Już działa, możesz się zarejestrować. PozdrawiamWitam,
Kochani chciałem założyć konto na LVBET z linku forumowego ale wywala mi błąd, że źródło jest niedostępne.
Możecie to sprawdzić ?
Już działa, możesz się zarejestrować. PozdrawiamWitam,
Kochani chciałem założyć konto na LVBET z linku forumowego ale wywala mi błąd, że źródło jest niedostępne.
Możecie to sprawdzić ?
Mam problem ze znikająca klawiatura przy korzystaniu z tel. Podczas pisania posta po naciśnięciu "enter"(obniżenie linii pisania) znika klawiatura, do wczoraj działało elegancko. Czy ktoś ma tak samo? Jakiś problem z forum? Czy u mnie coś się zepsuło?
U mnie również to samo gdy korzystam z telefonu bo na kompie wszystko gra
Okazao się, że 5 września została na mobilnego chrome-a wypuszczona łatka, która to popsuła (niezwiązane z forum czy skryptem). Poprawka do łatki została wypuszczona, powinna powoli trafiać do użytkowników. Spróbujcie zakutalizować swoje przeglądarki i sprawdźcie zcy problem nadal występuje.Mógłby ktoś obeznany w temacie sprawdzić skąd się u nas pojawiły wspomniane problemy? Będę wdzięczna bo męczące stało się pisanie postów. Z góry dziękujemy
U mnie już działa prawidłowo od 2 dniOkazao się, że 5 września została na mobilnego chrome-a wypuszczona łatka, która to popsuła (niezwiązane z forum czy skryptem). Poprawka do łatki została wypuszczona, powinna powoli trafiać do użytkowników. Spróbujcie zakutalizować swoje przeglądarki i sprawdźcie zcy problem nadal występuje.
Issue dotyczący silnika chrominium: https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=1121179
Sidebar przykleja się do góry strony i dołu strony - jak zjedziesz na sam dół to wtedy dostaniesz się do niżesz zawartości. Mogę zrobić tak, aby był przyklejony zawsze do góry i scrollował się razem ze stroną, ale jak zjedziesz niżej to po prawiej stronie będzie niestety tylko pusta przestrzeń.Pokaż załącznik 5110
przeglad nowych postow po prawej stronie. nie zjezdza mi nizej niz widoczne na screenie. czy tylko ja mam taki problem czy ktos jeszcze? od okolo 2 dni tak sie dzieje, nie wiem dlaczego nic nie zmienialem na komputerze.
przeskakuje w dziwny sposob... nie jestem w stanie zobaczyc wszystkich ostatnich postow widze polowe albo od gory albo od dolu.Sidebar przykleja się do góry strony i dołu strony - jak zjedziesz na sam dół to wtedy dostaniesz się do niżesz zawartości. Mogę zrobić tak, aby był przyklejony zawsze do góry i scrollował się razem ze stroną, ale jak zjedziesz niżej to po prawiej stronie będzie niestety tylko pusta przestrzeń.
Możliwe, że to popsuła jakaś zaktualizacja przeglądarki.
z tego co widzę to go obserwujesz, jak wejdziesz w swój profil -> ustawienia -> obserwujesz to tam masz wszystkie osoby, które obserwujesz, przy każdej osobie masz Ustawienia powiadomień oraz Przestań obserwować, jak wejdziesz w te ustawienia to masz do wyboruTakie małe pytanie.
Wyczyściłem wszystkie tematy które miałem obserwowane tak aby już nie dostawać powiadomień a temat użytkownika tenis_de_mesa Zagrajmy nadal dostaje powiadomienia o aktywności w/w użytkownika w temacie
Nie ma takiej możliwościczy jest mozliwosc wlaczenia opcji 'ignoruj' moderatorowi? nie widze takiej mozliwosci a chcialbym ignorowac czyjes posty, bana nie dostane nie widzac jego postow.
a czy jak ustawie sobie, ze wiadomosci beda mogli wysylac do mnie tylko obserwowani uzytkownicy/nikt to czy moderatorzy beda mogli do mnie wysylac wiadomosci?Nie ma takiej możliwości
nie przewidujemy, limit i tak został wydłużony jakiś czas temu, jest to przede wszystkim spowodowane tym, że niektórzy "typerzy" przerabiali swoje nietrafione kupony na trafione, jest to oczywiście do wyłapania, ale nie mamy czasu, żeby na bieżąco sprawdzać stare edycje, jak nie chcesz cytować to możesz zawsze napisać pw do mnie czy kogoś z moderatorów w celu edycji posta.Czy jest możliwość zlikwidowania braku edycji starszych postów? Jest to trochę denerwujące, że nie można wstawić plusa czy minusa obok typów długoterminowych i trzeba cytować.