Dokładnie. U mnie to samo. Na lajcie można wnosić i korzystać nawet z telefonu ???? ale to już dla tych bardziej cwanych.Polecam na maturkę jutro przemycić kalkulator "bardziej rozbudowany" ???? tzn. z pierwiastkami, logarytmami, ułamkami itp. Nauczyciele u mnie siedzą na dupie i nie zwracają, aż takiej uwagi.
u mnie wszyscy dostajemy szkolne kalkuratory także lipaPolecam na maturkę jutro przemycić kalkulator "bardziej rozbudowany" ???? tzn. z pierwiastkami, logarytmami, ułamkami itp. Nauczyciele u mnie siedzą na dupie i nie zwracają, aż takiej uwagi.
z tym to przeyebka jest mega, przynajmniej mogliby odwrotnie zrobic najpierw rozszerzenia a potem podstawy, ale Ci co to układaja to tego nie muszą pisac wiec im to wisi i dają w tym samym dniu :?Ja rozumiem , że tu wszyscy rozszerzenie zdają ?? :mrgreen:
Dokładnie. Jeszcze 2 godziny przerwy. Wątpię, że będę siedział do końca na podstawie, więc poczekam troszkę dłużej. Ci co są z miasta, to pojadą do domku, reszta niech sobie posiedzi w szkole. :-|z tym to przeyebka jest mega, przynajmniej mogliby odwrotnie zrobic najpierw rozszerzenia a potem podstawy, ale Ci co to układaja to tego nie muszą pisac wiec im to wisi i dają w tym samym dniu :?
Dokładnie u mnie to samo ponad 3h czekania ale co tam oni mają wyjebane.Dokładnie. Jeszcze 2 godziny przerwy. Wątpię, że będę siedział do końca na podstawie, więc poczekam troszkę dłużej. Ci co są z miasta, to pojadą do domku, reszta niech sobie posiedzi w szkole. :-|
Jakby była taka matura to by oblało ponad 50% ???? , szkoda czasu na te "przecieki" lepiej sobie przerobić zadania z informatora maturalnego, nie które z zadań będą wręcz identyczne, tylko ze zmienionymi danymiZ jednej strony za sms ściągnąłem arkusz (niby przeciek hehe) na mature z matmy. Traktowac z przymróżeniem oka. Udostępniam ten plik:
http://hotfile.com/dl/116771368/2d58361/mat_2011_k5.rar.html
A tam głupoty gadasz :razz:Podstawa to iść wyspanym,dlatego powodzenia nam i dobranoc