>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata 17.04-03.05.2010

Status
Zamknięty.
smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Mam nadzieję, że Higgins zagra z Davisem równie słabo jak w 1 rundzie i spakuje manatki.
Moja nadzieja się spełniła. Brawo Steve. Wielki szacunek. Zasłużone zwycięstwo. No i będziemy mieli 1/4 finału Davis-Gould. Jeśli ktoś tak obstawił przed rozpoczęciem turnieju to nie uwierzę:razz: Ciekawe jakie kursy wystawią jak myślicie? Bo mi w sumie ciężko ocenić jak buki to będą widzieć? Jak dużym faworytem będzie Davis?

robbn 23

robbn

Użytkownik
Jak dużym faworytem będzie Davis?
Bo ja wiem czy będzie faworytem, Gould też się pokazuje ze znakomitej strony w meczu z Robertsonem i według mnie kursy będą podobne. Jeśli znacznie wyższy będzie na Goulda to z pocałowaniem ręki zagram.
Ale na razie nie ma co dywagować bo Robertson może jeszcze powalczyć, nie takie powroty się widywało ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Spodziewam się, że jesli Gould wygra to on będzie nieznacznym faworytem meczu z Davisem. Spodziewam się kursów w granicach 1.7-1.9 lub 1.6-2.0

A tak na marginesie to jeśli ktoś się spodziewał takiego ćwierćfinału, choćby jednej z tych osób w 1/4 finału to ja mu się pokłonię. To coś niesamowitego. Jak tu wygrać coś gdy zdarzają się takie sensacje. Oby tylko wyjśc na zero :p

creator 0

creator

Użytkownik
Spodziewam się, że jesli Gould wygra to on będzie nieznacznym faworytem meczu z Davisem. Spodziewam się kursów w granicach 1.7-1.9 lub 1.6-2.0
Ja spodziewam się również takich kursów jednak w odwrotnej kolejności tzn Davis 1.6 - 2.0 Gould no ale zobaczymy co wymyślą bukmacherzy ;)
Bardzo ciekawie zapowiada się właśnie rozpoczynający mecz Williams - O&#39;Sullivan. Czyżby kolejny faworyt do wygrania turnieju miał odpaść? Po cichu liczą, że tak się stanie ponieważ Borsuk to jeden z moich ulubionych snookerzystów a ostatnio prezentuje super formę ;)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Narazie mecz Sullivana z Williamsem zdecydowanie inny od tych pojedynktow co ogladaliśmy ???? Jak juz dojda do stołu to nie boja sie rozpoczac powaznego breaka co napewno sprzyja ogladaniu tak fajnie i dynamicznie rozgrywaneh gry.No i wynik 4-4 pokazuje wyrownana gre , ja mam handi +3.5 na Borsuka , no trzymam wiec kciuki za tego Pana ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
A ja pozwole sobie pierwszy raz tu zrobić live i krzyknąć: GO NEIL!
Już ma u mnie wielki szacunek, powrót z 5-11 na 12-12 to piękna sprawa. Ale tak jak mówiłem gdyby nie zlekceważnie rywala to możliwe że ten mecz rozstrzyngnąłby się nawet w 2 sesjach, a tak to zaraz gramy decidera i wszyscy stawiajacy na Kangura + on sam mamy ogromny stres..

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
. Ale tak jak mówiłem gdyby nie zlekceważnie rywala to możliwe że ten mecz rozstrzyngnąłby się nawet w 2 sesjach,
Nie przesadzaj. Z tak wbijającym Gouldem żaden zawodnik na świecie by nie zakończył meczu w 2 sesjach. Bądźmy obiektywni.

palar 0

palar

Użytkownik
Robertson!!! Po wczorajszym dniu wydawało się że wygranie 8 frame&#39;ów z 9 będzie niemożliwe, a jednak! Szacun dla tego gościa, trochę nerwów mi przysporzył ale liczy się końcowy wynik ???? Mój snookerowy kupon nadal w grze- pozostał jeszcze M.Selby!

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
O siema Smooke.
Wsumie dla rywalizacji to lepiej ze robertson wygrał przyznam sie ze dla zabawy grałem handi , a na zwyciestwo było chyba koło 9 kurs.Wiec szacun jak ktos złapał:p

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Witam ;)
No dla turnieju na pewno lepiej że Robertson awansował, ale nie widzę żeby furorę zrobił w tym turnieju mimo wszystko. Szkoda mi trochę Goulda bo w moim subiektywnym odczuciu bardziej zasłużył na awans. W meczu Robertson-Davis oczywiście full support z mojej strony dla Davisa.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie przesadzaj. Z tak wbijającym Gouldem żaden zawodnik na świecie by nie zakończył meczu w 2 sesjach. Bądźmy obiektywni.
A znaczenia słowa możliwe/może znasz?
Gdyby nie szansę, które dostawał to i by tak nie wbijał. To logiczne. A w pierwszych dwóch sesjach odstawne i snookery Robertsona to był śmiech na sali. Dokładając do tego skuteczność wbić powstawała już kompletnie żenująca postawa więc Gould to wykorzystywał i wbijał.

Witam ;)
No dla turnieju na pewno lepiej że Robertson awansował, ale nie widzę żeby furorę zrobił w tym turnieju mimo wszystko. Szkoda mi trochę Goulda bo w moim subiektywnym odczuciu bardziej zasłużył na awans. W meczu Robertson-Davis oczywiście full support z mojej strony dla Davisa.
Po przegraniu decydującej sesji 1-8 nie można być zawodnikiem, który bardziej zasłużył na awans.
Mam nadzieję, że zagrasz grubo na Davisa, może kurs na Robertsona podskoczy, bo po 1.30 to raczej nie zagram.. ;)

U 38

uzytkownik-56405

Użytkownik
Kangur wojownik teraz tak go bede nazywał.Świetny mecz.Szkoda Martina no ale coż taki jest sport.Wybaczcie,wiem że nie wypada ale pozwole sobie i się pochawale:p hehe

Uploaded with ImageShack.us

Stawka pozostaje moja skromna tajemnica:p chodz byla ona mała.

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Full support nie znaczy że zainwestuje pieniądze ???? . Pieniądze zainwestowałem w typy które podałem wcześniej. Kurs 1,3 na zawodnika który w 2 sesjach ugrywa 5 frejmów? Potraktujmy to w kategoriach żartu buków. Sam liczyłem przed turniejem na Robertsona ale po meczu z Gouldem przynajmniej ja uważam, że nie ma szans zwojować czegoś w Sheffield. Smutno mi również - tak z innej beczki - z powodu tego co uczynił Maguire :-( ciężko to nazwać nawet jakoś. Szkoda, bo bardzo go lubię.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
no niezle , ale szczerze to pogratulował bym ci jak bys zagrał przynajmniej 20-30zł . Ale mniejsza juz o to...
A Maguire walczy , mowie wam chłopaki bedzie jak Robertson :pP

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Kangur wojownik teraz tak go bede nazywał.Świetny mecz.Szkoda Martina no ale coż taki jest sport.Wybaczcie,wiem że nie wypada ale pozwole sobie i się pochawale:p hehe

Uploaded with ImageShack.us

Stawka pozostaje moja skromna tajemnica:p chodz byla ona mała.
A ja gratuluje Ci nawet jeśli zagrałeś za 1 zł. Osobiście wierzyłem w powrót Kangura do meczu ale zagrać się nie odważylem dlatego brawa się należą.

Co do Maguire&#39;a to zgadzam się smooke. Od wielu lat uważany za jednego z faworytów, lata uciekają, a tu nigdy nie zagrał nawet w finale. Ostatnie dwa sezony w Crucible to dla niego kompletna porażka. Spodziewałem się więcej po Szkocie.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
PO meczu cieszymy , ze kazdy jest mądry ???? i chwalimy sie wygranymi , nastepnym razem podziel sie tymi perelkami z innymi ???? sory ale nie lubie czegos takiego...
Co do Maguire to rzeczywiscie wielka szkoda przynajmniej dla mnie , zwłaszcza ze jakos Dotta nie lubie , chociaż był lepszy no i wygrał zasłuzenie.Zobaczymy co zrobi dalej ????

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Allen - Dott 1 - 1.55
Tradycyjnie bwin pierwszy wystawił kursy. Spodziewałem się minimalnie wyższego ale i ten jest ok i pobieram. Pisane już było w tym temacie wiele na temat gry Allena. Pierwsze dwie rundy - zaprezentował się świetnie (najlepiej w stawce?) Dott się znalazł tu niespodziewanie. I Ebdon i Maguire zagrali mega totalną kupę przeciwko Dottowi i tak oto Kropek został przygarnięty przez ćwierćfinał. Nie sądzę, aby nagle Allen obniżył jakoś dramatycznie loty. Mimo wszystko, różnica w obecnych poziomach obu graczy jest zasadnicza. Trzeba na długo kapitał mrozić bo na 3 dni aż ale myślę, że warto. Plus oczywiście czajenie na live przy jakimś może 1 frejmie prowadzenia Dotta z początku kursik na Allena może być przyjemniejszy.

U 38

uzytkownik-56405

Użytkownik
PO meczu cieszymy , ze kazdy jest mądry ???? i chwalimy sie wygranymi , nastepnym razem podziel sie tymi perelkami z innymi ???? sory ale nie lubie czegos takiego
Kolego co mialem napisac o tym meczu,że gram bo co?? Nawet dobra analiza nic by tu nie dala.Trzeba bylo tu tylko słabszej gry Goulda nic wiecej.Nawet nie miał bym jak uzasadnic tego typu,poprostu szczeście i tyle.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Masz moze i racje , sory poniosło mnie ????
Smooke zgadzam sie z typem , Allen wbił narazie najwyzszego breaka , prezentuje sie bardzo dobrze , a Dott no troche miał szczescia bo trafiał na przeciwników jakos pod forma na MŚ. ja bym tutaj zagrał -1,5 na Allena i sadze ze z handi bedzie tez izzi typ , a kurs dobije gdzies do 1,80.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Jutro Ding zaczyna swój pojedynek z Murphy i uważam go za zdecydowanego faworyta. Ding w swoim 1 pojedynku zaprezentował się bardzo solidnie. Murphy od dawna wali lipę i wątpie żeby pokonał teraz Dinga. Kurs wkońcu do grania bo od 1,5 wzwyż. Zastanawiam się jeszcze nad handi. Jak Ding szybko odskoczy to nabierze pewności siebie i wtedy powinno być po meczu.
Dodam , że handi na Murphy to +1,5 więc naprawdę niska linia. Kurs na to 1,85 w Fortunie więc myślę że naprawdę warto. Moim zdaniem Ding nie straci w tym pojedynku napewno 10 frejmów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom