>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura

Status
Zamknięty.
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Ja nie zdam, napisałem, że Justyna zabiła Zenona i poszła się leczyć psychiatrycznie. Czyli 0 pkt za wypracowanie i w sierpniu poprawka... już mogłem te wiersze wziąć :;/:

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dobrze, że nie pisałem w tym roku bo żadnych z wypracowań nie znałem.
Danny, wyluzuj, poczytaj kryteria wypracowania bo wątpię, że dadzą zero, co prawda jest to duży błąd, ale poczytaj jak oni to kwalifikują.Nie będzie źle.

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
jestem ciekawy,co dadzą na matmie,czy będzie taka prosta.
Ja nie zdam, napisałem, że Justyna zabiła Zenona i poszła się leczyć psychiatrycznie. Czyli 0 pkt za wypracowanie i w sierpniu poprawka... już mogłem te wiersze wziąć
0 nie dostanie,podjąłeś się napisania pracy ,mogą to zaliczyć jako &quot;nadinterpretację(?)&quot;.
widzę ,że &quot;hardorowe&quot; tegoroczne tematy były.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ja nie zdam, napisałem, że Justyna zabiła Zenona i poszła się leczyć psychiatrycznie. Czyli 0 pkt za wypracowanie i w sierpniu poprawka... już mogłem te wiersze wziąć
W nawale prac i twoja obleci, wytną ci akapit, resztę sprawdzą to tylko 21 punktów razem z tekstem, wiec licz że będzie dobrze.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Liczę na to, że będzie dobrze ale jak będzie to nie wiem... ???? polski dla mnie najgorszy, matma, ruski i fizyka to już luz

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Ja typuję coś z trójki Wesele, Przedwiośnie i Potop. Podobno istnieje podobieństwo między egzaminem gimnazjalnym a maturą. W tym roku było coś o patriotyzmie i tej tematyki bym się spodziewał. Oby nie było Nie-Boskiej Komedii, Dżumy, Granicy. Z resztą jakoś będzie :grin:
Nie ma jak pewniak ???? Jak zobaczyłem tematy to od razu mi się ciśnienie podniosło. Przeczytałem wiersz Mickiewicza i podziękowałem. Wierszy w ogóle nie umiem analizować i nie wiem co by się musiało stać, żebym wybrał ten temat. Jednak Granicy nie przeczytałem, a tu jeszcze odniesienie do całości, czego nie było w poprzednich latach. Jednak jakoś ogarnąłem te fragmenty, dużo lania wody, trochę pamiętałem z lekcji i jakoś wyszło mi dość trochę tego. Myślę, że spokojnie zdane, a jutro prawdziwy test, matma podstawa + rozszerzenie :grin:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
To samo mialem , o Mickiewiczu bym cos napisal , to samo o tej calej Jasnorzewskiej , bo byl tekst pozniej.
Ale po przeczytaniu wybralem Granice

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
no to tekst mi ładnie poszedł, ze 3 pkt odpadną, może 4, ale to wypracowanie...
teraz wiem, że na 100% nie zdam, bo pisałem cały czas, że to Elżbieta jest jego kochanką a nie Justyna... I podobno wtedy nie można poprawiać w sierpniu przez taki błąd

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Z tego co wyczytałem, to za błąd kardynalny nie można poprawiać matury w sierpniu... o fuck :/
co najgorsze to napisałem, że to Elżbieta jest kochanką Zenona a nie Justyna, więc teraz to już wszystko jasne. Poprawka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom