>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MEN'S EHF EURO 2016 POLSKA

Status
Zamknięty.
harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
live w przerwie
Dania - Szwecja under 55.5 1.80 2.5/10 b e t 365 ⛔
28-28 i farsa bramkarzy w całym meczu, 18 i 26%
Tempo do przerwy wolne, tylko 42 rzuty. Za to bramkarze dno całkowite. Appelgren/Anderssoni 21%, Landin 13% (w całym turnieju mają 32.5 i 35.0 odpowiednio).
Szwedzi w każdym meczu mieli dotąd po przerwie przestoje i dziś liczę na kolejną zapaść.
Dania nie taka overowa jak buki to czesto widywały (tutaj 3-1 under-over dotąd).
Jeśli bramkarze sie włączą, to liczę na ft w okolicach linii pre match, która z wyjściowej 54 spadła przed meczem na 53.0.
HH

volman 1,1K

volman

Użytkownik
Hiszpania - Rosja✅✅✅

Wszystko zależy od spotkania Niemiec z Danią, jeżeli Niemcy wygrają lub zremisują to Hiszpania również będzie musiała podjąć walkę, jeżeli zaś Duńczycy wygrają no to Hiszpania będzie i tak na 2 miejscu, a co za tym idzie dla nich będzie to kompletny mecz o pietruszkę. Rosja ma szansę na pozostanie w walce o 7/8 miejsce w Europie więc motywacji Węgrami, więc powinni wygrać.
Hiszpania na tych mistrzostwach nie zachwyca, a tym bardziej nie będzie jeżeli ten mecz nic nie zmieni, po co narażać na kontuzje zawodników? Wierze w to, że Duńczycy wygrają swoje spotkanie bo od niego wiele zależy.

Moja propozycja na to spotkanie to:
Rosja +3.5 bramki 1.76

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Wg mnie nawet jeśli Chorwacja nie miała by ani 1% już szans na awans nie odpuści meczu Polakom. Raz że, będą chcieli Naszych jako gospodarza wywalić z turnieju za wszelką cenę, malo tego będą chcieli rewanżu za tą porażke w MŚ w Katarze. Polacy muszą zagrać tak jak z Francją czy to Chorwaci już o frytki czy o coś tam. co do stawiania to kompletny bezsens pchanie się w Polaków po takim kursie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Wywlic gospodarzy z turnieju za wszelka cene? Co za bzdury. Argument rewanzu za Katar tez dosc slaby, jesli mialbym sie czegos doszukiwac w jutrzejszym meczu Polska Chorwacja to remisu za drobne... My awansujemy, Chorwaci wyjada zarobieni i wszyscy beda szczesliwi ;)

e: rzeczywiscie moj blad, remis nam nic nie daje, jesli oczywiscie wygra Francja, co wcale takie pewne byc nie musi.
W takim razie polecam [email protected] jesli nie awansujemy na otarcie lez bedzie jak znalazl ;)
Mimo wszystko kurs jest dla mnie dobrze wystawiony, jestesmy mocnym faworytem i jesli sie nie stanie cos niedobrego wygramy. Nie ma cudow, Polska bedzie chciala od poczatku prowadzic gre, nie ma na co czekac, tutaj trzeba od poczatku cisnac w przodzie i grac na 120% w obronie kazda pilke, czy Chorwatom bedzie sie chcialo gryzc razem z nami parkiet? Szczerze mowiac nie jestem przekonany, zycze wszystkim jednak spokojnej gry i kontrolowania meczu 2-3 bramkami przez Polske.

jacio 456

jacio

Użytkownik
Wywlic gospodarzy z turnieju za wszelka cene? Co za bzdury. Argument rewanzu za Katar tez dosc slaby, jesli mialbym sie czegos doszukiwac w jutrzejszym meczu Polska Chorwacja to remisu za drobne... My awansujemy, Chorwaci wyjada zarobieni i wszyscy beda szczesliwi ;)
W przypadku prawdopodobnej porażki Norwegów z Francją remis nam nic nie daje. O końcowym rezultacie w przypadku równej liczby punktów między dwoma zespołami decyduje bezpośredni mecz.
Wariant A:
Francja - Norwegia - wygrana Francji
Polska - Chorwacja - wygrana Polski
Efekt: 1. Polska, 2. Francja, 3. Norwegia, 4. Chorwacja
Wariant B:
Polska - Chorwacja - remis
Efekt: 1. Francja 2. Norwegia 3. Polska 4. Chorwacja
Wariant C:
Polska - Chorwacja - wygrana Chorwacji
Efekt: 1. Francja 2. Norwegia 3. Chorwacja 4. Polska
Wariant D:
Francja - Norwegia - remis
Polska - Chorwacja - wygrana Polski lub remis
Efekt: 1. Norwegia 2. Polska 3. Francja 4. Chorwacja
Wariant E:
Francja - Norwegia - wygrana Norwegii
Polska - Chorwacja - wygrana Polski, remis lub wygrana Chorwacji różnicą 1-3 bramek
Efekt: 1. Norwegia 2. Polska 3. Francja 4. Chorwacja
Wariant F:
Polska - Chorwacja - wygrana Chorwacji różnicą 4-7 bramek
Efekt: 1. Norwegia 2. Francja 3. Polska 4. Chorwacja
Wariant G:
Polska - Chorwacja - wygrana Chorwacji różnicą 8-9 bramek
Efekt: 1. Norwegia 2. Francja 3. Chorwacja 4. Polska
Wariant H:
Polska - Chorwacja - wygrana Chorwacji różnicą przynajmniej 10* bramek
Efekt: 1. Norwegia 2. Chorwacja 3. Francja 4. Polska
* Biorąc pod uwagę ten wariant, w przypadku wygranej Chorwacji różnicą 10 bramek, brany byłby pod uwagę bilans Francji i Chorwacji z wszystkich spotkań grupy A - ważna byłaby więc różnica bramek w meczu Francja - Norwegia.
za sportowefakty.wp.pl

Otrzymane punkty reputacji: +45
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Polska - Chorwacja
Chorwacja/Polska ::: 7,38 ::: 0,5/3 ⛔
Ten bet jest dobrym betem po meczu Norwegii z Francją. Kurs spory, Polska jak gra każdy wie, często mieliśmy problemy w 1 połowie. Gramy u siebie, sędziowie, ściany, parcie na sukces itd.
Wynik: 10:15 / 13:22
Macedonia - Białoruś
Remis ::: 11,80 ::: 0,5/3 ⛔
Białoruś ::: 5,40 ::: 0,5/3 ✅
Macedonia/Białoruś ::: 23,50 ::: 0,5/3 ⛔

Obie drużyny już o nic nie grają, mecz 50% na 50% szans. Macedonia z 1 punktem po 1,30? No way! Niezwykle podejrzany mecz z &quot;podejrzanymi&quot;, biednymi krajami. Liczę na fixa!
Wynik: 29:30
Szwecja - Węgry
Remis ::: 12,00 ::: 0,5/3 ⛔
Węgry ::: 4,50 ::: 0,5/3 ⛔
Szwecja/Węgry ::: 11,50 ::: 0,5/3 ⛔

To samo co wyżej. Brak motywacji w meczu o nic, niski kurs itd. Liczę na fixa!
Wynik: 22:14
Francja - Norwegia
Norwegia +4,5 bramki ::: 1,79 ::: 1/3 ✅
Wątpię by Norwegia jak ostatni frajerzy dałaby sobie odebrać awans. Będzie bardzo ciekawie w tym meczu. Na Francji ciąży olbrzymia presja.
Wynik: 24:29
Hiszpania - Rosja
Rosja/Hiszpania ::: 10,50 ::: 0,5/3 ✅
Typ dopiero po meczu Danii z Niemcami. To samo co w meczu z Polską. Rosja o nic nie gra, Hiszpanii będzie potrzebne zwycięstwo o ile wygrają Niemcy.
Wynik: 11:12 / 14:11

M 218

mhb

Użytkownik
Tak dla wiadomości
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-reczna/wideo/20243/mocne-slowa-reprezentanta-chorwacji-wygrana-z-polska-to-dla-nas-science-fiction
Denis Buntić, powiedział, że Polacy na 100% będą w półfinale i to po meczu z Norwegią.
Myślę, że Chorwacji bez szans nie będą nam robić wielkich problemów. Jednak kurs na Polaków nie jest warty grania. Gdyby Niemcy nie stracili Dissignera i Weinholda (może jeszcze zagra) to można byłoby handi w ich stronę kierować. Rosja też myślę, że nie odpuści Hiszpanom, tak samo Węgrzy wymęczonym Szwedom. Ktoś coś wie na temat Rutenki?
Na jutro ciekawi mnie under Macedoni i Białorusi poniżej 59.5. Bardzo wysoka linia, a oba zespoły nie grają mega szybkiej piłki ręcznej. Myślę, że gradu bramek też nie będzie w meczu Szwedów i Węgrów. Poniżej 55.5 jest optymalnym wyborem.

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Na jutro ciekawi mnie under Macedoni i Białorusi poniżej 59.5. Bardzo wysoka linia, a oba zespoły nie grają mega szybkiej piłki ręcznej. Myślę, że gradu bramek też nie będzie w meczu Szwedów i Węgrów. Poniżej 55.5 jest optymalnym wyborem.
W meczach Białorusi oddawanych jest najwięcej rzutów na bramkę spośród wszystkich drużyn ME. Więc wniosek raczej inny. Białoruś gra MEGA szybką piłkę ręczną.
Do tego bramkarze Macedonii mają najgorsze statystyki spośród wszystkich 16 drużyn (średnio odbijają tylko 23% strzałow na mecz).
Założenia masz błędne.
Inna sprawa, że bukmacherzy wzięli te fakty pod uwagę wystawiając wysoką linię (dla mnie prawidłową, nie do gry).

D 224

dboniem

Użytkownik
Tak dla wiadomości
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-reczna/wideo/20243/mocne-slowa-reprezentanta-chorwacji-wygrana-z-polska-to-dla-nas-science-fiction
Denis Buntić, powiedział, że Polacy na 100% będą w półfinale i to po meczu z Norwegią.
Myślę, że Chorwacji bez szans nie będą nam robić wielkich problemów. Jednak kurs na Polaków nie jest warty grania.
W linku podanym przez ciebie wypowiada się tylko i wyłącznie z Chorwatów Manuel Strlek.
Stwierdził: &quot;Mamy bardzo małe szanse na awans (...) Wygrana z Polską dużą ilością bramek to dla nas science - fiction&quot;. Jak wiadomo, by awansować potrzebują wygranej Norwegii i przynajmniej +10 różnicy bramek z nami.
Także nie wprowadzaj grających w błąd, chyba, że masz wiarygodne źródło.
Z Denisem Bunticiem przeprowadzony jest wywiad, gdzie stwierdza jedynie, że będzie kibicował nam w przypadku, gdy Chorwacja definitywnie straci szansę na awans, bo w kadrze narodowej go nie ma.

M 218

mhb

Użytkownik
W linku podanym przez ciebie wypowiada się tylko i wyłącznie z Chorwatów Manuel Strlek.

Stwierdził: &quot;Mamy bardzo małe szanse na awans (...) Wygrana z Polską dużą ilością bramek to dla nas science - fiction&quot;. Jak wiadomo, by awansować potrzebują wygranej Norwegii i przynajmniej +10 różnicy bramek z nami.

Także nie wprowadzaj grających w błąd, chyba, że masz wiarygodne źródło.

Z Denisem Bunticiem przeprowadzony jest wywiad, gdzie stwierdza jedynie, że będzie kibicował nam w przypadku, gdy Chorwacja definitywnie straci szansę na awans, bo w kadrze narodowej go nie ma.
A kogo ja w błąd wprowadzam. Napisałem, że dla mnie tak czy siak kurs na Polskę nie do grania. I tylko podałem, że Chorwacji są świadomi, że półfinał jest raczej nie dla nich.

W meczach Białorusi oddawanych jest najwięcej rzutów na bramkę spośród wszystkich drużyn ME. Więc wniosek raczej inny. Białoruś gra MEGA szybką piłkę ręczną.
Do tego bramkarze Macedonii mają najgorsze statystyki spośród wszystkich 16 drużyn (średnio odbijają tylko 23% strzałow na mecz).
Założenia masz błędne.
Inna sprawa, że bukmacherzy wzięli te fakty pod uwagę wystawiając wysoką linię (dla mnie prawidłową, nie do gry).
Harry z całym szacunkiem. Cały czas patrzysz tylko na czyste liczby. Ostatnio grałeś mecz z ligi duńskiej, gdzie drużyny w innych meczach miały mało bramek, ale zawsze między nimi padało ich bardzo dużo i proponowana przez Ciebie linia była przekroczona o 10. Na tych mistrzostwa oba zespoły tylko raz!, powtórzę, raz pokryłyby tą wysoką linie. Macedonia tylko dlatego, że Norwegia goniła wynik, a goniła tak, że rzucała bramkę w ciągu 10 sekund po zdobyciu trafienia przez Macedonię. Jeśli nie zagra Rutenka to na lewej połówce wyjdzie Kulech, które fantazja stanowczo ponosi i z Polakami miał skuteczność około 3/13. Bramkarz z Białorusi z jedną z lepszy skuteczności na Euro. Dla mnie typ ciekawy do analizy.

P.S mam napisane w swoim podpisie, żeby w ciemno nie grać tego co analizuję, chyba każdy ma swój rozumie i jest świadomy, że gra swoimi pieniędzmi

L 33

lachim70

Użytkownik
Polska - Chorwacja Syprzak powyżej 3.5 bramki @ 1.91 betsafe
Już z samych rozmów powyżej wydaje sie że mało jest kursów na ME do grania na dzisiaj, chyba że z ryzykiem przeciwko faworytowi.
Na Polaków moim zdaniem zdecydowanie za mały kurs, na Chorwatów z czystej chęci oglądania meczu nie postawie. Konsekwentnie wybiore Syprzaka, który ma dobry turniej i poza meczem z Norwegią spokojnie był w stanie rzucić ok 6-7 bramek. Dostaje piłki, nadal nie ma Jureckiego. Nawet w meczu z Białorusią, gdzie zakończył z 3 golami i grał bardzo mało, powinien strzelić ok 6 ale szwankowała skuteczność- może rozluźnienie, ale w meczu z Chorwatami uważam że wróci na poziom 80 % skuteczności.
Podajemy bukmachera, od którego pochodzi dany kurs./Macko18

waski1133 105

waski1133

Użytkownik
Spotkanie: Francja - Norwegia 24:29
Typ: Norwegia +5,5 @1,64

Spotkanie: Polska - Chorwacja 23:37
Typ: Chorwacja +4,5 @1,37

Ako:
2,25 (zagrałem wczoraj i złapałem minimalnie wyższe kursy - ako 2,35) ✅✅✅ No pewniej się chyba nie dało. Szkoda tylko, że kosztem Polaków...
Buk: bet365

Ja gram takiego dubelka. Powiem szczerze, że nie do końca rozumiem takiego faworyzowania czy to Polaków czy Francuzów. Może byłoby niewielką niespodzianką, gdyby w tych meczach wygrały Norwegia i Chorwacja, ale powtarzam - bardzo niewielką. Wszystkie 4 ekipy przyjechały z myślą o medalach (no Polska nie musiała jechać), wszystkie 4 mają w swoich składach świetnych zawodników i wszystkie 4 mają ogromne doświadczenie i posiadają sukcesy na takich turniejach. Zgodzę się, że szczególnie Francja powinna tutaj wygrać, ale no 6 bramkami? Kurs 1,64 na handi +5,5? No jak dla mnie żal byłoby nie zagrać.
A Polska - Chorwacja? Gdybyśmy nie byli gospodarzami, to jak dla mnie faworytem byliby Chorwaci. Jesteśmy gospodarzami, co nie zmienia faktu, że i tak mozemy tutaj bez najmniejszych problemów przegrać. A jeśli nawet wygramy to przecież &quot;na luzie jedną&quot;. Serio wątpie by stało się to z przewagą 5 goli.

robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
Francja - Norwegia ⛔
Francja
Dania - Niemcy
Dania - 1,5
łączny kurs 1,69
Fortuna

Na dzisiaj taki dubelek, który wydaje mi się pewny.
Francuzi muszą wygrać, żeby awansować dalej i mając drużynę kompletną raczej nie będzie tu niespodzianki.
Co do drugiego meczu, Niemcy bez Weinholda, co jest dużym osłabieniem dla tej ekipy, nie daję im szans z Duńczykami.

Hiszpania - Rosja✅
Rosja + 4,5
kurs 1,48
Fortuna

Można dodać do mojego dubla, wyjdzie kurs 2,5.
Mój scenariusz jest taki, że będzie już po meczu Dania - Niemcy, w którym wg moich założeń Duńczycy wygrają. Układ w tabeli zostanie bez zmian bez względu na wynik z Rosją. Hiszpanie będą chcieli ten mecz odbębnić, bo przed nimi są następne dwa - najważniejsze.

P 73

phamrol

Użytkownik
Macedonia - Białoruś
Na pierwszy rzut oka dla mnie to mecz na over. Widząc jak szybko Białoruś przechodzi z do ataku (mecz z nami) to zapowiada się ofensywny mecz, lecz z drugiej strony ich skuteczność w ataku też niezbyt ciekawa. Dodatkowo na oficjalnej stronie Euro jest, że nie zagra Rutenka. Mecz o nic, nie zakładam, że będą odpuszczać, ale w takich meczach często zapomina się o obronie. Co sądzicie?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Wracając z rynku wstąpiłem po drodze do naszego ziemniaczka StS i oto jaką znalazłem perełkę:
Francja-Norwegia
czy będzie czerwona kartka lub dyskwalifikacja:Tak @3.20
Nie wydaje mi się żeby tam ktoś się pieścił w momencie gdy ważą się losy spotkania, czy to w końcowych fragmentach czy w momencie gdy jedna drużyna wyraźnie odjedzie.Oczywiście zakładając że nasi się nie dadzą ograć jak dzieci goniąc wielopunktową stratę przez większość spotkania.Spotkanie Francja-Norwegia to pojedynek o być albo nie być, weryfikacja całego trudu włożonego w ten turniej.
Rzeczywiste 2.82, a w betsafe masz 4.10. Diametralna różnica./Macko18
///
nie widziałem takich zakładów wcześniej, myślałem że ich w ogóle nie ma, do betsafe mało kiedy wchodzę.jak 4.1 to spoko a typ jak najbardziej do grania.
(nasi zresztą grają po meczu F vs N więc tym bardziej nie będzie tam kalkulacji.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Jakby ktoś chciał dziś grac na naszych to takie info. Jeśli Francja przegra z Norwegią w co wątpię a grają wcześniej, to możemy nawet przegrac z Chorwacją, jednak nie wyżej niż trzema bramkami, lub czterema-ale tylko wtedy gdy rzucimy co najmniej 27goli. np 27-31 28-32.

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Hiszpania - Rosja
Zhitnikov over 2,5
1,81 Betsafe/Betsson ⛔⛔⛔

Moim zdaniem linia spokojnie do pokrycia przez tego zawodnika. Jest to podstawowy środkowy rozgrywający rosyjski. W każdym z meczy oddaje około 5-6 rzutów na bramkę. W dotychczasowych 5 meczach 3 razy pokrył tą linie i co ciekawe było to z tymi mocniejszymi przeciwnikami (Niemcami, Szwecją, Danią). Jego skuteczność to 14/28 czyli równe 50%. Myślę, że dzisiaj odda co najmniej 6 rzutów i mam nadzieję że zachowa przynajmniej dotychczasową skuteczność.
Ciekawostką jest że jest to zawodnik Wisły Płock. Na tym turnieju zawodnicy z polskiej ligi w większości są w dobrej formie i mam nadzieję że Zhitnikov potwierdzi tą tezę.

Szwecja - Węgry
Ostlund over 2,5
1,81 Betsafe/Betsson ✅✅✅

Moim zdaniem bardzo ciekawa linia na szwedzkiego lewego rozgrywającego. Mimo swojego wieku jest podstawowym rozgrywającym a za zmiennika ma dziewiętnastolatka L. Nilssona (który według mnie jest jeźdźcem bez głowy). Na 5 dotychczasowych meczy 3 razy pokrył ten over, co ważne było to w 3 ostatnich meczach. Trochę słabo wszedł w ten turniej i w pierwszych meczach oddawał mało rzutów. Na całych ME ma skuteczność 16/26 czyli 62%. Co na jego pozycji jest dobrym wynikiem. Myślę, że chłopak rozkręcił się już na dobre i w dzisiejszym meczu spokojnie powinien pokryć ten over.

Francja - Norwegia
Myrhol under 2,5
1,38 Unibet w Betsafe/Betsson po 1,55 ⛔⛔⛔
Hykkerud under 1,5 2,13 Betsafe/Betsson ⛔⛔⛔

Czekałem na linie na tych zawodników. Dwaj obrotowi reprezentacji Norwegi. Każdy kto oglądał spotkania Norwegów na pewno zauważył, że mało grają z kołowymi. Są oni im potrzebni tylko do zasłon gdyż za zdobywanie bramek odpowiedzialni są rozgrywający i skrzydłowi. Uważam że dziś ze względu na twardą obronę w kole Francuzów mogą w ogóle nie grać z kołowymi.
Myrhol oddał w całym turnieju 3/4 rzuty, gdzie tylko 1/2 z koła. Natomiast Hykkerud oddał 9/10. Niby fantastyczna skuteczność ale jest małe ale tylko jednego gola rzucił poważniejszemu przeciwnikowi w obronie (Chorwacji) resztę rzucił przeciwko Macedoni 4/5 oraz Białorusi 4/4. Gdzie obie drużyny nie słyną z dobrej obrony na kole.
Pierwszy typ idealny do dubelka jak dla mnie 100% wejdzie. Drugi do zagrania lżejszego.

candida 45

candida

Użytkownik
Polska : Chorwacja
Polska Under 29 bramek. 1.85 Expekt.

Kursy na zwycięstwo nieco zaniżone, na pewno nie warto stawiać na Polskę - te wszystkie bajki o tym, że Chorwacja się położy to jakiś żart, to są profesjonaliści, bałkańska krew i chęć udowodnienia czegoś sobie i swoim kibiciom - spotkanie z gospodarzem idealne do tego. Celowo wspominam o cechach wolicjonalnych, po naszej stronie jest motywacja, ale nie ma co jej odbierać Chorwatom, która w swoich szeregach ma świetnych zawodników. Gdybyśmy się bili o awans w tym pojedynku bezpośrednio, kursy powinny być przynajmniej równe, biorąc pod uwagę handicap własnej hali i jakoś po stronie gości.

W ostatnich pojedynkach z Chorwatami na pięć w żadnym Polacy nie rzucili 29 bramek, te mecze z reguły były zacięte i toczone w gorącej atmosferze punkt za punkt. Na tych mistrzostwach rzuciliśmy dwukrotnie 29&lt; - mecz z Francją, gdzie naszym wychodziło WSZYSTKO i mecz z Białorusią, który w żaden sposób miarodajny nie jest. Z przebiegu spotkania spodziewał się meczu zbliżonego do meczu z Serbią, czyli koncentracji, zwalana gry i dobrego % obrony bramkarzy, którym obrona będzie widocznie pomagać. Chorwacji grają twardo w obronie 6-0, czyli będą potrzebne rzuty z drugiej linii - tutaj niestety chimeryczny Bielecki, i nasze skażone impotencją skrzydła będą musiały się wykazać, a jak wiemy - tu leży największy problem naszej ekipy. Nie spodziewał się wielkiego meczu Sypczaka, koło dziś będzie dobrze bronione przez Chorwatów.

Mój plan na ten mecz zakłada, że Chorwacja będzie gała na luzie i będzie prowadzić grę 1-2 bramkami, nasi będą grać nerwowo i mecz będzie toczony z minuty na minutę w coraz większym zwarciu - spodziewam się, że nasi rzucą ok 26 bramek i to może być za mało, aby wygrać ten mecz.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Już Macedonia miała się położyć przed Norwegami a wczoraj omal Węgrzy nie zrobili sensacji podobnie Szwedzi z Dania.Fakt nie były to jeszcze mecze o wszystko jednak Norwegii być może mecz z Macedonia będzie się długo snic bo Francja grając o win i grając o win minimum 4 ma różnice kolosalna

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Hiszpania - Rosja Typ: Rosja Poniżej 26.5 gola @ 1.85 Betsafe ✅
Hiszpanie już wczoraj mieli ciepło w starciu z Węgrami. Dzisiaj kolejny mecz o być albo nie być ekipy z Półwyspu Iberyskiego, gdyż brak awansu do półfinału drużyny, która przed turniejem celowała końcowy triumf będzie odebrany jako olbrzymie rozczarowanie. Tym niemniej jestem jakoś dziwnie spokojny o Hiszpanów. Wciąż nie mogę oprzeć się wrażeniu, ze ta drużyna ma olbrzymie rezerwy, głównie w defensywie, z której słyną od paru lat. Rosjanie grają bardzo dobry turniej, ale na pewno nie jest to drużyna gra uptempo. Ok mają Dibirova, który do kontr lata tak szybko jak Tomas u Hiszpanów. Jednak większość akcji to spokojne szukanie pozycji do rzutu. Rosjanie w starciu z ekipą o podobnym potencjale co Hiszpanie ustrzelili 25 bramek, przy czym Duńczycy grają na pewno szybciej od Hiszpanów. Dlatego też spodziewam się, że nie będzie dzisiaj przesadnego forsowania tempa, Hiszpanów do wygranej poprowadzi dobra postawa defensywy oraz duetu świetnych bramkarzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom