robson-united
Użytkownik
Niestety srogo się zawiodłem na typie BTS w meczu Brazylii. Młodzież brazylijska kompletnie zdominowała to spotkanie. Amerykanie mieli może dwie okazje na gola... Jeżeli idzie o Brazylie to była wkońcu joga bonito. Ja taki skład kupuje i chciałbym aby Kaka już nigdy nie grał w tym zespole bo spowalnia gre i piłki nawet prosto kopnąc nie umie. Ofensywa Santosu wzmocniona dobrymi graczami w defensywie może byc super mieszanką wybuchową. Wynik powinien byc wyższy, m.in Ganso i Robinho trafili w słupek, a rezerwowy bramkarz w 2poł wyłapał kilka setek. Debeściakiem meczu uznaje Edersona, który grał może z 3min i nie atakowany przez nikogo zrobił sobie krzywde chcąc chyba zagrac z krzyżaka :razz:
------------------------------
Trzeba przejśc do dzisiejszych spotkań.
Wkońcu bez Diego Maradony na ławce trenerskiej reprezentacja Argentyny. Sergio Batista czyli jego następca dostał szanse, jeżeli w kilku meczach towarzyskich pokaże się z dobrej strony zostanie na dłużej. W dzisiejszym meczu nie będzie mógł skorzystac z Jesusa Datolo i Carlosa Teveza. Pierwszy kontuzjowany, a drugi ma grype. Skład znacząco nie różni się od tego który grał w RPA. Jest kilka kosmetycznych zmian, do składu wchodzi Ever Banega, licze, że pokaże się z dobrej strony bo to gracz naprawde mający niezwykłe możliwości.
Irlandia na mnie szału nie robi. Tacy drwale rzekłbym nawet, dzisiejszy skład tylko to potwierdza. Nie widze Aidena McGeady'ego. Moze jest w kadrze na ten mecz, ale ma zacząc widocznie na ławce, a to jedyny zawodnik mogący chociaż troche rozruszac akcją indywidualną szeregi obronne rywali. Argentyna to zupełnie inny rozmiar kapelusza w porównaniu z Irlandią. Oni będą grali siermiężną piłke opartą na szczelnej defensywie, ale przecież Argentyna ma wirtuozów którzy potrafią rozpracowac każde zasieki obronne. Wczorajszy mecz USA z Brazylią przekonał mnie o tym, ze jak Latynosi grają na luzie to potrafią grac pięknie. Argentyna myslę, że to samo potwierdzi. Ja tam na nich stawiam :wink:
IRLANDA: Given- Kelly, McShane(Dunne), St. Ledger, Kilbane- Andrews, Whelan, Lawrence, Duff-Doyle(Sheridan), Keane.
ARGENTINA: Sergio Romero- Pablo Zabaleta, Martín Demichelis, Walter Samuel, Gabriel Heinze- Maxi Rodríguez, Javier Mascherano, Ever Banega- Ángel Di María- Lionel Messi, Gonzalo Higuaín
Irlandia - Argentyna
Typ : Argentyna @ 1,80 Bet365 0:1
------------------------------
Trzeba przejśc do dzisiejszych spotkań.
Irlandia na mnie szału nie robi. Tacy drwale rzekłbym nawet, dzisiejszy skład tylko to potwierdza. Nie widze Aidena McGeady'ego. Moze jest w kadrze na ten mecz, ale ma zacząc widocznie na ławce, a to jedyny zawodnik mogący chociaż troche rozruszac akcją indywidualną szeregi obronne rywali. Argentyna to zupełnie inny rozmiar kapelusza w porównaniu z Irlandią. Oni będą grali siermiężną piłke opartą na szczelnej defensywie, ale przecież Argentyna ma wirtuozów którzy potrafią rozpracowac każde zasieki obronne. Wczorajszy mecz USA z Brazylią przekonał mnie o tym, ze jak Latynosi grają na luzie to potrafią grac pięknie. Argentyna myslę, że to samo potwierdzi. Ja tam na nich stawiam :wink:
IRLANDA: Given- Kelly, McShane(Dunne), St. Ledger, Kilbane- Andrews, Whelan, Lawrence, Duff-Doyle(Sheridan), Keane.
ARGENTINA: Sergio Romero- Pablo Zabaleta, Martín Demichelis, Walter Samuel, Gabriel Heinze- Maxi Rodríguez, Javier Mascherano, Ever Banega- Ángel Di María- Lionel Messi, Gonzalo Higuaín
Irlandia - Argentyna
Typ : Argentyna @ 1,80 Bet365 0:1