dawidzbazin
Użytkownik
Sam wiedziony tymi analizami zagrałem Lazarova under 7.5 ???? Jak widać niema co mówić o odpuszczaniu, Norwegia z nami zagrała bardzo dobrze, a dziś dostaje jak narazie wycisk od Macedończyków którzy grają rekreacyjnie, wtf? ????Połowa analiz powinna puść w sprawie meczu Macedonii z Norwegami do kosza. ???? Lazarov po przerwie 7 bramek, także jak ktoś liczył na odpuszczanie tak jak pisałem przez Macedończyków i Białorusinów to dzisiaj ładnie Jego portfel ucierpi. ????
Mój typ na dzisiejszy mecz Polaków to Polska Białoruś +5.5 1.90 w betsafe oraz poniżej 56.5 gola w meczu także 1.90 w betsafe. Nie liczę na to że sobie nastrzelamy Białorusinom, pewnie nasi wygrają ale jak zwykle po ciężkim meczu i wątpie żeby to było ponad 5 golami. Do tego Nie licze też na strzelankę po naszej stronie, tylko z Francją strzeliliśmy ponad 30 goli, Dziś Nasi muszą po prostu wygrać bo walka będzie dopiero z Chorwacją, wątpie żeby nasi biegali jak szaleni od bramki do bramki, raczej spokojne tempo i max 27/28 goli z naszej strony
powodzonka!
edit: Trochę fuksem uratowane handi 5.5 dzięki rzutem w ostatnich sekundach białorusina ale ważne ze siadło, trochę zaskoczyli mnie polacy w 1 połowie szybkim tempem i dużą liczbą bramek, liczyłem że koło 15 się zakręcimy wtedy padło by max 56 goli w meczu :/