>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata 20.04-06.05.2013

Status
Zamknięty.
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Typujemy dalej, na razie poza paraolimpijczykiem Holtem same plusy, a za Hawkinsa to mi się trochę reputacji należy;D

\.
za kurs 1.80 ? swietne masz mniemanie o sobie . Piszesz tutaj po reputacje , czy żeby dzielić sie typami? &quot;żenua&quot;

Panowie do tych co oglądali Murphego , jak ta sesja wieczorna wyglądała ? osobiscie śledziłem tylko livescore , troche pozamiatał .Wygląda na to aby coś ugrał w tym turnieju ?

Swoja droga kto ogladał pierwsze partie , to musze przyznac że pojedynek mogł sie inaczej zakonczyć zdecydowanie .
Przy wyniku 2-0 . Wyratował sie snookerami a Gould miał juz pare prostych bili na 3-0 . Naszczescie nie udało sie i od tego momentu spotkanie wygladało juz inaczej .
Tak czy inaczej ważne że wygrał ????

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
za kurs 1.80 ? swietne masz mniemanie o sobie . Piszesz tutaj po reputacje , czy żeby dzielić sie typami? &quot;żenua&quot;
Sam jesteś nie mniej żenujący ale mam dzisiaj humor to Ci wytłumaczę:
Po pierwsze napisałem to ot tak niezobowiązująco nie musisz mi klikać dzięki jak nie chcesz ale nie wiem po co się czepiasz?
Po drugie wiele typów jest powielanych a w tym przypadku tylko ja podałem typ na Hawkinsa, a kurs 1,8 nie uważam za niski.
Po trzecie do Assa też masz jakieś pretensje skoro on ma prośbę o reputację w swoim podpisie? Nie wiem co w tym jest złego masz chyba jakieś problemy ze sobą jak wynajdujesz takie pierdoły.

Otrzymane punkty reputacji: +3
sober219 338

sober219

Użytkownik
Pierwsze rozstrzygnięcia już znamy i jak na razie kiepsko poszło. Lisowski i Williams zaiedli ale Murphy elegnacko nawet handi zrobił. Na jutro pare ciekawych typów wypatrzyłem i mam nadzieję że pójdzie lepiej niż ostatnio:
M.Allen - M.King Allen-3,5 @1,8 bet365
Allena trzeba napewno liczyć jako jednego z faworytów do zdobycia tytułu. Los w 1 rundzie mu sprzyjał bo trafił na słabiutkiego Kinga który mało co a nawet nie dostałby się do glównego turnieju. Zdołał jednak pokonać Delu w decydującej partii co mnie dziwi jego gorącą głową, no ale nic wygrał i chwała mu za to. Ale jutro nie ma mowy o żadnym deciderze, powinien to być łatwy Spacerek Allena do 2 rundy. Kingowi daje maksymalnie 5 partii do ugrania i dlatego handi 3,5 wydaje mi się doyć bezpieczne.
J.Higgins - M.Davis (3-6) Higgins @2,5 bet365
Przed meczem nic z tego meczu nie grałem bo po cichu liczyłem na taki przebieg zdarzeń i teraz jest sens pogrania na Johna. Im bardziej jest przyparty do muru tym lepiej zaczyna grać, zawodnik który chyba zaliczył najwięcej come backów w historii. Liczę że poprawi gre w 2 sesji i rozprawi się z Davisem.
A.Carter - B.Woolaston Woolaston over 0,5 centuries break @2,75 bet365
Tu postanowiłem pograć na to że Ben popisze sie breakiem trzycyfrowym. Powinien mieć ku temu sporo okazji bo Ali nie jest w jakiejś życiowej formie a Woolaston już nie raz pokazał że setki potrafi pakować. Jeśli tylko trema go nie zje to powinno być ok.
Życzę powodzenia

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Mark King - Mark Allen typ King over 0,5 break 100 pkt kurs 3.00&#39; bet365
Wszyscy są przekonani , że Allen zniszczy Kinga .Być może tak bedzie , chociaż osobiscie mam przeczucie że moze powalczyć .
King w kwalifikacjach 10-9 zwyciężył z De lu . Wbił 2 breaki 100 pkt. do tego miał cztery powyżej 50pkt .Wsumie jak na 19 parti , nie jest to jakies genialne osiagniecie .Lecz kurs w miare kuszący .Delikatnie można pograć , bo sam win Allena jest mało opłacalny .Czy handi ujemne pokryje wszystko na to wskazuje .Jednak narazie bez znaczących niespodzianek , zobaczymy co z Higginsem .Tutaj coś czuje zaciety , sadze że KIng jest w stanie ugrac 6 partii .

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Graeme Dott – Peter Ebdon
Ostatni wynik 6-2 (best of 19 frames)
Handicap
Typ: Peter Ebdon (+5.5) @ 1.80 expekt ✅ 10-6

Przed meczem stawiałem na wyrównany i ciężki bój i tak właśnie ten mecz wyglądał w pierwszej sesji. Wszystko się zgadzało, poza wynikiem. Oglądałem większość pierwszej sesji i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to niespotykana fura szczęścia Dotta. Tyle ile Szkot miał korzystnych zbić, przypadkowych snookerów po odstawnych, czy bezpiecznych układów po grubych pudłach, to dawno nie widziałem. Zwykle oszczędny w reakcjach Ebbo wielokrotnie kręcił z niedowierzaniem głową. Przynajmniej dwie partie korzystnie ułożyły się dla Szkota przez takie szczęśliwe przypadki, gdyby ich nie wygrał, to wynik byłby remisowy. Fortuna wiecznie Dottowi sprzyjać nie będzie, suma szczęścia równa się zero, więc dzisiaj powinno być przynajmniej równo pod tym względem. A jeśli chodzi o formę wczorajszego dnia to zaryzykuje stwierdzenie, że Dott nie błyszczał i wynik jest zdecydowanie lepszy niż gra. Najlepszym przykładem był frejm 3, w którym Dott miał chyba 6 czy 7 idealnych szans na wygraną i wszystkie spartolił. Abstrahując od wyniku to dla mnie jest bardzo wyrównany mecz, jeśli czynnik szczęścia będzie neutralny, to przy grze frejm za frejm 5 partii Ebdona jest jak najbardziej do ogarnięcia. Mecz wygląda tak jak miał wyglądać, czyli wolne tempo, niskie breaki, dużo gry taktycznej, a w takim ściboleniu Ebbo czuje się jak ryba w wodzie.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
psotnick, przecież Ebdon po ośmiu frejmach ma najwyższego brejka w wysokości 25 punktów. Stawianie na niego jakichkolwiek pieniędzy to samobójstwo. W sumie te trzy partie może i da rade ugrać, bo Dott, tak jak mówisz, nic wielkiego nie gra, choć 4x50+ zrobił. Ja tylko zastanawiam się jak &quot;Ebbo&quot; mógł wygrać w kwalifikacjach z Maflinem...
ozborn86, ja proszę o reputację? ;) Przeczytaj dokładnie co tam jest napisane.
Z wieczora spory zawód sprawił Gould, w propozycjach miałem over 15,5 i brakło jednego frejma, ale jest też pozytyw. Od stanu 6-4, jak się Szon rozpędził to już zgniótł Martina i dobrze... oby tak do finału ???? W kolejnej rundzie Murphy będzie wielkim faworytem, obojętnie czy zagra z niemrawym Dottem czy TRAGICZNYM Ebdonem. Oby tylko był fajny kurs.

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
psotnick, przecież Ebdon po ośmiu frejmach ma najwyższego brejka w wysokości 25 punktów. Stawianie na niego jakichkolwiek pieniędzy to samobójstwo. W sumie te trzy partie może i da rade ugrać, bo Dott, tak jak mówisz, nic wielkiego nie gra, choć 4x50+ zrobił. Ja tylko zastanawiam się jak &quot;Ebbo&quot; mógł wygrać w kwalifikacjach z Maflinem...
No wiesz, Ebdon tak gra, nie patrzyłbym na jego najwyższy break, bo często robi frejmy w 2 czy 3 podejściach. Taki ma styl, że przy najmniejszej niedokładności sadzi odstawną, zwykle dobrą i czeka na następną szansę. Przez to te jego mecze tak wyglądają, długie a do tego rwane i szarpane, nie bez kozery nikt nie lubi z nim grać. I pewnie tak zamęczył Maflina, przecież Norwego-Anglik prowadził 8-6 i wtopił 8-10, a w 4 ostatnich frejmach tego meczu dużych breaków nie uświadczy. Wczoraj Dott miał mnóstwo fuksów i gdyby nie one, to wynik byłby dużo równiejszy. Dzisiaj jest nowy dzień i liczę na lepszą postawę Ebbo, co by o nim nie mówić i w jakiej by formie nie był, to na pewno nie jest Holtem i głowy nie zwiesi. Jak Dott będzie chciał ugrać frejma to będzie musiał wyczyścić stół, bo przy nawet 3-4 potrzebnych snookerach Ebdon mu go nie odda. Zresztą ja nie potrzebuję cudów, 3 frejmy przy wyrównanej grze to nie tak dużo, zwłaszcza, że Dott do skończenia potrzebuje czterech. Dobry start i powinno być dobrze.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
ozborn86, ja proszę o reputację? Przeczytaj dokładnie co tam jest napisane.
W pierwszej części podpisu piszesz w pierwszej osobie, a w drugiej używasz &quot;magicznego&quot; komuś. Ja zrozumiałem, że tym kimś jesteś Ty bo to wynika z pierwszego członu. Mogę się mylić ale w takim razie nie rozumiem tego podpisu ????
No chyba, że jeśli chodzi o to, że Tobie wystarczy, że jest fajnie jak pomogłeś, a nawołujesz do dawania reputacji tym którzy o nią proszą. Jeśli tak to w takim razie nie powołuję się na Ciebie a na 100 innych osób, które mają napisane coś w stylu: &quot;pomogłem, kliknij dzięki&quot; co ma np Obserwator(M) i tutaj też nie sądzę aby fcbialas miał do niego jakiś zarzut z tym związany;]

waclaw-65884 360

waclaw-65884

Użytkownik
W pierwszej części podpisu piszesz w pierwszej osobie, a w drugiej używasz &quot;magicznego&quot; komuś. Ja zrozumiałem, że tym kimś jesteś Ty bo to wynika z pierwszego członu. Mogę się mylić ale w takim razie nie rozumiem tego podpisu ????
on ironizuje z ludzi którzy proszą się o dzięki ... więc skoro skorzystałeś z jego typu, to daj dzięki takim co płaczą i się proszą o dzięki ... Proste ???? Żeby jeszcze naprowadzić , to wyżej masz słowo Sarkazm ...

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
on ironizuje z ludzi którzy proszą się o dzięki ... więc skoro skorzystałeś z jego typu, to daj dzięki takim co płaczą i się proszą o dzięki ... Proste ???? Żeby jeszcze naprowadzić , to wyżej masz słowo Sarkazm ...
No właśnie teraz ta interpretacja do mnie dotarła co nie zmienia faktu, że są bardzo dobrzy typerzy, którzy poprzez podpis w każdym poście proszą o reputację i nie sądzę aby było to masowo potępiane przez fcbialasa tak jak moja jednorazowa prośba.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No wiesz, Ebdon tak gra, nie patrzyłbym na jego najwyższy break, bo często robi frejmy w 2 czy 3 podejściach. Taki ma styl, że przy najmniejszej niedokładności sadzi odstawną, zwykle dobrą i czeka na następną szansę. Przez to te jego mecze tak wyglądają, długie a do tego rwane i szarpane, nie bez kozery nikt nie lubi z nim grać. I pewnie tak zamęczył Maflina, przecież Norwego-Anglik prowadził 8-6 i wtopił 8-10, a w 4 ostatnich frejmach tego meczu dużych breaków nie uświadczy. Wczoraj Dott miał mnóstwo fuksów i gdyby nie one, to wynik byłby dużo równiejszy. Dzisiaj jest nowy dzień i liczę na lepszą postawę Ebbo, co by o nim nie mówić i w jakiej by formie nie był, to na pewno nie jest Holtem i głowy nie zwiesi. Jak Dott będzie chciał ugrać frejma to będzie musiał wyczyścić stół, bo przy nawet 3-4 potrzebnych snookerach Ebdon mu go nie odda. Zresztą ja nie potrzebuję cudów, 3 frejmy przy wyrównanej grze to nie tak dużo, zwłaszcza, że Dott do skończenia potrzebuje czterech. Dobry start i powinno być dobrze.
Dobrze, no.. ale nie 25 punktów w ośmiu frejmach. Rozumiem, że on taki jest, tak gra i woli sobie zagrać odstawną albo snookera, ale wczoraj wolał sobie coś wbić, a mu kompletnie nie wychodziło. Jeżeli ktoś robi best break 25 w 8 frejmach to coś jest nie tak, po prostu... Tym bardziej, że tak jak piszesz Dott daje te okazje i szansę Ebdon na wysokie punktowanie ma. Nie ma się co oszukiwać, Peter jest beznadziejny... ale może te trzy frejmy ugra, ja tu też proponowałem over, więc niech gra jak najlepiej.

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
psotnick typu nie neguję, bo do 5 frejmów może Ebdon dobije, chociaż ja skłaniam się do opinii Assa. Stawianie za duże stawki na Ebdona mija się z celem. Oglądałem całą pierwszą sesję i Ebbo grał tak jak przez cały sezon - czyli tragicznie. Mnóstwo pudeł na łatwych bilach, niedokładnych odstawnych. Dott też zagrał tak sobie, ale o niebo lepiej niż Peter. Wynik odzwierciedla to co działo się na stole.
Nie bardzo rozumiem też granie na Higginsa. John to i owszem wielki mistrz i kurs 2,5 na niego jest trochę kuszący. Ja jednak póki co nie widzę żadnych przesłanek przemawiających za zwycięstwem Szkota. Beznadziejny cały sezon, wczoraj pierwsza sesja też bardzo słaba i wynik 3-6 w plecy. Do tego Davis grał bardzo dobrze od stanu 0-2.
Na dzisiejsze mecze wpał mi w oko ciekawy typ:
Pierwsza sesja kto lepszy: @ Mark Allen 1.50 Sportingbet ⛔ 4-5 :/
Co tu dużo pisać. Jeśli Allen chce się liczyć w tegorocznych Mistrzostwach to takiego Kinga musi pokonać. Kurs na zwycięstwo Irlandczyka z Północy jest jednak mizerny, a handi nie ruszam, bo na poziomie 4,5 jest dość ryzykowne.King jest solidnym rzemieślnikiem i te 6-7 frejmów może ugrać. Dlatego stawiam na to, że Allen będzie górą po pierwszej sesji. Kurs zachęcający, a szanse na prowadzenie młodszego snookerzysty są spore. Lepiej moim zdaniem zagrać to niż czysty win Allena po 1,1 - 1,2.
@ Ali Carter 1.28 - Ben Woollaston Sportingbet ✅
Tutaj ozborn już napisał dlaczego Ali jest faworytem i powinien wygrać ten mecz więc nie będę się powtarzał. Dla mnie Carter to jednak za wysoka półka dla Bena przynajmniej na razie. Kurs niski, ale wydaje się pewny.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP

No chyba, że jeśli chodzi o to, że Tobie wystarczy, że jest fajnie jak pomogłeś, a nawołujesz do dawania reputacji tym którzy o nią proszą. Jeśli tak to w takim razie nie powołuję się na Ciebie a na 100 innych osób, które mają napisane coś w stylu: &quot;pomogłem, kliknij dzięki&quot; co ma np Obserwator(M) i tutaj też nie sądzę aby fcbialas miał do niego jakiś zarzut z tym związany;]
nie martw się , ironizowałem wiele razy w hp swojego czasu ,
drażnia mnie takie rzeczy na maksa i tyle .
A jeszcze dopisywanie , za kazdym razem kiedy ktos &quot;łasi sie&quot; i prosi o repute jest dla mnie zdecydowanie &quot;internetowe&quot; ....

zreszta na tyle tym temacie ,

Zajmijmy sie snookerem bo w koncu chyba piszemy w tym dziale dla tego .

osobiscie pograłem , delikatnie , moze troche z zamiłowania , ale w koncu musi ????

Win turnieju Maguire kurs 15 bwin

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Niekoniecznie, gdyby teraz Davis szybko ograł Higginsa to myślę, że wejdą teraz.

Kto grał na Allena niech się szykuje na wtopę, ja już się szykuje.. Ten chłopak znów nie gra nic, co przez cały sezon. Łysy farciarz go punktuje jak chce..

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Masz rację, że mogą wejść jeszcze w sesji środkowej jednak wydaje się to mało prawdopodobne. Handi na Allena wtopą będzie ale myślę, że jednak wygra.

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Jak na razie najbardziej brakuje mi Zhu Ying, nie wie ktoś, czy jest przewidziana do sędziowania spotkań? Nie mogę nigdzie znaleźć rozpiski z sędziami turnieju.
Druga sprawa to John. Oglądałem go i zaprezentował się mizernie. Davis grał przyzwoicie, ale nie fenomenalnie, popełniał sporo błędów, John miał sporo szans, które marnował. Zabrakło tego zawzięcia i determinacji, John w swoich najlepszych latach, nawet jak wysoko przegrywał to gdy przeciwnik dał mu cokolwiek na stole - to on to czyścił, w taki sposób, że pomimo iż miał stratę to wywierał niesamowitą presję i to wystarczało by powrócić do meczu. Tak też zrobił w tym roku bodajże w Shanghai Masters, gdzie przegrywał 2:7 by wygrać 10:9. Z Davisem nie było tego elementu, bo Mark nawet jak coś zepsuł to i tak w większości przypadków wracał do stołu na kolejne szanse w tej samej partii.
Davis potrafił skontrolować swoją przewagę i grać partię za partię. I w ten oto sposób skończyła się seria nieparzystych lat Higginsa.
Druga sprawa to Maguire. Patrzyłem z podziwem na 35 letniego Taja, który pomimo debiutu czuł się jak ryba w wodzie w Sheffield. Po wygraniu partii na 3:1 cieszył się jak dziecko - okazując radość z prowadzenia do pierwszej przerwy. 5 razy 50+ w 8 partiach z takim wyjadaczem jak Maguire robi kolosalne wrażenie. I jeżeli Taj się nie spali (a nie zanosi się) to on ten mecz wygra. A wyraźnie polubiła go publiczność. Zresztą nie dziwie się, ponieważ wygląda nieco zabawnie (trochę tak jak stereotypowy Wietnamczyk z bazaru) i naprawdę cieszy się z tego co osiąga, co przy ponurym na ogół Maguirze, stanowi niezły walor dla widowni.
O&#39;Sullivan po odpadnięciu Higginsa ma wyczyszczoną kwartę i drogę do półfinału otwartą. Ponieważ nie wierzę, by Ali, Davis albo Bingham mogli go pokonać w kolejnych spotkaniach - chyba, że przyjdzie mu zagrać z debiutantami - Woolastonem i Bairdem - a oni są nieobliczalni.

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Matthew Stevens – Marco Fu
Handicap
Typ: Marco Fu +1.5 @ 1.80 William Hill ✅ 7-10 :spokodfhgfh: bezproblemowo na plus..

To może być jedna z bardziej wyrównanych par w 1 rundzie. Marco Fu prowadzi w bezpośrednim bilansie w turniejach rankingowych. W tym sezonie prezentował solidną formę, finał German Masters za którym poszedł dobry run w grupach Championship League. Z kolei Stevens poprawił swój bilans tego sezonu finałem World Open, nie można też zapominać, że w ubiegłorocznym Crucible doszedł do półfinału demolując po drodze również Fu (10-3), zresztą na tym samym etapie turnieju. Trzeba powiedzieć, że Walijczyk zwykle najlepszy swój snooker zostawia właśnie na najważniejszy turniej roku, ale w tegorocznej drabince Marco jest dla mnie jednym z najbardziej niebezpiecznych rywali dla rozstawionych graczy w 1 rundzie. Pomimo tego, że od 2009 roku nie wygrał meczu w Crucible jestem gotów zaryzykować umiarkowaną stawkę na to, że odeśle Matthew do domu, tym bardziej, że buk oferuje też dodatni handicap po bardzo dobrym kursie. Typ oparty czysto na ostatniej formie obu graczy, Fu jest w zdecydowanie lepszej formie niż był o tej porze w ubiegłym sezonie i nie ma mowy o powtórce wyniku z ich ostatniego meczu na MŚ.

Otrzymane punkty reputacji: +3
ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Póki co te Mistrzostwa zawodzą poziomem sportowym. Faworyci nawet jak wygrywają to nie widzę w tym błysku. Jedyne plusy jakie dostrzegam do chwili obecnej to przyzwoita postawa Osy i wyeliminowanie Ebdona, który nie zamuli kolejnego meczu, bo MŚ są raz w roku i nie chce się oglądać czegoś takiego. Allen zagrał beznadziejnie aż sam nie dowierzam, że odradzałem taśmy między innymi z jego powodu a potem podałem na niego typ z handi, no cóż chyba za mocno chciałem.
Maguire - Poomjaeng stan 3-5
Podałem już typ na +4,5 dla Taja i brakuje jednej partii mam nadzieję, że nie będzie problemu z jej ugraniem. Piszę o tym meczu jeszcze raz gdyż pomimo tego co zobaczyłem w sesji pierwszej i jaki jest wynik to jednak nadal uważam, że to Szkot wygra ten mecz. Ewidentnie był zaskoczony bardzo dobrą postawą Taja i widać było, że ma ochotę zdzielić go kijem kiedy ten zamieniał się w wodzireja (ja te wybuchy radości i kontakt z publicznością odebrałem bardzo pozytywnie, widać tu czystą sportową radość z tego gdzie może grać i że ta gra mu się układa). Stephen przespał sesję ale myślę, że nie sfrajerzy się jak Allen i włączy wyższy bieg od początku drugiej sesji. Nie znalazłem w ofercie, żeby można było to zagrać już teraz ale jak tylko pojawi się live to polecam zaatakować. Kurs za na zamknięciu sesji był chyba 1,53 co w porównaniu z kursem początkowym spokojnie nadaje się do gry.
Zwycięstwo w meczu: Maguire bet365 kurs 1,53(chyba) ⛔
Ładna patologia, M. White vs Poomjaeng w drugiej rundzie MŚ. Dingu ratuj poziom tym Mistrzostw bo na razie jest żenada;/

Junhui - McManus
Kolejny duży faworyt vs kolejny duży zamulacz z tym, że do Alana jakoś uprzedzony nie jestem bo czasami gra &quot;normalnie&quot;. Ding to jak zwykle dość duża niewiadoma bo w formie jest terminatorem a bez gra na poziomie drugiej 50tki rankingu. Handicap wynosi 4,5 co jest dosyć wysoką linią ja jednak wierzę, że Ding nie zawiedzie bo po Selbym najbardziej na niego liczę w tegorocznych Mistrzostwach (no może jeszcze Osa ???? )
Wiadomo, że jak Ding wejdzie na obroty to pójdzie partia za partią na jego konto także jedyne pytanie czy na te obroty wejdzie. Może jestem naiwny ale wierzę, że tak;)
Handicap w meczu: Ding -4,5 bet365 kurs 2,0✅
Ledwo, ledwo ale jednak...

Stevens - Fu
O tym meczu sporo napisał psotnick jakieś 1,5h temu. Ja się pod tym podpisuję. Stevens z crucible wyniósł sporo doświadczenia ale jest zbyt nierówny dla Fu. Pójdę dalej i zaproponuję zwycięstwo zawodnika z Hong Kongu.
Zwycięstwo w meczu: Fu bet365 kurs 2,0✅
Trump - Dale
Podobnie jak w meczu Dinga z tym, że tu mamy faworyta i bardziej ciamajdę niż zamulacza. Pomimo tego, że Dale`a nie lubię bo widzę praktycznie od zawsze dużą nieporadność w jego grze, z wbijaniem nie jest jeszcze najgorzej bo czasami potrafi wbić naprawdę trudne bile tak jego największa bolączka techniczna to pozycjonowanie białej. Ze szczególną uwagą śledziłem jego mecz eliminacyjny, w którym wyglądał jak nie on. Bardzo dojrzała i skuteczna gra, oczywiście przeciwnikiem nie był Trump ale i tak zrobił na mnie chyba pierwszy raz duże wrażenie. Trump siadł i na chwilę obecną nie jest już wielkim faworytem Mistrzostw i kimś kim cały świat zachwycał się jeszcze stosunkowo niedawno, wygrać mecz wygra ale raczej nie rozgromi rywala. Jak jeszcze ubierze te swoje pedalskie buciki z kolcami to pewnie jak zawsze przegra 2 pierwsze partie, potem poleci do szatni i zmieni na normalne po czym zacznie grać jak człowiek;] Handi 3,5 i kurs 2,1 to bardzo wysoka linia. Pogromu nie przewiduję.
Handicap w meczu: Dale +3,5 bet365 kurs 2,1⛔
Dale nawet przyzwoicie ale z tak dysponowanym Trumpem nie było szans na pokrycie linii. Plus taki, że może będzie z niego jakiś pożytek w dalszych rundach.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom