Chorwacja - Norwegia, 31.01.2016, g. 15:00
Hendicap Chorwacja (-1.5)-Norwegia
TYP: 2, KURS: 1,7 @STS
@STS
Według mnie jest to najrozsądniejszy typ na ten mecz
Chorwacja statystycznie ma przewagę i teoretycznie jest wyżej klasyfikowana. Ten turniej zaś rządzi się własnymi prawami. Wątpię, żeby w ostatnim meczu nie balansował się wynik do końca, a wyczuwam, że
Norwegia nie startując z pozycji lidera podejdzie do meczu z większym komfortem psychicznym co może dać im przewagę.
Podsumowując typ wygrywający w przypadku, gdy wygra
Norwegia, także w przypadku remisu, jak i z jednobramkowym pożegnaniem się z turniejem bez medalu przez Norwegię uważam za wysoko prawdopodobny, wyżej niż kurs 1,7 oferowany przez STS.
Hiszpania (-3.5)-Niemcy, 31.01.2016, g. 17:30
TYP:2, KURS 1,5 @STS
Finał, mecz o wszystko, mecz kończący turniej. Wyższa wygrana Hiszpanii niż 3 bramkami? Nie sądzę. A może zwycięstwo Niemców- też w znacznym stopniu prawdopodobne. Co prawda taki sam typ w ostatnich 2 spotkaniach tych drużyn by nie wszedł, lecz już mecz trzeci w kolejności z historii ich spotkań jak najbardziej, rozegrany 29.04.2015 w ramach trzeciej rundy kwalifikacyjnej na te same mistrzostwa (
Niemcy 29-28
Hiszpania). Przy pewnym, 100% zaangażowaniu w grę obu stron uważam, że jest to bardzo dobry typ na dzisiejszy finał Mistrzostw Europy. Bez żadnych niepodzianek, które zawsze podczas meczu mogą mieć miejsce nie sądzę, że którakolwiek z drużyn w tym spotkaniu wygra wyższą różnicą niż 3 bramek.
AKO
@STS 2.55
Sorry mistrzu, wolę grać legalnie tym bardziej, że czasem hendi na sts można grać po zbliżonej ewentualnej wygranej jak na zagranicznych bukach. Skoro widzisz ze Sts, to przewiń dalej moze będzie coś z Twojego kręgu zainteresowan, z mojej strony mogę dodawać ewentualną wygrana z uwzględnieniem obrotowca, jeżeli to na przyszłość uspokoi Twoja irytacje po przegranym niedawno kuponie