>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mecze towarzyskie - międzynarodowe

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Mysle , ze jednak Fabregas zagra w wyjsciowej &quot;11&quot; skoro ostatni raz grał jako 17-latek (jak ktos to wyzej napisał) to czemu teraz miałby nie zagrac od pierwszych minut a w kwestii Puyola to chyba nie jest to az tak znacząca strata. Ostatnio Carles nie jest w jakiejs imponujacej formie wiec spokojnie którys z innych powołanych obronców moze go zastapic. A skoro juz Cesc zagra z Xavim to bramki spokojnie sie posypia tak jak pisałem wyzej tym bardziej ze po drugiej stronie nie maja jakihs imponujacych graczy.

A no i własnie teraz tak sobie pomyslałem:razz: gdzie oni dokładnie graja?
??? najlepszy gracz GranDerbi wg mnie.... no ale nie ważne, bo w tym meczu Fontas powinien wystatczyć. Cesc tak jak myślałeś zagra.
Valdés, Juste, Piqué, Fontas, Dídac, Busquets, Xavi, Cesc, Coro, Bojan y Sergio Garcia
poł sezonu to nie jest GD ???? Wg twojego toku myslenia to Valdes byłby za przeproszeniem &quot;frajerem&quot; roku, najlepszym tranferem roku Sanchez a CR to niewypał ???? Puyol moze i jest jedna z ikon Barcelony ale swoje lata juz ma i nie zawsze gra na najwyzszym poziomie:razz: Napisałem &quot;nie imponujacej&quot; ale nadal reprezentuje wysoki poziom i nie jest niezastapiony.
sam sobie przeczysz... odnosisz się do formy zawodnika a nie do całego sezonu i nie do 1 meczu... w ostatnich meczach Puyol był właśnie w rewelacyjnej dyspozycji...

J 6

jukenduit

Użytkownik
poł sezonu to nie jest GD ???? Wg twojego toku myslenia to Valdes byłby za przeproszeniem &quot;frajerem&quot; roku, najlepszym tranferem roku Sanchez a CR to niewypał ???? Puyol moze i jest jedna z ikon Barcelony ale swoje lata juz ma i nie zawsze gra na najwyzszym poziomie:razz: Napisałem &quot;nie imponujacej&quot; ale nadal reprezentuje wysoki poziom i nie jest niezastapiony.

nas 78

nas

Użytkownik
no cóz, gdyby nie ręka valdesa poza polem karnym to tunezja już by prowadziła :+)
//
fajnie prowadzi grę catalonia, jednak nieskutecznośc bojana jest porażająca.

J 6

jukenduit

Użytkownik
ice &quot;forma&quot; to pojecie szeroko rozumiane mozna sie odnosic do jednego meczu a mozna do np całej rundy jesiennej. Co do meczu to &quot;lipa&quot; gra nie wygladała zle ale brakowało człowieka który by wykonczył akcje. Tunezja praktycznie tylko sie broniła, a Krkic to powinien opuscic boisko duzo wczesniej bo zawiódł na całej linii. Przyddałby sie im taki Sanchez badz Villa.

PS. Villa ze sprawna noga:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom