Błagam skończcie z podawaniem kursów z polskich buków, albo jak podajecie to podawajcie realne kursy, czyli odliczając 12% od kursu... Bo kolega Odlin podaje kurs 1,70 z STS na +1,5
Norwegia, czyli realny kurs wynosi 1,49 (a na Ónibet 1,76) a
Niemcy +3,5, które podajesz po 1,50 realny kurs wynosi 1,32 (gdzie na Ónibet 1,64. Jest różnica? Kolosalna.
A teraz do meritum, czyli poszukiwania ciekawych typów.
Norwegia - Chorwacja
Kopljar powyżej 2,5 bramki @2,50 Ónibet
Bardzo ciekawy kurs na over Marko. 6-krotnie pokrywał linię, raz tylko nie pokrył w spotkaniu z Norwegami, może właśnie dobierając kurs tym się buki kierują. Moim zdaniem będzie to szybki mecz, a przede wszystkim overowy. Nie znalazłem też żadnych informacji, o absencjach, dolegliwościach, które mógłby mieć Kopljar, a o które pytał kolega Donek, który już podkreślił, że na tę samą linię kurs wynosił poprzednio 1,70. Value jest.
Edit, faktycznie Kopljar utykał po końcowym gwizdku z Hiszpanią, ale wierzę, że został już postawiony na nogi, w rozmowie dla Sportowych Faktów podkreślał, że jest w stu procentach gotowy i skupiony na powrocie do ojczyzny z medalem.
Hiszpania -
Niemcy I połowa
Niemcy powyżej 12,5 bramki @1,89 Ónibet
Bardzo dziwne to są mistrzostwa. Nikt nie stawiał, że odmłodzona kadra Niemiec może cokolwiek ugrać na tym turnieju, a tu wyszarpany finał z Norwegami i wyjście z tzw. "grupy śmierci". Obydwie ekipy spotkały się już, gdzie wygrali Hiszpanie trzema bramkami, przy czym bramek właśnie padło, wtedy 61. Oczywiście wynikało to ze słabej skuteczności bramkarzy. Uważam, że dzisiejsze finałowe spotkanie będzie również obfitowało w over bramkowy i pokrycie zakładanej linii już w pierwszej części spotkania.
Edit. 2 -> Kopljar po pierwszej połowie 1 bramka, ale nie to mnie martwi. Źle wyglądał Jego upadek i dłuższa pomoc lekarza reprezentacji, potem do końca już się nie pojawił. Mam nadzieję, że w drugiej połowie jeszcze zagra.