>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - kwalifikacje 26.02-09.03.2010

Status
Zamknięty.
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Ja nie mówię że Gilbert wygra tylko że pyknie wyższego frame&quot;a.Haneveer jeszcze w tym sezonie setki nie zdobył,94 ze słabym ostatnio Stevensem.Gilbert ma już ze 3 albo 4 i myślę że solidniej buduje breaki niż Bjorn.
Myślę że setka będzie i Gilbert jednak wygra,zobaczymy

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
No nareszcie pojawiła się oferta w Fortunie więc mogę się włączyć do gry ????
Dzisiaj zagram pierwsze typy z kwalifikacji i chce dać dubelek :
Wattana + Baird
Baird uważam że zdecydowany faworyt. Napewno można stwierdzić że poziom zawodników podobny ale ja tutaj nie widzę innej opcji jak wygrana Bairda.
Wattana ma ogromną szansę zakwalifikowania się do turnieju głównego. Musi zjeść dzisiejszego rywala na śniadanie i iść dalej. Zagrał już dobre spotkania i będzie jechał z marszu , lines który ostatnio lipnie grał wątpie żeby nagle pokazał wielki snooker.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Król Julian, dokładnie, na tych samych zawodników dziś liczę.

snajp, wcześniej pisałeś o Gilbercie jako o tym, na którego awans byś stawiał, stąd moje pytanie.. ;)

_________

Na potrzeby TD napisałem jeszcze trochę więcej, dlaczego dziś Wattana.

Mecz: Lines - Wattana
Typ: 2
Kurs: 2.12
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Narazie te kwalifikacje nie idą po mojej myśli, czas więc to zmienić.

Dziś kilka ciekawych pojedynków ja jednak zdecydowałem się na potrzeby konkursu wybrać mecz Petera Linesa i James Wattany.

Lines z postaci anonimowej stał się zawodnikiem znanym. Wszystko to z powodu jego występu w UK Championship gdzie sensacyjnie dotarł aż do ćwierćfinału pokonując Marco Fu i Marka Williamsa. Od tamtego czasu, 40 letni Anglik nie wygrał ani jednego mecz w kwalifikacjach. Najpierw w turnieju eliminacyjnym do WO nie sprostał Tony&#39;emu Drago przegrywając 2-5, a następnie 4-5 w walce o CO uległ Joe Jogii. Czemu więc dziś w pojedynku z będącym w wyśmienitej formie Wattaną miałby przegrać? Azjata eliminacje do CO przeszedł jak burza tracąc tylko kilka frejmów, w obecnych też nieźle wystartował wygrywając z Paulem Wykesem. Kurs spory bo Wattana nadal nie jest doceniany, a Lines przeceniany, a gdyby nie to co się stało w Telford to Linesa stawialibyśmy w szeregu z Delaney&#39;em, Morrisem czy też Couchem, a jego dzisiejszego rywala nigdy w takim szeregu nie postawimy, szczególnie gdy gra tak jak teraz.

Dla mnie najlepszy typ ze snookera na dziś.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Co do livescore to wiadomo gdzie , ale zapytam bo nie śledziłem kwalifikacji do dzisiaj. Jest gdzieś jakieś video na kwalifikacje ?
Edit : no ja nie wiem jak tam video uruchomić . widzę tylko wyniki

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Co do livescore to wiadomo gdzie , ale zapytam bo nie śledziłem kwalifikacji do dzisiaj. Jest gdzieś jakieś video na kwalifikacje ?
Ja nie znam.
Wiem, że gdzieś było na inne turnieje kwalifikacyjne choć ja nigdy nie korzystałem z niego ale nie pamiętam gdzie.

Edit: Już znam, znalazłem http://www.110sport.tv ale nie wiem jak tam odpalić stream i czy wogóle się da, jakby się komuś udało to proszę o PW.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Już livescore padł ... bez kitu ...
Narazie Baird gra katastrofalnie ... Wczoraj jednak z 1-3 podniósł się na 5-3 więc poczekajmy, jeszcze dużo frejmów przed nami .
PS. livescore na world snooker jest nam znany ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Sor12 ten live co podałeś jest w 1 poście tego tematu.. ;) Psuje się jak zwykle, pewnie zaraz ruszy. My pisaliśmy o streamie czyli wideo z meczów kwalifikacji, niestety takiej usługi nie ma.

Krótka opinia &quot;na gorąco&quot;.

Baird katastrofa, ale Delaney to żaden wielki gracz więc wszystko się może zdarzyć. Jogia to samo, beznadziejnie. Wattana 1-1 ale nie jest źle, o Azjatę się nie boję. Haneveer 0-4 i tu wielkie ukłony dla snajpa, bo jak narazie to w 100% sprawdza się to co powiedziałeś.

Mecze jednak gramy do 10 wygrnych partii więc praktycznie wszystko jest możliwe. Wczoraj Boyle z 5-2 wygrał 7-10 więc 0-3, a nawet 0-4 to jeszcze nie jest żadna tragedia, tak czy inaczej spodziewałem się lepszego początku, szczególnie dlatego, że te kwalifikacje narazie wyglądają okropnie pod względem bukmacherskim.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Baird 1 frejm przegrał strasznie &quot;frajersko &quot; bo przegrał już na kolorach i to na różowa + czarna ... Znacie jakiś inny livescore bo ten na wolrd snooker już stoi z 20-30 minut ...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie ma innego livescore. Jest jeszcze global ale oni tam też nie mają innych wyników więc pewnie sami pobierają z World Snooker. Pozostaje czekać.

Pojawiła się oferta na mecze od 15:30 i na jutro.

Śmieszy mnie kurs na White&#39;a, a szczególnie na Woollastona. Owszem Jimmy&#39;emu będzie bardzo zależeć, ale 1.16 na zawodnika, który jest bez formy to przesada. U Woolastona podobnie, tu co prawda Ben jest e dobrej dyspozycji, ale nie jest to na tyle doświadczony zawodnik, zeby dawać na niego kurs 1.16 mimo że rywal to słabiutki Roe.

Kursy na Zhanga i Drago też nie powalają. Liczyłem, że zobaczę tu na obu przynajmniej 1.70-1.80. Tak samo u Milkinsa i Forda, tu co prawda nie spodziewałem się więcej niż 1.40 ale 1.20 na Toma to też lekkie przegięcie.

Tak czy inaczej zapewne zagram na Forda, Drago i Milkinsa choć czasu jeszcze sporo bo oni grają dopiero jutro. Z dzisiejszych meczów, jeżeli wyniki obecnie trwających pojedynków będą tak słabe, nie będe już obstawiał niczego.

snajp 887K

snajp

Użytkownik
No miejmy nadzieję że Baird przypomni sobie jak się gra i Delaney go nie uśpi prze stole.Na popołudniu to od razu stawiam na Zhanga bo przecież Parota to już tu kiedyś opisywaliśmy że chyba woli komentować mecze niż je wygrywać.Nie wierzę że nastąpi jakiś zwrot w Jego grze.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Proszę niektórych z was aby jeżeli chcą coś tu napisać to pisali więcej niż 1 zdanie bo to, że &quot;Wattana wygrywa&quot; albo &quot;Baird przegrywa&quot; wszycy wiedzią patrzac na live.

Podsumowanie 1 sesji w typowanych przeze mnie meczach wypada tak sobie.

Jogia i Haneveer a więc dubelek, który zagrałem za mniejszą stawkę odrobił ogromne straty z początku swoich meczów i na przerwę udali się wygrywając po 5-4.
Mój typ dnia czyli Wattana nie gra źle ale po pierwszej sesji przegrywa 4-5 z Linesem. Myślę jednak, że w drugiej to on będzie górą i wygra cały mecz.
Dramatycznie natomiast jest u Bairda i tu nie ma już o czym gadać. Kupon z nim można już skreślić, Sam przegrywa 0-9 i jeżeli on wygra ten mecz to ja obiecuję, że za rok zostanę mistrzem świata w snookerze. Niestety, Baird bardzo zawiódł.

W innych pojedynkach tak jak się spodziewałem Lawler za chwilę będzie remisował 4-4 i to świadczy o tym, że po kursie 1.20 nie warto było go grać, a Pinches wygrywa 4-2 z Seltem i tu udało mi się na live ugrać po 1.55 na wygraną Barry&#39;ego w 5 frejmie.

Za chwilę kolejne pojedynki, z których zdecydowałem się zagrać na Zhanga, powód wyjaśnił snajp plus wspomnianych wcześniej, grających jutro Milkinsa i Forda.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
No ja niestety początkowo chciałem zagrać single ale wkońcu zagrałem dubla i kicha ...
Na popołudnie tak samo jak wy zagrałem Zhanga i oby tym razem poszło dobrze.
ZNOWU LIVESCORE SIĘ ZESRAŁ ... NO MASAKRA ...
Edit : livescore znowu stoi już ponad godzinę ... ja niewiem czemu to się ciągle powtarza ...
Edit 2 : no tym razem fajny powrót livescora ???? z 1-0 na 1-3 dla Zhanga
Edit 3 : pytanie , druga sesja meczu Zhanga będzie grana jutro od 11 czy jeszcze dzisiaj ?

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Po takim meczu Bairda aż odechciewa się stawiać. Chłopak zepsuł praktycznie (czy faktycznie?) całe dobre eliminacje do MŚ.
Wattana jak na razie toczy wyrównany bój. W końcu na niego postawiłem, zobaczymy czy się opłaci.
Lawler słabiutko na razie, ale myślę, że da jeszcze radę, 4-4 to wynik dobry dla obu, jednak Rod zachowa zimną krew.
Edit:
Na jutro słabiutkie kursy, nie wiem czy coś zagram, jeśli już to dłuższy kupon typu: Ford, Drago, Milkins, Hicks. Ale kursy fatalne, zobaczymy...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Edit 3 : pytanie , druga sesja meczu Zhanga będzie grana jutro od 11 czy jeszcze dzisiaj ?
Jutro od 11.

Dziś znów fatalnie. Niby połowa typów weszła i to z tymi lepszymi kursami czyli Wattana (2.10) i Haneveer (2.30) ale oba dubelki zepsuli najpierw Baird, 0-10 co jest kompromitacją, a później Jogia, który obecnie przegrywa 7-9 i nie sądze aby dał radę się podnieść.

Na jutro zagrałem już Ford+Milkins no i Zhang, który prowadzi 5-4. Jeśli to nie wejdzie to chyba eliminacje odpuszczę i bede kibicował tylko moim faworytom do awansu bo jeśli taki Tony Drago awansuje to i tak wyjdę na duuży plus.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Zhang od 14:30 zaczyna swój pojedynek.
Na dzisiaj dałem dubelek : Milkins + Ford. Myślę że dwa pewne mecze po niskich kursach.

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Zhang od 14:30 zaczyna swój pojedynek.
Na dzisiaj dałem dubelek : Milkins + Ford. Myślę że dwa pewne mecze po niskich kursach.
Ja myślę że tu nie ma nic pewnego,to są długie pojedynki i wszystko się może zdarzyć.Ja zagrałem tylko Boyle&#39;a +4.5 z White&#39;m ( kurs 1.666 ) bo czuję że White też coś tu odpierdzieli.
Baird pobił wszystkich jak na razie,żeby nie wygrać ani jednego frame&#39;a i 62 to jedna sześćdziesiątka wbita w całym meczu,BBBaaa 269 punktów w całym meczu !!! ????
Proszę bardzo:Milkins będzie chyba przegrywał 5:1 a White wystartował od 3:0 a już jest 3:2

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Snooker chce chyba zniechęcić wszystkich do siebie ...
Wczoraj 0-10 wynik a dzisiaj z 1-0 na 1-5 już Milkins ... Człowiekowi odechciewa się typować totalnie .
Edit : taa , robi się powoli już 1-6 ... bez kitu ale żal
No mamy 3-6 , jak w sesji wieczornej od początku wyjdzie z wiarą i wygra 2 frejmy na początek albo 2 z 3 to może coś powalczy.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No rozczarowanie te kwalifikacje. Tak jak mówiłem jeśli dziś nie uda się wygrać, a wydaję się, że Milkins mi to uniemożliwi to już typować nic raczej na pewno nie będe.

Cieszy mnie postawa Drago i Wattany bo jeżeli onaj awansują to nawet te obecne porażki nie będą zbyt bolesne.
Podsumuję to okrzykiem:
Go Tony, go James! ????

A Bedford zaskakuje, tego mało kto się spodziewał, choć ja nadal wierzę w Milkinsa, jeśli skończy sesję 3-6, czyli wygra dwa najbliższe frejmy to wierzę, że mu się uda jeszcze coś w tym meczu pokazać.

White też męczy i ten handi snajpa wydaję się dobrym posunięciem. Pewnie natomiast wygrywają Ford i Drago.

Edit:

No i udało się Milkinsowi wygrać te dwa frejmy. Nadal na niego liczę i dlatego zdecydowałem się postawić na niego w typach dnia.
Krótka analiza na ten temat:

Spotkanie: Milkins - Bedford (3-6)
Typ: 1
Kurs: 2,87
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:

Źle rozpoczął walkę o mistrzostwa świata Robert Milkins. Po pierwszej sesji pojedynku drugiej rundy eliminacji przegrywa z Simonem Bedfordem 3-6.
Ja jednak widzę dla Roba światełko w tunelu. Tak jak pisałem przy wyniku 1-6 dla Bedforda jeżeli Milkins da radę wygrać dwa kolejne frejmy to może jeszcze powalczyć. To zadanie wykonał, wygrał i zmniejszył stratę do rywala. Trzy frejmy, które pozostały Milkinsowi do odrobienia to nie jest bardzo dużo w sytuacji gdy gra się do dziesięciu wygranych partii. Na pewno łatwo nie będzie ale w tych eliminacjach już nieraz przekonaliśmy się, że nie warto się załamywać. Mark Boyle przegrywał z Patrickiem Wallacem 3-7 i wygrał 10-7, a Bjorn Haneveer z 0-4 zwyciężył z Davidem Gilbertem 10-6. Czemu więc Milkins dla którego sezon jest niezwykle udany miałby nie dać rady odrobić straty? Co prawda liczyłem na trochę wyższy kurs ale.. za kasę nie gram bo mam już postawionego Milkinsa przed rozpoczęciem meczu, niestety po niższym kursie, a na potrzeby konkursu typ na awans Roba mimo iż jest w trudnej, ale nie tragicznej sytuacji pasuje &quot;jak znalazł&quot;.

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Ja panowie poszedłem całkiem po bandzie,zagrałem na Boyle&#39;a i na Hicksa na jednym kuponie ???? .Tak sobie pomyślałem skoro listonosz (czyli Boyle) ugrał już z Whitem 4 frame to czemu ma nie wygrać całego meczu skoro jego przeciwnik pozwala mu na tak wiele.Tu moje proroctwo może się sprawdzić co do Whita że zacznie coś mu nie wychodzić i oleje mecz.
Hicks złapie wiatr w żagle i pojedzie Graya.Wynik tego meczu jak na razie 5:4 dla Graya a kurs na Hicksa 2.25 i do tego 5.00 na Boyla i jest good ????
Teraz się zastanowię nad paroma jutrzejszymi spotkaniami bo robi się ciekawie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom