminacji, których ja miło wspominać nie będe bo moi faworyci do końcowego zwycięstwa odpadli rundę wcześniej.
Mecz, który dziś postanowiłem wybrać to jedno z ciekawszych spotkań tej fazy kwalifikacyjnej. Naprzeciwko siebie stanie dwóch doświadczonych zawodników z których tylko jeden wystąpi w tym roku w Crucible Theatre.
Od samego pocątku obstawiałem, że to właśnie Pinches bądź Davis zagrają z Haroldem. Tak się stało. Żałuję, że nie mój faworyt Barry, ale Davisa też chętnie na MŚ zobaczę, przeciwnie do Harolda. Dave to chyba najudniej grający snookerzysta w całym main tourze. Ostatnio miałem wątpliwą przyjemność oglądać go w Championship League Snooker gdzie oczywiście zakończył udział już w fazie grupowej. Davis wielkich sukcesów nie ma ale.. został w tym roku mistrzem świata, co prawda mało prestiżowym, bo na sześciu czerwonych bilach, ale jednak.
Ogólnie forma i poziom prezentowany podczas obecnego sezonu bardziej moim zdaniem faworyzują Davisa i to jego postanowiłem dziś polecić.

Ogólnie to przestrzegam przed graniem na Stevensa bo on jest przeciętny. Tak samo Steve Davis. Jak przed turniejem stawiałem, że będzie w Sheffield tak teraz bardziej, niestety, widzę tam Gunnella. A co do Holta to on dziś nie gra, Sportingbet ma błąd. Dziś jest tylko pięć meczów (pięć pierwszych z tego screena którego wrzucił snajp). Jutro też pięć i we wtorek sześć.

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Tak ja zapomniałem o pojedynku Harolda z Davisem i tu Ass ma całkowitą rację.Harold gra bardzo słabo co pokazał w CLS,po za tym same porażki.Jedna wygrana z Peetmanem w kwalifikacjach WO a potem w turnieju już łomot z Hendrym 5:1.Po prostu nie ma szans z Davisem

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Zdecydowałem się wkońcu na Wenbo i Marka . Dałem za cała kasę jaką miałem więc potężna inwestycja poszła. Oby udana .

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Ja dzisiaj nie zdążyłem nic zagrać, po wczorajszej imprezie nie było sił wstać na tą 11 ????
I widzę, że dobrze zrobiłem, bo chciałem zagrać przeciw staremu Davisowi + jeszcze kilka innych zdarzeń. A Steve pokonał Gunnella i zagra w MŚ, co i tak mnie cieszy ????
Na jutro tripelek Holt &amp; Doherty &amp; Trump oraz dubelek Bond &amp; McCulloh. Zobaczymy co z tego wyjdzie, pewniejszy na pewno pierwszy kupon, nie widzę opcji, żeby tych trzech panów mogło przegrać swoje mecze. Co do dubla, kurs na Bonda wydaje mi się przesadzony, na czym wg mojej opinii można skorzystać i zagrać na Nigela po 1.90. Co do Iana dołożyłem go z jakiejś tam starej sympatii i po tym, jak pokonał Drago. Hawkins niby lepszy od niego, ale czy na tyle by go pokonać? Tego nie wiem, zaryzykuję stwierdzenie, że &quot;nie tym razem&quot;...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Kompletnie nie zgadzam się z typem na McCulloha. Stawiasz na niego czemu? Bo wygrał z Tony&#39;m Drago?
Poza tym zwycięstwem w tym sezonie nie zrobił kompletnie nic więcej. Przeciwnie do Barry&#39;ego, który wystąpił w kilku fazach TV, wygrał turniej z cyklu PCS i nieźle radził sobie w CLS.

Typ na Hawkinsa to jutro najlepsza inwestycja. Dodałem go również do TD:

Spotkanie: Hawkins - McCulloh
Typ: 1
Kurs: 1,61
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Pojedynek, którego być nie powinno. McCulloh przez wielu w tym przeze mnie skazywany na pożarcie w trzeciej rundzie przez Tony&#39;ego Drago niespodziewanie z Maltańczykiem wygrał. Niestety (dla niego) przygoda z MŚ skończy się na czwartej rundzie eliminacji. Rywal, Barry Hawkins na pewno nie zmarnuje takiej okazji jaką jest przeciętny rywal w ostatnim etapie walki o Crucible Theatre. Młodszy z Anglików błysnął tuż przed eliminacjami wygrywając turniej z cyklu Pro Challenge Series, który jak sam mówił pozwolił ponownie uwierzyć mu w swoje umiejętności i bardzo go podbudował. No naprawdę McCulloh nie ma żadnych argumentów aby awansować, zresztą to byłoby śmieszne gdyby zawodnik, który w obecnym sezonie ani razu nie znalazł się w fazie telewizyjnej, zagrał w najważniejszym snookerowym turnieju. Nie wiem jakim cudem ograł Drago, cóż, takie rzeczy się zdarzają, ale drugi raz niespodzianki nie będzie. Barry mimo iż średnio Cię lubię zapraszam do Crucible, w ramach zemsty na McCullohu za mojego ulubieńca, Tony&#39;ego Drago.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Kompletnie nie zgadzam się z typem na McCulloha. Stawiasz na niego czemu? Bo wygrał z Tony&#39;m Drago?
Poza tym zwycięstwem w tym sezonie nie zrobił kompletnie nic więcej. Przeciwnie do Barry&#39;ego, który wystąpił w kilku fazach TV, wygrał turniej z cyklu PCS i nieźle radził sobie w CLS.

Typ na Hawkinsa to jutro najlepsza inwestycja.
I może również dlatego gram na Iana. Taka lekka progresja, na jego niepowodzenia może się trafić i na to liczę. Barry masz racje, pokazywał się z lepszej strony niż McCulloh, ale tym razem stawiam, że nie poradzi sobie nawet z nim. Jak będzie zobaczymy ????

snajp 887K

snajp

Użytkownik
SWAIL - DOHERTY -2.5 kurs 2.1
Widzę że Kenowi chce się bardzo grać,jest głodny sukcesu,zawsze skoncentrowany i po tym jak odprawił Whita 10 :3 czas na Swaila,który nigdy nie wiadomo jak zagra.Liczę jednak że nie podoła jakby nie było długiego pojedynku a Kenio jak się rozpędzi to zmiecie Joe.
???? Śmigam z nowego lapka którego wczoraj kupiłem,cały dzień zajęło mi skonfigurowanie go żeby hulał tak jak chcę.:razz:
Jutro może jeszcze coś dopiszę na temat jakiegoś spotkania ale muszę trochę pomyśleć
Tak się zastanawiam czy Holt nie poczuje presji i przypadkiem nie dostanie po dupie.Bo przecież też nie za dobrze mu idzie jak na razie,wiem że wcześniej pisałem że sobie poradzi ale..... trzeba się z tym przespać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom