Kupon na dziś który pograłem, dzisiaj krucho z czasem strata wynosi  trochę z tego miesiąca ale jednym weekendem można odrobić i wyjść na  plus, moze pozniej jeszcze coś zagram i postaram się wrzucić:
Besiktas

+ Strasbourg

+ Reilly Opelka

+ Borussia Dortmund

= 9,32 Stawka: 12,5j Betsson
Strata: 12,5j
Besiktas  gra w tym sezonie świetnie i będzie się liczyć w lidze do końcowego  triumfu w jak i 
Champions League, trenerzy i zawodnicy jasno mówią że  grają o zwycięstwo w tych prestiżowych rozgrywkach, roster bardzo mocny  jak na europejskie warunki Stimac, Guller, Clark strzelec Roll i gwiazda  drużyny Earl Clark, dodając Kyla Weemsa i rezerwowego rozgrywającego  którego chyba każda drużyna europejska chciałaby mieć w obwodzie jakim  jest Strawberry to taka kombinacja musi przynieść zwycięstwo, Pinar ma w  każdym meczu mega przestoje w grze 
koszykówka rwana głównie są to  solowe popisy brak zespołowości, i myślę że dzisiaj polegną z kretesem,  Besiktas wygrał ostatnio z dwa razy mocniejszą drużyną jaką jest Aek  Ateny
Strasbourg ma monciejszy skład niż Dunkierka i słusznie  kursy spadaja w tym meczu w lidze jest krucho i trzeba gonić tabele,  drużyna z ogromnym potencjałem w ostatnim meczu w 
champions league nie  rzucili z gry punktu w drugiej kwarcie i przegrywali ponad 20 punktową  stratą a jeszcze wykręcili handicap dzisiaj od początku będzie  koncentracja i solidne budowanie przewagi, Dunkierka powygrywała te  mecze co miałą wygrać żadne specjalne wyniki  jeśli Strasbourg powtórzy  drugą połowę jaką zagrał  
Champions League to z pewnością wygra mecz
Jak  McDonald ma złamać Opelkę, przeciez to mikrus i nie odbierze serwisów  Reillyego a jest strasznie nieregularny na podaniu i szybko się gotuje,  powygrywał mecze z zawodnikami z którymi grał zza końcowej linii ale  mnóstwo razy tracił serwis, Opelka w wymianach nie bryluej jednak jedna  chwilowa zapaśc na serwisie McDonalda i jest po secie, McKenzie jest  strasznie nerwowy jak nie idzie i wtedy popełna masę błędów i chce  szybko kończyć akcje co jest jego wielkim błędem bo przez to przegrał  mnóstwo meczy w ostatnim okresie czasu a gdy mogę to śledze te  Amerykańskie challengery
Dortmund powinien dzisiaj wygrać jest po dwóch  remisach w lidze a teraz mają takich dziadów do ogrania, Hamburg gra  fatalnie ostatnim okresem się ślizga od 3 sezonów i jakimś trafem się  utrzymuje jak powiedział Hajto w tym sezonie będzie spadek z kretesem z  ligi, Borussia stworzy mnóstwo sytuacji i zdominuje rywala , to nie będą  frajerzy z Gladbach którzy nie wykorzystali 100 sytuacji do zdobycia  bramki