Kupon na dziś który pograłem, dzisiaj krucho z czasem strata wynosi trochę z tego miesiąca ale jednym weekendem można odrobić i wyjść na plus, moze pozniej jeszcze coś zagram i postaram się wrzucić:
Besiktas
+ Strasbourg
+ Reilly Opelka
+ Borussia Dortmund
= 9,32 Stawka: 12,5j Betsson
Strata: 12,5j
Besiktas gra w tym sezonie świetnie i będzie się liczyć w lidze do końcowego triumfu w jak i
Champions League, trenerzy i zawodnicy jasno mówią że grają o zwycięstwo w tych prestiżowych rozgrywkach, roster bardzo mocny jak na europejskie warunki Stimac, Guller, Clark strzelec Roll i gwiazda drużyny Earl Clark, dodając Kyla Weemsa i rezerwowego rozgrywającego którego chyba każda drużyna europejska chciałaby mieć w obwodzie jakim jest Strawberry to taka kombinacja musi przynieść zwycięstwo, Pinar ma w każdym meczu mega przestoje w grze
koszykówka rwana głównie są to solowe popisy brak zespołowości, i myślę że dzisiaj polegną z kretesem, Besiktas wygrał ostatnio z dwa razy mocniejszą drużyną jaką jest Aek Ateny
Strasbourg ma monciejszy skład niż Dunkierka i słusznie kursy spadaja w tym meczu w lidze jest krucho i trzeba gonić tabele, drużyna z ogromnym potencjałem w ostatnim meczu w
champions league nie rzucili z gry punktu w drugiej kwarcie i przegrywali ponad 20 punktową stratą a jeszcze wykręcili handicap dzisiaj od początku będzie koncentracja i solidne budowanie przewagi, Dunkierka powygrywała te mecze co miałą wygrać żadne specjalne wyniki jeśli Strasbourg powtórzy drugą połowę jaką zagrał
Champions League to z pewnością wygra mecz
Jak McDonald ma złamać Opelkę, przeciez to mikrus i nie odbierze serwisów Reillyego a jest strasznie nieregularny na podaniu i szybko się gotuje, powygrywał mecze z zawodnikami z którymi grał zza końcowej linii ale mnóstwo razy tracił serwis, Opelka w wymianach nie bryluej jednak jedna chwilowa zapaśc na serwisie McDonalda i jest po secie, McKenzie jest strasznie nerwowy jak nie idzie i wtedy popełna masę błędów i chce szybko kończyć akcje co jest jego wielkim błędem bo przez to przegrał mnóstwo meczy w ostatnim okresie czasu a gdy mogę to śledze te Amerykańskie challengery
Dortmund powinien dzisiaj wygrać jest po dwóch remisach w lidze a teraz mają takich dziadów do ogrania, Hamburg gra fatalnie ostatnim okresem się ślizga od 3 sezonów i jakimś trafem się utrzymuje jak powiedział Hajto w tym sezonie będzie spadek z kretesem z ligi, Borussia stworzy mnóstwo sytuacji i zdominuje rywala , to nie będą frajerzy z Gladbach którzy nie wykorzystali 100 sytuacji do zdobycia bramki