qozi
Forum VIP
Trochę dziwne, że biorą treść jaką napisałeś i analizują pod kątem poprawki, moim zdaniem nierealne trochę.kolega tak miał, 3x powtórzysz błąd rzeczowy i nie zdajesz, poprawka w sierpniu, chyba, że nazbierasz punkty z tekstu ????
Też tak myślę, nawet jakbyś napisał w tym, że egzaminator jest głupi to powinni Cię dopuścić do poprawki, raczej treść merytoryczna nie wpływa na możliwość pisania bądź nie poprawki, ona po prostu determinuje zaliczenie wypracowania w tym terminie.Jak mogą Cię nie dopuścić z Polaka do poprawki ?
Moj kolega w zeszłym roku olał Polaka, miał blisko 0 jesli chodzi o punktacje w ogóle wypracowania nie pisał, i dostał poprawke normalnie.
Danny, wyluzuj, będzie dobrze, zdasz.98 % ludzi zdaje maturę, głupia sprawa być w tych 2 %, ale wystarczy, że jesteś ogarnięty to dasz radę.
Ja rok temu pisałem o Świętoszku, czytałem w I LO, ale sobie nie powtórzyłem i po prostu omijałem skrzętnie fakty, których nie byłem pewny.
Na próbnej też była Lalka, zapomniałem jak miała na imię ta lafirynda od Wokulskiego i użyłem tysiąca zamienników, a ani razu nie napisałem Izabela.Chłopaki, sprytu więcej,a będzie dobrze.
Danny zdasz, będzie średnie.