>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura

Status
Zamknięty.
jacekk 208

jacekk

Użytkownik
zamknięte dosyć proste, niektóre banalne. Miałem problem jakim równaniem obliczyć te kilometry jakie pokonuje turysta. W głowie mi wyszło, że 28km przez cztery dni, a w przypadku dodania trzech dni to 16 km dziennie ????

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
A co wy liczyliscie na 100% z matury? Przeciez to malo kto uzyskuje max liczbe punktow... Dobrzy jestescie ???? Toz ja kiedy pisalem z rosyjskiego ktorym BIEGLE WLADAM I WLADALEM mialem 98%.... Nawet jak ktos jest obrytyy to sie doczepia do czegos.

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
zamknięte dosyć proste, niektóre banalne. Miałem problem jakim równaniem obliczyć te kilometry jakie pokonuje turysta. W głowie mi wyszło, że 28km przez cztery dni, a w przypadku dodania trzech dni to 16 km dziennie ????
Jacekk,
x-ilosc dni
y-ilosc km dziennie
xy=112
(x+3)(y-12)=112

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
nie pamietam ile dokladnie, ale chyba tak samo;)
-1/2 x + 17/2 = 2x-3 tak bylo co nie?
Oj nie pamietam dokladnie jak to bylo. Ale prostopadla do tej prostej podanej w zad. przechodzaca przez srodek. Pozniej punkt przeciecia tych prostych.

matslow 30

matslow

Użytkownik
no to nie ma lipy;) haha ale chyba w zamknietych zrobilem zle jedno , jak tam srodkowy mial 160 tak? ale to powinno wyjsc 100 czy 80 ? xd bo 80 zaznaczylem a to chyba z drugiej strony i dopiero na pol xd

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
no to nie ma lipy;) haha ale chyba w zamknietych zrobilem zle jedno , jak tam srodkowy mial 160 tak? ale to powinno wyjsc 100 czy 80 ? xd bo 80 zaznaczylem a to chyba z drugiej strony i dopiero na pol xd
Tak, 100 stopni bylo.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Wcale matura nie była taka prosta, otwarte były dla dosyć trudne, te ze styczną i obliczeniem trójkąta w ostatnim zadaniu....

U 4

ukasz

Użytkownik
Jak wam poszło, u mnie 20/23 z zamkniętych więc zdana:jupi:, poza tym powinno kilka punktów wpaść z zad. otwartych.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
15/23 z zamkniętych. Szału nie ma, ale mi tam matma nie jest do niczego potrzebna. Byle zdać :jezora:

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
15/23 z zamkniętych. Szału nie ma, ale mi tam matma nie jest do niczego potrzebna. Byle zdać :jezora:
U mnie 19/23 plus to zadanko za 5pkt zrobiłem i pare pojedynczych punktów wpadnie, więc licze na 60%.. a co jest Ci potrzebna gdzie sie wybierasz?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom