ice29
Użytkownik
??? najlepszy gracz GranDerbi wg mnie.... no ale nie ważne, bo w tym meczu Fontas powinien wystatczyć. Cesc tak jak myślałeś zagra.Mysle , ze jednak Fabregas zagra w wyjsciowej "11" skoro ostatni raz grał jako 17-latek (jak ktos to wyzej napisał) to czemu teraz miałby nie zagrac od pierwszych minut a w kwestii Puyola to chyba nie jest to az tak znacząca strata. Ostatnio Carles nie jest w jakiejs imponujacej formie wiec spokojnie którys z innych powołanych obronców moze go zastapic. A skoro juz Cesc zagra z Xavim to bramki spokojnie sie posypia tak jak pisałem wyzej tym bardziej ze po drugiej stronie nie maja jakihs imponujacych graczy.
A no i własnie teraz tak sobie pomyslałem:razz: gdzie oni dokładnie graja?
Valdés, Juste, Piqué, Fontas, Dídac, Busquets, Xavi, Cesc, Coro, Bojan y Sergio Garcia
sam sobie przeczysz... odnosisz się do formy zawodnika a nie do całego sezonu i nie do 1 meczu... w ostatnich meczach Puyol był właśnie w rewelacyjnej dyspozycji...poł sezonu to nie jest GD ???? Wg twojego toku myslenia to Valdes byłby za przeproszeniem "frajerem" roku, najlepszym tranferem roku Sanchez a CR to niewypał ???? Puyol moze i jest jedna z ikon Barcelony ale swoje lata juz ma i nie zawsze gra na najwyzszym poziomie:razz: Napisałem "nie imponujacej" ale nadal reprezentuje wysoki poziom i nie jest niezastapiony.