Nie chcę nikogo urazić, ale kiedyś słyszałem taki tekst "Geografia i WOS to zestaw dla głupka".Pisałem geo podstawę. Uczyłem się do niej ze 4 godziny a ostatnio geografię w szkole miałem 1.5 roku temu. Napisałem na około 80% i stwierdzam, że matury są albo takie proste albo pisane dla debili albo społeczeństwo jest coraz głupsze i cke dostosowuje poziom.
Źle sformułowany temat na polskim, rozszerzona fizyka na podstawie, 2 takie same wykresy dla całej Polski na geografii i jeszcze to? Jak teraz ma się czuć osoba, która nie miała takiej próbnej? Przecież maturzyści, widzący to zadanie drugi raz powinni je zrobić bez problemu. :-|http://matura2011.net/matura-2011-wielka-wpadka-cke-na-matematyce/
Osobiście jestem zdruzgotany.. jak tak można? Ten rok jest jakiś okrutny.
To zależy od szkoły.Panowie, czy na ustnym polskim często są pytania związane z literaturą przedmiotu?
Jak kto lubi. Dla mnie to bez różnicy. I tak na żadnej politechnice na to nie patrzą.Ustny angielski już tydzień temu - 19/20 ????
Dzisiaj ustny polski - 18/20
I już mam wakacje, bo jeszcze w przyszły czwartek angielski rozszerzony, ale idę na niego na pełnym chillout'cie, coś tam powiem, a zawsze to lepszy wynik będzie choćby 40% niż 0%